22. Stefan Schwab
Re: 22. Stefan Schwab
2ο παιδι εκανε
Πτυχιακι ΜΒΑ πηρε
Πηρε καρτα με το που μπηκε ([FACE WITH TEARS OF JOY])
Κερδισε πεναλτι και το εκτελεσε ευστοχα
Πηρε διπλο στην γειτονια
Ειχε προγραμμα ο Στεφαναρος!
Πτυχιακι ΜΒΑ πηρε
Πηρε καρτα με το που μπηκε ([FACE WITH TEARS OF JOY])
Κερδισε πεναλτι και το εκτελεσε ευστοχα
Πηρε διπλο στην γειτονια
Ειχε προγραμμα ο Στεφαναρος!
- PAOK_Antarctica
-
PAOKAPOMONOSMOY
Ο παίκτης που αγαπάει όποιος απαιτεί ουσία και ποδοσφαιρική ευφυΐα.Στεφαν Σβαμπ σε ευχαριστώ.Σε θέλω και του χρόνου κοντά μας.
Που θα βρούμε έναν ακόμα τέτοιν; Μάλιστα με τον τρόπο που ήρθε . ΤΖΑΜΠΑ
Sent from my iPhone using Tapatalk
Sent from my iPhone using Tapatalk
-
theo-drama
- Mr Ξερόλας 2019
Ένα τέτοιο έξυπνο έκανες παιχταρα μου και πήρες και στον τελικό με τον γαύρο πέναλτυ.
Πανέξυπνος συμπαθητικός τίμιος νιωθει στο τέρμα με πόδι διαβήτη και ηγέτης ! Μόνο μπράβο
Πανέξυπνος συμπαθητικός τίμιος νιωθει στο τέρμα με πόδι διαβήτη και ηγέτης ! Μόνο μπράβο
22. Stefan Schwab
Damon ειναι 99% ιδιο πεναλτι με του τελικου εκεινου! Αυτο ειπα οταν το ειδα. Κρυα φαση και μπραβο που κερδισε το καλυτερο που μπορουσε
Ποσο value for money εισαι ρε Στεφαν!!!
Και με κρυο αιμα και μυαλο οταν ολοι ειναι θολωμενοι
Και την σωστη κλωτσια με το καλημερα στον Καμαρα μηνυμα οτι αλλαζει το εργο στο Β ημιχρονο και το εξυπνο πεναλτι που κυνηγας μια χαμενη φαση...
Και με κρυο αιμα και μυαλο οταν ολοι ειναι θολωμενοι
Και την σωστη κλωτσια με το καλημερα στον Καμαρα μηνυμα οτι αλλαζει το εργο στο Β ημιχρονο και το εξυπνο πεναλτι που κυνηγας μια χαμενη φαση...
Ποιοτητα, ηγετικα χαρακτηριστικα, εξυπνος.
Ο τυπος μπηκε και "ειπε" σε συμπαικτες και αντιπαλους απο το πρωτο λεπτο "Μαγκες, εγω ειμαι εδω τωρα, εγω θα κανω το παιχνιδι".
Ο τυπος μπηκε και "ειπε" σε συμπαικτες και αντιπαλους απο το πρωτο λεπτο "Μαγκες, εγω ειμαι εδω τωρα, εγω θα κανω το παιχνιδι".
Κάτι αντίστοιχο είχε γίνει και στον επαναληπτικό της λεωφόρου. Μπήκε αλλαγή στο ημίχρονο και κατευθείαν πήραμε το κέντρο.
Υπερπολύτιμος αλλά όχι για κάθε είδος ματς. Σε τέτοια ματς και ειδικά σε ντέρμπι που θες προσωπικότητα, αντοχή στο ξύλο, που η μπάλα είναι πολύ στον αέρα και επικρατεί το physikcal game είναι μανούλα.
Υπερπολύτιμος αλλά όχι για κάθε είδος ματς. Σε τέτοια ματς και ειδικά σε ντέρμπι που θες προσωπικότητα, αντοχή στο ξύλο, που η μπάλα είναι πολύ στον αέρα και επικρατεί το physikcal game είναι μανούλα.
- ΑποστόληςΑ
- ΑποστόληςΑ
Έχει συμβόλαιο μέχρι τον Ιούνιο του 2024.PAOKAPOMONOSMOY έγραψε:...Στεφαν Σβαμπ σε ευχαριστώ.Σε θέλω και του χρόνου κοντά μας.
Μια θερμή παράκληση προς κάποιο φίλο που είναι της τεχνολογίας. Ο Στέφαν με το που μπαίνει στον αγωνιστικό χώρο κι παίρνει την κίτρινη κάρτα περικυκλώνεται από τα τσακάλια του Άρη κι αυτός σαν κανονικός Λέων τους απαντά στα αγγλικά The soft game is OVER!! Νομίζω πρέπει το συγκεκριμένο στιγμιότυπο να το αναδείξουμε όσο μπορούμε. Thank you Stefan κι να χαίρεσαι το νέο μέλος της οικογένειας σου!!