Ιβάν Σαββίδης ΙΙ
-
Re: Νέος Ιδιοκτήτης της ΠΑΕ ΠΑΟΚ ο Ιβάν Σαββίδης ΙΙ
Σε κάτι τέτοιες καταστάσεις βλέπεις παντός ποιος θέλει το καλό του ΠΑΟΚ και ποιος θέλει να σπείρει την αμφισβήτηση και γενικά να βάλει φυτιλια! Κλείστε τα αυτιά σας!
ποιοι οπαδοι κληθηκαν να μας πουν τουλαχιστον τι παιζει....καλα ρε για ποσο ζωα μας εχουν ακου κληθηκαν οπαδοι....αν ηταν εκει οπαδοι σε δυο ωρες θα ξεραμε τι παιζει μα εμεις ουτε 31 αυγουστου δε θα ξερουμε τι να πουμε στους γαυρους που μας δουλευουν
Μια χαρα τα θυμαμαι και πολυ καλα μαλιστα!Dimg4 έγραψε:Ρε ΠΑΟΚτση ποσο ευκολα ξεχναςmarkos4 έγραψε:Ας ερθει ο Πανοπουλος τοτε,ουτε στην ξανθη ακουγονται για προσφυγες,μια χαρα τους κανει τους διακονονισμους,Dimg4 έγραψε:Ολοι εσεις που κραζετε, ΠΕΙΤΕ ΜΟΥ ΑΠΟ ΠΟΤΕ ΕΧΟΥΜΕ ΝΑ ΑΚΟΥΣΟΥΜΕ ΓΙΑ ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ, ΑΡΠΑΓΕΣ ΠΑΙΚΤΩΝ, ΔΙΑΚΑΝΟΝΙΣΜΟΥΣ ΚΑΙ ΧΙΛΙΕΣ ΔΥΟ ΑΛΛΕΣ ΜΑΛΑΚΙΕΣ?
ΣΤΗΡΙΞΤΕ ΤΟΝ ΜΕΓΑΛΟΜΕΤΟΧΟ ΚΑΙ ΞΕΚΟΛΛΑΤΕ
και παντα παιρνει πιστοποιητικο...οσων αφορα αρπαγες παιχτων εδω γελαμε,ποιον να μας παρουν;;;τον κατσικα;;;
Οποιος αξιζε εφυγε..με το που ανελαβε ο σαββιδης,πουληθηκε ο σταφυλιδης,εκει φανηκαν οι προθεσεις του
θα μπορουσε να τον κρατησει...
Εσυ φιλε ΠΑΟΚτση πανηγυρισε που σε εκανε Ξανθη...
Εννοω στο διοκητικο γιατι στο ποδοσφαιρικο κομματι χειροτερη απο την Ξανθη.
-
Βάλτος η κατάσταση...σπείρτε διχόνοια μερικοί υπάρχουνε όντως άτομα που σας πιστεύουν...αα ρε καρι@^*^%$\ Ορεστη
Αυτό το "σε έκανε Ξάνθη¨είναι καινούριο μότο;Είναι συνέχεια της σύγκρισης Σαββίδη-Πανόπουλου;
Υπερβολές..Χοντρές υπερβολές.
-
Ksenitemoenos4, ας πούμε πως δεν καταλαβαίνεις και δεν κάνεις πως δεν καταλαβαίνεις...θα σου λύσω τις απορίες:
1. λες
2. λες
τα παραπάνω απαντούν και το
ο μόνος τρόπος να δεχτεί να δει σοβαρά τον ΠΑΟΚ είναι αν αναγκαστεί...αν ο κόσμος του πει "ή αυτό ή χάνεις τον ΠΑΟΚ" τότε μπορεί να δεχτεί και να ασχοληθεί σοβαρά (να αφιερώσει λίγο προσωπικό χρόνο στον ΠΑΟΚ και να μην στέλνει τον άλφα και τον βήτα εκπρόσωπο του) και να βάλει κάποια σοβαρά λεφτά...
κατάλαβες τώρα;
1. λες
κλασσικές θεωρίες τρομοκρατίας χωρίς να τις στηρίζεις πουθενά παρά μόνο στην φαντασία σουKsenitemenos4 έγραψε:Λες οτι τώρα είμαστε το ίδιο εκτεθειμένοι στην κρίση,αυτό είναι αστείο ,μάλλον δεν φαντάζεται κάν οτι μπορεί να τρεχαμε για αδειοδοτήσεις τώρα στην καλύτερη, αν δεν είμασταν μαζί με ρουλη...
