Ιβάν Σαββίδης V

Σχόλια γιά την Διοίκηση της ΠΑΕ και όλα τα σχετικά...
Άβαταρ μέλους
kataramenos5

Re: Ιβάν Σαββίδης V

Δημοσίευση από kataramenos5 »

Γέρος έγραψε:
Αν κάνανε εμένα στρατηγό θα πέφταν τα τείχη της Θεσσαλονίκης από τα γέλια.

Εντάξει @kataramenos5.
Φραγκο εννουσα. Δεν εξαπτομαι, απορια ηταν.Υποθετω ελαχιστοι μιλανε με βανια για πολλη ωρα.
Άβαταρ μέλους
Γέρος

Δημοσίευση από Γέρος »

kataramenos5 έγραψε:
Γέρος έγραψε:
Αν κάνανε εμένα στρατηγό θα πέφταν τα τείχη της Θεσσαλονίκης από τα γέλια.

Εντάξει @kataramenos5.
Φραγκο εννουσα. Δεν εξαπτομαι, απορια ηταν. Υποθετω ελαχιστοι μιλανε με βανια για πολλη ωρα.
Κατάλαβα ότι εννοούσες τον Φράγκο.

Τι κάνει τώρα ο Ιβάν Σαββίδης, περίπου 15 χρόνια μετά, δεν ξέρω. Ή μάλλον ότι ξέρεις, ξέρω.
Άβαταρ μέλους
Rexaris
Moderator

Δημοσίευση από Rexaris »

Γέρος έγραψε: Τμήμα marketing και επικοινωνίας λέει. Ας μπει πρώτα κάποιος στην wiki, που στο λήμμα Ιβάν Σαββίδης που το μισό άρθρο αναφέρεται στη μπούκα με περίστροφο στον αγώνα με τον χαρταετό.

Στο βιογραφικό του Προέδρου του Π.Α.Ο.Κ., στην Ελληνική γλώσσα.

Διαγράψτε το, σκίστε το, αφανίστε το, να μην υπάρχει. Ύστερα θα μας αφήσουν να παίξουμε και με τα μεγάλα παιδιά.
Ναι αυτό με πειράζει κι εμένα, αυτό έχει γίνει προφανώς επίτηδες και δεν μπορώ να καταλάβω οι δικοί μας τι κάνουν. Αφήνουμε τους εχθρούς τού ΠΑΟΚ να αλωνίζουν, ο μισθός να πέφτει κι όλα καλά.

Δεν ξέρω πώς είναι τα πράγματα μέσα αλλά από έξω δεν δείχνουν καλά, παλινδρομούμε διαρκώς μεταξύ μπουρδολογίας και υπεράνω και αφήνουμε τον εχθρό να κάνει ότι θέλει.
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

σφινα

...Πρώτος στόχος του ΕλληνοΠόντιου επιχειρηματία από το Ροστόφ, είναι να φτιάξει το Λιμάνι Θεσσαλονίκης, ως το καλύτερο λιμάνι της Ευρώπης, για να μπορέσει να προσελκύσει όλα τα μεγάλα εμπορικά πλοία από Κίνα, Ρωσία, Ινδία, άρα και να φέρει πιο κοντά στη Θεσσαλονίκη την COSCO η οποία έχει εγκατασταθεί στο λιμάνι Πειραιά και έκανε εκεί τεράστιες επενδύσεις!

Αυτό θέλει να κάνει ο Ιβάν, να φέρει πιο κοντά στη Θεσσαλονίκη τους Κινέζους, να αποκτήσουν ενδιοαφέροντα για την πρωτεύουσα της Μακεδονίας, με το τελειότερο λιμάνι στην Ευρώπη και από εδώ να φεύγουν οδικώς τα εμπορεύματα των Κινέζων προς όλη την Ευρώπη, γλιτώνοντας μεταφορικά από τον Πειραιά!

Αυτά βλέπει ο Μαρινάκης και φυσικά δεν θέλει σε καμία περίπτωση να παίξει τόσο “δυνατή μπαλα” στον ναυτιλιακό χώρο και τον εμπορικό τομέα, ο Ιβάν Σαββίδης.

