Volley Ανδρών: Αγώνες & νέα 2022-2023
Re: Volley Ανδρών: Αγώνες & νέα 2022-2023
Μπράβο ρε Ουολς. Τρελή άμυνα.
Έτσι παίζεται μια άμυνα στο βόλεϊ.
Έτσι παίζεται μια άμυνα στο βόλεϊ.
Βελγικό μπαράζ από το σερβίς. Σήμερα ο Ντε Ντρις είναι πολύ καλός.
Ο Γιορνα είναι πολύ ανεβασμένος. Ωραίες εκτελέσεις στην επίθεση.
-
Ένα μείον είναι ότι δεν κλείνουμε τον πρώτο χρόνο ενώ ο Κομητουδης δεν παίζει κάτι άλλο παρά μόνο πρώτους χρόνους.
Το θέμα όλοι να είναι σοβαροί. Και στο Β Γύρο όλοι έχουν παίξει πολύ καλύτερα.τσιριγωτης έγραψε:Ελπίζω να είναι έτσι κ την Τετάρτη
Καλό ταιμ άουτ από τον Μιλενκοσκι καθώς το μπλοκ άμυνα μας σε αυτό το σετ δεν είναι καλό.
Το πρωτάθλημα ουσιαστικά αρχίζει την Τετάρτη και ελπίζουμε να είμαστε διαφορετικοί απ' ό,τι δείξαμε μέχρι τώρα με βάζελο και γαύρο.
3-0. Νίκη σε ντέρμπι, νίκη με ΟΣΦΠ. Το Highlight της σεζόν.
3-0 και ο ΠΑΟΚ κερδίζει τον Ολυμπιακό σε ένα παιχνίδι με χαρακτήρα κυρίως προπόνησης.
Ένα παιχνίδι που κυρίως ο ΠΑΟΚ έδειξε σοβαρότητα, έδειξε πολυ καλή εικόνα σε τομείς όπως το σερβίς και στην επίθεση, ενώ η εικόνα του στο μπλοκ άμυνα ήταν καλή αν και στο 3ο σετ ήταν λίγο μέτρια.
Κυρίως ανεβασμένοι οι Ντε Ντρις, Γιορνα και Σκρενταου, ενώ ο Ράπτης ανέβηκε πολύ από το 2ο σετ και μετά.
Κρατάω κυρίως το σοβαρό μας χαρακτήρα μας. Δείξαμε ότι πάμε να τα δώσουμε όλα στην τελική ευθεία αρχής γενομένης από την Τετάρτη.
Στα θετικά η καλή ατμόσφαιρα του κόσμου, ασχέτως αν πάλι δεν ήταν αρκετός.
ΠΑΜΕ ΠΑΟΚΑΡΑ!
Ένα παιχνίδι που κυρίως ο ΠΑΟΚ έδειξε σοβαρότητα, έδειξε πολυ καλή εικόνα σε τομείς όπως το σερβίς και στην επίθεση, ενώ η εικόνα του στο μπλοκ άμυνα ήταν καλή αν και στο 3ο σετ ήταν λίγο μέτρια.
Κυρίως ανεβασμένοι οι Ντε Ντρις, Γιορνα και Σκρενταου, ενώ ο Ράπτης ανέβηκε πολύ από το 2ο σετ και μετά.
Κρατάω κυρίως το σοβαρό μας χαρακτήρα μας. Δείξαμε ότι πάμε να τα δώσουμε όλα στην τελική ευθεία αρχής γενομένης από την Τετάρτη.
Στα θετικά η καλή ατμόσφαιρα του κόσμου, ασχέτως αν πάλι δεν ήταν αρκετός.
ΠΑΜΕ ΠΑΟΚΑΡΑ!
Εγώ είμαι αισιόδοξος καθώς η ομάδα έχει δείξει πάρα πολύ καλή εικόνα μετά την ήττα από τον Παναθηναϊκό.Miles έγραψε:Το πρωτάθλημα ουσιαστικά αρχίζει την Τετάρτη και ελπίζουμε να είμαστε διαφορετικοί απ' ό,τι δείξαμε μέχρι τώρα με βάζελο και γαύρο.
Έχω δει μια αγωνιστική άνοδο από όλη την ομάδα, και κυρίως από τους Ντε Ντρις, Ράπτη και Γιορνα στην επίθεση.
Επίσης πιο ενέργεια από την ομάδα, που βγάζει άμυνες, τρέχει και φαίνεται καλά γυμνασμενη.
Βλέπω πιο σοβαρή νοοτροπία και όποιος είναι ο αντίπαλος δείξαμε ότι δεν υποτιμάμε.
Η είσοδος Σκρενταου βοήθησε θα πω στο φιλέ σε σχέση με τον Κόστα.
Γενικά είμαι πολύ καλά σε σχέση με την εικόνα μας τον Ιανουάριο.