Για αυτά που λέω μετά,που και να έλεγα ότι είναι για εσένα και όχι γενικά μερικά που διαβάζω τις τελευταίες ημέρες από το κινητό, ψύξη γαρ.simba έγραψε:Διαβαζουμε και χειλη ρε συ K_geo, τοσο κακο κι αυτο πια?
Στην Ισπανια, απο τοτε που βγηκε το El dia despues στο canal+, εχουν αρχισει να μιλανε ολοι με το χερι στο στομα..![]()
Δεν ειπα ΛΕΕΙ ΑΥΤΟ, ειπα οτι κατ'εμε λεει αυτο, και το αφησα οπως ειπα στη δικια σας κριση..
Παντως με τη γλωσσα του σωματος του οταν γυριζει, κοιταει μονο τον ολσεν (δεν υπαρχει κανεις απολυτως διπλα του) και κανει την ενεργεια με τα χερια και επειτα μονολογει.. Δες καλύτερα.στην αρχή γυρνάει αριστερά το κεφάλια κοιτάει τον παίχτη δίπλα του.ματιά έχουμε.![]()
Ο καθενας μπορει να διαβασει ο,τι θελει..
Εσυ ειδες οτι τη λεει στους συμπαικτες του (βιτορ,μπερμπα,κοστα ειναι διπλα του), ενω την κεφαλια την παιρνει ο βιτορ..
Αλλος μπορει να δει οτι λεει "τι σκατα εφαγα σουσι, μαμω το σπιτι μου"..![]()
Αποψεις ειναι αυτες..![]()
Και εγώ τό τι είδα είπα.
K_geo, εγω ενα πραγμα ξερω, οταν εκλειψουν τα σχολια του τυπου "κοιταξτε τι γκελα εκανε ο ρομπερτο, τι γκελα εκανε ο ενας στην αγγλια, ο αλλος στη γαλλια", τοτε θα ξερω οτι ο τερματοφυλακας μου βελτιωθηκε και θα εχω ησυχο το κεφαλι μου τα επομενα χρονια..![]()
λάθος κατάλαβες. Λέω το τι θα λέγαμε αν ήταν δικός μάς στη θέση του και τις απουσίες αναλύσεις επί αναλύσεων επειδή μας δίνουν τυρί οι άρδ με συνεχή δημοσιεύματα.
Και δεν ξερω αν το εχετε καταλαβει, σε φορουμ του ΠΑΟΚ ειμαστε, οχι του γαυρου για να γραφουμε σελιδες για το ροβερτο (τη συζητηση για τον οποιο αλλοι την ανοιξαν..)
Ας τον αφησουμε με το βραβειο του MVP (τη φαση του κορνερ που μας στερει ΓΚΟΛ, παρομοια μ'αυτη του ολσεν, την ειδες πιστευω, οπως ειδες και τη γκελα με τις γροθιες..) που πολλοι το αναφερουνε ως παρασημο για το ποσο καλοι ημασταν την Κυριακη, και ας κοιταξουμε τους παικτες μας.. Την είδα και το ανέφερα. Μάλλον δεν το είδες.είπα,δοκάρι και μετά πάνω του.
25.Robin Olsen
Re: 25.Robin Olsen
+1abg12d34 έγραψε:ΠΑΟΚ εισαι....
για να θυμαστε οι παλιοι και για να μαθαινετε οι νεοι...
εμεις ...αυτος ο απιθανος λαος του ΠΑΟΚ.....
φαγαμε σε μια νυκτα τον μεγαλυτερο τερματα της ελλαδος.....
μετα απο εναν ατυχο αγωνα με την μεγαλη ...τοτε ...παναχαικη τον βγαλαμε πιανολα.....
αυτα μονο εμεις γιατι και αφου
ΠΑΟΚ εισαι
για τον γιαννη Στεφα ο λογος εαν καποιο αναρωτιουντε τι λεω
Που να το ξερω σου λεω μου εμφανιζει απλα ενα μαυρο ορθογωνιο
Αμα βγω και γερος απο τωρα σε μια δεκαετια με βλεπω να χω στανταρ θεση στο λεωφοριο.
μαλλον επειδη γραφω απο καινουριο λαπτοπ δεν θα ναι εγκατετημενο το adobe και γι αυτο δεν το εμφανιζει.
