ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ ΧΕΙΜΩΝΑ 2020-2021
Re: ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ ΧΕΙΜΩΝΑ 2020-2021
Kαι εγω πιστευω ακριβως το αντιθετο.Η ομαδα εχει προγραμμα βουνο τον Γεναρη στο οποιο το παρον ροστερ δεν μπορει να ανταποκριθει.Αν βγει ο Γεναρης και εχουμε φαει την μια φαπα μετα την αλλη η επενδυση Γκαρσια κινδυνευει να καταστραφει πριν καλα καλα ξεκινησει,οποτε πιστευω θα κανουν το παν για να τη στηριξουν.

Αισθάνεσαι καλά μειώνοντας έτσι τον ΠΑΟΚ?iasoiako έγραψε:Ότι πει ο Κουτσολιάκος.
Περιμένει να πωληθεί ο Γιαννούλης και να πέσει η μίζα για να φέρει τον Σταφυλλίδη.
1εκ + έβγαλε το καλοκαίρι ο συγκεκριμένος από εμάς, μέσω των πωλήσεων Πέλκα, Τσόλακ και Μουργκ.
Και ο Βιερίνια μέχρι τελευταία στιγμή, μόλις γίνανε οι δουλείες του υπέγραψε
Offtopic 
Sourmenetes
Ξεκίνησες ένα θέμα πιο πριν με τον Βιειρινια χωρίς λόγο.
Στο επόμενο δε θα το επεξεργαστώ.

Sourmenetes
Ξεκίνησες ένα θέμα πιο πριν με τον Βιειρινια χωρίς λόγο.
Στο επόμενο δε θα το επεξεργαστώ.
- Μαυρο Χιονι
 - Moderator

Ούτε πληροφορίες έχω, και δεν νομίζω να έχω και ποτέ. Απλά από την εμπειρία σαν οπαδός του ΠΑΟΚ σε όλες τις μεταγραφικές περιόδους οι κινήσεις μας έγιναν προς το τέλος. Και δεν βάζω την περσινή χειμερινή που δεν κάναμε ΚΑΜΙΆ μεταγραφή. Οπλιστείτε με υπομονή για τον επόμενο μήνα.

Δείτε λίγο το πρόγραμμα πριν το ματς με γαύρο και πείτε μου αν μέχρι τότε έχουμε πιθανοτητες να ήμαστε ακόμα πιο πίσω στην βαθμολογία,αν δεν ενισχυθούμε άμεσα; 
Με Μπισεσβαρ και Ζαμπα ουσιαστικά εκτός ομάδας,πρέπει μέχρι τις 2-3 του μήνα να έχουμε δύο μεσοεπιθετικούς στην θέση τους,τουλάχιστον.
Δεν έχει επιλογές ο προπονητής,θα έχουμε απώλειες από κάρτες,θέλουμε παίχτες.
Τον μήνα αυτό παίζονται τα πάντα,αν ήμαστε στους 2-3 βαθμούς από τον γαύρο ή ακόμα καλύτερα ακόμα πιο κοντά και γιατί όχι από πάνω του,η ομάδα θα το πιστέψει,αν γίνει αυτό,όλα παίζονται.
Εκτός αν όντως δεν έχουμε στόχους σαν την χάρτινη και κάτσουμε στα αυγά μας.
Δε το πιστεύω όμως και επειδή βλέπουν ότι ο γαύρος φέτος είναι χειρότερος από πέρυσι, χωρίς καμία αμφιβολία.
Θα το παλέψουν σε αυτή την μεταγραφική.

Με Μπισεσβαρ και Ζαμπα ουσιαστικά εκτός ομάδας,πρέπει μέχρι τις 2-3 του μήνα να έχουμε δύο μεσοεπιθετικούς στην θέση τους,τουλάχιστον.
Τον μήνα αυτό παίζονται τα πάντα,αν ήμαστε στους 2-3 βαθμούς από τον γαύρο ή ακόμα καλύτερα ακόμα πιο κοντά και γιατί όχι από πάνω του,η ομάδα θα το πιστέψει,αν γίνει αυτό,όλα παίζονται.
Δε το πιστεύω όμως και επειδή βλέπουν ότι ο γαύρος φέτος είναι χειρότερος από πέρυσι, χωρίς καμία αμφιβολία.
Όσο για τον Σταφυλίδη ο παίκτης έχει συμβόλαιο μέχρι το '22 και είναι τραυματίας ακόμα στον ώμο από το ματς της Εθνικής. Αν πουληθεί ο Γιαννούλης θα πάμε σε ενεργό παίκτη πιστεύω.

