95. Στέφανος Τζίμας

Συζήτηση για το έμψυχο υλικό της ομάδας
Άβαταρ μέλους
Special 4

Re: 95. Στέφανος Τζίμας

Δημοσίευση από Special 4 »

Έκατσα και διάβασα (είναι αρκετά εύκολο με το tapatalk) τα σχόλια που γράφτηκαν που γράφτηκαν στο παρόν τόπικ (έχω κι εγώ κάνα 2 - 3) από περίπου 22 Ιουνίου 2024 έως τις αρχές Ιουλίου 2024

Έχουν ενδιαφέρον, περισσότερο για τις ενστάσεις που είχαν διατυπωθεί για την ύπαρξη ρήτρας και το γεγονός ότι η πλειονότητα των σχολίων μάλλον έτεινε στο γεγονός ότι ο Τζίμας πολύ δύσκολα θα δείξει τόσο καλή εικόνα, που θα δοθεί εν τέλει αυτό το μεγάλο ποσό

Το θέμα είναι ότι ρήτρα μπήκε και αν αληθεύει ότι τον κοιτάει η Τότεναμ, τότε πολύ απλά η Νυρεμβέργη θα δώσει τα λεφτά, που δεν ξέρω αν θα είναι εν τέλει τα 18 εκατομμύρια ή όχι

Και αυτό γιατί αυτοί θέλουν να βγάλουν όσο μεγαλύτερο κέρδος από την μεταπώληση και γι'αυτό βγαίνουν και δηλώνουν τις τελευταίες ώρες ότι τους ζορίζει η ρήτρα και θα εξαρτηθούν πολλά από τα θέλω του παίκτη

Δηλαδή θέλουν να βάλουν από την πλευρά τους και τον παίκτη στο παιχνίδι της διαπραγμάτευσης, ώστε να πιέσει τον ΠΑΟΚ (έτσι μεταφράζω αυτό που δηλώνουν) ώστε να τον δώσει

Παίζονται πολλά εκατομμύρια και εμπλέκονται μάνατζερ, ομάδες και παίκτης

Γενικά φαίνεται να διαμορφώνεται μια κατάσταση που δεν είναι ευοίωνη ή ευνοική για την επιστροφή του Στέφανου
Άβαταρ μέλους
dragon

Δημοσίευση από dragon »

Στείλαμε το Τζίμα στα 18 σε μια ομάδα β Γερμανίας για να πάρει παραστάσεις κ χρόνο. Δεν βλέπω λάθος μέχρι εδώ. Αν δεν τον έβαζαν ή δεν πήγαινε καλά θα λέγαμε πως δεν ήταν σωστή η κίνηση. Τον βάζουν πάει καλά προοδεύει κ πάλι λέμε για λάθος κίνηση. Τι δεν καταλαβαίνω? Προφανώς ο χρόνος που θα πάρει στη Β Γερμανίας αλλά κ η νοοτροπία είναι κάτι που είναι απίθανο να έβρισκε κ λογικά φέτος στον ΠΑΟΚ.
Όσο αφορά τη ρήτρα εδώ είναι θέμα της διοίκησης αλλά κ στην Νυρεμβέργη μαλακες είναι? Να σου ετοιμάσουν ένα παίχτη ή να σε βοηθήσουν να καταλάβεις αν κάνει για ψηλότερο επίπεδο δίχως να έχουν την πιθανότητα να κερδίσουν κ αυτοί κάτι από αυτή τη συμφωνία? Ως εκ τούτου θεωρώ πως ήταν σούπερ επιλογή της ομάδας για τον παίχτη κ αυτό φαίνεται οπότε πετυχημένη κίνηση, δεν μπορείς για έναν παίχτη με το βιογραφικό του Τζίμα να βάλεις μεγαλύτερη ρήτρα. Αν ο τζιμας αύριο πάει με 200 εκ στη ρεαλ δεν σημαίνει πως εκανε κάποιος κάτι λάθος. Τώρα όσο αφορά τον λουτσεσκου σε όλο αυτό νομίζω πως η φάση είναι να βρούμε κάθε φορά κάτι να φταίει ο λουτσεσκου. Στο κάτω κάτω αν θεωρούμε πως θα μας την κάνει η Νυρεμβέργη ας της δώσουμε 5 μύρια ευχαριστωντας την κ ας πουλήσουμε σε 2 χρόνια τον τζιμα με 50 μυρια
Zois

Δημοσίευση από Zois »

Μαυρο Χιονι έγραψε:Έτσι και το συνεχίσετε, έχετε φύγει και οι τρεις. Ευχαριστώ.
Ακόμα περιμένω απάντηση από σένα

ό giapas » Παρ 15 Νοέμ 2024, 10:19

Δε ξέρω αν το εχει πει κανείς άλλος όμως αυτό το φρούτο ο Νεάπολη, που ήταν η 3η-4η απόπειρα κάποιου ακόμα παλαιότερου φρούτου να επανέλθει, ξανά γράφει στο φόρουμ; Γιατί βλέπω τρομακτικά ίδιο τρόπο γραφής και φυσικά τις ίδιες ανοησίες, μη σου πω εξελιγμένες.

