Μεταγραφές Χειμώνα 2015-2016
- painkiller4
Re: Μεταγραφές Χειμώνα 2015-2016
Έχω ψηθεί πολύ με την περίπτωση του Κρανιτσαρ πέρα από το ότι τον έχω στο ξερολα
ο άνθρωπος είναι παιχτουρα τεράστια, το μόνο που σκέφτομαι είναι ότι έχει πάρει συμμετοχή μόνο σε ένα ή δύο ματς μέχρι τώρα και είναι αποθαρρυντικο λογικά αν και για μένα για τέτοιους παίκτες αξίζει το ρίσκο.

- Lacedaemonian
Μεγαλη παικτουρα ο Κρανιτσαρ.Πλακα θα κανει στη σουπερλιγδα και ειναι ακριβως οτι χρειαζομαστε αυτη τη στιγμη μεσοεπιθετικα.Μ αυτον μεσα η ομαδα ανεβαινει πολυ και θα μπορει να εκμεταλευτει τους επιθετικους 100%.Μακαρι να ερθει και να μην ειναι ΑΡΔια.
- buffalobill4
Μακαρι να ερθει γιατι ξερει πολλη μπαλα. Ομως οταν θα τρεχει πιο αργα και απο το Μπερμπατοφ μην αρχισετε τα "εξω απο τον ΠΑΟΚ οι περιπατητες" Το λεω απο τωρα. Ο ανθρωπος ηταν ειναι και θα ειναι αργος. Απο μπαλα παντως, αρτιστας και φοβερο μυαλο.
- thanos-xanthi
απο τους αρδ δε πιστευω ουτε τα κομματα, ουτε τις τελειες...
αν πραγματικα γινεται συσκεψη Αρνεσεν- Βεζυρτζη - Αγγελιδη παντως, με μια καμερα μεσα και αναμεταδοση στο paok tv θα ειχε πεσει το youtube
η απολυτη κωμωδια..
να προσπαθει να εξηγησει ο φρανκ στον νικολα, και αυτος να τον ρωταει αν ειχε ασπρομαυρο κασκολ ο καθε κρανιτσαρ πχ στο δωματιο του, και αν παταει περιοχη
σαν να κανουν συσκεψη ενας καθηγητης πανεπιστημιου, μ εναν τσοπανη απο το χωριο ( Οποιαδηποτε ομοιοτητα με προσωπα, πραγματα ή καταστασεις .....ειναι εντελως συμπτωματικη) και να προσπαθουν ν αποφασισουν για ακαδημαικα θεματα
αν πραγματικα γινεται συσκεψη Αρνεσεν- Βεζυρτζη - Αγγελιδη παντως, με μια καμερα μεσα και αναμεταδοση στο paok tv θα ειχε πεσει το youtube
η απολυτη κωμωδια..
να προσπαθει να εξηγησει ο φρανκ στον νικολα, και αυτος να τον ρωταει αν ειχε ασπρομαυρο κασκολ ο καθε κρανιτσαρ πχ στο δωματιο του, και αν παταει περιοχη
σαν να κανουν συσκεψη ενας καθηγητης πανεπιστημιου, μ εναν τσοπανη απο το χωριο ( Οποιαδηποτε ομοιοτητα με προσωπα, πραγματα ή καταστασεις .....ειναι εντελως συμπτωματικη) και να προσπαθουν ν αποφασισουν για ακαδημαικα θεματα
- ΑποστόληςΑ
Γενικά δεν μ' αρέσουν οι Κροάτες καθώς τους θεωρώ υπερτιμημένους. ΟΚ ο Niko Kranjčar υπήρξε μεγάλος παίκτης, ίσως μάλιστα να είναι ακόμη, γιατί δεν τον έχουν πάρει και τα χρόνια (31,5), αλλά αν ζητήσει μεγάλο συμβόλαιο (πχ 1,5 μύριο) δεν τον θέλω. Στη φετινή σεζόν δεν έχει αγωνιστεί σχεδόν καθόλου. Σύμφωνα με την gazetta: "ο Κροάτης έχει να αγωνιστεί από τις 23 Σεπτεμβρίου σε αναμέτρηση κυπέλλου κόντρα στην Ομπολόν Μπροβάρ όπου αγωνίστηκε για μόλις εννιά λεπτά, ενώ δεν έχει ακολουθήσει ποτέ την αποστολή σε παιχνίδι πρωταθλήματος!".
Δεν θέλω άλλον ένα Berbatov. Αν είναι να έρθει με καμια 800άρα έχει καλώς. Επειδή όμως θα ζητήσει τουλάχιστον τα διπλά θα προτιμούσα έναν νεώτερο και εξελίξιμο. Αν ο Arnesen δεν μπορεί να βρει τέτοιον (σαν τον Cimirot ένα πράγμα) τότε κακώς παίρνει το 1 μύριο ετησίως.
Δεν θέλω άλλον ένα Berbatov. Αν είναι να έρθει με καμια 800άρα έχει καλώς. Επειδή όμως θα ζητήσει τουλάχιστον τα διπλά θα προτιμούσα έναν νεώτερο και εξελίξιμο. Αν ο Arnesen δεν μπορεί να βρει τέτοιον (σαν τον Cimirot ένα πράγμα) τότε κακώς παίρνει το 1 μύριο ετησίως.
Οσον αφορα τον Κρανιτσαρ οι περισσοτεροι ξερουμε οτι για καποιο μεταφυσικο λογο τετοιου στυλ ονοματα ποτε δεν ερχονται,ειδικα δε οταν γραφονται,μονη εξαιρεση ισως ηταν ο Γκαρσια.Το μικροτερο παντως προβλημα του ειναι η ταχυτητα,σε ενα πρωταθλημα οπως το ελληνικο,αλωστε σε μια ομαδα πλεον με τους περισσοτερους παικτες περι τα 25 αλιμονο αν δεν μπορει να προστατευτει ενας αργος επιτελικος,εδω παιζουμε με αργο αμυντικο χαφ.Αποστολη το κασε του δεν εχει καμια σχεση με αυτο του Μπερμπατοφ και οσο για τον ελαχιστο χρονο πιο σημαντικο ειναι αν συμμετειχε κανονικα στην ομαδα εστω και αν δεν αγωνιζοταν,να θυμισω οτι και ο Λινο με ελαχιστο χρονο ηρθε απο την Πορτο και δεν νομιζω πως ειχε καποιο προβλημα.
- ΑποστόληςΑ
O Kranjcar είναι ο παίκτης που θα κάνει την διαφορά ή έστω θα είναι καλύτερος από αυτούς που έχουμε;
Η αξία του στο τρανσφερ (1.5Μ ευρώ) είναι περίπου στα ίδια με του Πέλκα του Σεπτεμβρίου (1.25Μ) ενώ ο Πέλκας του Ιανουαρίου τον ξεπερνά (έγινε διεθνής, συμμετοχές στην ομάδα κλπ). Επίσης η αξία του 31χρονου Κράνιτσαρ είναι κατερχόμενη ενώ του Πέλκα ανερχόμενη.
Η τρολιά είναι ότι η αξία του Κράνιτσαρ είναι μικρότερη και από την τιμή που εμφανίζει ο Γκαλίτσιος έστω και αν δεν είναι ενημερωμένη

