Μεταγραφές Χειμώνα 2014-2015 II

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Re: Μεταγραφές Χειμώνα 2014-2015 II

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

Ας έρθει ένα οποιοδήποτε καλό εξτρέμ, αρκεί να έχει διάθεση να αγωνιστεί για τον ΠΑΟΚ.
Black_White_Heart

Δημοσίευση από Black_White_Heart »

Asimos έγραψε:βασικά μας τα έχουν κάνει τσουρέκια.
Αυτο
Άβαταρ μέλους
mitel

Δημοσίευση από mitel »

tasso85 έγραψε:το ότι βγαινει θεμα βιειρινια σημαινει ότι δεν θα γινει άλλη μεταγραφη δυστυχως, μακαρι να βγω ψευτης
δυστηχως συμφωνω...και μου κανει κ λιγο πονηροβλαχια του στυλ φατε λιγο ΑΒ8 να το βουλωσετε αφου αυτο θελετε να ακουσετε..δηλαδη για να καταλαβω υπηρχε περιπτωση να τον περναμε αλλα διαλεξαμε τον σερβο-ουκρανο εμεις που δεν ηταν και σιγουρος?????????????????μονο σε μενα φαινεται περιεργο??και φυσικα συμφωνω στο"βασικά μας τα έχουν κάνει τσουρέκια" που εγραψε ενα παλικαρι.
Άβαταρ μέλους
PAOK_Antarctica

Δημοσίευση από PAOK_Antarctica »

Η καλοκαιρινή μεταγραφική περίοδος, που κάθε μέρα περιμέναμε και δεν ερχόταν τίποτα, και αυτή, που γίνεται το ίδιο πράγμα ακριβώς, μου έχουν προκαλέσει ανοσία.
Πραγματικά δεν μπορώ να αντιδράσω σε καμία "είδηση", είμαι εντελώς απαθής. Και δεν ελπίζω και τίποτα, την ίδια κατάληξη βλέπω να έχουμε δυστυχώς.

Όταν τελειώσει η περίοδος εδώ θα είμαστε να δούμε προς τα που γέρνει η ζυγαριά.
Άβαταρ μέλους
sourmenetes
Moderator

Δημοσίευση από sourmenetes »

mitel έγραψε:
tasso85 έγραψε:το ότι βγαινει θεμα βιειρινια σημαινει ότι δεν θα γινει άλλη μεταγραφη δυστυχως, μακαρι να βγω ψευτης
δυστηχως συμφωνω...και μου κανει κ λιγο πονηροβλαχια του στυλ φατε λιγο ΑΒ8 να το βουλωσετε αφου αυτο θελετε να ακουσετε..δηλαδη για να καταλαβω υπηρχε περιπτωση να τον περναμε αλλα διαλεξαμε τον σερβο-ουκρανο εμεις που δεν ηταν και σιγουρος?????????????????μονο σε μενα φαινεται περιεργο??και φυσικα συμφωνω στο"βασικά μας τα έχουν κάνει τσουρέκια" που εγραψε ενα παλικαρι.
Ο σερβος ηταν το κερασακι...
Προεκυψε στην αγορα που παιζει ο Ιβαν και ειπε μπας και κατσει,οπως εκατσε και του Νομποα...

Δεν εχει λογικη να φερω Νομποα και να μην παρω εξτρεμ.Δεν μου καθεται ορθολογικα.Δεν ειναι θεμα χρηματων προφανως.

Εκτος αν θεωρησουμε οτι υπαρχει σχεδιο φαγωματος του προπονητη.
Άβαταρ μέλους
Karelias

Δημοσίευση από Karelias »

ποίος έχασε τον ορθολογισμό για να τον βρει στον ΠΑΟΚ;
Άβαταρ μέλους
mitel

Δημοσίευση από mitel »

σουρμε δηλαδη εμεις ψαχνουμε αρ.χαφ και αντι του ΑΒ8 που ληγει το συμβολαιο του,του κανουμε προταση οπως ειπε ενας φιλος(εγω δεν ξερω τιποτα)1.4 εκ. δινουμε στον ντεβιτς 1-1,5? δεν θυμαμαι για δανεισμο και δεν ξερω αλλα ποσα μετα απο 1 χρονο που ειναι επιθετικος????Δεν ξερω δεν μου κολλανε τα πραγματα
Άβαταρ μέλους
zarathustra79

Δημοσίευση από zarathustra79 »

Εγώ πιστεύω οτι υπήρχε μια απόσταση με τον βιεϊρίνια και τον είχα αφήσει στην άκρη. Στην πορεία προέκυψε ο ντέβιτς για τον οποίο θα έπρεπε να γίνει μια υπέρβαση, όμως τελικά η ρούμπιν προτίμησε τα πετροδόλαρα. Έτσι με κάποιο τρόπο έπρεπε κ η παε να ρεφάρει για να μην είναι εκτεθειμένη και γιαυτό αναγκάστηκε να πάει πιο ψηλά στην περίπτωση βιεϊρίνια. Δε λέω οτι έτσι έχουν 100% τα πράγματα, αλλά ας μη δημιουργούμε μια θεωρία συνομωσίας κάθε φορά.