Σε άλλα νέα, τρομερές (η μήπως ενικος καλύτερα;) περσονες οι ζ+ζ , τα θερμά μου συγχαρητήρια. Ούτε η συμφωνική της Βιέννης τέτοια συγχορδια. Διαμάντια.
Άβαταρ μέλους
Μαυρο Χιονι
Moderator

Δημοσίευση από Μαυρο Χιονι »

Τι απάντηση θες;
renegade

Δημοσίευση από renegade »

psykoman έγραψε:
renegade έγραψε:Δηλαδή γράφεις το " η μαλακια πάει σύννεφο " και ζητάς και τα ρέστα?
Φυσικά και θα τα ζητήσεις γιατί έτσι ενεργεις
Εγω αιτιολογησα γιατι το ειπα...
Εσυ απλος μας ειπες κατι χωρις να το αιτιολογησεις...πωα βγαινει αυτο το συμπερασμα:

''Πιστεύω ότι η περίπτωση Τζίμα θα είναι ο λόγος που το καλοκαίρι θα τερματιστεί η συνεργασία της ομάδας με τον λουτσέσκου''
Αν μου ζητούσες όμορφα και ωραία να αιτιολογησω αυτό που είπα θα σου το αιτιολογουσα.
Από κει και πέρα σωστή λάθος αυτή είναι η άποψη μου. Το ότι γράφεις αυτό που γράφεις το τελευταίο δικαίωμα που σου δίνει είναι να χαλιεσαι σε ανάλογη απάντηση.

Υγ μόνο στον πλανήτη ΠΑΟΚ θα θεωρούνταν να παίζει ο Μπράντον και ο Τζίμας να προσφέρει αλλού
Άβαταρ μέλους
Μπαρκαρούτσος

Δημοσίευση από Μπαρκαρούτσος »

renegade έγραψε:Πιστεύω ότι η περίπτωση Τζίμα θα είναι ο λόγος που το καλοκαίρι θα τερματιστεί η συνεργασία της ομάδας με τον λουτσέσκου
Μα πώς; Κάποιοι λένε ότι είναι γεροντολάγνος αφού! Μήπως ο Τζίμας ήταν φίλος του;
Zois

Δημοσίευση από Zois »

Μαυρο Χιονι έγραψε:Τι απάντηση θες;
Γιατί κάποιοι έχουν το ελεύθερο να μοιράζουν λάσπη και να χαρακτήριζαν σχόλια ως : μαλακιες παπαριες και χασκογελανε με αστεία που κάνουν στα νηπιαγωγεία.
Το ελεύθερο εννοείται τον έχουν σπο εσάς που σε άλλες περιπτώσεις μοιράζετε απειλές απλόχερα
Άβαταρ μέλους
Μπαρκαρούτσος

Δημοσίευση από Μπαρκαρούτσος »

Zanis24 έγραψε:Μια χαρα. Εαν πουληθει ο Τζιμας τοτε θα ηταν καλο να φυγει μονος του ο Ρασβαν. Δεν γινεται να εχει διωχτει καθε ταλεντο που δεν προλαβε να προσφερει δυο τρια χρονια πριν πουληθει για να παιζει ο Μουργκ και ο Μπραντον. Φτανει.
Ο Razvan έβαλε τη ρήτρα;
GEOL

Δημοσίευση από GEOL »

Α ρε Giapa, 100 χρόνια μπροστά είσαι ρε φίλε! Χαμπάρι δεν πήραμε, οι περισσότεροι τουλάχιστον!
Zois

Δημοσίευση από Zois »

Σαινια είστε.
Χαραμιζεστε να γράφεται εδώ μέσα.
Γιατί ο Τζιμας δεν έπαιξε ενώ είχε μπροστά του κώνους καμια κουβέντα.
Όσοι δεν είναι οπαδοί του Ραζβαν έχουν πολλαπλούς λογαριασμούς.
Ο Σπέσιαλ ο Τζοννταγκ ο Χασιο είναι και αυτοί κλώνοι του Ντιμ. Είστε τόσο λίγοι που μέχρι και τον Αποστόλη έχετε βάλει στην μπούκα τον τελευταίο καιρό.
Αντε κάντε κάνα φθηνό χιουμορακι όπως πάντα
Τρόμος
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από Τρόμος »

