71. Brandon Thomas Llamas
Re: 71. Brandon Thomas Llamas
Εγω επιμενω και θα επιμενω. ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ σοβαρη ομαδα, θα οροχωρουσε αμεσα σε αντικατασταση, ακομη και με το ρίσκο να της μεινει αμανατι και ο Μπραντον.
Δεν γινεται να παμε ολη την χρονια με αντικαταστατη του Σαματτα τον Μπραντον. Θα παιξει δλδ σε κανα ντερμπι και θα κλαιμε!
Δεν γινεται να παμε ολη την χρονια με αντικαταστατη του Σαματτα τον Μπραντον. Θα παιξει δλδ σε κανα ντερμπι και θα κλαιμε!
ΧΘες ηταν απο τους κορυφαιους. Ολοκληρωτικός, σκοραρε, μαρκαρε ασταματητα.
Ψαχνει παντα την ασιστ. Αν δεν βιαζοταν ο Λου να τον αλλαξει, θα εδινε ασιστ στη φαση που ο Σαματα σουταρει με το αριστερο, ενω ο Ναρει ειναι μονος δεξια.
Ψαχνει παντα την ασιστ. Αν δεν βιαζοταν ο Λου να τον αλλαξει, θα εδινε ασιστ στη φαση που ο Σαματα σουταρει με το αριστερο, ενω ο Ναρει ειναι μονος δεξια.
- john4serres
Σαν φυσιογνωμία τον συμπαθώ. Είναι γελαστό παιδί και του αρέσει η Ελλάδα.
Αλλα ο παίκτης είναι μαλωμένος με τη τεχνική.
Έχω δει παίκτες στη SL2 που είναι δύο επίπεδα πάνω.
Αλλα ο παίκτης είναι μαλωμένος με τη τεχνική.
Έχω δει παίκτες στη SL2 που είναι δύο επίπεδα πάνω.
- ΑποστόληςΑ
Κάθε παίκτης έχει τα συν και τα πλην. Ο προπονητής μιας ομάδας οφείλει να αξιοποιήσει τα συν και να ελαχιστοποιήσει τα πλην.
Ο τύπος είναι περίπτωση Ζαφειρίου ή Τζόνι Αναστασιάδη. Λατρεύουν μερικοί να τον κράζουν ισωπεδωτικα . Υπάρχει μια εξαιρετική σκηνή στο κινηματογραφικό αριστούργημα Καζαμπλάνκα όπου προς το τέλος της ταινίας ο επικεφαλής αστυνομικός διευθυντής μη έχοντας κάποιο συγκεκριμένο στοιχείο για την υπόθεση προβαίνει στην μνημιωδη ατάκα " να συλληφθούν οι συνήθεις ύποπτοι" Το διό συμβαίνει κι με τον συμπαθεστατο Μπράντον. Ωραίο γκολ χθες από εξαιρετική πάσα!
Διαφωνώ για όσους λένε για την τεχνική του. Δεν είναι Ντελιας, αλλά δεν είναι και Τζόνι Αναστασιαδης.
Θα ήθελα να τον δω στα πλάγια, στη θέση του Ταισον ενίοτε, η να κάνει τα ρεπο του Ντελια.
Πιστεύω ότι έχει την παιδιά για συνδιατικο ποδόσφαιρο (Ισπανός)
Φυσικά όλα αυτά εφ όσον τον έχουμε, συντάσσομαι ότι δεν έπρεπε να έχει ανανεώσει
Θα ήθελα να τον δω στα πλάγια, στη θέση του Ταισον ενίοτε, η να κάνει τα ρεπο του Ντελια.
Πιστεύω ότι έχει την παιδιά για συνδιατικο ποδόσφαιρο (Ισπανός)
Φυσικά όλα αυτά εφ όσον τον έχουμε, συντάσσομαι ότι δεν έπρεπε να έχει ανανεώσει
Και γω συμφωνώ.
Για τρίτη λύση μετά τον σαματά και τον μικρό μας.
Εκτός κι αν φέρουν κι άλλο φορ όπως επιθυμεί ο αβιβας και πάρει τον δρόμο της δανειοδότηση. Ακραίο σενάριο βεβαίως βεβαίως
Για τρίτη λύση μετά τον σαματά και τον μικρό μας.
Εκτός κι αν φέρουν κι άλλο φορ όπως επιθυμεί ο αβιβας και πάρει τον δρόμο της δανειοδότηση. Ακραίο σενάριο βεβαίως βεβαίως
Για τέτοια παιχνίδια τρελα είναι ταμαμ. Για κανονικά όπως το πρώτο της τούμπας ΔΕΝ.
Για 3ος μια χαρά .
Μπράβο για το γκολ και την κίνηση γενικά
Για 3ος μια χαρά .
Μπράβο για το γκολ και την κίνηση γενικά
- WeWillRockYou
Στο δικό μου μυαλό, από τότε που τον τοποθέτησα ως τρίτη λύση στη θέση του, όλα έγιναν πιο εύκολα.
Βέβαια χθες την έκανε την δουλειά σκοράροντας σε ένα σημαντικό σημείο του παιχνιδιού.
Βέβαια χθες την έκανε την δουλειά σκοράροντας σε ένα σημαντικό σημείο του παιχνιδιού.
- ΑποστόληςΑ
Ιδανικά για μενα,παιρνεις εναν ακομα καθαροαιμο κεντρικο επιθετικο και τον πηγαινεις τον Τομας στα πλαγια να παιξει εξτρεμ.
- kataramenos5
Για συστημα με 2 φορ ειναι ο τυπος αλλα δε γαμεις.Τα γκολακια του τα βαζει παντως.
Με τέτοιον Μπράντον εξαιρετική ευκαιρία για τον Τζημα φέτος.
Εγώ δεν θα έφερνα άλλον
Εγώ δεν θα έφερνα άλλον
- Patricio_4
Πως γίνεται ακόμα μερικοί να λέτε ότι είναι 3ος στην ιεραρχία δεν καταλαβαίνω. Δηλαδή 2ος ποιος είναι? Ο Τζίμας που δεν τον εμπιστεύτηκε ΟΥΤΕ ΩΣ ΑΛΛΑΓΗ του Μπραντον και προτίμησε τον απροετοίμαστο Σαματά 2 φορές? Δε σχολιάζω την ποιότητα ούτε των potential των παιχτών, αλλά αυτή τη στιγμή στο μυαλό του Λουτσεσκου έστω η σειρά έχει ως εξής:
1. Σαματά
2. Μπραντον
3. Τζιμας
Μέσα στη χρονιά μπορεί να αλλάξει αυτό αλλά αν συνεχίσει έτσι ο Μπραντον δεν νομίζω να εμπιστευτεί τον Τζίμα ποτέ ο Ρουμάνος
Στάλθηκε από το SM-M336B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
1. Σαματά
2. Μπραντον
3. Τζιμας
Μέσα στη χρονιά μπορεί να αλλάξει αυτό αλλά αν συνεχίσει έτσι ο Μπραντον δεν νομίζω να εμπιστευτεί τον Τζίμα ποτέ ο Ρουμάνος
Στάλθηκε από το SM-M336B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk