Mεταγραφές Χειμώνα 2016-2017 ΙΙ
Re: Mεταγραφές Χειμώνα 2016-2017 ΙΙ
να κ η επένδυση
Μια χαρα
Παιζει αλλανη ο ουαρντα στην Αίγυπτο εχει συμμετοχές
Δεν τον εχω δει πολυ
Μια χαρα
Παιζει αλλανη ο ουαρντα στην Αίγυπτο εχει συμμετοχές
Δεν τον εχω δει πολυ
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος MANIAKOS την Παρ 13 Ιαν 2017, 08:23, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Εχω στο μυαλο μου οτι οι μεταγραφες που θα γινουν θα πρεπει να εχουν ενα πολυ σημαντικο χαρακτηριστικο....
Γκολ γκολ γκολ....θελουμε γκολ και απο τον φορ και απο τις πισω ζωνες...
Δεν τον ξερω τον βραζιλιανο καθολου...γενικα ομως αγαπαω τους παιχτες απο γαλλια και τους εχω σε μεγαλη εκτιμηση σπανια σε απογοητευουν...
Αν κατι μπορω να πω απο τα στατιστικα του ειναι οτι δεν δειχνει σκορερ...επιπλεον στα βιντεακια οι καλες ενεργειες δειχνουν να ερχονται απο δεξια...δεν ξερω τι μπορει να κανει αριστερα...
Αν ερθει ας βγαλει ματια τι να πω θα δουμε
Γκολ γκολ γκολ....θελουμε γκολ και απο τον φορ και απο τις πισω ζωνες...
Δεν τον ξερω τον βραζιλιανο καθολου...γενικα ομως αγαπαω τους παιχτες απο γαλλια και τους εχω σε μεγαλη εκτιμηση σπανια σε απογοητευουν...
Αν κατι μπορω να πω απο τα στατιστικα του ειναι οτι δεν δειχνει σκορερ...επιπλεον στα βιντεακια οι καλες ενεργειες δειχνουν να ερχονται απο δεξια...δεν ξερω τι μπορει να κανει αριστερα...
Αν ερθει ας βγαλει ματια τι να πω θα δουμε
εγω θεωρώ πτι μονο έναν απ τους δυο θα παρουμε
αποκλείεται πακετο
αποκλείεται πακετο
Εμένα αυτά τα αντικαταστάτης του Τιάμ μ ακούγονται χρύσωμα χαπιού. Δε βλέπω να παίρνουν άλλον. Μακάρι να διαψευστώ. Ούτε κι ο Βραζιλιάνος με τόσο χαμηλή παραγωγικότητα σε ασσίστ κ γκολ με ενθουσιάζει. Μόνο ενθαρρυντικό ότι τον παίρνεις με γεμάτες χρονιές ligue 1.
-
paokpantou
Μακάρι να πάρουμε τον ενρικε.
Για όσους έχουν νόβα και παρακολουθούν γαλλια ξέρουν ότι είναι παρα πολυ καλός παιχτης
Πιστεύω ότι φεύγει ο περειρα για να έρθει και ο αιγύπτιος
Πάρτε Σέντερ φορ τον νταρμπισαιρ από ομόνοια είναι εκπληκτικός..

Για όσους έχουν νόβα και παρακολουθούν γαλλια ξέρουν ότι είναι παρα πολυ καλός παιχτης
Πιστεύω ότι φεύγει ο περειρα για να έρθει και ο αιγύπτιος
Πάρτε Σέντερ φορ τον νταρμπισαιρ από ομόνοια είναι εκπληκτικός..