Όσο για το μας τα έχουν κάνει τσουρέκια, ίσα ίσα. Η τακτική της παε είναι να μη βγαίνει τίποτα προς τα έξω για να μη διαταραχθούν οι συζητήσεις με παίκτες και ομάδες. Αντίθετα ο κόσμος και οι δημοσιογράφοι είναι που απαιτούν (άκουσον άκουσον) να βγαίνουν προς τα έξω τι συζητήσεις γίνονται και με ποιους.
Άβαταρ μέλους
sourmenetes
Moderator

Δημοσίευση από sourmenetes »

mitel έγραψε:σουρμε δηλαδη εμεις ψαχνουμε αρ.χαφ και αντι του ΑΒ8 που ληγει το συμβολαιο του,του κανουμε προταση οπως ειπε ενας φιλος(εγω δεν ξερω τιποτα)1.4 εκ. δινουμε στον ντεβιτς 1-1,5? δεν θυμαμαι για δανεισμο και δεν ξερω αλλα ποσα μετα απο 1 χρονο που ειναι επιθετικος????Δεν ξερω δεν μου κολλανε τα πραγματα
Ειπανε οτι η περιπτωση του Ντεβιτς ηταν ξεχωριστη απο του εξτρεμ...

Τεσπα,ολα ειναι καπως μπλεγμενα γιατι :pano: εισαι...

Νομιζω οτι οι κινησεις θα γινουν παντως.Δεν ξερω αν θα ειναι ο αντελινο ή ποιος αλλος αλλα θεωρω πως θα γινουν.
Βεβαια το ζητημα ειναι γιατι να φτανεις καθε φορα τελευταια βδομαδα...
Άβαταρ μέλους
ace79grpaok

Δημοσίευση από ace79grpaok »

να ερθει ο κοστας τουλαχιστον :evil:
Άβαταρ μέλους
Περιπτερος

Δημοσίευση από Περιπτερος »

Τσουρέκια ...
Μας τα έκαναν, αλλά μάλλον και μόνοι μας τα κάνουμε τσουρέκια.

Κυριακή κοντή γιορτή ... .
Στην πραγματικότητα δεν θέλουμε και δεν χρειαζόμαστε πάρα πολλά:
- ενα εξτρέμ έστω 30% καλύτερο από τον Σάλπι (επιπέδου Μακ).
- ενα καλό επιθετικό χαφ
- ένα σέντερ μπακ με καλή παρουσία διεθνώς.
Εστω αυτά ...
Τελικά όμως δεν πρέπει ούτε να εκνευριζόμαστε υπερμετρα , ούτε να σπαζόμαστε, ούτε να αναπτύσσουμε εσωστρέφεια και να τρωγόμαστε μεταξύ μας.
Άβαταρ μέλους
Karelias

Δημοσίευση από Karelias »

Πράγματι, λίγα πράγματα.
Σα να λέμε, θέλουμε να φάμε μπριτζόλες με πατάτες τηγανιτές και μας λείπουν οι πατάτες.
Τι μας λείπει; Ένα πράγμα μας λείπει, σιγά.
Άβαταρ μέλους
bane1980

Δημοσίευση από bane1980 »

Εγώ απλά δεν θα γουστάρω να έκαναν πρόταση στον Αντρέ ενώ ξέρουν οτι δεν παίζει με την καμία να γυρίσει, μόνο και μόνο για να ηρεμήσει ο κόσμος και να ρίξουν το φταίξιμο σε αυτόν τύπου "ναι, εμείς τα δίνουμε, αυτός δεν θέλει να γυρίσει". Αυτό θα κάνει κακό και στην ΠΑΕΙ και στην εικόνα του Αντρέ, και φυσικά θα ανοίξει άλλο ένα μέτωπο μεταξύ των οπαδών. Πρόταση στον Αντρέ την κάνεις, και λες το παραμικρό εάν και μόνο όταν έχεις θετική απάντηση, τέλος. Εάν φανεί οτι το εκμεταλλεύονται για να μπαλώσουν το κάζο Ντέβιτς, θα είναι για πολλά σούτια.
Άβαταρ μέλους
ace79grpaok

Δημοσίευση από ace79grpaok »

http://www.welt.de/newsticker/sport-new ... lt-ab.html

αρθρο που λεει οτι παγωσαν οι διαπραγματευσεις βολσμπουργκ με βιερινια γιατι δεν μπορουν να δωσουν τα λεφτα που θελει και οτι κλεισουν σουρλε και με τα λεφτα απο τη μεταγραφη του η τσελσι θα παρει τον κουαδραδο
Άβαταρ μέλους
gergeo4
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από gergeo4 »

ΕΡΧΕΤΑΙ ΤΟ ΠΟΥΛΕΝ ΣΕ ΛΕΩ :opaokara: :opaokara:
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”