Στα του Ολσεν νομιζω οτι οι περισσοτεροι διακρινουμε ταλεντο και αναγνωριζουμε τα σωματικα του προσοντα,οπως βλεπουμε οτι εχει ενα θεματακι με τις εξοδους.Αν βελτιωθει θα ειναι κατω απ τα γκολποστ γι αρκετα χρονια αν οχι θα αντικατασταθει.εγω προσωπικα τον πιστευω αρκετα και τα λαθη του πιστευω οτι οφειλονται περισσοτερο σε ελλειψη αυτοπεποιθησης.
Για να μην κρυβομαστε πισω απ το δακτυλο μας,οι περισσοτεροι τον υπερστηριζουμε οχι μονο γιατι τον πιστευουμε αλλα και γιατι νιωθουμε οτι η κριτικη των αρδ προς το προσωπο του ειναι εντονη για λογους ιδιοτελειας.Δυστυχως,σε τετοιες καταστασεις παιρνει η μπαλα και παιδια που απλα γραφουν την αποψη τους,πολυ απλα γιατι νιωθει ο αλλος οτι ετσι ενισχυεις το σκοπο που εχει ο χ,ψ,ζ αρδ.Κακως συμβαινει,αλλα συμβαινει.
Αμα βγω και γερος απο τωρα σε μια δεκαετια με βλεπω να χω στανταρ θεση στο λεωφοριο.
μαλλον επειδη γραφω απο καινουριο λαπτοπ δεν θα ναι εγκατετημενο το adobe και γι αυτο δεν το εμφανιζει.
Στα του Ολσεν νομιζω οτι οι περισσοτεροι διακρινουμε ταλεντο και αναγνωριζουμε τα σωματικα του προσοντα,οπως βλεπουμε οτι εχει ενα θεματακι με τις εξοδους.Αν βελτιωθει θα ειναι κατω απ τα γκολποστ γι αρκετα χρονια αν οχι θα αντικατασταθει.εγω προσωπικα τον πιστευω αρκετα και τα λαθη του πιστευω οτι οφειλονται περισσοτερο σε ελλειψη αυτοπεποιθησης.
Για να μην κρυβομαστε πισω απ το δακτυλο μας,οι περισσοτεροι τον υπερστηριζουμε οχι μονο γιατι τον πιστευουμε αλλα και γιατι νιωθουμε οτι η κριτικη των αρδ προς το προσωπο του ειναι εντονη για λογους ιδιοτελειας.Δυστυχως,σε τετοιες καταστασεις παιρνει η μπαλα και παιδια που απλα γραφουν την αποψη τους,πολυ απλα γιατι νιωθει ο αλλος οτι ετσι ενισχυεις το σκοπο που εχει ο χ,ψ,ζ αρδ.Κακως συμβαινει,αλλα συμβαινει.
..........................................................................................................................................................................................................................................................................................
-
ron-swanson
-
τσιριγώτης
ξεκαθαρο φραγμα υπαρχει στη φαση του γκολ και δεν επρεπε να μετρησει..
αφηστε αυτα..ο Ολσεν ηταν αριστος σημερα
αφηστε αυτα..ο Ολσεν ηταν αριστος σημερα
- sourmenetes
- Moderator
Φοβασαι που υπαρχεις...
Δυστυχως ο ΠΑΟΚ δεν μπορει να περιμενει εσενα να γινεις τερματας.
Δυστυχως ο ΠΑΟΚ δεν μπορει να περιμενει εσενα να γινεις τερματας.
- ilovegame27
Δεν ξέρω αν υπήρχε φάουλ στο γκολ, αλλά ούτε πήδηξες ούτε σήκωσες χέρια πάλι ρε παλίκαρε τι πράγμα είναι αυτό?
Ε τώρα μην διαβάζω μαλακίες,κάθε επαφή με τον τερματοφύλακα στην μικρή περιοχή είναι φάουλ.
-
ron-swanson
Ρε σεις φαουλ ειναι. Κι εγω κατευθειαν αυτο ειπα. Αλλα δεν γινεται καθε μα καθε φορα να ειναι μπλεγμενος σε μια φαση που λιγο φταιει αυτος και λιγο φταιει παντα κατι αλλο. Μπορει να εχει αρνητικο τσι, μπορει να ειναι γκαντεμης. Ωραια δεν ξερω τι ειναι, αλλα ας κατσει λιγο παγκο γιατι στο τελος θα παθουμε εγκεφαλικο.
Όσο η μπάλα είναι στον αέρα έπρεπε να βγει γιατί ακόμα δε είχαν αρχίσει τα σκριν οι του γηραιου. Ξεκολλα ψηλε. Αν φοβάσε κάτσε σπίτι και κοιμησου...
Sent from my SM-G925F using Tapatalk
Sent from my SM-G925F using Tapatalk