Răzvan Lucescu

Συζήτηση για το έμψυχο υλικό της ομάδας
Άβαταρ μέλους
goran 64

Re: Răzvan Lucescu

Δημοσίευση από goran 64 »

sn0ufel4 έγραψε:Πρότεινε λέει ο Ιβάν ειδικό ρόλο στον Άγγελο και δε φάνηκε αρνητικός αυτός

Να κλάψω η να γελάσω?

Μπα θα παω να κοιμηθώ
Καληνύχτα Γιώργο...Σοφή επιλογή... 8-)
Άβαταρ μέλους
sakis_the_fraud

Δημοσίευση από sakis_the_fraud »

BIacky έγραψε:
ΑποστόληςΑ έγραψε:
Alastor έγραψε:ο Στανογεβιτς εφυγε γιατι η ομαδα λεει εκανε μετριες εμφανισεις σε φιλικα και επισημους αγωνες. Οκ δεκτον.
Όχι. Ο Στανο έφυγε γιατί δεν έκανε σωστή προετοιμασία και αυτό θα πάρει κανένα μήνα να διορθωθεί.
Εγω πρωτη φορα ακουω για απολυση προπονητη επειδη δεν ηξερε να κανει προετοιμασια αυτα μονο σε εμας....(τουλαχιστον ο στανο κατεβασε 2 φορες κανονικη 11αδα btw με αυτον θα αργησουμε να το δουμε)
Δεν χρειαζεται να εισαι επιστημονας για να καταλαβεις οτι η προετοιμασια ηταν αστεια με τοσα ρεπο και τετοιες εμφανισεις.

Αλλα και να χρειαζεται, 2017 εχουμε, ανοιγεις τα στοιχεια των παικτων απο το συστημα με τις μετρησεις και τα συγκρινεις με τα περυσινα.

Εγω μεχρι τωρα, μονο τον τζαλμαρο εχω δει να ναι τουρμπο και να μην μενει απο δυναμεις, ολοι οι αλλοι, ακομα και ο τσιμιροτ που περισυ εκανε τοσα παιχνιδια, φετος βλεπεις οτι δεν εχει πιασει τα στανταρ του στα τρεξιματα.

Sent from my E6653 using Tapatalk
Dimg4

Δημοσίευση από Dimg4 »

Μετα απο 2 μερες δικαιολογημενου μπαν, διαβαζω περι αγγελου. ΜΑΚΑΡΙ, δεν ειμαι αγγελικος, σαντοσκυλο ειμαι αλλα απο τον κυριο που εχουμε αυτη τη στιγμη και το υλικο που υπαρχει, θα ειναι 1000 φορες καλυτερος
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

Προπονητής Ιουλίου: Stanojevic
Προπονητής Αυγούστου: Lucesku
Προπονητής Σεπτεμβρίου: ΑΑ (;)
Προπονητής Οκτωβρίου: (;)
Προπονητής Νοεμβρίου: (;)
Προπονητής Δεκεμβρίου: (;)
Άβαταρ μέλους
karlat85

Δημοσίευση από karlat85 »

Dimg4 έγραψε:Μετα απο 2 μερες δικαιολογημενου μπαν, διαβαζω περι αγγελου. ΜΑΚΑΡΙ, δεν ειμαι αγγελικος, σαντοσκυλο ειμαι αλλα απο τον κυριο που εχουμε αυτη τη στιγμη και το υλικο που υπαρχει, θα ειναι 1000 φορες καλυτερος
Προσωπική μου άποψη για τον ΑΑ .Βλέποντας την καριέρα του ως προπονητή
Δώστου ομάδα προβληματική άψυχη
Θα σου κάνει παπάδες μπορεί κ βγάζει το κάτι παραπάνω σε ομάδες με πεσμένο ηθικό
Αλλά μη του πεις κάνε ομάδα από την αρχή του καλοκαιριού . Εκεί έχει μια τάση να τα ριμαζει
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Αν δεν βρεθεί η ρίζα του κακού που κάθε φορά μας κάνει να χαρίζουμε τα πρωταθλήματα στον Escobar όποιον και να φέρουμε το πολύ δεύτεροι θα είμαστε.
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

