Ιβάν Σαββίδης ΙV

Σχόλια γιά την Διοίκηση της ΠΑΕ και όλα τα σχετικά...
ΤΑΓΜΑΤΑΡΧΗΣ-4-

Re: Ιβάν Σαββίδης ΙV

Δημοσίευση από ΤΑΓΜΑΤΑΡΧΗΣ-4- »

Στα λεγαμε.....

Που πας ρε ΙΒΑΝ με "" κουστουμι και γραβατα"" να νικησεις τα θηρια μεσα στη ζουγκλα;...που πας;...!!!!....
Αυτοι μονο με τον φοβο θα καταλαβουν........θα νιωσουν θα καταλαβουν.... ΚΑΙ θα ΣΕΒΑΣΤΟΥΝ....!!!.....

Καμια πλεον δικαιολογεια.......ΠΟΝΟΣ και ΦΟΒΟΣ...στους δυναστες μας....

Ιβανε.....
.ελπιδα και σωτηρα του ΠΑΟΚ
Ιβανε..
μεγα ευεργετη του!ΠΑΟΚ

Μαζι σου στις χαρες μαζι σου στις στραβες....
Τωρα ποιο ενωμενοι...τωρα ποιο δυνατοι...

........γ@μησετους ολους.......ακους!!!....ολους....
Άβαταρ μέλους
paokpool

Δημοσίευση από paokpool »

Μέρα 3η.
Ακόμα περιμένουμε να βγει μία ανακοίνωση συμπαράστασης του Ιβάν από τους συνδέσμους.
Βαθύ Mαύρο

Δημοσίευση από Βαθύ Mαύρο »

Το βρώμικο πολιτικό κατεστημένο διαμόρφωσε για πολλά χρόνια τους όρους παιγνιδιού ώστε το αμαρτωλό επιχειρηματικό κατεστημένο του αθηναϊκού κρατιδίου να έχει υπό τον απόλυτο έλεγχό του όλη την οικονομική δραστηριότητα αυτής της μπανανίας σε όλους τους κλάδους (κατασκευές, στοίχημα, τηλεπικοινωνίες, τουρισμό, ενημέρωση κλπ κλπ). Θεωρούσε και θεωρεί ότι τα έργα, οι επενδύσεις, η ενημέρωση, το εμπόριο πρέπει να ελέγχονται από 5-6 πρόσωπα τα οποία θα μοιράζουν μεταξύ τους τα κέρδη φορτώνοντας στο κράτος και στο λαό τις ζημίες.
Δε χρησιμοποιώ τον όρο επιχειρηματίες διότι σε ένα υγιές οικονομικό περιβάλλον, ο γνήσιος επιχειρηματίας είναι αυτός που αναλαμβάνει και τον επιχειρηματικό κίνδυνο, το ρίσκο.
Αυτά τα 5-6 πρόσωπα λοιπόν, ποτέ δεν ήθελαν να αναλάβουν κανένα ρίσκο. Μόνο τα κέρδη. Όλα τους τα σέρβιρε το μπουρδελοκράτος έτοιμα στο πιάτο για το μεγάλο και διαρκές φαγοπότι. Και αυτοί οι 5-6 λειτουργούν όπως οι πορτιέρηδες στα μαγαζιά. Κάνουν face control. Όποιον δεν τους αρέσει ή τους απειλεί το μονοπώλιο στο φαγοπότι, προσπαθούν να τον εκδιώξουν.
Αυτή η ιστορία συμβαίνει με τον ΙΒΑΝ. Τι μας λές "ρωσοπόντιε" ? Από που κι ως πού θέλεις, τολμάς να επενδύσεις σε κανάλι, εφημερίδες ? Εμάς μας ρώτησες αν θέλουμε κι αν μας συμφέρει ? Ρωσοπόντιε αυτά είναι ΔΙΚΑ ΜΑΣ. Θέλεις να μπείς στο κόλπο του ΟΛΘ ? Μάς ρώτησες ? Θέλεις, λέει, να διεκδικήσεις πρωτάθλημα και να μας κλέψεις τα χρήματα από CL ? Και έφτιαξες και καλή ομάδα ? Στα αρχ..μας. Θα στο κλέψουμε κι αυτό. Διότι εμείς ΠΡΕΠΕΙ να ελέγχουμε τα πάντα.
"ΟΧΙ ρωσοπόντιε. Αυτά όλα έχουμε μάθει τόσα χρόνια να τα τρώμε μόνοι μας. Εμείς που αποτελούμε το "υγιές" επιχειρηματικό κεφάλαιο σε αυτή τη χώρα" (μτφρ. το μπουρδέλο).
ΟΥΣΤ λοιπόν και τα κόκκαλα ακόμα δικά μας.
Κοινό εχθρός για όλα αυτά τα βαμπιρ ο ΙΒΑΝ. Πως να τον διώξουμε όμως ? Υπάρχει και ο ΠΑΟΚ και ο πολύς κόσμος που τον αγαπά σε όλη τη βόρεια επικράτεια αυτού του μπορδέλου.
Να η ευκαιρία ! Μπούκαρε με όπλο ! ΕΠΙΘΕΣΗ ΓΙΑ ΕΝΑ ΜΗΝΑ από το πρωϊ μέχρι το βράδυ από τα μμε που ελέγχουμε (ΑΝΤΕΝΝΑ, ΑΛΦΑ, ΣΚΑΙ, ΒΗΜΑ, ΣΤΑΡ, ΝΕΑ κλπ κλπ για να μην πω και για σάιτ και αθλητικές εφημερίδες).
Και εδώ μπαίνει η πουστιά. Ξεχωρίζουμε τον ΠΑΟΚ και τον κόσμο του από τον ΙΒΑΝ. Δεν φταίει τίποτα ο ΠΑΟΚ αν ο ΙΒΑΝ είναι πιστολέρο, μαφιόζος, εγκληματίας, φονιάς, . Πιέζουμε (αφήνοντας να αιωρείται η απειλή για τιμωρία και του ΠΑΟΚ) να δημιουργηθεί ρήγμα στις σχέσεις ΙΒΑΝ-κόσμου του ΠΑΟΚ. Τον εξωθούμε να βγει και να πει ότι η τύχη του ΠΑΟΚ αποσυνδέεται από την δική μου προσωπική περιπέτεια. Και έτσι με ένα σμπάρο δύο τριγόνια. 1) Ο ΙΒΑΝ μένει μόνος του και τον τρώμε με την ησυχία μας και 2) Ο ΠΑΟΚ μένει στο κενό χωρίς οικονομική εγγύηση για το μέλλον του.
Εμείς διαλέγουμε τι θέλουμε. Χωρίς ΙΒΑΝ και χωρίς προοπτική βιωσιμότητας ή δίπλα στον ΙΒΑΝ (που αποδέχεται ότι έσφαλλε μόνο στο συγκεκριμένο θέμα) και ξεκινάμε ΠΟΛΕΜΟ.
Άβαταρ μέλους
eorptol1

