Μεταγραφές καλοκαιριού 2021 ΙΙ
Re: Μεταγραφές καλοκαιριού 2021 ΙΙ
Έκλεισε ο Ολιβέιρα γράφουν πολλά σάιτς μαζί. Απομένουν οι ανακοινώσεις.
Κάποιος από μέσα διοχετεύει την πληροφορία ανεπίσημα; Πώς γίνεται αυτό;
Γενικά όμως όλοι οι παίκτες μπορούν να τραυματιστούν εκεί που δέν το περιμένεις: τι να θυμηθούμε, Αντρέ, Μαουρίσιο, Καντουρί, Ζαμπά, και το πιό δραματικό όλων, Μίσιτς.seaman έγραψε:Αν όμως εμφανιστούν τα θέματα με τους κοιλιακούς και τα πλέγματα, πρέπει να είναι γνωστό και ποιος ή ποιοι θα πεταχτούν από το παράθυρο. Επιλογή Λουτσέσκου (μην τα αρδογυρίσουν μετά) και να δούμε και αυτούς που θα τους κάτσει ο κλήρος μα πουν το ΟΚ για τα ιατρικά.
Αν ο συγκεκριμένος έχει πρόβλημα να τον κόψουν στα ιατρικά.
- Aigle_Noir
Ο Μελίσσης δεν είχε πουληθεί με 2εκ.;tzelas έγραψε:Βάζω τις 16 πρώτεςblack_star_ninja έγραψε:Καλημερα. Θα ειχε ενδιαφερον να παραθεσουμε και τις 10 ακριβοτερες πωλησεις. Αν σκεφτουμε ποσους πουλησαμε λιγοτερο απο την αξια τους ισως γινουμε καλυτεροι στο ταιμινγκ της πωλησης. Αν σκεφτουμε ποσους πουλησαμε περισσοτερο ισως αντιληφθουμε οτι καμμια μεταγραφη δεν ερχεται με εγγυηση αποδοσης.:
1 Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς 10 - 2019 Jan
2 Δημήτρης Γιαννούλης 8.5 - 2021 (+20% σε επόμενη μεταπώληση)
3 Λούκας Πέρεθ 7.5 (1.5 +6 από την μεταπώληση) - 2015 - 2016 (30%)
4 Γκάρι Ροντρίγκες 5.3 (3.5+1.8 από την μεταπώληση) - 2017 Jan - 2019 Jan (20%)
5 Αντρέ Βιεϊρίνια 4.0 - 2012 Jan
6 Ρόμπερτ Μακ 3.5 - 2016
7 Ευθύμης Κουλούρης 3.5 - 2019
8 Δημήτρης Λημνιός 3.3 - 2020 (+15% σε επόμενη μεταπώληση)
9 Στέλιος Βενετίδης 3.3 - 2001
10 Ρόμπιν Όλσεν 3.0 (0.7+2.3 από την μεταπώληση) - 2016 - 2018 (25%)
11 Milton Nunez 2.6 - 1999
12 Gojko Cimirot 2.5 - 2017
13 Abdelsattar Sambry 2.5 ευρώ - 1999
14 L Christodoulopoulos 2.2 ευρώ - 2008
15 Δημήτριος Πέλκας 1.9 ευρώ - 2020 (+20% σε επόμενη μεταπώληση)
16 Chuba Akpom 1.8 - 2020
Στάλθηκε από το IN2020 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
αυτα απο το σαιτ της χαρτινηςobanebane έγραψε:Έκανε επέμβαση πέρσι;
Δεν θυμάμαι.
Η απόφαση του πολυτραυματια για το πρόβλημα στους κοιλιακούς προσαγωγούς!
Ο πολυτραυματιας ολοκλήρωσε την πρώτη του σεζόν στην χαρτινη πετυχαίνοντας 14 γκολ και 5 ασίστ σε 26 συμμετοχές στη Superleague.
