Μεταγραφές Καλοκαιριού,Συζήτηση για το ρόστερ,Αποχωρήσεις.

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
Γκουερινο

Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού,Συζήτηση για το ρόστερ,Αποχωρήσει

Δημοσίευση από Γκουερινο »

Johnsim έγραψε: Οποτε συμφώνω μαζι σου σε ολα μεχρι εκει που λες τον Τζαβέλα στόπερ ..
Για τον αλλο δεν εχω άποψη μιας και δεν ειχα ποτε βίτσιο να παρακολουθώ ούτε β Ισπανίας - Ιταλίας ούτε ομάδες που παλεύουν για την σωτηρία τους ,
Όσο αφορά αυτο που λες για τα τελευταια χρονια που προσπάθησαν να κάνουν τον Τζαβέλα στόπερ απλα σκέψου καλυτερα και θυμήσου τις 3 αρες στα πηγάδια - πεσμένο ΟΦΗ - πας Γιάννενα και αλλα σπεσιαλ ματσάκια που
ο Τακολα και ο κουλακιωτης θα έμοιαζαν Μπεκμπαουερ κ μπαρεζι μπροςτα σε Τζαβέλα στόπερ , η Κατσουράνη η Σκόνδρα ..
Ενα γαμημενο καλο στόπερ χρειαζεται η ομαδα εδω και χρονια , μας ειχε κατςει ο σιντεφελτ ηταν ακριβός ο ινσουαλαρδε ηταν τρελος κ μετα το χάος και σπασμονδικες κινήσεις τύπου Κοστα για να μαζέψεις τα ασυμμάζευτα

καλο θα ειναι οταν κραζουμε καποιον να μην λεμε αρλουμπες. Στα ματς που ανφερεις οχι μονο δεν επαιξε στοπερ αλλα ουτε στον παγκο δεν ηταν ο Τζαβελας
Άβαταρ μέλους
logios

Δημοσίευση από logios »

Πολλοί αναφέρετε την ευκαιρία που έχουμε για να μπούμε στους ομίλους του Ch.L και γκρινιάζετε και απαξιώνετε την φετινή προσπάθεια.
Ταυτόχρονα κάποιοι το προχωράνε παραπάνω και το θεωρούν και μοναδική ευκαιρία καθώς από του χρόνου, με την ΑΕΚ πιο δυνατή και δεύτερη χρονιά στην S/L , θα γίνει ακόμη πιο δύσκολο.
Μάλλον υποτιμάτε πολύ την ομάδα μας και δεν βλέπετε να υπάρχει καμία βελτίωση , έστω και αργή και με τα όποια λάθη , την μικραίνετε υπερβολικά.
Θέλουμε και θέλει , ο Πόντιος , μία ομάδα που θα διεκδικεί το πρωτάθλημα και θα τις δίνεται κάθε χρόνο η ευκαιρία να μπει στους ομίλους. Και να χαθεί η φετινή "ευκαιρία" , που δεν λογίζεται σαν τέτοια από εμένα όταν τα ποσοστά είναι συντριπτικά κατά σου , η ομάδα και με τις φετινές κινήσεις στήνεται πολύ σταθερά και όχι με διάττοντες αστέρες που αυξάνουν κατιτίς τις πιθανότητες αλλά δεν συνθέτουν ιδανικό σύνολο.
Πρέπει να στηθεί ΟΜΑΔΑ , αντίστοιχη της Ατλέτικο Μαδρίτης, που το μπάτζετ , αναφέρομαι στους ομίλους , σε σχέση με τους ανταγωνιστές , ΡΕΑΛ & ΜΠΑΡΤΣΑ , να παίζει τον μικρότερο ρόλο.
Ελπίζω φέτος η χημεία παικτών - προπονητή - τεχν.δ/ντη να είναι τέτοια που όπως είπε και ο Μίχελς να χρειαστούν ελάχιστοι παίκτες του χρόνου και να αντικατασταθούν όσοι και αν φύγουν.
Άβαταρ μέλους
pgetsos

Δημοσίευση από pgetsos »

john4serres έγραψε:
Demir έγραψε:
che4 έγραψε:http://www.paokmania.gr/stiles/mme/107068-stin-kalloni-o-pozatzidis

