Razvan Lucescu II

Συζήτηση για το έμψυχο υλικό της ομάδας
kotsarisg4

Re: Razvan Lucescu II

Δημοσίευση από kotsarisg4 »

Doomlord4 έγραψε:Επίσης επιτυχιες σε τεραστιας σημασιας στοχους είναι οι κατακτήσεις,όχι οι πορείες

Η πορεία στους 8 της 3ης σε διοργάνωση της Ουέφα,λέγεται - πιο σωστά - Πρόοδος,όχι επιτυχία.
Δηλαδή αν το κατακτούσαμε τι λόγια θα έπρεπε να βρούμε;
Άρα δεν είναι επιτυχία η πορεία στους 8 (της 3ης ευρωπαϊκής διοργάνωσης όπως επιμένεις να το λες απαξιωτικά), είναι πρόοδος. Με το σκεπτικό σου και στους 4 ή και στον τελικό αν φτάναμε, θα ήταν απλά μια μεγαλύτερη πρόοδος. Μόνο η κατακτηση θα συνιστούσε επιτυχία. Οκ.

Στάλθηκε από το SM-A405FN μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Άβαταρ μέλους
Doomlord4

Δημοσίευση από Doomlord4 »

jibbie έγραψε:
Doomlord4 έγραψε:Πριν ξεκινήσει η χρονιά είχα γράψει πολλάκις,πως το λιγότερο που περιμένω είναι να πάμε στους 8
Αν μετράει η γνώμη μου.

Είναι μια καλή πορεία στην ξεκάθαρα 3η διοργάνωση της ουέφα
Άρα από ότι καταλαβαίνω δεν το θεωρείς επιτυχία. Διαφωνώ εντελώς μ αυτή τη λογική και να σου πω την αλήθεια μου φαίνεται και λίγο αναντίστοιχο σε σχέση με το γενικότερο πνεύμα αυτών που γράφεις για την σημασία των ευρωπαϊκών διοργανώσεων. Πραγματικά μου προκαλεί έκπληξη.

Εικόνα

ΓΙΑ ΜΕΝΑ......πάντα ;)

Φορμί....που λεέι και ο Λουτσέσκου

Πάντως ειλικρινά για κάποια πράγματα θέλω 3.000 λέξεις για να αναλύσω αυτό που σκέφτομαι.
Όπως το ΤΙ ακριβώς είναι το Κόνφερνς για μένα,τι σημαίνει μι α πορεία στους 8 πως συγκρίνεται με άλλες χρονιές κτλ

Μπορεί να χανόμαστε και στην μετάφραση

Εγώ πάντως κρατάω πως Ένας υπερ-Λου και ένας αντι-Λου είπαν πως συμφωνούν μαζί μου 99,99% ;)

:mrgreen:
Άβαταρ μέλους
astral

Δημοσίευση από astral »

Επισης οποιος μιλαει για δόλο (πολυ συγκεκριμένη λεξη) πρέπει να το αποδείξει αλλιώς είναι συκοφάντης (το λιγότερο).
Άβαταρ μέλους
Doomlord4

jibbie έγραψε:Η περσινη προκριση στους 8 της διοργανωσης ηταν επιτυχια και μεγαλη μαλιστα. με εκπλησσει δυσαρεστα το οτι το απαξιωνουμε εδω μεσα για να πεισουμε για τις αποψεις μας. ειναι ξεκαθαρα προπαγανδα τυπου 10.γρ, σορυ δλδ.
Πες μας και γάβρο στο τέλος....

Όχι jibbie
Μεγάλη επιτυχία δενήταν
Δηλαδή στους 4 πως θα την χαρακτήριζα την επιτυχία;
Στον Τελικό πως;
Στην κατάκτηση......πως;;;;

Σε κατάκτηση E.L?????
Ποιος θα ήταν ο χαρακτηρισμός;
Σε.....κατάκτηση C.L?????????????????????? :D

Μη μπερδεύεσαι,δεν θα διορθώσω ας πουμε συνοπαδό που θα λέει για επιτυχία σε Γάβρο
Μεταξύ μας όμως,αν το δουμε σαν επιτυχία και δεν το αυτουποτιμήσουμε θα είναι το αιώνιο ταβάνι μας

Ας πούμε έρχονται καινούριοι παίκτες στον ΠΑΟΚ και είμαι εγώ προπονητής :D

-Συγχαρητήρια για την περσινή πορεία θα μου πούνε
-Τι συγχαρητήρια ρε......αποτύχαμε να κατακτήσουμε το Κόνφερενς,θα έλεγα εγώ

Πως θα ξεπεραστούν τα όρια ρωτάω εγώ;

Αν θα υπάρχει κλίμα πως το σωματείο απαιτεί η περσινή πορεία να είναι το ελάχιστο που θα συμβεί;
Η να παρουσιαστεί σαν την μεγαλύτερη πορεία όλων των εποχών!!!!!! οπότε δεν θα μας πει και κανένας τίποτα μωρέ αν αποτύχουμε;