Για τον Πορτογάλο επιθετικό ήταν μια...περίεργη σεζόν καθώς ταλαιπωρήθηκε από τον πιο ύπουλο τραυματισμό για ένα ποδοσφαιριστή, αυτόν στο σημείο των κοιλιακών - προσαγωγών. Και υπήρχαν δύο δρόμοι για την αποκαταστασή του είτε με επέμβαση είτε συντηρητικά με θεραπεία. Η χαρτινη με τον πολυτραυματια επέλεξαν τον δεύτερο δρόμο και δικαιώθηκαν.
Με το ξεκίνημα της σεζόν μετά την καραντίνα, ο πολυτραυματιας έδειξε να έχει αφήσει πίσω του το πρόβλημα στους κοιλιακούς - προσαγωγούς καθώς αγωνίστηκε σε 10 αγώνες σε διάστημα 40-45 ημερών.
Έτσι, η απόφαση της χαρτινη και του πολυτραυματια είναι να μην μπει ούτε τώρα στο χειρουργείο για το πρόβλημα στους κοιλιακούς - προσαγωγούς καθώς απέδειξε στα πλέι οφ πως δεν χρειάζεται να προβεί σε μια τέτοια ενέργεια.
Άλλωστε, ο Πορτογάλος επιθετικός φέτος θα είναι από την αρχή της προετοιμασίας της χαρτινη ενεργός και με την σωστή δουλειά από προπονητικό και ιατρικό επιτελείο της Ένωσης θα αφήσει οριστικά πίσω του τον τραυματισμό που τον ταλαιπώρησε αρκετά την φετινή σεζόν.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος jibbie την Παρ 02 Ιούλ 2021, 09:27, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Εδω ηρθε ο Λεβεκ και δεν ανοιξε ρουθουνι και ο Μουλεν με θεμα στο πελμα...seaman έγραψε:Αν όμως εμφανιστούν τα θέματα με τους κοιλιακούς και τα πλέγματα, πρέπει να είναι γνωστό και ποιος ή ποιοι θα πεταχτούν από το παράθυρο. Επιλογή Λουτσέσκου (μην τα αρδογυρίσουν μετά) και να δούμε και αυτούς που θα τους κάτσει ο κλήρος μα πουν το ΟΚ για τα ιατρικά.
Περιμενε εσυ να υπαρξουν εκπαραθυρωσεις αν βγαλει τραυματισμους ο Ολιβειρα..
Ας ελπιζουμε οτι δεν θα βγαλει και δεν θα χρειαστει να τσεκαριστουν τα αντανακλαστικα της ΠΑΕ
Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
- buffalobill4
Εδώ που φτάσαμε μακάρι να κλείσει γιατί αποκλείεται να υπαρχει παικτης σταντ μπαι και θα μας πάρει κάναν μήνα ακόμα να επικεντρωθουμε στον ποιον θέλουμε. Τα λεφτά που του δίνουμε είναι ένα θέμα βέβαια αλλά τι να κάνεις. Αυτά παθαίνεις όταν δεν υπάρχει κάποιος να τρέχει τον σχεδιασμό. Θα μου πείτε και όταν υπήρχε φέρναμε υπερκοστολογημενους βλέπε τσολακ εσιτι μουργκ κοκ. Η λύση είναι να βρεις κάποιον να σου βάλει την ομάδα σε μια τάξη όχι να πεις τι με, τι χωρίς το ίδιο και το αυτό.
Magpies4 έγραψε:Έκλεισε ο Ολιβέιρα γράφουν πολλά σάιτς μαζί. Απομένουν οι ανακοινώσεις.
Παίζει να διάβαζεις 2 ημερών άρθρα, γιατί to 99% των site δεν έχουν κάτι νεώτερο.Εκτός αν ενημερώνεσαι απο το σκουπιδεκα, οπότε δεν εχω να σχολιάσω κάτι παραπάνω.
