Pablo Gabriel García Pérez II

Συζήτηση για το έμψυχο υλικό της ομάδας
Άβαταρ μέλους
barlow4

Re: Pablo Gabriel García Pérez II

Δημοσίευση από barlow4 »

renegade έγραψε:
barlow4 έγραψε:
icue έγραψε:Ο Γκαρσια δεν ειχε εμπειρια απο οποιαδηποτε αλλη πρωτη ομαδα. Ποιος μιλησε για εθνικη Ουρουγαης. Δεν παιρνω θεση. Αντικειμενικα το λεω.
Ως ποδοσφαιριστης ειχε παραστασεις απο τις μεγαλυτερες ομαδες του πλανητη κ απο μια μεγαλη εθνικη.
Εχει προπονηθει απο σπουδαιους προπονητες κ εχει παιξει με σπουδαιους συμπαικτες.
Ο λουτσεσκου απο την αλλη το μονο εξτρα που ειχε σαν προπονητης ηταν κατι μπρασοφ, πλοϊεστι, ντιναμο κ ξανθη.
Το βιογραφικο του οταν ηρθε ηταν για γελια.χειροτερο απο μπερετα κ φρινγκερ.
Το ξαναλεω.Αν θελει τρια χρονια διπλα στο σερ αλεξ ο γκαρσια ο λουτσεσκου τι επρεπε να κανει που ειχε προπονησει γκατζολιες?
Τον Ντουμιτρέσκου τον θυμάσαι?
Όχι ότι συγκρίνω,αλλά το ότι κάποιος ήταν σπουδαίος ποδοσφαιριστής ή έπαιζε σε μεγάλες ομάδας δεν λέει τίποτα στην σημερινή προπονητικη
Ειναι παρα πολυ απλο αυτο που λεω.
Τα βαζω με το επιχειρημα που λεει οτι ο γκαρσια χρειαζεται προπονητη διπλα του ενω τοσο ο λουτσεσκου οσο κ ο ιβιτς πετυχαν χωρις να εχουν καποιον διπλα τους.Κ χωρις να εχουν ουτε κατ'ελαχιστο τις εμπειριες του γκαρσια απο υψηλο επιπεδο.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος barlow4 την Τετ 26 Μάιος 2021, 15:47, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
PAOK_Antarctica

Δημοσίευση από PAOK_Antarctica »

SDNA
Επιστροφή Λούτσου
Άβαταρ μέλους
Obdulio

Δημοσίευση από Obdulio »

Οι στρατιώτες του ΠΑΟΚ δεν κοιτάνε ψευτοεγωισμούς, κοιτάνε την ουσία.
Άβαταρ μέλους
Jeremy4

Δημοσίευση από Jeremy4 »

"Αντί του μάννα χολήν" τελικά...

Εύχομαι να πετύχεις αλλού και το "μέγεθος" σου να φτάσει σε ύψη απλησίαστα για τον ΠΑΟΚ. Εγώ τέτοιοι άνθρωποι θέλω να προκόβουν.
Άβαταρ μέλους
Tolaros

Δημοσίευση από Tolaros »

PAOK_Antarctica έγραψε:Κι εγώ υπέρ της παραμονής του Πάμπλο ήμουν αλλά λίγο μπάστα. Όλο πουστιά και πουστιά και πουστιά.
Ποια ήταν η πουστιά; Το ότι ένας υπάλληλος απολύθηκε επειδή θεωρούν πως κάποιος άλλος θα κάνει τη δουλειά καλύτερα;
Αυτό λογίζετε εσείς για πουστιά;
Έχεις ταλέντο ρε παλικάρι όλα όσα είναι στο μυαλό μου να τα αποτυπώνεις απλά λιτά και κατανοητά σε 3 αράδες.
Θενκς
dimbar

Δημοσίευση από dimbar »

Obdulio έγραψε:Ο Ιβάν αποφάσισε ότι δεν είναι πλήρως έτοιμος ακόμα. Ποιος καλόπιστος είναι αυτός που βάζει το χέρι στη φωτιά ότι είναι;

Παρόλο ότι δεν τον θεωρεί πλήρως έτοιμο, υπενθυμίζω ότι δεν έχει πάρει ακόμα το απαραίτητο πτυχίο προπονητικής, τον ορίζει γενικό κουμανταδόρο όλων των ακαδημιών και της Β ομάδας. Που είναι εξαιρετικά κρίσιμο πόστο για τον ΠΑΟΚ που χρειάζεται να οικοδομηθει. Του δίνει παράλληλα την ευχέρεια να εκμεταλλευτεί όλο το διάστημα μέχρι να ξανά-αναλάβει πρώτος, προκειμένου να πλουτίσει τις θεωρητικές του γνώσεις κατά τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Να πάει να δει από κοντά πως δουλεύει οποία ομάδα και όποιος προπονητής θέλει.