ΔΕΝ ξέρω αν βγάζω έστω και ένα μικρό μέρος από όλο το σκεπτικό μου,(ούτε το 10%) αλλά σου λέω,δεν γίνεται να πληκτρολογήσω 3.000
ΑπλοΙκά και στα γρήγορα στα γράφω αυτά
Άβαταρ μέλους
Doomlord4

astral έγραψε:Επισης οποιος μιλαει για δόλο (πολυ συγκεκριμένη λεξη) πρέπει να το αποδείξει αλλιώς είναι συκοφάντης (το λιγότερο).
Κανένας δόλος,έλλειψη πάθους για 2 διοργανώσεις ναι,με την ευρώπη να την πλερώνει
Άβαταρ μέλους
Doomlord4

kotsarisg4 έγραψε:
Doomlord4 έγραψε:Επίσης επιτυχιες σε τεραστιας σημασιας στοχους είναι οι κατακτήσεις,όχι οι πορείες

Η πορεία στους 8 της 3ης σε διοργάνωση της Ουέφα,λέγεται - πιο σωστά - Πρόοδος,όχι επιτυχία.
Δηλαδή αν το κατακτούσαμε τι λόγια θα έπρεπε να βρούμε;
Άρα δεν είναι επιτυχία η πορεία στους 8 (της 3ης ευρωπαϊκής διοργάνωσης όπως επιμένεις να το λες απαξιωτικά), είναι πρόοδος. Με το σκεπτικό σου και στους 4 ή και στον τελικό αν φτάναμε, θα ήταν απλά μια μεγαλύτερη πρόοδος. Μόνο η κατακτηση θα συνιστούσε επιτυχία. Οκ.

Στάλθηκε από το SM-A405FN μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Έτσι θα πρέπει να σκέφτονται οι μεγάλες ομάδες
Οπότε ΝΑΙ
Άβαταρ μέλους
jibbie

Δημοσίευση από jibbie »

Doom, αν εινα δυνατον να σε πουμε και γαυρο ρε, ξεκολα λιγο. καταλαβαινω πως το λες, και γω να παιρνουμε το τσουλου θελω καθε χρονο, αλλα κανω κι ενα reality check που και που.

επιμενω παντως οτι ηταν μεγαλη επιτυχια, για τα δεδομενα του τωρινου ΠΑΟΚ. οχι του ΠΑΟΚ που θελουμε, αλλα του ΠΑΟΚ που ειμαστε τα τελευταια χρονια. και για να παμε εκει που θελουμε, πρεπει να περασουμε μεσα απο τετοιες επιτυχιες, που αργοτερα θα φανταζουν ως μικρα βηματα για κατι μεγαλυτερο. και στην πορεια θα χουμε και αναποδιες.

αν σε καθε αναποδια ομως παμε να την διορθωσουμε με μεγαλυτερα λαθη, τοτε αυτο που θελουμε απλα θ αργησει περισσοτερο, γιατι δεν υπαρχουν cheats.
Άβαταρ μέλους
astral

Δημοσίευση από astral »

Η επιτυχία μετριέται με τη θέση του καθενός και την πραγματικότητα.
Αν είσαι β Εθνική για χρόνια και ανέβεις θα πεις ότι είναι μεγάλη επιτυχία. Αν δεν παίζεις στους 8 κάθε χρόνο και καταφέρεις να παίξεις θα πεις ότι είναι μεγάλη επιτυχία. Αν έχεις χρόνια να πάρεις το πρωτάθλημα θα μιλήσεις για τεράστια επιτυχία.
Το μέτρο είναι διαφορετικό σε κάθε περίπτωση.
Δε χρειάζεται να πάρεις το τσ.λ. για να μιλήσεις για επιτυχία.
prist64

Δημοσίευση από prist64 »

που πας και μπλεκεις ρε Doomlord

δεν μπορω να φανταστω τι θα γινοταν
αν αυτα που πολυ σωστα και απολυτως τεκμηριωμενα γραφεις
τα εγραφε καποιος αλλος που δεν εχει την εκτιμηση που εχεις εσυ
ουτε καν

ΥΓ ο Ζαβαλος ειναι καλα ή κουραστηκε χθες?
Άβαταρ μέλους
toumba5

Δημοσίευση από toumba5 »

γαυροι δεν ειναι αυτοι που τα βλεπουν στραβα, γαυροι ειναι αυτοι που δεν αφηνουν με εμμεσο ή αμεσο τροπο να γραφτει οτιδηποτε αρνητικο για την ομαδα. Ακομα και σημερα για καποιους ολα ειναι ομορφα και το μελλον μπροστα μας....
γαυρικη νοοτροπια καθαρα
Ο αλλος εγραψε οτι μονο εδω μεσα καποιοι δεν θελουν τον Ραζβαν στην ομαδα :lol: :lol: :lol: :lol:
ο εξω κοσμος ειναι πολυ μεγαλυτερο μεγεθος απο το φορουμ και πολυ περισσοτερο πραγματικος ακομα και με τα πληρωμενα προφιλ.
ααααα ειναι και το αλλο βεβαια, το επιπεδο εδω μεσα ειναι παρα πολυ υψηλο, και οι εξω απο εδω ειναι ολοι αγραμματοι και γιαυτο δεν τον θελουν τον προπονητη μας.
Βεβαια οι χαζοι ολοι εκει εξω, δεν γουσταρουν κανεναν που τους προσβαλει με γελοιες δηλωσεις καθε τρις και λιγο.
Αλλα ειναι βλακες βλεπεις και δεν νιωθουν απο ΠΑΟΚ .....
Άβαταρ μέλους
Doomlord4