αυτος ειναι κριμα που μας εφυγε ετσι ... μια μερα θα αποδειξει οτι ηταν λαθος ...
Στο Μαρκιζ η στο περλ θα το αποδείξει??
Angels :lol:
Ακριβώς από πάνω από το angels :P
makispaspartou

Δημοσίευση από makispaspartou »

Βρωμάει αναμονή πριν την ανακοίνωση......Βαρέλα για 3 χρόνια με 1 εκ στη Στεάουα και Σάμπο δανεικός με ρήτρα.
Μένει επομένως να δούμε ποιοι άλλοι παίζουν για δανεικοί. Πούγγουρας ή Χατζηισαΐας, Μελίσσας ή Βελλίδης, Δημητριάδης, Άντονις, Κοροβέσης ή Γιαννούλης και Δεληγιαννίδης. Κάτσε πώληση ή ανανέωση. Ερωτηματικό ο Σκόνδρας που ακόμη δε βρήκε ομάδα μάλλον πάει για ελευθέρας.
T.H.E.O.S

Δημοσίευση από T.H.E.O.S »

zarathustra79 έγραψε:Μάλλον τον μπερδεύετε με τον πόζογλου. Ο ποζαντζίδης νομίζω οτι είχε αποδεσμευτεί από πέρσι.
Ειδα μεχρι poz στο λινκ και θεωρησα οτι ελεγε για Ποζογλου...λαθος μου :oops: :D
Άβαταρ μέλους
goran 64

Δημοσίευση από goran 64 »

che4 έγραψε:το παιδι ειχε προσοντα απλα δεν ετυχε να δουλευτει σωστα

στη ζωη στην καριερα και στο ποδοσφαιρο πολλα ειναι και θεμα τυχης
Άστο να πάει ρε Δημήτρη...Πάει αυτός, έφυγε καλώς ή κακώς απ την Π.Α.Ο.Κ.άρα μας... :)

Ας ξανασυζητήσουμε για πάρτη του ή όταν θα πάρει καμιά μεταγραφή της προκοπής, αφού μάλιστα αποδείξει εκεί αυτά που ισχυρίζεσαι ή όταν (αν ποτέ) ξαναέρθει στον Π.Α.Ο.Κ. ή όταν σταματήσει το ποδόσφαιρο σε καμιά 10αριά και βάλε χρόνια και παίζει πλέον τότε στους παλαίμαχους του Π.Α.Ο.Κ.!!!! ;)

Υ.Γ. Πληροφοριακά πάντως, το επώνυμο του το έχω ακούσει κάπου μέσα στον ερασιτέχνη Π.Α.Ο.Κ., δεν ξέρω αν είναι κάποιος συγγενής του ή απλή συνωνυμία!!! 8-)
Johnsim

Δημοσίευση από Johnsim »

Γκουερινο έγραψε:
Johnsim έγραψε: Οποτε συμφώνω μαζι σου σε ολα μεχρι εκει που λες τον Τζαβέλα στόπερ ..
Για τον αλλο δεν εχω άποψη μιας και δεν ειχα ποτε βίτσιο να παρακολουθώ ούτε β Ισπανίας - Ιταλίας ούτε ομάδες που παλεύουν για την σωτηρία τους ,
Όσο αφορά αυτο που λες για τα τελευταια χρονια που προσπάθησαν να κάνουν τον Τζαβέλα στόπερ απλα σκέψου καλυτερα και θυμήσου τις 3 αρες στα πηγάδια - πεσμένο ΟΦΗ - πας Γιάννενα και αλλα σπεσιαλ ματσάκια που
ο Τακολα και ο κουλακιωτης θα έμοιαζαν Μπεκμπαουερ κ μπαρεζι μπροςτα σε Τζαβέλα στόπερ , η Κατσουράνη η Σκόνδρα ..
Ενα γαμημενο καλο στόπερ χρειαζεται η ομαδα εδω και χρονια , μας ειχε κατςει ο σιντεφελτ ηταν ακριβός ο ινσουαλαρδε ηταν τρελος κ μετα το χάος και σπασμονδικες κινήσεις τύπου Κοστα για να μαζέψεις τα ασυμμάζευτα