Η αξία του στο τρανσφερ (1.5Μ ευρώ) είναι περίπου στα ίδια με του Πέλκα του Σεπτεμβρίου (1.25Μ) ενώ ο Πέλκας του Ιανουαρίου τον ξεπερνά (έγινε διεθνής, συμμετοχές στην ομάδα κλπ). Επίσης η αξία του 31χρονου Κράνιτσαρ είναι κατερχόμενη ενώ του Πέλκα ανερχόμενη.
Η τρολιά είναι ότι η αξία του Κράνιτσαρ είναι μικρότερη και από την τιμή που εμφανίζει ο Γκαλίτσιος έστω και αν δεν είναι ενημερωμένη

- ΑποστόληςΑ
Εντάξει, δεν μπορεί να γίνει σύγκριση μεταξύ Πέλκα και Νίκου, μην τρελλαθούμε κιόλας!
- Duke_Rolson
σόρρυ για το οφ-τόπικ. 2,5 μύρια λέει ο μακ...
όταν ο σάμαρης δώθηκε 10, ο μήτρογλου 15, ζητάνε για την τρίτη αλλαγή τους 4-5 ψωρομύρια...
Αλήτες ρουφιάνοι σας σιχάθηκε η ψυχή μου πρωϊ πρωϊ...
Την καλημέρα μου...
όταν ο σάμαρης δώθηκε 10, ο μήτρογλου 15, ζητάνε για την τρίτη αλλαγή τους 4-5 ψωρομύρια...
Αλήτες ρουφιάνοι σας σιχάθηκε η ψυχή μου πρωϊ πρωϊ...
Την καλημέρα μου...
Έχει λέει να παίξει 90λεπτο απ τον Φεβρουάριο. Φέτος όλο κι όλο έχει παίξει 9 λεπτά σ ενα ματς κυπέλλου με την Ντιναμό.
- ΑποστόληςΑ
- ΑποστόληςΑ
Ας έρθει (που δεν θα έρθει) με καμιά 400άρα μέχρι τέλους της σεζόν με δικαίωμα ανανέωσης από εμάς για άλλα δύο έτη.