O Μελίσσης και ο Σαλπιγγίδης είναι στο ίδιο ποσό με Ακπομ.Aigle_Noir έγραψε:Ο Μελίσσης δεν είχε πουληθεί με 2εκ.;tzelas έγραψε:Βάζω τις 16 πρώτεςblack_star_ninja έγραψε:Καλημερα. Θα ειχε ενδιαφερον να παραθεσουμε και τις 10 ακριβοτερες πωλησεις. Αν σκεφτουμε ποσους πουλησαμε λιγοτερο απο την αξια τους ισως γινουμε καλυτεροι στο ταιμινγκ της πωλησης. Αν σκεφτουμε ποσους πουλησαμε περισσοτερο ισως αντιληφθουμε οτι καμμια μεταγραφη δεν ερχεται με εγγυηση αποδοσης.:
1 Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς 10 - 2019 Jan
2 Δημήτρης Γιαννούλης 8.5 - 2021 (+20% σε επόμενη μεταπώληση)
3 Λούκας Πέρεθ 7.5 (1.5 +6 από την μεταπώληση) - 2015 - 2016 (30%)
4 Γκάρι Ροντρίγκες 5.3 (3.5+1.8 από την μεταπώληση) - 2017 Jan - 2019 Jan (20%)
5 Αντρέ Βιεϊρίνια 4.0 - 2012 Jan
6 Ρόμπερτ Μακ 3.5 - 2016
7 Ευθύμης Κουλούρης 3.5 - 2019
8 Δημήτρης Λημνιός 3.3 - 2020 (+15% σε επόμενη μεταπώληση)
9 Στέλιος Βενετίδης 3.3 - 2001
10 Ρόμπιν Όλσεν 3.0 (0.7+2.3 από την μεταπώληση) - 2016 - 2018 (25%)
11 Milton Nunez 2.6 - 1999
12 Gojko Cimirot 2.5 - 2017
13 Abdelsattar Sambry 2.5 ευρώ - 1999
14 L Christodoulopoulos 2.2 ευρώ - 2008
15 Δημήτριος Πέλκας 1.9 ευρώ - 2020 (+20% σε επόμενη μεταπώληση)
16 Chuba Akpom 1.8 - 2020
Στάλθηκε από το IN2020 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Στον Ακπομ έχουμε και 10% μεταπώληση που δεν το έγραψα παραπάνω.
-
ron-swanson
Εγώ δεν λέω ότι είναι κακός παίχτης αλλά σοβαρά τώρα ποια ομάδα δίνει 1 εκατομμύριο συμβόλαιο σε παίχτη που ούτε μεγάλος γκολτζης είναι, που έχει συνέχεια θέματα τραυματισμών και που η προηγούμενη ομάδα του ήταν η Κουλα στην οποία δεν έκανε και παπάδες;
Επειδή έχει τύχει να τον δω σε αρκετά παιχνίδια. Ναι εντάξει καλός είναι, αλλά είναι και τρελός χασογκολης και στα μισα παιχνίδια τραυματίας. Να μου έλεγαν ότι έκλεισε με 500 χιλιάρικα να το καταλάβω. Εδώ τον πληρώνεις λες και είναι ο δεύτερος καλύτερος φορ στην κατηγορία. Μπορεί να είναι, αλλά στα δύο χρόνια στην κούλα δεν το έδειξε.
Επειδή έχει τύχει να τον δω σε αρκετά παιχνίδια. Ναι εντάξει καλός είναι, αλλά είναι και τρελός χασογκολης και στα μισα παιχνίδια τραυματίας. Να μου έλεγαν ότι έκλεισε με 500 χιλιάρικα να το καταλάβω. Εδώ τον πληρώνεις λες και είναι ο δεύτερος καλύτερος φορ στην κατηγορία. Μπορεί να είναι, αλλά στα δύο χρόνια στην κούλα δεν το έδειξε.