Ναι, τον κατεβάζει από πρώτο προπονητή αυτή τη στιγμή αλλά του δίνει την δυνατότητα να επιλέξει να είναι αυτός που θα αναλάβει τον ΠΑΟΚ της νέας εποχής. Τον ΠΑΟΚ της Νέας Τούμπας. Και να τον αναλάβει υπό καλύτερες προϋποθέσεις και εφόδια. Και δεν ξέρεις ποτέ. Ίσως η στιγμή εκείνη να έρθει και πιο γρήγορα.

Είναι βαθειά τιμητική πρόταση.
Και άκρως πιστική όσο το 3ετές συμβόλαιο που του έκανε για να βγάλει τα κάστανα απ την φωτιά.
Άβαταρ μέλους
Parolos

Δημοσίευση από Parolos »

Θέλω να ξανγράψει ο Sick αυτά που έγραψε εχτές (δεν τα βρίσκω) ότι εφόσον αναβάθμιση και 1,8Μ συμβόλαιο τότε περιμένω Double και Ευρώπη να συμφωνήσω κι εγώ μετά τις εξελίξεις.

Είμαι πελάτης θέλω καλό προϊόν.

Στάλθηκε από το RMX1931 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Parolos την Τετ 26 Μάιος 2021, 15:47, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
renegade

Δημοσίευση από renegade »

Αυτό που πρέπει να τονίσουμε είναι ότι πρώτη φορά η ομάδα ενεργεί και παίρνει μια απόφαση όχι μεσα από ποδοσφαιρικες συγκυρίες ( δοκάρι και μέσα, δοκάρι και έξω) αλλά με μια πιο σφαιρική ματιά προσμετρώντας πολλές διαφορετικές παραμέτρους
Άβαταρ μέλους
Equalizer
Site Admin

Δημοσίευση από Equalizer »

Ο Γκαρσία στο σημερινό επίπεδο της ομάδας είναι μια χαρά.

Ο Γκαρσία για τα απίστευτα προβληματα της φετινής ομάδας ΔΕΝ φέρει την πρώτη ευθύνη.

Ο Γκαρσία για να κριθεί αυστηρά έπρεπε να κάνει δικιά του προετοιμασία έχοντας λόγο αλλά και ευκαιρίες παρεμβασης στο ρόστερ.

Εφόσον από αυτούς που αποφασίζουν κρίθηκε ότι δεν θέλουν να του εμπιστευτούν την ομάδα, είναι γελοίο να καταφεύγουμε σε ακυρωση όσων έκανε, γελοίο να κρίνουμε ΟΡΙΣΤΙΚΑ και ΤΕΛΕΣΙΔΙΚΑ αν είναι καλός ή κακός προπονητής

Βεβαίως έκανε και λάθη έκανε και καλα, έφερε τίτλο, είχε και αποτυχίες.

Επέλεξαν άλλον προφανώς γιατί κάτι είδαν στις ιδέες του; Στις προπονήσεις του; Στη συμπεριφορά του; Προφανώς κάτι αρνητικό θα είδαν.

Αυτό δεν τον καθιστά άσχετο ή άχρηστο.

Ούτε όμως και καθιστά επικίνδυνους και μπινεδες όσους αποφάσισαν να δώσουν τα κλειδιά αλλού

Επιμένω ότι αμφιβάλλω αν ο ίδιος ο Πάμπλο θέλει πραγματικά να ακολουθήσει καριέρα προπονητή σε άλλες ομάδες. Πρέπει να το δείξει πρώτα παίρνοντας το δίπλωμα, δείχνοντας ότι καίγεται να προπονει.

Τον θέλω ΜΕ ΤΑ ΧΊΛΙΑ στον ΠΑΟΚ. Και γι αυτο θελω να δεχτεί να αναλάβει ΠΑΟΚ β ώστε στο μέλλον να πάρει την ομάδα πιο ψημένος και πιο διαβασμενος

Σήμερα, αν μου λες ότι θα ανεβάσουμε μπάτζετ ώστε να πάμε για τίτλο, δε ξέρω αν ξέρει τι θέλει να κάνει.
Άβαταρ μέλους
sn0ufel4
Moderator

Δημοσίευση από sn0ufel4 »

Πάω να μπω στο τσελσιμανια να δω τι έλεγαν όταν έδιωξαν το μεγαλύτερο παίκτη θρύλο της ιστορίας τους Λαμπαρντ μόλις κατάλαβαν ότι προπονητικά δε λέει μια για να φέρουν τον Τουχελ.