Ο Αιγύπτιος ειναι επανεπένδυση για μενα
Κ πιστευω να ερθει πακέτο με το Βραζιαλιανο η με αλλον πρωτο στόχο
Κ μια χαρα απο κει ειμαστε
Επειτα μπολι κ αν έρθει κ εντοι αρκετα ενισχυμένοι
Κ πιστευω να ερθει πακέτο με το Βραζιαλιανο η με αλλον πρωτο στόχο
Κ μια χαρα απο κει ειμαστε
Επειτα μπολι κ αν έρθει κ εντοι αρκετα ενισχυμένοι
Μα χωρις να θελω να μειωσω τον Κωστα που κατα διαστηματα
,μου ειναι συμπαθης,σε παιρνουν τηλ απο ενα paokmania και βγαινεις λαλιστατος να πεις πως θα εισαι Θεσσαλονικη μεσα στο ΣΚ? Οπου ακους λεει πολλα κερασια κρατα και μικρο καλαθι.Συμφωνω πολυ συχνα τον τελευταιο καιρο με τον Σεραφειμ.Να το κοιταξω? Η ομαδα εχει προβλημα ΣΤΟ ΓΚΟΛ,ΓΚΟΛ,ΓΚΟΛ.Ουτε ο βραζιλιανος μοιαζει να δινει λυσεις σε αυτο,επαναλαμβανω ΔΕΝ ειναι ταλεντο,αλλα ουτε και ο Αιγυπτιος,τον δευτερο ομως τον θελω,επειδη ειναι και πιο μικρος και επειδη εχει αν μη τι αλλο ντριπλα σε σχεση με τον Ενρικε.Επιπλεον οπως εχω πει και αλλη φορα επειδη οφειλουμε να ανπτυξουμε συνεργασια με τον παναιτωλικο το πιο υγιες σωματειο της λιγκας
Καλα κ ο γκαρι πριν ερθει ισπανια δεν ειχε νουμερα ειχε ομως Βουλγαρία
Όπως ο Βραζιλιάνος στην καλη του χρονια Ελβετία (11)
Το φορ πρεπει να χει σκορ κ τέχνη
Όπως ο Βραζιλιάνος στην καλη του χρονια Ελβετία (11)
Το φορ πρεπει να χει σκορ κ τέχνη
http://www.transfermarkt.co.uk/garry-ro ... aison=2014
http://www.transfermarkt.co.uk/robert-m ... aison=2013
Στατιστικα Μακ και Γκαρι τις χρονιες πριν ερθουν στον ΠΑΟΚ.
Ας ερθει λοιπον και ο λευκος βραζιλιανος και βλεπουμε. Παντως εχει σαφως καλυτερα στατιστικα
http://www.transfermarkt.co.uk/robert-m ... aison=2013
Στατιστικα Μακ και Γκαρι τις χρονιες πριν ερθουν στον ΠΑΟΚ.
Ας ερθει λοιπον και ο λευκος βραζιλιανος και βλεπουμε. Παντως εχει σαφως καλυτερα στατιστικα
Ο Γκαρυ ξεχωριζε απο την πρωτη στιγμη για την εξωπραγματικη για ποδοσφαιριστη ταχυτητα και αυτη ειναι που τον βοηθησε να ξεχωρισει στην Ελλαδα και να χαρισει καποιες εξαιρετικες στιγμες στην πριμερα στην προβληματικη Ελτσε.Ο δε Μακ θεωρηθηκε απο πολυ μικρος τεραστιος ταλεντο,μπουκωσε στην Γερμανια,για να κανει το ξεπεταγμα του στην Ελλαδα στα 23 του,οχι στα 27.
- ΦΑΡΜΑΚΟΠΟΙΟΣ
Ούτε εμένα μου κάθισε λογικό το να βγει και να κάνει δηλώσεις πριν υπογράψει ή συμφωνήσει.joshua έγραψε:Μα χωρις να θελω να μειωσω τον Κωστα που κατα διαστηματα,μου ειναι συμπαθης,σε παιρνουν τηλ απο ενα paokmania και βγαινεις λαλιστατος να πεις πως θα εισαι Θεσσαλονικη μεσα στο ΣΚ? Οπου ακους λεει πολλα κερασια κρατα και μικρο καλαθι.Συμφωνω πολυ συχνα τον τελευταιο καιρο με τον Σεραφειμ.Να το κοιταξω? Η ομαδα εχει προβλημα ΣΤΟ ΓΚΟΛ,ΓΚΟΛ,ΓΚΟΛ.Ουτε ο βραζιλιανος μοιαζει να δινει λυσεις σε αυτο,επαναλαμβανω ΔΕΝ ειναι ταλεντο,αλλα ουτε και ο Αιγυπτιος,τον δευτερο ομως τον θελω,επειδη ειναι και πιο μικρος και επειδη εχει αν μη τι αλλο ντριπλα σε σχεση με τον Ενρικε.Επιπλεον οπως εχω πει και αλλη φορα επειδη οφειλουμε να ανπτυξουμε συνεργασια με τον παναιτωλικο το πιο υγιες σωματειο της λιγκας
Η ΠΑΕ θέτει βέτο για σιγή ιχθύος στην πλευρά των παικτών που είναι σε προχωρημένες διαπραγματεύσεις.
Θα φανεί...
- Kostomanolis
Μολις ανεφεραν και στο σπορ φμ οτι κλεισαμε Ουαρντα, που ειναι με Αιγυπτο στο κοπα Αφρικα
Εν αρχη ην ο ΠΑΟΚ
Εν αρχη ην ο ΠΑΟΚ
- ΑποστόληςΑ
Φαίνονται καλές κινήσεις και οι δύο. Μακάρι να μας βγουν. Άντε να πάρουμε και τον αντι-Μάντζιο...