Μπαρκαρούτσος έγραψε:
Zanis24 έγραψε:Μια χαρα. Εαν πουληθει ο Τζιμας τοτε θα ηταν καλο να φυγει μονος του ο Ρασβαν. Δεν γινεται να εχει διωχτει καθε ταλεντο που δεν προλαβε να προσφερει δυο τρια χρονια πριν πουληθει για να παιζει ο Μουργκ και ο Μπραντον. Φτανει.
Ο Razvan έβαλε τη ρήτρα;
Θα είναι το τρίτο φορ που πήγε δανεικός και πουλήθηκε μετά τον Κουλούρη και τον Κούτσια. Μην κρύβεστε πίσω από το δάκτυλο σας ,ο Λουτσέσκου δεν θέλει μικρούς που μπορεί να θέλουν ειδική διαχείριση θέλει 33χρονους στυλ Μπρεηθγουεητ,Σαματά, Ολιβέιρα.
Άβαταρ μέλους
psykoman

Δημοσίευση από psykoman »

Τρόμος πας στο θρεντ του Κουλούρη..
Απ' την 78 σελίδα και μετά..
Διάβασε καμία 20αρια..αρκει
Θα βρεις πολλά διαμαντακια...
Άβαταρ μέλους
aivas19

Δημοσίευση από aivas19 »

Τρόμος έγραψε:
Μπαρκαρούτσος έγραψε:
Ο Razvan έβαλε τη ρήτρα;
Θα είναι το τρίτο φορ που πήγε δανεικός και πουλήθηκε μετά τον Κουλούρη και τον Κούτσια. Μην κρύβεστε πίσω από το δάκτυλο σας ,ο Λουτσέσκου δεν θέλει μικρούς που μπορεί να θέλουν ειδική διαχείριση θέλει 33χρονους στυλ Μπρεηθγουεητ,Σαματά, Ολιβέιρα.
Ναι φιλε ο Σβιντερσκι (22χρονων οταν ηρθε) και ο Ακπομ (23 χρονων) ειναι 33χρονοι Τι; Τους ξεχασες αυτους επειδη δεν βολευε; Ε οκ καλη καρδια

Εν τω μεταξυ ο Κουλουρης επαιζε βασικος αντι του Πριγιο αλλα οκ,επρεπε να βγαλει για παντα τον Πριγιο για να παιξει ο Ευθυμης. Αυτο μας λες, οκ οτι πουν οι μη εμμονικοι.

Κουτσιας 57 συμμετοχες στο MLS 3 γκολ 3 ασιστ

Ο Λουτσε φταιει που εφερε τον Τσαλοφ λογικα
Άβαταρ μέλους
vs40

Δημοσίευση από vs40 »

Για τον Τζιμα εγώ μπορώ να σας πω σας τα λεγα :lol: . Οχι τώρα αλλά 2 χρόνια πριν. Αυτό που με πείραζε πιο πολύ είναι η μείωση των ταλέντων μας. Η πραγματικότητα είναι απλή στο ποδόσφαιρο. Δείτε δηλώσεις προπονητών όπως του Φεργκιουσον στην Αγγλία ή του Μπαγιεβιτς και Μπολονι στην Ελλάδα και δείτε τις πράξεις τους ως προς τους νέους. Μεχρι και του ΑΑ που δεν ήταν ο καλύτερος στο να ψήνει ταλέντα.

Η αλήθεια είναι χιλιοειπωμενη: οι νέοι θέλουν χρόνο και υπομονή. Όλοι τους πρέπει να έχουν αγωνιστικό ρυθμό, να είναι δηλαδή στο ροτεισον, οχι βασικοί. Θέλουν διαχείριση για να μην πέσει η ψυχολογία. Δηλαδή ένα αδύναμο ψυχικά ταλέντο δεν τον κάνεις ντεμπούτο σε ντέρμπι αλλά σε εύκολο ματσάκι. Επίσης δεν τον κρίνεις σε ματς που εκανες ολικό ροτεισον (ευκολο κυπέλου) και καλύτερα να μην μπει. Όταν μπει, τα 9/11 που παίζουν να είναι κομμάτια του κλειστού γκρουπ ροτεισον (της 19αδας).