Λογικά και εκεί θα κράζουν τη διοίκηση για πουστιες και πισώπλατα μαχαιρώματα
15_50

Δημοσίευση από 15_50 »

Obdulio έγραψε:Ο Ιβάν αποφάσισε ότι δεν είναι πλήρως έτοιμος ακόμα. Ποιος καλόπιστος είναι αυτός που βάζει το χέρι στη φωτιά ότι είναι;

Παρόλο ότι δεν τον θεωρεί πλήρως έτοιμο, υπενθυμίζω ότι δεν έχει πάρει ακόμα το απαραίτητο πτυχίο προπονητικής, τον ορίζει γενικό κουμανταδόρο όλων των ακαδημιών και της Β ομάδας. Που είναι εξαιρετικά κρίσιμο πόστο για τον ΠΑΟΚ που χρειάζεται να οικοδομηθει. Του δίνει παράλληλα την ευχέρεια να εκμεταλλευτεί όλο το διάστημα μέχρι να ξανά-αναλάβει πρώτος, προκειμένου να πλουτίσει τις θεωρητικές του γνώσεις κατά τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Να πάει να δει από κοντά πως δουλεύει οποία ομάδα και όποιος προπονητής θέλει.

Ναι, τον κατεβάζει από πρώτο προπονητή αυτή τη στιγμή αλλά του δίνει την δυνατότητα να επιλέξει να είναι αυτός που θα αναλάβει τον ΠΑΟΚ της νέας εποχής. Τον ΠΑΟΚ της Νέας Τούμπας. Και να τον αναλάβει υπό καλύτερες προϋποθέσεις και εφόδια. Και δεν ξέρεις ποτέ. Ίσως η στιγμή εκείνη να έρθει και πιο γρήγορα.

Μου αρέσει πολύ έτσι όπως το διαβάζω
makispaspartou

Δημοσίευση από makispaspartou »

Σπάνια συμβαίνει , αλλά συμφωνώ απόλυτα στην τοποθέτησή σου. Η πρόταση είναι άκρως τιμητική και γεμάτη αγάπη και σεβασμό. Αν το σκεφτεί ήρεμα ο Γκαρσία θα δει ότι είναι και προς το συμφέρον του. Με Λουτσέσκου τριετίας και Ιβαν αποφασισμένο να κάνει ότι χρειάζεται για τον νέο ΠΑΟΚ εγώ είμαι αισιόδοξος!
Άβαταρ μέλους
barlow4

Δημοσίευση από barlow4 »

Ευχομαι ο λουτσεσκου να συνεχισει απο εκει που το αφησε κ να μη φυγει παλι σαν κλεφτης κ χεστης.
Άβαταρ μέλους
gika

Δημοσίευση από gika »

sn0ufel4 έγραψε:Πάω να μπω στο τσελσιμανια να δω τι έλεγαν όταν έδιωξαν το μεγαλύτερο παίκτη θρύλο της ιστορίας τους Λαμπαρντ μόλις κατάλαβαν ότι προπονητικά δε λέει μια για να φέρουν τον Τουχελ.

Λογικά και εκεί θα κράζουν τη διοίκηση για πουστιες και πισώπλατα μαχαιρώματα
Λογικά ο Λάμπαρντ είχε φέρει τίτλο και είχε πετύχει όλους τους στόχους που του τέθηκαν.
Άβαταρ μέλους
Mitsospaoki4
Moderator

Δημοσίευση από Mitsospaoki4 »

renegade έγραψε:Αυτό που πρέπει να τονίσουμε είναι ότι πρώτη φορά η ομάδα ενεργεί και παίρνει μια απόφαση όχι μεσα από ποδοσφαιρικες συγκυρίες ( δοκάρι και μέσα, δοκάρι και έξω) αλλά με μια πιο σφαιρική ματιά προσμετρώντας πολλές διαφορετικές παραμέτρους
Σωστό
Για να δούμε εγώ προσωπικά αρχίζω και είμαι αισιόδοξος για φέτος
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Roster”