- 
				ron-swanson

Θέλω να πιστεύω ότι θα στηρίξουν το πρότζεκτ Γκαρσία που είναι πολύ σημαντικό για τον σύλλογο να βγει. Επίσης θέλω να πιστεύω ότι τα τα καραγκιοζιλικια του γαύρου με την υπόθεση Σιαμπανη εκνεύρισαν την οικογένεια και θα κοιτάξουν να ενισχύσουν την ομάδα για να απαντήσουν εντός γήπεδου.

Αυτοί μπορεί να το θέλουν έτσι όπως τα κάναμε όμως με τα οικονομικά ούτε λεφτά μπορείς να δώσεις ούτε υπάρχει περίπτωση να ρθει καλός παίκτης στο πρωτάθλημα μας τόσο νωρίς.obanebane έγραψε:Δείτε λίγο το πρόγραμμα πριν το ματς με γαύρο και πείτε μου αν μέχρι τότε έχουμε πιθανοτητες να ήμαστε ακόμα πιο πίσω στην βαθμολογία,αν δεν ενισχυθούμε άμεσα;
Θα φανεί σύντομα το που βαδίζουμε. 
Πιστεύω ότι από Δευτέρα θα έχουμε ειδήσεις.
Παραμένω αισιόδοξος.

Πιστεύω ότι από Δευτέρα θα έχουμε ειδήσεις.
Παραμένω αισιόδοξος.
- Mitsospaoki4
 - Moderator

- 
				boogeyman77
 - Επικοινωνία:

Αν είναι να πάρουμε παίκτη πάλι από Κουτσολιάκο ας πάρουμε αυτή την φορά κάποιον που να αξίζει! Max Meyer ότι καλύτερο ως αντι-Biseiasoiako έγραψε:Ότι πει ο Κουτσολιάκος.
Περιμένει να πωληθεί ο Γιαννούλης και να πέσει η μίζα για να φέρει τον Σταφυλλίδη.
1εκ + έβγαλε το καλοκαίρι ο συγκεκριμένος από εμάς, μέσω των πωλήσεων Πέλκα, Τσόλακ και Μουργκ.
Και ο Βιερίνια μέχρι τελευταία στιγμή, μόλις γίνανε οι δουλείες του υπέγραψε
- bersekeros

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος bersekeros την Κυρ 27 Δεκ 2020, 00:03, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.

- bersekeros

Εγώ κύριοι/ες,  παρακολουθώ τη συζήτηση που γίνεται και αντιλαμβάνομαι ότι ο καθένας μιλάει με βάση την εμπειρία και τα βιώματά του, τις εύλογες και δικαιολογημένες φοβίες και ανησυχίες του, συνεπικουρούμενος από τον απαισιόδοξο ή αισιόδοξο χαρακτήρα που του χάρισε η φύση και ο Θεός.
Αυτό όμως που εξάγω ως συμπέρασμα και αυτό είναι η ταπεινή μου άποψη, είναι ότι κανένας ...μα κανένας δεν έχει την παραμικρή πληροφορία για το χρονοδιάγραμμα της εκτέλεσης των μεταγραφών και της απαραίτητης ενίσχυσης που πρέπει να γίνει στην ομάδα.
Εγώ προσωπικά δικαιολογώντας και αφουγκραζόμενος καλοπροαίρετα και τους μεν και τους δε, έχω να καταθέσω, ότι έχω απόλυτη εμπιστοσύνη στον Προπονητή του ΠΑΟΚ που είναι Τεράστια Προσωπικότητα και θα κάνει ό,τι περνάει από το χέρι του να μην επαναληφθούν τα όποια (αρκετά) λάθη του παρελθόντος καθώς και της Προεδράρας μας που σάλπιγξε το ΑΝΕΝΔΟΤΟ Αγώνα πριν από μερικές ημέρες για όσους το αντιλήφθηκαν ή όχι. Και προς αυτή την κατεύθυνση, εκτιμώ με απόλυτη εμπιστοσύνη ότι θα στηρίξει τον Προπονητή μας!
Ο Στόχος είναι το Πρωτάθλημα και για να επιτευχθεί αυτός, οι κινήσεις ΑΥΤΗ τη φορά, ΠΡΕΠΕΙ να γίνουν Γρήγορα και Αποτελεσματικά.
Είμαστε σε Μάχη, είμαστε σε Πόλεμο, Κανένας εφησυχασμός, Απόλυτη Εγρήγορση.....και ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ προς αυτή την κατεύθυνση. Ας θαφτεί στο χωμα για λίγο η εσωστρέφεια και ας Ανατείλει η γκ@βλα για την Ανατροπή, για την Ανάσταση, για την Αντεπίθεση και την Επικράτηση....
με όλες τις κατάλληλες κινήσεις που σίγουρα, όλοι οι παθολογικώς αγαπώντές τον ΠΑΟΚ , εναγωνίως αναμένουμε!

