Game Of Thrones (TV series)

Άβαταρ μέλους
barlow4

Re: Game Of Thrones (TV series)

Δημοσίευση από barlow4 »

Εντάξει το τελευταίο (5) επεισόδιο ήταν καλό.Οχι από άποψη στρατηγικής λογικής που ψάχνουν μερικοι κ δεν ξέρω γιατί.αλλα κοινής λογικής που λέει ότι πόλεμος με ληξιαρχικής πράξεις γέννησης και ρομάντζα δεν κερδίζεται.βια θελει.Τι να κάνουμε.απο εκεί κ πέρα δε χαλιεμαι με τα λογικά κενά που είχαν οι στρατηγικές κ οι μάχες.Ο Βάις κ ο μπενιοφ τα γράφουν , όχι η ολμπραιτ και ο Κόλιν Πάουελ.Σφαλμα είναι που τη γλιτωσε πάλι η Αρυα.ποση κωλοφαρδια πια.Γενικα τις τελευταίες σεζόν έπαιξε υπερπροστατευτισμος στις φιρμες λόγω hype.Γενικα μέτριοτατο ως κακό σενάριο που όμως σώζεται από την πανάκριβη παραγωγή.Σειρα όχι για 8 χρόνια αναμονων.Σειρα για να την κατεβάσεις κ να τη δεις σε έναν δύο μήνες.
Υγ.Ειδα πρώτο επεισόδιο από μίνι σειρά της hbo.Chernobyl . Γαμαει κ δέρνει κ είναι υποσχόμενη να μπει στο τοπ 5 μου.Γρηγορα θα ξεχασω το την τσάμπα οκταετία.
Nikos 74

Δημοσίευση από Nikos 74 »

Εγώ δεν είχα δει ποτέ got μέχρι πριν ενάμιση μήνα. Η νοβα έβαλε στο ον ντιμαντ όλα τα επεισόδια από την αρχή. Έκατσα και τα είδα όλα, βλέποντας 2-3 επεισόδια κάθε μέρα. Η σειρά είναι καταπληκτική και ότι καλύτερο έχω δει, και μην έχοντας χρονικά κενά βλέπω ότι συνδέονται οι ιστορίες και η πλοκή, από τα παλιά επεισόδια, μέχρι το τελευταίο. Λογικό είναι κάποιος να απογοητευτεί λόγω της πολύχρονης αναμονής.
Άβαταρ μέλους
Alastor

Δημοσίευση από Alastor »

δηλαδη 6 σεζον δεν απογοητευοταν ο κοσμος που περιμενε χρονια με χρονια,αλλα απογοητευτηκε τωρα ? :roll:
Άβαταρ μέλους
panta

Δημοσίευση από panta »

Να ρωτήσω ο δράκος μαζί με τη φωτιά τί άλλο έφτυνε και γκρέμιζε τα κτήρια;;;
Άβαταρ μέλους
barlow4

Δημοσίευση από barlow4 »

τυροκαυτερη
renegade

Δημοσίευση από renegade »

Είχε φάει σκορδαλιά
Άβαταρ μέλους
cellophan

Δημοσίευση από cellophan »

barlow4 έγραψε:Εντάξει το τελευταίο (5) επεισόδιο ήταν καλό.Οχι από άποψη στρατηγικής λογικής που ψάχνουν μερικοι κ δεν ξέρω γιατί.αλλα κοινής λογικής που λέει ότι πόλεμος με ληξιαρχικής πράξεις γέννησης και ρομάντζα δεν κερδίζεται.βια θελει.Τι να κάνουμε.απο εκεί κ πέρα δε χαλιεμαι με τα λογικά κενά που είχαν οι στρατηγικές κ οι μάχες.Ο Βάις κ ο μπενιοφ τα γράφουν , όχι η ολμπραιτ και ο Κόλιν Πάουελ.Σφαλμα είναι που τη γλιτωσε πάλι η Αρυα.ποση κωλοφαρδια πια.Γενικα τις τελευταίες σεζόν έπαιξε υπερπροστατευτισμος στις φιρμες λόγω hype.Γενικα μέτριοτατο ως κακό σενάριο που όμως σώζεται από την πανάκριβη παραγωγή.Σειρα όχι για 8 χρόνια αναμονων.Σειρα για να την κατεβάσεις κ να τη δεις σε έναν δύο μήνες.
Υγ.Ειδα πρώτο επεισόδιο από μίνι σειρά της hbo.Chernobyl . Γαμαει κ δέρνει κ είναι υποσχόμενη να μπει στο τοπ 5 μου.Γρηγορα θα ξεχασω το την τσάμπα οκταετία.

Με έφτιαξες...είχα δει τα πρόμο αλλά δεν είχα πάρει χαμπάρι ότι βγήκε. Σε δουλειά να βρισκόμαστε.
Άβαταρ μέλους
Alastor

Δημοσίευση από Alastor »

εβγαλαν και true detective season 3. Την εχει δει κανεις ? Η πρωτη ειχε μπει στο πανθεον εννοειται
Άβαταρ μέλους
obanebane

Δημοσίευση από obanebane »

Το 3 είναι πολύ καλύτερο από το 2.
Άβαταρ μέλους
tolis01

Δημοσίευση από tolis01 »

Μήπως να κλειδωθεί το τόπικ από την επόμενη Κυριακή για 2-3 μέρες μην το σποϊλεριάσει κάποιος βιαστικός;
Άβαταρ μέλους
Μπαρκαρούτσος

Δημοσίευση από Μπαρκαρούτσος »

Θα κλειδωθεί για 1 μέρα σίγουρα...
Δεν νομίζω ότι υπάρχει πολύς κόσμος που θα κάνει 2-3 μέρες να το δει! Θα το συζητάνε μέχρι και στον μανάβη της γειτονιάς...

Εγώ θα το κλειδώσω όταν προβληθεί στο Αμέρικα και θα το ανοίξω Δευτέρα βράδυ.
Άβαταρ μέλους
Μαυρο Χιονι
Moderator

Δημοσίευση από Μαυρο Χιονι »

Τρίτη βράδυ Ζαντε. Τότε θα το δω εγω
Άβαταρ μέλους
gika

Δημοσίευση από gika »

Γιατι να κλειδώσει; Απλα μην μπείτε στο τοπικ :D
Άβαταρ μέλους