καλο θα ειναι οταν κραζουμε καποιον να μην λεμε αρλουμπες. Στα ματς που ανφερεις οχι μονο δεν επαιξε στοπερ αλλα ουτε στον παγκο δεν ηταν ο Τζαβελας
Με ειδες πουθενά να κράζω τον Τζαβέλα ;
Το μονο που λεω ειναι οτι ο άνθρωπος δεν ειναι Σέντερ Μπακ , στα ματς αυτα μπορει να μην επεξε αλλα νομιζω
Κατάλαβες τι εννοούσα και δεν ανέφερα μονο τον Τζαβέλα πιο πανω ..
Στην τελικη δεν εχω καταλάβει γιατι τόση διαφωνία ; Αμα πιστεύετε μερικοί οτι ειμαστε κομπλε πίσω τοτε παω
Πάσο , και ο Αντώνης ειναι ψιλο παλικάρι και κοντρολαροσμενος ποδοσφαιριστής οτι πρεπει δηλαδή για να γινει ο νέος Νέστα ..
Άβαταρ μέλους
che4

Δημοσίευση από che4 »

goran 64 έγραψε:
che4 έγραψε:το παιδι ειχε προσοντα απλα δεν ετυχε να δουλευτει σωστα

στη ζωη στην καριερα και στο ποδοσφαιρο πολλα ειναι και θεμα τυχης
Άστο να πάει ρε Δημήτρη...Πάει αυτός, έφυγε καλώς ή κακώς απ την Π.Α.Ο.Κ.άρα μας... :)

Ας ξανασυζητήσουμε για πάρτη του ή όταν θα πάρει καμιά μεταγραφή της προκοπής, αφού μάλιστα αποδείξει εκεί αυτά που ισχυρίζεσαι ή όταν (αν ποτέ) ξαναέρθει στον Π.Α.Ο.Κ. ή όταν σταματήσει το ποδόσφαιρο σε καμιά 10αριά και βάλε χρόνια και παίζει πλέον τότε στους παλαίμαχους του Π.Α.Ο.Κ.!!!! ;)

Υ.Γ. Πληροφοριακά πάντως, το επώνυμο του το έχω ακούσει κάπου μέσα στον ερασιτέχνη Π.Α.Ο.Κ., δεν ξέρω αν είναι κάποιος συγγενής του ή απλή συνωνυμία!!! 8-)
εγω παντως γκοραν το παλικαρι ουτε το ξερω ουτε τιποτα απλα παντα μου αρεσε και ξερω οτι εχει προσοντα

τωρα αν δεν παιξει ποτε μαλλον θα ειναι λογω τεμπελειας και μαρκιζ οπως ειπαν πολλοι

απλα πιστευω οτι τετοιας δυναμικης οπως περιεγραψα παιχτες σαυτες τις θεσεις πρεπει να γεννανε καθε χρονο οι ακαδημιες αλλιως λουκετο

οχι οτι εχω παραπονο γιατι εβγαλαν κιτσιου κλαους πελκα δημητριαδη πουγγουρα κατσε που ειναι μελη αυτη τη στιγμη της πρωτης ομαδας αλλα θεωρω οτι μπορουμε το κατι παραπανω πλεον σαν ακαδημιες
Άβαταρ μέλους
Dimitris_L4

Δημοσίευση από Dimitris_L4 »

Στην εξισωση των μεταγραφων βαλτε και τη δηλωση του ιβαν περι ρωσων παιχτων...απο οτι καταλαβαίνω εοτε τωρα ειτε τον γεναρη θα εχουμε παιχτη εκ ρωσιας...
theo G4

Δημοσίευση από theo G4 »