Μόλις έρθει στη Θεσσαλονίκη ο μεγαλομέτοχος του ΠΑΟΚ, θα υπάρξουν εξελίξεις!
Άβαταρ μέλους
Μαυρο Χιονι
Moderator

Δημοσίευση από Μαυρο Χιονι »

Δηλαδή θα κάνει επενδύσεις στο λιμάνι; Όλα τα πακέτα εκεί θα πέσουν; Σοβαρά ρε σφήνα;
Άβαταρ μέλους
Equalizer
Site Admin

Δημοσίευση από Equalizer »

Ποιος μ@λ@κ@ς γράφει αυτές τις ελαφρομυαλες παπαριές;
Άβαταρ μέλους
Aye4

Δημοσίευση από Aye4 »

Aye4 έγραψε:
ΠΟΡΚΥ-5 έγραψε:Οριστικό! Ο Ιβάν θα περάσει τις γιορτές του Πάσχα στο Πόρτο Καρρας..!!!
Πού έτους το Πάσχα, ξέχασες να γράψεις αδελφέ... :mrgreen:
Η είδηση όμως είναι ότι έγινε μια πρώτη επικοινωνία με το γραφείο ανώτατου πολιτικού παράγοντα για να διερευνηθεί η ενδεχόμενη πρόθεση του, να συμμετέχει στα εγκαίνια του Πόρτο Καρράς κάπου στον Ιούνιο κι από την απάντηση θα εξαρτηθούν πολλά για ήξεις- αφίξεις. ιφ γιου νοου γουατ αι μιν...
Άβαταρ μέλους
bersekeros

Δημοσίευση από bersekeros »

Aye4 αυτό που λες για τα εγκαίνια του Πόρτο Καράς το βρίσκω πολύ ενδιαφέρον, αν και δεν έχω διαβάσει ή ακούσει κάτι σχετικά, ούτε έχω καταλάβει σε ποιόν ανώτατο πολιτικό παράγοντα αναφέρεσαι.
Άβαταρ μέλους
Aye4

Δημοσίευση από Aye4 »

bersekeros έγραψε:Aye4 αυτό που λες για τα εγκαίνια του Πόρτο Καράς το βρίσκω πολύ ενδιαφέρον, αν και δεν έχω διαβάσει ή ακούσει κάτι σχετικά, ούτε έχω καταλάβει σε ποιόν ανώτατο πολιτικό παράγοντα αναφέρεσαι.
η είδηση για την πρόθεση εγκαινίων του συγκροτήματος γράφτηκε ευρέως και προσδιορίζεται κάπου στον Ιούνιο. Για το αλλο, ονόματα ας μη πούμε και όλοι αντιλαμβάνονται. Ο Όμιλος επιθυμεί να δοθεί η μέγιστη αίγλη στο γεγονός, εφάμιλλη της τεράστιας επένδυσης εδώ που τα λέμε διότι πρόκειται για κορυφαία στον τουριστικό χώρο και εκ των κορυφαίων σε ευρωπαϊκό επιπ6και όχι μόνο. Επιπλέον υπάρχει και ο λογος της επαναπροσέγγισης των σχέσεων του Ιβαν Σαββίδη με την κυβέρνηση. Ομοίως κι από την άλλη πλευρά μόνο που εδώ μάλλον τους απασχολεί η επαναπροσέγγιση προς τον κόσμο του ΠΑΟΚ οπότε κοντα στον βασιλικό θα ποτίσει και η γλάστρα. (το ίδιο ισχύει κσι σε σχέση με τις εξελίξεις για τη νέα Τούμπα). Υπάρχουν όμως κι άλλοι παράμετροι που ενδεχομένως θσ επηρεάσουν τις αποφάσεις τις άλλης πλευράς. Για το εαν παρευρεθεί απλώς ή θα παρευρεθεί στο μέγιστο. Την πληροφόρηση δεν την εχω απο την πλευρά του ΠΑΟΚ. ΧΡΌΝΙΑ ΠΟΛΛΑ με υγεία επι τη ευκαιρία
Άβαταρ μέλους
bersekeros

Αντιληπτός φίλε Aye4. Επίσης Χρόνια Πολλά.
Άβαταρ μέλους
kataramenos5

Δημοσίευση από kataramenos5 »

Εφυγε ο Βανιας απ το Πορτο Καρρας η ακομα εκει ειναι?
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

16 Μαΐου έρχεται, είπε στην ερτ ο Γ. Μίνος.
Άβαταρ μέλους
bersekeros

ΑποστόληςΑ έγραψε:16 Μαΐου έρχεται, είπε στην ερτ ο Γ. Μίνος.
Την άλλη Κυριακή.
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Όχι την άλλα Κυριακή, αλλά στις 16 Μαΐου.
Άβαταρ μέλους
bersekeros

ΑποστόληςΑ έγραψε:Όχι την άλλα Κυριακή, αλλά στις 16 Μαΐου.
:mrgreen: Φαντάζομαι στο 2021, αναφερόταν.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Διοικητικά”