Λέτε να φέρανε τον Lucescu για να προστατέψουν τον Garcia για μακροπρόθεσμα τελικά;
Γιατί η μεταγραφές που ακούγονται μέχρι τώρα είναι από το χαμηλό ράφι. Ακούω επίσης ότι κάθε χρόνο και ποιο δύσκολα έρχονται παίκτες, κατοπτρίζει την κατηφόρα στο ελληνικό πρωτάθλημα και ότι πρέπει να κάνουμε πορεία στην Ευρώπη.
-
kosths BXL
βαλτε πηγες ρε μαγκες...δεν βλεπω κατι ουτε στο ιν ουτε στο παοκ 24 ουτε στη βοθροσπορτ ...που διαβασατε οτι εκλεισε ?
Να θυμίσω ότι ο ανταγωνιστής έχει Τικινιο με 1,5-1,8 ετησίως,άλλοι γράφουν το ένα ποσό, άλλοι το άλλο,Ελ Αραμπι με 2 ετησίως και Κοκα με 800.
Τα γράφω για να ξέρουμε τι έχουμε να αντιμετωπίσουμε και γιατί είναι ο λόγος που κατα τη γνώμη μου θα πάρουμε ακόμα πιο δυνατό φορ από τον Ολιβειρα,τον Αύγουστο που θα είναι παχιές οι μύγες.
Μακάρι να βρίσκαμε έναν καλύτερο από τον Πορτογάλο άμεσα και να μην ερχόταν αυτός.
Αποτι φαίνεται όμως,δεν γίνεται.
Τα γράφω για να ξέρουμε τι έχουμε να αντιμετωπίσουμε και γιατί είναι ο λόγος που κατα τη γνώμη μου θα πάρουμε ακόμα πιο δυνατό φορ από τον Ολιβειρα,τον Αύγουστο που θα είναι παχιές οι μύγες.
Μακάρι να βρίσκαμε έναν καλύτερο από τον Πορτογάλο άμεσα και να μην ερχόταν αυτός.
Αποτι φαίνεται όμως,δεν γίνεται.
Δεν έχω ψάξει αρκετά το παρελθον του αλλά πολυτραυματια με 70 παιχνίδια σε 2 χρόνια δεν το λές.
Ελευθερο φορ με το βιογραφικό του κ συμβολαιο 900.000 υπάρχει;;; αν ναι ας το φέρουμε τωρα.
Κ επειδή κάποιοι θα πουν πριγιο ε ωραια ας φέρουμε Πρίγιο, αλλά κ αυτός χειρότερο βιογραφικό έχει κ δεν νομίζω να έχει περισσοτερα παιχνιδια κ γκολ τα τελευταία 2 χρόνια.
Εδώ λοιπόν ερχεται η ώρα του Λουτσέσκου αν έχει λόγο, που θεωρώ ότι έχει, να επιλέξει ότι προτιμα γνωρίζοντας καλυτερα τουλάχιστον από εμάς.
Εδώ κάποιοι από εμάς, μαζί κ εγώ θέλαμε να αγοράσουμε μισιτς δίχως να έχει ξεκαθαρίσει η υπόθεση τής υγείας του. Εκείνο κ αν ήταν ρίσκο.
Ελευθερο φορ με το βιογραφικό του κ συμβολαιο 900.000 υπάρχει;;; αν ναι ας το φέρουμε τωρα.
Κ επειδή κάποιοι θα πουν πριγιο ε ωραια ας φέρουμε Πρίγιο, αλλά κ αυτός χειρότερο βιογραφικό έχει κ δεν νομίζω να έχει περισσοτερα παιχνιδια κ γκολ τα τελευταία 2 χρόνια.
Εδώ λοιπόν ερχεται η ώρα του Λουτσέσκου αν έχει λόγο, που θεωρώ ότι έχει, να επιλέξει ότι προτιμα γνωρίζοντας καλυτερα τουλάχιστον από εμάς.
Εδώ κάποιοι από εμάς, μαζί κ εγώ θέλαμε να αγοράσουμε μισιτς δίχως να έχει ξεκαθαρίσει η υπόθεση τής υγείας του. Εκείνο κ αν ήταν ρίσκο.