16. Gojko Cimirot
Re: 16. Gojko Cimirot
Απ αλλού τα περιμέναμε κι απ αλλού μας ήρθαν με φαίνεται...
Τα πρωτοβρόχια μάλλον...
Που να ξεσπάσει και καμιά καταιγίδα δηλαδή???
Στον Mr. Μπούλος αναφέρομαι για τον Γκόικο, σημειωτέον...

Που να ξεσπάσει και καμιά καταιγίδα δηλαδή???

Στον Mr. Μπούλος αναφέρομαι για τον Γκόικο, σημειωτέον...

Έχει ισοπεδωθεί το πρεστίζ μας τόσα χρόνια είχαμε ένα όνομα στην πιάτσα ΠΑΟΚ έλεγες και ήταν συνώνυμο της φερεγγυότητας αξιοπιστίας και ο Σέκερης κυκλοφορούσε με το κεφάλι ψηλά
:(

Πουλαμε και αυτον αλλα 4-5,κορδελα εβαζα με την σεζον που κανει και φερνουμε νατχο,βιερινια,στοχ και μια φορακλα και ειμαστε κομπλε.(Μετα ξυπνησα)
πουλα ιβάν , πουλα. και μετά φέρε πάλι 5-10 παίχτες να χτίζουμε μέχρι να σβήσει ο ήλιος. 

Το άλλο που εγραψες ότι εισαι με τους ινδιάνους ηταν καλυτεροeorptol1 έγραψε:Έχει ισοπεδωθεί το πρεστίζ μας τόσα χρόνια είχαμε ένα όνομα στην πιάτσα ΠΑΟΚ έλεγες και ήταν συνώνυμο της φερεγγυότητας αξιοπιστίας και ο Σέκερης κυκλοφορούσε με το κεφάλι ψηλά:(

- desperando
- Επικοινωνία:
αυτόν τον στόχο τι τον βάζεις ?
οι Μακ ροντριγκες έδειξαν δρομο...για τα πλαγια μονο αλογα αθληταραδες
οι Μακ ροντριγκες έδειξαν δρομο...για τα πλαγια μονο αλογα αθληταραδες
Σωστός ο @desperando...Οι ζέβρες (Thiam) αποκλείονται μονάχα...
Υ.Γ. Ποιος στόχος μωρέ τώρα μωρέ??? Ειλικρινά θα βγάλουν σημαίες σε όλα τα μπαράκια της Πλαστήρα στην Ν. Κρήνη!!!! Το ξερω γιατί έχω δει με τα μάτια μου να περνάνε από κει και στόχοι και μούσληδες και χακόμποι...

Υ.Γ. Ποιος στόχος μωρέ τώρα μωρέ??? Ειλικρινά θα βγάλουν σημαίες σε όλα τα μπαράκια της Πλαστήρα στην Ν. Κρήνη!!!! Το ξερω γιατί έχω δει με τα μάτια μου να περνάνε από κει και στόχοι και μούσληδες και χακόμποι...

Κι εκεί λέει που όλοι μας έχουμε χάσει τον ύπνο μας για το "αραπάκι choko cake", σκάει καμιά προτασούκλα 5 μιλιόνια για πάρτη σου ρε παλίκαρε!!!!
Ε ρε γλέντιααααα................

Υ.Γ. Καλή χρονιά μωρή παιχτούρα μου...Με υγεία κι ευλογία!!!!

Ε ρε γλέντιααααα................

Υ.Γ. Καλή χρονιά μωρή παιχτούρα μου...Με υγεία κι ευλογία!!!!