Τα σέβη μου Πάτερ! :D
Άβαταρ μέλους
tzelas

Δημοσίευση από tzelas »

Για να τα θυμίζω λίγο για το τι μας περιμένει με το νέο σύστημα ΤΣΛ και πόσο πίσω μας πάει η φετινή χρονιά που ακόμη την σκεφτόμαστε με όσα μάθαμε να ισχύουν και να πιστεύουμε ότι ίσως την αντέξουμε ως μια άλλη χρονιά έστερσουντ, και όχι με όσα ΘΑ ισχύουν από 2024 και ήδη είχαν απομακρύνει την πιθανότητα να παίζουμε ΤΣΛ πόσο δε μετά το φετινό:

viewtopic.php?f=299&t=5267&p=2035379&hi ... C#p2035379

viewtopic.php?f=299&t=5267&p=1868704&hi ... C#p1868681

viewtopic.php?f=299&t=5267&p=1868704&hi ... C#p1868715

Είμαι από κινητό, σχωράτε με που βάζω λινκ αντί κείμενα.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος tzelas την Κυρ 31 Ιούλ 2022, 13:47, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
prist64

Δημοσίευση από prist64 »

Doomlord4 έγραψε:Τα σέβη μου Πάτερ! :D
την ευχη μου τέκνο μου
και ειθε να συνεχισεις να λες αυτα που πολλοι δεν θελουν να λεγονται
Άβαταρ μέλους
Doomlord4

astral έγραψε:Η επιτυχία μετριέται με τη θέση του καθενός και την πραγματικότητα.
Αν είσαι β Εθνική για χρόνια και ανέβεις θα πεις ότι είναι μεγάλη επιτυχία. Αν δεν παίζεις στους 8 κάθε χρόνο και καταφέρεις να παίξεις θα πεις ότι είναι μεγάλη επιτυχία. Αν έχεις χρόνια να πάρεις το πρωτάθλημα θα μιλήσεις για τεράστια επιτυχία.
Το μέτρο είναι διαφορετικό σε κάθε περίπτωση.
Δε χρειάζεται να πάρεις το τσ.λ. για να μιλήσεις για επιτυχία.
Βεβαίως,σωστά όλα αυτά,είναι μικρό γιατί το δίπλα είναι μεγάλο, που τραγούδησε κι ο ΠΑΝΟΥΣΗΣ.

Οι 8 στο Κονφερενσ είναι από μόνη της επιτυχία;
Όχι βέβαια!

Υπάρχουν τουλααααάχιστον 30 ομάδες που θα το θεωρούσαν αποτυχία
Και άλλες τόσες,μια απ τα ίδια

Σαν 1η χρονιά του Κονφερενς όμως με τι το συγκρίνετε;

Είναι σαν 8αδα στο C.L μεγάλη επιτυχία;
Μπορεί να είναι σαν 8 στο Europa,μεγάλη επιτυχία;;

ΟΧΙ

Το πιο κοντινό που θα μπορούσε να συγκριθεί είναι σαν στους 16 του Europa,χωρίς να έχουμε αποκλείσει κα κανένα από το ονόματα που πετύχαμε στους 32 του Europa....

Πρόοδο θα το ονομάσω εγώ,γιατί κάθε έχει πάει στους ομίλους του C.L και η κουτσή μαρία κι εμείς χαιρόμαστε ακόμα για νίκες επί μεγάλων ομάδων σε προκριματικά και σε πρώτες φάσεις

Σε άλλες χώρες συγκρίνουν τους τίτλους τους και εμείς βαπτίζουμε τα πάντα επιτυχίες
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Doomlord4 την Κυρ 31 Ιούλ 2022, 13:48, έχει επεξεργασθεί 3 φορές συνολικά.
Άβαταρ μέλους
iasoiako

Δημοσίευση από iasoiako »

Σαν οπαδος δεν γουσταρω τον Λοτσεσκου και την μπαλα του. Γουσταρω τους μικρους παικτες και θελω να τους δουλεψουν και να μπουμε σε μια τετοια λογικη.

Απο εκει και περα θα παρω το διαρκειας μου, αν και ζω εξω,και θα στηριξω.
Το 1/3 βριζει τον Λουτσι το αλλο 1/3 φαγωθηκε με τον Ιβαν και το αλλο με τον Μποτο και τους παικτες.

Τωρα αρχισε προετοιμασια ο Ραζβαν σε οσους δεν το καταλαβαν.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Roster”