7.Omar El Kaddouri
-
boogeyman77
- Επικοινωνία:
Re: 7.Omar El Kaddouri
Το καλοκαίρι του 2021!Αφού σε όλους 3-4 χρόνια συμβόλαιο κάνουμε!.Εδώ στον Leveque που όλη του η καριέρα είναι στην μικτή ΚΑΤ και του κάναμε τόσο!!giapas έγραψε:Το καλοκαίρι λήγει το συμβόλαιο;
- Sick Bastard
Όσο πιο γρήγορα τελειώσουμε με δαύτον, τόσο το καλύτερο.
(αλλά να πάρουμε έναν καλό στη θέση του)
(αλλά να πάρουμε έναν καλό στη θέση του)
-
Χρήστος ο τρίποντος
Για μένα ειναι απο τους αόρατους παίχτες στο γήπεδο. Δεν φαίνεται για κάποιο λόγο και προτιμώ οργανωτή Μπίσεσβαρ με 1000 πράγμα που δεν το έχουμε δει και πολύ φέτος.
Κι εγώ θα ήθελα πώληση του το καλοκαίρι και παραμονή Μπίσεσβαρ για 10αρι. Ο κοουτς ομως θα αποφασίσει ...
Κι εγώ θα ήθελα πώληση του το καλοκαίρι και παραμονή Μπίσεσβαρ για 10αρι. Ο κοουτς ομως θα αποφασίσει ...
- Sick Bastard
Ήταν συμπάθεια από τη στιγμή που ήρθε, ίσως επειδή τον ήξερα από τη Νάπολι.
Πλέον, αν και άργησα, καταλαβαίνω αυτό που βλέπετε σχεδόν όλοι εδώ.
Καλοκαιράκι αντίο (έχει και μεγάλο συμβόλαιο) και στη θέση του Λάμπρου.
Πλέον, αν και άργησα, καταλαβαίνω αυτό που βλέπετε σχεδόν όλοι εδώ.
Καλοκαιράκι αντίο (έχει και μεγάλο συμβόλαιο) και στη θέση του Λάμπρου.
Τόσο επιδραστικό παίχτη όπως τον Καντουρί, είχα χρόνια να δω.. Με το που βγαίνει πάντα βάζουμε γκολ
Μηδέν από μηδέν, μηδέν.
Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί παίζει.Ειδικά όταν παίζει δεκάρι, χάνουμε τόσο πολύ σε οργάνωση,ταχύτητα και πίεση που αναρωτιέσαι μερικές φορές αν βρίσκεται στο γήπεδο ή όχι.
Αριστερά είναι λίγο καλύτερος,αλλά και πάλι όχι τόσο καλός.
Αλλά αυτό που μου την δίνει περισσότερο είναι αυτό το ύφος αδιανόητης κούρασης και ταλαιπωρίας που βγάζει μετά από 15-20 μέτρα σπριντ. Απλά τραγικό.
Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί παίζει.Ειδικά όταν παίζει δεκάρι, χάνουμε τόσο πολύ σε οργάνωση,ταχύτητα και πίεση που αναρωτιέσαι μερικές φορές αν βρίσκεται στο γήπεδο ή όχι.
Αριστερά είναι λίγο καλύτερος,αλλά και πάλι όχι τόσο καλός.
Αλλά αυτό που μου την δίνει περισσότερο είναι αυτό το ύφος αδιανόητης κούρασης και ταλαιπωρίας που βγάζει μετά από 15-20 μέτρα σπριντ. Απλά τραγικό.
- ΑποστόληςΑ
4ετές ρε Γιάννη. Είναι η 2η σεζόν του στον ΠΑΟΚ και έχει άλλες δύο.giapas έγραψε:Καλοκαίρι του 2021 ?
Είσαι σίγουρος, 5ετες του κάναμε?
- Sick Bastard
Ναι ρε συ.Odi έγραψε:
Δηλαδή κοίτα εδώ:
https://imgur.com/lzpA5iu
Φάτσα τύπου,ξύπνησα το πρωϊ, έκανα έναν καφέ και για πρωϊνό, έφαγα σκατά.
Λάθος μου . Με τον Καντουρί στην ενδεκάδα ο χρόνος μοιάζει να μη περνάει με τίποταΑποστόληςΑ έγραψε:4ετές ρε Γιάννη. Είναι η 2η σεζόν του στον ΠΑΟΚ και έχει άλλες δύο.giapas έγραψε:Καλοκαίρι του 2021 ?
Είσαι σίγουρος, 5ετες του κάναμε?
4 χρόνια που μοιάζουν δεκαετία
ενώ στα χαρτιά το γεγονός ότι δεν ταλαιπωρεί την μπάλα τον κάνει ιδανικό 10άρι για κλειστές άμυνες, ένας μεταφυσικός λόγος κάνει τον ΠΑΟΚ να αποδίδει μόνο όταν παίζει στα πλάγια, Αν αντί για προπονητή είχαμε σαμάνο θα συμφωνούσε 100% μαζί μου.
- ΑποστόληςΑ