2. λες
ως προς το δεύτερο σκέλος 100% παραποιείς τα λεγόμενα μου...ως προς το πρώτο: α. δεν ήρθε προχθές αλλά έχει 2 χρόνια, στα οποία δεν έχει αλλάξει στο παραμικρό θετικό το αγωνιστικό πρόσωπο της ομάδας, ενώ γενικά έχει κάνει ελάχιστα...δεν μιλάμε να ολοκληρώσει το έργο του, μιλάμε πως ο τύπος δεν το έχει καν αρχίσει...ή μήπως έχεις την εντύπωση πως ο ΠΑΟΚ βρίσκεται σε καλύτερη αγωνιστική κατάσταση από ότι ήταν το 2012;... β. μιλάω για χρόνο και χρήμα και εννοώ πως για να δει σοβαρά τον ΠΑΟΚ χρειάζεται να αφιερώσει στον ΠΑΟΚ προσωπικό χρόνο και να επενδύσει χρήμα...αυτός και τον ΠΑΟΚ τον έχει γραμμένο (σε σχέση με άλλους μεγαλομετόχους που κάθε μέρα ασχολούνται με τα της ομάδας τους, στον ΠΑΟΚ περιμένουμε 1 το τρίμηνο να έρθει ο Σαββίδης να ασχοληθεί 1 μέρα) και σοβαρά λεφτά που χρειάζεται να επενδύσει (που σημαίνει να κάνει άνοιγμα και να τα πάρει μετά) δεν το έχει κάνειKsenitemenos4 έγραψε: λες οτι δεν πιστεύεις οτι θέλει να κάνει σοβαρή δουλειά ο σαββιδης γιατι αυτό θέλει λεφτά και χρόνο αλλά ταυτόχρονα ΔΕΝ του δίνεις χρόνο Ας μην έχουμε κανέναν καλυτερα
τα παραπάνω απαντούν και το
3. λεςKsenitemenos4 έγραψε:οταν εσύ δεν του δίνεις τον απαραίτητο χρόνο πως λες μετά οτι δεν είναι σοβαρός γιατι χρειάζεται χρόνος
είναι απλό, το να κάνει σοβαρή ομάδα θέλει να βάλει χρήμα...πολύ χρήμα...δεκάδες μύρια...αλλιώς ομάδα που να παίρνει πρωτάθλημα στην Ελλάδα και να έχει σοβαρή παρουσία στην Ευρώπη δεν φτιάχνεται...ε, αυτά τα λεφτά δεν είναι διατεθειμένος να τα δώσει...από την άλλη, το να αγοράσει ένα κύπελλο (όπως ξέρω και ξέρεις πως γίνεται), είναι πάμφτηνο...πόσο να πάει;...με λίγα μύρια το αγοράζει με τον "ελληνικό τρόπο", και μετά έχει όλους τους οπαδούς του ΠΑΟΚ ήσυχους για 2-3 χρόνια, μετά μας αγοράζει και ένα πρωτάθλημα και καθαρίζει για μια δεκαετία...Ksenitemenos4 έγραψε:μετα λες οτι θέλει να αγοράσει τίτλο!!αφου είπες οτι δεν είναι σοβαρός γιατι αλλιώς θα έβαζε χρόνο και χρήμα!! Αποφάσισε επιτέλους
ο μόνος τρόπος να δεχτεί να δει σοβαρά τον ΠΑΟΚ είναι αν αναγκαστεί...αν ο κόσμος του πει "ή αυτό ή χάνεις τον ΠΑΟΚ" τότε μπορεί να δεχτεί και να ασχοληθεί σοβαρά (να αφιερώσει λίγο προσωπικό χρόνο στον ΠΑΟΚ και να μην στέλνει τον άλφα και τον βήτα εκπρόσωπο του) και να βάλει κάποια σοβαρά λεφτά...
κατάλαβες τώρα;
Ε λογικα καλεσε τον εορπτολ,τον paokovio και τον aisiodokso!!!che4 έγραψε:ποιοι οπαδοι κληθηκαν να μας πουν τουλαχιστον τι παιζει....καλα ρε για ποσο ζωα μας εχουν ακου κληθηκαν οπαδοι....αν ηταν εκει οπαδοι σε δυο ωρες θα ξεραμε τι παιζει μα εμεις ουτε 31 αυγουστου δε θα ξερουμε τι να πουμε στους γαυρους που μας δουλευουν

Ο paokovios γι αυτο ειπε οτι αποχωρει απο το paokmania,τον προσελαβαν στην παε...

Χωρις να ξερω το ροστερ της ξανθης,αλλα ενα 1 στοπερ και κατι ψιλα σιγουρα δεν θα εχει...Odi έγραψε:Αυτό το "σε έκανε Ξάνθη¨είναι καινούριο μότο;Είναι συνέχεια της σύγκρισης Σαββίδη-Πανόπουλου;
Και του π@υστη θα εχει και ενα αριστερο χαφ...
