Νέα-Άρθρα-Σχόλια για άλλες Ελληνικές ομάδες V
-
Asimos
Re: Νέα-Άρθρα-Σχόλια για άλλες ομάδες V
Αγαπω Άρη Γάτα, απο τους πρωτους συγχρονους διδαξαντες πως εχουν ζωη οι πεθαμενοι..
Αν είχα διεύθυνση του, θα του έστελνα μπουγάτσες, και ένα ψόφιο ποντίκι μαζίeorptol έγραψε:Με μια μπουγάτσα με τυρί τον πήραμε βλακα γάτα
Στάλθηκε από το SGP621 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Στάλθηκε από το SM-G920F μου
- Dimitris_L4
http://www.gazzetta.gr/stili/to-mauro-k ... poyonanote
ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑααχαχαχαχααχα....το αγγουρι στον κωλο σας...ακου συγκρισεις..
ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑααχαχαχαχααχα....το αγγουρι στον κωλο σας...ακου συγκρισεις..
όσο συνεχίζουμε να τους δίνουμε κλικ όλους αυτούς τους γκαζέτες και 24άδες κλπ καλά να παθαίνουμε ...
παλιά που ο κόσμος του ΠΑΟΚ ήταν πιο οργανωμένος και πιο δυνατός είχαμε πάντα αντιδράσεις και κατευθύνσεις σε τέτοιες περιπτώσεις ...
και όταν έχεις και μία ΠΑΕ παντελώς ανίκανη στο επικοινωνιακό τότε δεν έχεις που να στηριχθείς απέναντι στον τεράστιο επικοινωνιακό πόλεμο που γίνετε καθημερινά στα ΜΜΕ και κυρίως στα ηλεκτρονικά μέσα ...
έχουμε ξαναπεί ότι αυτό το κομμάτι είναι από αυτά που χρειάζεται επειγόντος οργάνωση ... και είναι ευθύνη του Τζακ πρώτα να αναγνωρίσει το πρόβλημα και έπειτα να το λύσει
παλιά που ο κόσμος του ΠΑΟΚ ήταν πιο οργανωμένος και πιο δυνατός είχαμε πάντα αντιδράσεις και κατευθύνσεις σε τέτοιες περιπτώσεις ...
και όταν έχεις και μία ΠΑΕ παντελώς ανίκανη στο επικοινωνιακό τότε δεν έχεις που να στηριχθείς απέναντι στον τεράστιο επικοινωνιακό πόλεμο που γίνετε καθημερινά στα ΜΜΕ και κυρίως στα ηλεκτρονικά μέσα ...
έχουμε ξαναπεί ότι αυτό το κομμάτι είναι από αυτά που χρειάζεται επειγόντος οργάνωση ... και είναι ευθύνη του Τζακ πρώτα να αναγνωρίσει το πρόβλημα και έπειτα να το λύσει
για αυτο καλυτερα να μην δινονται λινκ αλλα να αντιγραφεται το κειμενο εδω
Δεν ξέρω αν είναι το κατάλληλο μέρος για να το γράψω.Νεκρός από ανακοπή ποδοσφαιριστής της Κ20 της ΠΑΕ Βεροια στην σημερινή πρώτη προπόνηση που έκανε με την πρώτη ομάδα.Ο πιτσιρικάς Στέλιος Μαρκούσης ήταν 18 χρόνων και έπαιζε τερματοφύλακας.Ας είναι ελαφρή το χώμα που θα τον σκεπάσει και κουράγιο στην οικογένεια του
-
black death
Καλό παράδεισο παληκαρι μου.
Κουράγιο στους δικούς του
Κουράγιο στους δικούς του
- Μαυρο Χιονι
- Moderator
Πω πω μόλις τώρα το είδα και έσφιξε η καρδιά μου! Ας δώσει δύναμη ο Θεός στους γονείς του και στους οικείους του
- PAOK_Antarctica
Είναι πραγματικά κρίμα... Τι να πεις τώρα και πως να απαλύνεις τον πόνο των δικών του...
Ο φινποντατσουν έπαιξε 12 ολόκληρα λεπτά, ως αλλαγή