Scientist@PAOK έγραψε:Μετα την επιβεβαιωση και απο Μιχελ...το παζλ της αμυνας αποκαλύφθηκε επίσημα...ΕΠΙΜΕΝΩ για την άμυνα γιατί ήταν το μόνο έρισμα που πατούσε η κριτική πάνω στον μεταγραφικό σχεδιάσμό της ομάδας. Βιαστικά και επιπόλαια (μηδέν εμπιστοσύνη στο επιτελείο του ΠΑΟΚ) επιτέθηκαν στον ΚΡΕΣΠΟ (σοφτ παιχτης κτλ) ενώ απλα και λογικά (ή αν θέλεται ερασιτεχνικά) μπορούσε να δει κάποιος οτι τα χαρακτηριστικά του είναι ΑΝΤΙ-ΣΚΟΝΔΡΑΣ! Με δεδομένο οτι ο Βαρέλα (ή κάποιος άλλος) θα έιναι ο αντι-Βιτορ. Και λέω εγώ τώρα 4αδα ΤΖΑΒΕΛΛΑΣ-ΚΡΕΣΠΟ-ΒΑΡΕΛΑ-ΜΑΛΕΖΑΣ με όλα τα χαρακτηριστικά στην φαρέτρα του ιβιτς είναι σοβαρός και επαγγελματικός σχεδιασμός??ΠΑΡΑΚΑΛΩ ακούω επιχειρήματα. Και το επόμενο κομματι του χρόνου θα έιναι ο ΑΝΤΙ-ΜΑΛΕΖΑΣ. Επισης δεν μπαίνω καν στο κόπο να αναλύσω τις άλλες θέσεις όταν εχεις και 3,5 μυρια το λιγότερο για ενίσχυση. Πότε ήταν αλλοτε ο ΠΑΟΚ σε αυτη την θέση καλπάζοντας???...να πουλά παίχτη και να είναι win-win κατάσταση απο όλες τις αποψεις???

***Θα πω τώρα και την βλακεία-ενστικτό μου η καλύτερη μεταγραφή θα είναι ο ΚΑΝΙΑΣ--όχι γιατί ειναι υπεραπαίχτης αλλα γιατί είναι το κλειδί-κομματι του πλάνου του ίβιτς (τα χαρακτηριστικά του ταιριάζουν γάντι).

***Επίσης οι φετινές μεταγραφές γίνονται με βάση τα τακτικά-τεχνικά χαρακτηριστικά που θέλει ο προπονητής. Αυτή ειναι η διαφορά απο τις άλλες περιοδους που είχαν ονόματα-νέο ταλέντο-παίχτες σπόντες αλλά δεν πατούσαν σε προπονητικό πλάνο. Και αυτο γίνεται όχι γιατι ο ιβιτσς-Μιχελ έιναι πιο ποδοσφαιρικά καταρτισμέμοι αλλα επειδή συνεχίζουν απο την προηγουμενη σεζόν. Τελικά μήπως είναι καύτερο τους προπονητές-τ.δ. να τους κανεις συμβόλαιο γενάρη με γενάρη? Πάνω σε αυτό δουλευει και ο βαζελος συνεχίζοντας με στραματσόνι (και ας μην είναι πολύ καλός προπονητής) και ακολουθώντας τα θέλω του, ενώ η κουλα αυτοκτονισε με τον πογιετ και έφερε καλοκαίρι προπονητή που ψάχνεται (λογικό) και δέχεται ότι του φερνουν καθώς ακόμα αξιολογεί...Η αεκ μου θυμίζει πολύ ΠΑΟΚ όταν ήρθε ο σαββιδης...χαλάει πολύ εύκολα ότι προσπαθεί να χτιστεί...ΑΥΤΑ! Σορρυ αν κουρασα :nairepaok:
Εμένα με χαλάρωσες και με ξαναγέμισες ελπίδα ότι κάποιος ή κάποιοι συνεχίζουν να σκέφτονται λογικά
αν και είναι Π.Α.Ο.Κ.

Υ.Γ. Όταν θα πάω στον τρελογιατρ.................... :opaokara: :opaokara: :opaokara:
makispaspartou

Δημοσίευση από makispaspartou »

Παρακολουθώντας την ΑΕΚ να κλείνει Πατίτο μου μπήκε στο μυαλό ο Σκόκκο που εκ των πραγμάτων αποτελεί μία περίπτωση που λόγω οικονομικού προφανώς ο Μελισσανίδης την παράτησε.Και εξηγούμαι..Θεωρώ ότι αν πάμε σε μία μόνο μεταγραφή μέχρι το τέλος εξαιρώντας τον Βαρέλα που μάλλον θα κλείσει και ΕΙΝΑΙ ο αμυντικός που θα κάνει τη διαφορά, αυτή πρέπει να είναι ενός παίκτη σαν τον Σκόκο. Δηλαδή δεύτερου επιθετικού που μπορεί να παίξει παντού στις θέσεις των επιθετικών και κάνει τη διαφορά με τα παστέλια του και την ποιότητά του.Τέτοιος είναι ο Νάτσο, τέτοιος είναι ο Λούκας, τέτοιος είναι Μιραλάς, τέτοιος είναι ο Κάμπελ. Δυστυχώς αυτοί οι παίκτες κοστίζουν αλλά σε ανεβάζουν και επίπεδο.Και για να δώσω άλλο ένα όνομα που θα ήταν ιδανικό, αλλά πανάκριβο ένας τέτοιος παίκτης είναι και ο Τζιουζέπε Ρόσι.Είδομεν...
GoMaRoS