Αυτό όμως που εξάγω ως συμπέρασμα και αυτό είναι η ταπεινή μου άποψη, είναι ότι κανένας ...μα κανένας δεν έχει την παραμικρή πληροφορία για το χρονοδιάγραμμα της εκτέλεσης των μεταγραφών και της απαραίτητης ενίσχυσης που πρέπει να γίνει στην ομάδα.
Εγώ προσωπικά δικαιολογώντας και αφουγκραζόμενος καλοπροαίρετα και τους μεν και τους δε, έχω να καταθέσω, ότι έχω απόλυτη εμπιστοσύνη στον Προπονητή του ΠΑΟΚ που είναι Τεράστια Προσωπικότητα και θα κάνει ό,τι περνάει από το χέρι του να μην επαναληφθούν τα όποια (αρκετά) λάθη του παρελθόντος καθώς και της Προεδράρας μας που σάλπιγξε το ΑΝΕΝΔΟΤΟ Αγώνα πριν από μερικές ημέρες για όσους το αντιλήφθηκαν ή όχι. Και προς αυτή την κατεύθυνση, εκτιμώ με απόλυτη εμπιστοσύνη ότι θα στηρίξει τον Προπονητή μας!
Ο Στόχος είναι το Πρωτάθλημα και για να επιτευχθεί αυτός, οι κινήσεις ΑΥΤΗ τη φορά, ΠΡΕΠΕΙ να γίνουν Γρήγορα και Αποτελεσματικά.
Είμαστε σε Μάχη, είμαστε σε Πόλεμο, Κανένας εφησυχασμός, Απόλυτη Εγρήγορση.....και ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ προς αυτή την κατεύθυνση. Ας θαφτεί στο χωμα για λίγο η εσωστρέφεια και ας Ανατείλει η γκ@βλα για την Ανατροπή, για την Ανάσταση, για την Αντεπίθεση και την Επικράτηση....
με όλες τις κατάλληλες κινήσεις που σίγουρα, όλοι οι παθολογικώς αγαπώντές τον ΠΑΟΚ , εναγωνίως αναμένουμε!
					Τελευταία επεξεργασία από το μέλος bersekeros την Κυρ 27 Δεκ 2020, 00:08, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.

- Ασπρόμαυρος Εβρίτης

Και εγω ειμαι αισιόδοξος και θα εξηγήσω τον λόγο. Το καράβι που λέγεται ΠΑΟΚ δείχνει οτι τα πάει καλά σε όλους τους τομείς όταν έχει καλό καπετάνιο (Ίβιτς-Λουτσέσκου). Όταν πάλι έχει κάποιον που δεν μπορεί να ανταπεξέλθει βγάζει στο προσκήνιο όλες του τις παθογένειες και τις αδυναμίες ενώ ορισμένες φορές παραπαίει. Ε λοιπόν θεωρώ οτι καπετάνιος υπάρχει και είναι αυτός που πάνω απ΄όλα θέλει να πετύχει. Θέλει να κάνει μια ομάδα μαχητική με νοοτροπία νικητή όπως ακριβώς είναι και ο χαρακτήρας του. Κάντε υπομονή θα κάνουμε καλή ομάδα είπε...

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Ασπρόμαυρος Εβρίτης την Κυρ 27 Δεκ 2020, 00:05, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.