Δημοσίευση από eorptol1 »

ΤΑΓΜΑΤΑΡΧΗΣ-4- έγραψε:Στα λεγαμε.....

Που πας ρε ΙΒΑΝ με "" κουστουμι και γραβατα"" να νικησεις τα θηρια μεσα στη ζουγκλα;...που πας;...!!!!....
Αυτοι μονο με τον φοβο θα καταλαβουν........θα νιωσουν θα καταλαβουν.... ΚΑΙ θα ΣΕΒΑΣΤΟΥΝ....!!!.....

Καμια πλεον δικαιολογεια.......ΠΟΝΟΣ και ΦΟΒΟΣ...στους δυναστες μας....

Ιβανε.....
.ελπιδα και σωτηρα του ΠΑΟΚ
Ιβανε..
μεγα ευεργετη του!ΠΑΟΚ

Μαζι σου στις χαρες μαζι σου στις στραβες....
Τωρα ποιο ενωμενοι...τωρα ποιο δυνατοι...

........γ@μησετους ολους.......ακους!!!....ολους....
+1926

Στάλθηκε από το MI MAX 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Άβαταρ μέλους
Petros1988

Δημοσίευση από Petros1988 »

ΛΟΙΠΟΝ Πρώτη φόρά μετα απο 33 χρόνια Βρέθηκε ένας άνθρωπος που δεν μπορούν να τον κάνουνε κουμάντο στην Αθήνα!Ενας άνθρωπος που θα πάει τον ΠΑΟΚ ψηλά και αυτο τους πηράζει δεν αφήνουνε τον ΠΑΟΚ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΞΕΚΑΘΑΡΟ ΕΔΩ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΧΡΟΝΙΑ έχουνε δίκιο οι παλιοί που το λέγανε δεν αφήνουν το ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΝΑ ΦΥΓΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΓΙΝΟΝΤΕ Ο ΠΟΛΕΜΟΣ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΙΒΑΝ ΚΑΙ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ Ο ΠΑΟΚ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ ΤΕΡΑΣΤΙΟΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟΥΣ ΦΟΒΙΖΕΙ!Ο ΠΑΟΚΤΣΗΣ ΓΟΥΣΤΑΡΕΙ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΚΑΙ ΠΡΟΕΔΡΟ ΙΒΑΝ και έψαχνε να βρει χρόνια για τέτοιον πρόεδρο που θα τα χώνει και θα κάνει μεγάλη την ομάδα!Αν τιμωρήσουνε την Ομάδα η ΕΛΛΑΔΑ ΘΑ ΧΩΡΙΣΤΕΙ ΣΤΑ ΔΥΟ!ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΤΕΙ ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΚΑΙ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ!
Άβαταρ μέλους
revolution1976