Δημοσίευση από GoMaRoS »

ποιος πατιτο και σκοκο

http://www.sdna.gr/podosfairo/article/2 ... -o-ntiegko
Άβαταρ μέλους
ilovegame27

Δημοσίευση από ilovegame27 »

makispaspartou έγραψε:Παρακολουθώντας την ΑΕΚ να κλείνει Πατίτο μου μπήκε στο μυαλό ο Σκόκκο που εκ των πραγμάτων αποτελεί μία περίπτωση που λόγω οικονομικού προφανώς ο Μελισσανίδης την παράτησε.Και εξηγούμαι..Θεωρώ ότι αν πάμε σε μία μόνο μεταγραφή μέχρι το τέλος εξαιρώντας τον Βαρέλα που μάλλον θα κλείσει και ΕΙΝΑΙ ο αμυντικός που θα κάνει τη διαφορά, αυτή πρέπει να είναι ενός παίκτη σαν τον Σκόκο. Δηλαδή δεύτερου επιθετικού που μπορεί να παίξει παντού στις θέσεις των επιθετικών και κάνει τη διαφορά με τα παστέλια του και την ποιότητά του.Τέτοιος είναι ο Νάτσο, τέτοιος είναι ο Λούκας, τέτοιος είναι Μιραλάς, τέτοιος είναι ο Κάμπελ. Δυστυχώς αυτοί οι παίκτες κοστίζουν αλλά σε ανεβάζουν και επίπεδο.Και για να δώσω άλλο ένα όνομα που θα ήταν ιδανικό, αλλά πανάκριβο ένας τέτοιος παίκτης είναι και ο Τζιουζέπε Ρόσι.Είδομεν...

Δεν ξέρω αν έχει ξεπεράσει τον τραυματισμό του ο Ρόσι
Άβαταρ μέλους
ilovegame27

Δημοσίευση από ilovegame27 »

GoMaRoS έγραψε:ποιος πατιτο και σκοκο

http://www.sdna.gr/podosfairo/article/2 ... -o-ntiegko

Τον παίρνεις και έχεις και τον Μπισεβαρ για τα αριστερά στα άκρα!
Και είναι στυλάκι όχι σαν τον Αλμειδα τον μαγουλα!
Marianov6

Δημοσίευση από Marianov6 »

Ενα update για τον αγαπημενο σας Λουκαααααας!

Καταρχην η Ντεπορ ειναι στην Ουρουγαη τωρα για φιλικα και την Πεμπτη παιζει εναντιον της Θελτα που ειναι σημαντικο φιλικο λογο αντιπαλοτητας. Αρα οτιδηποτε εξελιξεις απο εβδομαδα λογικα.

Απο εκει και περα, ο Λουκας απερριψε συμφωνα μα δημοσιευματα προταση πολλων εκατομμυριων της Ζενιτ (και λογικα μετα αυτη κινηθηκε για Μακ) και επισης εχει απορριψει παλι συμφωνα με δημιοσιευματα προτασεις απο ναπολι και Σαουθαμπτον. Φανταζομαι η προσφορα προς τον συλλογο ηταν αρκετη, κοντα 'η ακριβως στο ποσο της ρητρας, για να φτασουν σε σημειο να μιλησει ο Λουκας. Ο ιδιος εχει απορριψει επισης προτασεις απο Βιγιαρεαλ και Σεβιλλη αλλα σε σχεση με τις πιο πανω ομαδες, ο λογος που τις απερριψε αυτες ειναι καθαρα για τις απολαβες του.

Υπενθυμιζω οτι ο Λουκας εχει στα χερια του προσφορα απο την Ντεπορτιβο για ανανεωση (7 χρονων συμβολαιο παρακαλω!) αλλα δεν εχει απαντησει ακομα.

αυτα :mrgreen:
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”