Τώρα μιλάμε σοβαρά για ΑΑ σε οποιαδήποτε θέση η θέλετε να το ρίξουμε στα ψυχοφάρμακα;
Άβαταρ μέλους
Sick Bastard

Δημοσίευση από Sick Bastard »

Εδώ υπάρχει κόσμος που αναπολεί Στανόγιεβιτς τι να λέμε τώρα.
Ας έρθει ο ΑΑ.
Θα γράψω ένα βιβλίο και θα χεστώ στο τάλαρο.
Άβαταρ μέλους
tsou

Δημοσίευση από tsou »

ΑποστόληςΑ έγραψε:Αν δεν βρεθεί η ρίζα του κακού που κάθε φορά μας κάνει να χαρίζουμε τα πρωταθλήματα στον Escobar όποιον και να φέρουμε το πολύ δεύτεροι θα είμαστε.
η ρίζα του κακού, βρίσκεται στον λόγο για τον οποίο ο ίβιτς δεν ήθελε να συνεχίσει και έφυγε.
δεν τον ξέρω, όλοι υποψιαζόμαστε λόγους, αλλά όταν ένας τόσο νέος προπονητής έχοντας δυνατό μπάτζετ για μεταγραφές, θέλει διακαώς να αποχωρήσει από το μέχρι στιγμής ταβάνι της καριέρας του, αυτό προδίδει μια αρρωστημένη κατάσταση που υπάρχει και δεν τον αφήνε να κάνει την δουλειά του απερίσπαστος, όπως επιθυμεί.
Άβαταρ μέλους
Sick Bastard

Δημοσίευση από Sick Bastard »

Εικόνα

:mrgreen:
apple64

Δημοσίευση από apple64 »

ΑποστόληςΑ έγραψε:Προπονητής Ιουλίου: Stanojevic
Προπονητής Αυγούστου: Lucesku
Προπονητής Σεπτεμβρίου: ΑΑ (;)
Προπονητής Οκτωβρίου: (;)
Προπονητής Νοεμβρίου: (;)
Προπονητής Δεκεμβρίου: (;)
Οκτωβρίου: Κλοπ
Νοεμβρίου: Αντζελότι
Δεκεμβρίου: Μουρίνιο
Ιανουαρίου: Δημοκρατικό σύστημα. Η 11αδά θα καταρτίζεται μετά από ψηφοφορία σε ραδιόφωνα, φόρουμ και καφενεία. Στον πάγκο θα κάθεται κάποιος μετά από κλήρωση. Για τις αλλαγές θα γίνεται ψηφοφορία σε πραγματικό χρόνο. Τις μεταγραφές θα τις κάνουν οι "δημοσιογράφοι". Έτσι όλοι θα είναι ευχαριστημένοι. Οι οπαδοί θα ελέγχουν την εντεκάδα. Οι "δημοσιογράφοι" θα έχουν κάτι να γράφουν. Ο Ιβάν δεν θα πληρώνει αποζημιώσεις, τεχνικό διευθυντή και δεν θα ακούει και γκρίνια. Για το τελευταίο δεν είμαι σίγουρος.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος apple64 την Τετ 13 Σεπ 2017, 10:21, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
karlat85

Δημοσίευση από karlat85 »

Sick Bastard έγραψε:Εικόνα

:mrgreen:
Xaxaxaxaxaxax :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Ο Ιβάν στηρίζει τον προπονητή, επομένως μπορούν να ξεκινήσουν τα στοιχήματα για τον επόμενο.
Άβαταρ μέλους
goran 64

Δημοσίευση από goran 64 »

Ο τελευταίος προπονητής μας που στηρίχθηκε με δημόσιες δηλώσεις, θαρρώ ότι ακόμα δεν έχει "σαραντίσει"... :shock:
Οπότε αυτό που γράφει ο Απόστολος "πατάει πάνω" σε μια, μικρή μεν αλλά πρόσφατη, βάση δεδομένων ΙΒΑΝ... :ugeek:
Άβαταρ μέλους
theodorsalonika

Δημοσίευση από theodorsalonika »

εγω λεω να αλλαζουμε καθε μηνα προπονητη για να μπερδευουμε τους αντιπαλους!!! :nairepaok: :nairepaok: :nairepaok: :nairepaok:
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Roster”