Ο Ραζβαν 1 μόνον παίκτη έκανε αλλαγή στο ημίχρονο και αυτός ήταν ο Τζιμας. Γιατί αυτός έφταιγε για όλα, οταν εκανε 1 γκολ ανά 100 αγωνιστικα λεπτά. Εγώ από πέρυσι τόνισα ότι ο ποδοσφαιριστής είναι έτοιμος για το ροτεισον του ΠΑΟΚ. 1ος ο Μπραντον και 2ος ο Τζιμας. Στην πορεία, με αγωνιστικό ρυθμό, θα τον έτρωγε και τον Μπραντον. Δε ξεχνώ την κουρσα που έκανε από το κέντρο του γηπέδου, τους περασε όλους και σουταρε. Ποιος άλλος παίκτης πλην του Ντελια το έχει και ειδικά φορ;

Καλός χρυσός ο Ραζβαν, αλλά πιο τυφλό προπονητή στσ ταλέντα δεν εχω δει στη ζωή μου. Είχε στην ομάδα του ενα wonderkid, και προτιμούσε Σαματα :lol:. Και τον Ρομαριο ή τον Ροναλντο να είχε στα 18 τους με Ραζβαν δανεικοί θα έφευγαν, γιατί δε γίνεται λέει πρωταθλητισμός έτσι. Ο Φεργκιουσον πάντως έλεγε οτι η ενέργεια που φερνουν σε ένα γκρουπ τα νεα παιδιά είναι το κλειδί της επιτυχίας, οχι το αντίστροφο. Τεσπα. Στον πλανήτη ΠΑΟΚ ακόμη και η βαρύτητα δε λειτουργεί το ίδιο. Φτάνουμε μεχρι την καμπύλωση του χωροχρόνου φτάνει να κάνουμε το μαύρο άσπρο κακ το αντίστροφο.

Οι Μπαγιεβιτς και Φεργκιουσον στο αντίστοιχο επίπεδο βέβαια ηταν ικανοί να φτιάχνουν παίκτες μέτριους σε εργάτες. Ταλεντα επιπέδου Τσιγγαρα, Λυρατζη κλπ. Δε θα βγουν όλοι βέβαια. Ο Ραζβαν λέει ο άλλος θέλει μετρονομο ή δε ξερω γω ποιον αλλον εξειδικευμένο ρόλο.

Εγώ θυμάμαι ο Μπαγιεβιτς εφερε τον Ουντεζε από αμυντικό χαφ, τον καθιερωσε Κ. Αμυντικο στον ΠΑΟΚ. Μικρό τον αγόρασε απο Καβάλα για βασικό. Δεν έβαλε τα κλάματα γιατί δεν ειχε τον Μπεκενμπαουερ. Όταν πουλήθηκε ο Βενετιδης, ψάχτηκαν και εκαναν τον Ουντεζε αριστερό μπακ, όπου και έκανε καριέρα στην Αγγλία. Εχω δει στη ζωή μου ρυζικες αλλαγες χαρακτηριστικών ποδοσφαιριστων πέρα από αλλαγές θέσεων, και εμεις μιλάμε σήμερα για την τριχα και την τριχιά να βρούμε δικαιολογίες.

Ο Τζιμας εχει ΟΛΑ τα προσόντα για να ήταν ο τέλειος φορ στο σύστημα του Λουτσεσκου. Ταχυτητα, ευλιγισια, σκοράρισμα και υψος 1, 86 με καλή δύναμη. Τι άλλο θες; Ο Ουρταδο επίσης έχει τα προσόντα. Ας δουλέψει και να εμπιστευτεί επιτέλους τα νεα παιδιά. Λαχεία είναι, όχι πονοκέφαλος!
Zanis24

Δημοσίευση από Zanis24 »

aivas19 έγραψε:
Zanis24 έγραψε:
aivas19 έγραψε:Τα παραπονα σου στη διοικηση που εδωσαν τον Στεφανο για να φερουν Τισουνταλι και την καψουρα του Γιωργη τον Τσαλοφ. Οι πραξεις μιλανε άλλα εκει δε συμφερει να λεμε κατι. Αβαβα. Αβαβα και οτι περσι πηγαινε σχολειο κανονικα ο Τζιμας. Οπως και οτι περσι πηρες πρωταθλημα, οποτε μαλλον δεν μετρανε οι πραξεις για σενα, αλλα να παιζουν νεοι παικτες. Ε βγες και πες το, οτι προτιμας να μην ειχαμε παρει πρωταθλημα. Συνεχιστε με τις εμμονες σας.
Η εμμονη ειναι δικη σου με τον Ρασβαν τον αλανθαστο
Μην απαντας στα σχολια μου αν δε σου αρεσουν και μη προσπαθεις να φιμωσεις τους παντες. 200 σχολια εχεις κανει που λες το ιδιο αλλα σε πειραζει η αντιθετη αποψη εμμονικε. Περαστικα Τζονι
Αντε παλι με την φιμωση, κριση θυματοποιησης περνας φιλε?
Οι αληθειες ξερω οτι πονανε αλλα μερικες φορες πρεπει να βλεπουμε την πραγματικοτητα. Ο κοουτς εκανε ΤΡΑΓΙΚΗ διαχειριση του Τζιμα και αντι να του δινει συμμετοχες, εβαζε τον Σαματα. Μην κλαιτε τωρα που θα χασουμε τον Τζιμα.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Roster”