Μεταγραφές Καλοκαιριού 2022 III
- ΑποστόληςΑ
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2022 III
Τελικά δεν ξέρουμε για κάθε παίκτη που παίρνουμε, πού παίζει. Ούτως ή άλλως εμείς τους βάζουμε να παίξουν όπου υπάρχουν ελλείψεις.
- paokovios1974
Γράφει ο Φοίβος Πεφάνης
Τα τυπικά απομένουν για τον δανεισμό του Γέφερσον Σοτέλδο στον ΠΑΟΚ. Οι «ασπρόμαυροι» κινήθηκαν γρήγορα, πήραν τον παίκτη με το μέρος του, ο οποίος έχει ήδη συμφωνήσει να μετακινηθεί στον «Δικέφαλο» του Βορρά και θέμα ωρών είναι πια οι δύο ομάδες να δώσουν τα χέρια και να κλείσουν το deal.
Η διοίκηση του ΠΑΟΚ ήθελε τον δανεισμό και όχι την απευθείας αγορά του Βενεζουελάνου ποδοσφαιριστή και πράγματι αυτό συμβαίνει. Επόμενος στόχος για τους Θεσσαλονικείς είναι να βρίσκεται ο Σοτέλδο στην προπόνηση της Τετάρτης (13/07) στο προπονητικό κέντρο Νέας Μεσημβρίας.
www.bnsports.gr
Τα τυπικά απομένουν για τον δανεισμό του Γέφερσον Σοτέλδο στον ΠΑΟΚ. Οι «ασπρόμαυροι» κινήθηκαν γρήγορα, πήραν τον παίκτη με το μέρος του, ο οποίος έχει ήδη συμφωνήσει να μετακινηθεί στον «Δικέφαλο» του Βορρά και θέμα ωρών είναι πια οι δύο ομάδες να δώσουν τα χέρια και να κλείσουν το deal.
Η διοίκηση του ΠΑΟΚ ήθελε τον δανεισμό και όχι την απευθείας αγορά του Βενεζουελάνου ποδοσφαιριστή και πράγματι αυτό συμβαίνει. Επόμενος στόχος για τους Θεσσαλονικείς είναι να βρίσκεται ο Σοτέλδο στην προπόνηση της Τετάρτης (13/07) στο προπονητικό κέντρο Νέας Μεσημβρίας.
www.bnsports.gr
Στο δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε καθαρό αριστερό εξτρέμ μέχρι το 70 και μετά έγιναν αλλαγές και έγινε δεύτερος επιθετικός. Είναι ο μόνος μαύρος στο γήπεδο και εύκολα τον εντοπίζω στους χώρους που κινείται. Είναι κινητικός, πιέζει, μέσα σε πολλές φάσεις, τακτικά καλός, από τεχνική δεν είδα κάτι, γιατί δεν κρατάει μπάλα.
- paokovios1974
- pagotatzis
Χάλια μαύρα δλδ
ΓΜΣΤ τεσπα έτσι και αλλιώς ο Μποτο κοιτάει για το plan K
(b,c,d,e,f,g,h,i,j δεν μας κάτσαν )
ΓΜΣΤ τεσπα έτσι και αλλιώς ο Μποτο κοιτάει για το plan K
(b,c,d,e,f,g,h,i,j δεν μας κάτσαν )
χαχαχαχαjohn4serres έγραψε:Θα είναι άδικο να μπουν στην ευρωπαϊκή λίστα.
Αν ήμουν Λουτσέσκου δεν θα έβαζα κανέναν από Thomas, Soteldo, Narey.
Αυτο το πραγμα με το Ναρει παντως ειναι απιστευτο...Οκ ηταν σηριαλ του Τσολακ εκαναν μια προσφορα εκαναν δευτερη εκαναν τριτη τελειωσε...Εμεις τι ακριβως κανουμε ενα μηνα? Περιμενουμε απλα Γερμανοι να κανουν πισω στα τσαλιμακια του Ναρει?
Βασικά εμείς ξέρουμε καλυτεραpsykoman έγραψε:Αυτοι που τους διαλεγουν ξερουν γτ τους θελουν
Εγω λεω να κανουμε ενα τοπικ στοιχηματισμου και να πονταρουμε στις μεταγραφες που περιμενουμε.
Το να ρθει ο Ναρει ειναι φραγμενο [FACE WITH TEARS OF JOY]
Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Το να ρθει ο Ναρει ειναι φραγμενο [FACE WITH TEARS OF JOY]
Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
- sourmenetes
- Moderator
"La dirección del PAOK quería la cesión y no la compra y esto está sucediendo. Soteldo estaría entrenando el miércoles (13/07) en el centro de entrenamiento de Nea Mesimvria".
Υπάρχει αυτό το tweet.
Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Υπάρχει αυτό το tweet.
Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Διαβάζω σε άκυρα site για Λιβαγια και ΠΑΟΚ. 1.5 μυριο η ρήτρα του, όσο και το συμβόλαιο του. (Φιλολογικά πάντα)Ξερουμε αν έχει ρήτρα και το χαρτί για Ελλάδα;
Όλα τα tweets απο Μεξικο - Κολομβία μιλάνε για συμφωνία ομάδας - παίκτη αλλά διαφωνία Τιγκρες - ΠΑΟΚ. Η Τίγκρες θέλει πώληση κι εμείς δανεισμό.