Δημοσίευση από revolution1976 »

ΑΓΩΝΙΖΟΜΑΙ ΚΑΙ ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΩ ΝΑ ΑΓΩΝΙΖΟΜΑΙ!!!! ΤΕΡΑΣΤΙΕ ΙΒΑΝ ΜΑΖΙ ΣΟΥ
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

Κι εγώ, σε όσα στιγμιότυπα είδα σε βίντεο και σε φωτο, ο Ιβάν εμφανίζεται με μπουφάν. Είναι πιθανό η φωτο να είναι προϊόν μοντάζ. Έχω την εντύπωση πάντως πως ο Ιβάν ΕΙΧΕ όπλο, απλά φορώντας το μπουφάν, αυτό δεν δεν εμφανίστηκε δημόσια. "Κάποιοι" όμως που ήξεραν για το όπλο έκαναν αυτό το μοντάζ. Αν όντως είναι έτσι τα πράγματα, αυτό μπορεί να αποδειχθεί στο δικαστήριο, καθώς δεν υπάρχουν αυτόπτες μάρτυρες, ούτε και σχετικό βίντεο (ΑΝ).
Άβαταρ μέλους
navigator11

Δημοσίευση από navigator11 »

Για μένα, η συγγνώμη που ζήτησε με τη δήλωσή του όφειλε να αφορά στον κόσμο του ΠΑΟΚ και μόνο.
Άβαταρ μέλους
revolution1976

navigator11 έγραψε:Για μένα, η συγγνώμη που ζήτησε με τη δήλωσή του όφειλε να αφορά στον κόσμο του ΠΑΟΚ και μόνο.

+++++++++++++++++++
Άβαταρ μέλους
Γιώργος Μάτζου 4

Δημοσίευση από Γιώργος Μάτζου 4 »

Αξιότιμοι κύριοι ,

Θέλω να ζητήσω συγγνώμη από όλους τους φιλάθλους του ΠΑΟΚ, όλους τους Έλληνες φιλάθλους, την παγκόσμια ποδοσφαιρική κοινότητα.Λυπάμαι πάρα πολύ για αυτό που έγινε. Σαφώς δεν είχα δικαίωμα να βγω στον αγωνιστικό χώρο κατ´αυτόν τον τρόπο.Η συναισθηματική αντίδραση μου έχει προκληθεί από την γενικευμένη αρνητική κατάσταση, που επικρατεί στο ελληνικό ποδόσφαιρο τον τελευταίο καιρό και από το σύνολο των απαράδεκτων, μη αθλητικών γεγονότων, που έλαβαν χώρα προς το τέλος του αγώνα ΠΑΟΚ-ΑΕΚ: τις ενέργειες του διαιτητή και του επόπτη (γκολ – οφσάιντ – γκολ), την διακοπή του αγώνα, τις διαμαρτυρίες και την είσοδο μέσα στον αγωνιστικό χώρο δεκάδων ανθρώπων και των δυο ομάδων.Όλα αυτά θα μπορούσαν να δημιουργήσουν έκρυθμη κατάσταση στο γήπεδο και ο μοναδικός στόχος μου ήταν να προστατεύσω δεκάδες χιλιάδες φιλάθλων του ΠΑΟΚ από προβοκάτσιες – συμπλοκές – ανθρώπινα θύματα.Πιστέψετε με, δεν είχα κανένα σκοπό να διαπληκτιστώ με την αντίπαλη ομάδα ή με τους διαιτητές. Και σαφώς δεν απείλησα κανέναν.Δυστυχώς τόσο εγώ και η οικογένεια μου, όσο και οι συνάδελφοι μου, βρεθήκαμε όμηροι του τελείως αρρώστου ποδοσφαιρικού κατεστημένου.Αγωνίζομαι και θα συνεχίσω να αγωνίζομαι, παρά τις αδιάκοπες επιθέσεις που δέχομαι σε όλα τα επίπεδα, για ένα δίκαιο ποδόσφαιρο με έντιμη διαιτησία σε όλους τους αγώνες και για να κερδίζονται τα πρωταθλήματα στα γήπεδα και όχι στα δικαστήρια.

Για ακόμα μια φορά ζητάω συγγνώμη.

​​Ο Πρόεδρος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ

Ιβάν Σαββίδης
Άβαταρ μέλους
revolution1976

Αναλυτικά η τοποθέτηση του μεγαλομετόχου του ΠΑΟΚ:

Αξιότιμοι κύριοι ,

Θέλω να ζητήσω συγγνώμη από όλους τους φιλάθλους του ΠΑΟΚ, όλους τους Έλληνες φιλάθλους, την παγκόσμια ποδοσφαιρική κοινότητα.

Λυπάμαι πάρα πολύ για αυτό που έγινε. Σαφώς δεν είχα δικαίωμα να βγω στον αγωνιστικό χώρο κατ´αυτόν τον τρόπο.

Η συναισθηματική αντίδραση μου έχει προκληθεί από την γενικευμένη αρνητική κατάσταση, που επικρατεί στο ελληνικό ποδόσφαιρο τον τελευταίο καιρό και από το σύνολο των απαράδεκτων, μη αθλητικών γεγονότων, που έλαβαν χώρα προς το τέλος του αγώνα ΠΑΟΚ-ΑΕΚ: τις ενέργειες του διαιτητή και του επόπτη (γκολ – οφσάιντ – γκολ), την διακοπή του αγώνα, τις διαμαρτυρίες και την είσοδο μέσα στον αγωνιστικό χώρο δεκάδων ανθρώπων και των δυο ομάδων.

Όλα αυτά θα μπορούσαν να δημιουργήσουν έκρυθμη κατάσταση στο γήπεδο και ο μοναδικός στόχος μου ήταν να προστατεύσω δεκάδες χιλιάδες φιλάθλων του ΠΑΟΚ από προβοκάτσιες – συμπλοκές – ανθρώπινα θύματα.

Πιστέψετε με, δεν είχα κανένα σκοπό να διαπληκτιστώ με την αντίπαλη ομάδα ή με τους διαιτητές. Και σαφώς δεν απείλησα κανέναν.

Δυστυχώς τόσο εγώ και η οικογένεια μου, όσο και οι συνάδελφοι μου, βρεθήκαμε όμηροι του τελείως αρρώστου ποδοσφαιρικού κατεστημένου.

Αγωνίζομαι και θα συνεχίσω να αγωνίζομαι, παρά τις αδιάκοπες επιθέσεις που δέχομαι σε όλα τα επίπεδα, για ένα δίκαιο ποδόσφαιρο με έντιμη διαιτησία σε όλους τους αγώνες και για να κερδίζονται τα πρωταθλήματα στα γήπεδα και όχι στα δικαστήρια.

Για ακόμα μια φορά ζητάω συγγνώμη.

​​Ο Πρόεδρος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ

Ιβάν Σαββίδης
Άβαταρ μέλους
Mīngus

Δημοσίευση από Mīngus »

Ένας άνθρωπος με κάκαλα που βγήκε και απολογήθηκε. Κάτι που δεν έχει κάνει ποτέ κανείς τους. Από τους διαιτητάκους μέχρι τους παράγοντες, για πολύ χειρότερα σκηνικά.
Άβαταρ μέλους
eorptol1

Δημοσίευση από eorptol1 »

Ιβάν ο αγώνας συνεχίζεται

Στάλθηκε από το MI MAX 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
kos

Δημοσίευση από kos »

ο αλλος εχει βαλει μεχρι και την χριστινα σουζη την ωρα που λεει τον καιρο να σχολιαζει το πιστολι και να δηλωνει την αηδια της για την καταντια του ελληνικου ποδοσφαιρου. μιλαμε για σχεδιο εξοντωσης οχι το ΠΑΟΚ αλλα του σαββιδη.
μην αρχισουμε τις ανουσιες αναλυσεις για στρατευμενη δημοσιογραφια κτλ κτλ.
ηρθε η ωρα να μετρησεις με τον αλαφουζο τις @ουτσες σας.
εφημεριδες και τηλεορασεις εχεις. βρωμιες σιγουρα εχει κανει. τις βρωμιες τους τις ξερεις και αν δεν τις ξερεις μπορεις να τις μαθεις. τι την κοιτας τις αδερφες να σε χτυπανε? ορμα και μην λογαριαζεις κανεναν.
ξεκινα να βγαζεις σκανδαλα με εισαγωγικα και χωρις εισαγωγικα. πωληση ΟΠΑΠ, πετρελαια κτλ κτλ.
Άβαταρ μέλους
Equalizer
Site Admin

Δημοσίευση από Equalizer »

Μπράβο Ιβάν.

Μπρα βο.

Άντρας και αρχιδατος δεν είναι αυτός που βαφτίζει τα νταηλικια "διδαχή ήθους" αλλά αυτός π όταν ξεπερνά το όριο το παραδέχεται και μένει πιστός στις αξίες και τις αρχές του.

Βεβαίως όλοι έχουμε εκραγεί μ αυτά π γίνονται.
Βεβαίως δεν μπήκε στο γήπεδο για να απειλήσει, είναι ξεκάθαρο.

Η σκατιλα όμως τέτοια εικόνα διαμορφώνει. Και πρέπει να δρουμε ανάλογα.

Αφού χωνέψουν τη σημερινή δήλωση σου, ΜΕΤΑ πρέπει να τους διασυρουμε.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Διοικητικά”