Προς το παρόν έφαγε 3 γκολ από την Βέροια πάντως.
Ρε μ@λ@κες (και το λεω με πολυ αγαπη το μ@λ@κες σοβαρα) χαλαρώστε και μην χτυπάτε κόκκινο στην υπερβολή.
Πρεπει να δουμε τι θα γίνει με την ομαδα.μην ξεκινάτε με το πατοφτυαρο και όποιον παρει ο χάρος.
Και το λεω εγω που ήρθα 3 μερες διακοπές και ειμαι με τα παναντολ σημερα.
Sent from my mind using boobs power
Πρεπει να δουμε τι θα γίνει με την ομαδα.μην ξεκινάτε με το πατοφτυαρο και όποιον παρει ο χάρος.
Και το λεω εγω που ήρθα 3 μερες διακοπές και ειμαι με τα παναντολ σημερα.
Sent from my mind using boobs power
Όλα ξεκίνησαν όταν γράφτηκε αυτό:
Η λογική αντίδραση είναι αυτή:
Η απορία πάντως παραμένει, έστω και σε λίγους:
1. Δυστυχώς, υπήρξαν φωνές που υποστήριξαν μέσες-άκρες «και να χτύπησε συνοπαδό, δεν είναι τόσο σημαντικό, γιατί βάζει λεφτά». Τραγικό ως σκέψη. Για μένα όποιος χτυπάει συνοπαδό, πρέπει να αποβάλλεται από την Τούμπα. Όποιος και να είναι, όπως και να λέγεται, ό,τι κι αν έχει προσφέρει.
2. Δυστυχώς υπάρχουν ακόμη συνοπαδοί που τρώνε προπαγάνδα από τα ΜΜΕ, που είναι λογικό να κάνουν την τρίχα τριχιά για βιοποριστικούς λόγους (και ο καθένας ας το καταλάβει όπως θέλει).
3. Δυστυχώς, κάποιες (λίγες) απόψεις μου φαίνονται ή πολύ ανόητες ή στημένες.
4. Το χειρότερο: Δεν μας ενώνει ο ΠΑΟΚ. Είμαστε έτοιμοι να χωριστούμε σε στρατόπεδα, με κάθε ευκαιρία.
5. Ευτυχώς, υπάρχει ακόμη λογική σε πολλούς από εμάς.
6. Ευτυχώς, υπάρχουν και πολύ ωραία σχόλια, η ουσία των οποίων όμως «χάνεται», λόγω των υποτιθέμενων γεγονότων.
Ακολούθησαν 5-10 αποδοκιμαστικά σχόλια, ανθρώπων που ΔΕΝ ήταν εκεί, χωρίς καν να αναφέρουν τη μαγική φράση «ΑΝ έγιναν έτσι» (και καναδυό που - ορθώς - την ανέφεραν).inpaok.com έγραψε: Ο μεγαλομέτοχος του ΠΑΟΚ ενοχλήθηκε, παρέκαμψε τους άνδρες της προσωπικής του ασφάλειας και έπιασε τον οπαδό απο το λαιμό κάνοντας κίνηση να τον χτυπήσει, χωρίς ωστόσο να συμβεί αυτό καθώς τον συγκράτησαν.
Και αφού αρχίσαμε να συζητάμε για το αν πρέπει να μείνει ή να φύγει (;) ο Ιβάν (τεράστιο άλμα λογικής), διαβάζουμε και τον πρώτο αυτόπτη μάρτυρα:Ksenitemenos4 έγραψε:Δηλαδή ο σαββιδης απλά άκουσε κάποιον να φωνάζει γιατι δεν κάνει μεταγραφές και τον έπιασε απο το λαιμό? και εμείς το πιστεύουμε έτσι απλά? περίεργο μου φαίνεται...
Ο οποίος ενώ μας λέει ότι ήταν εκεί, δεν μας λέει τί έγινε, άρα αφού δεν διαψεύδει, επιβεβαιώνει το γεγονός (ή στην καλύτερη κάνει τον Κινέζο, σόρι φίλε, δεν λέγεται αλλιώς).Black&White έγραψε: Ένας ήμουν εγώ. Τους άλλους 49 δεν τους γνωρίζω.
Και έρχεται η πρώτη διάψευση:Azrael έγραψε:Ηταν κανενας μπροστα στο περιστατικο η σχολιαζετε οτι διαβασατε απο "εγκυρες" ιστοσελιδες;
Ορισμένοι, δεν πτοούνται, παρά τη διάψευση από κάποιον αδερφό τους.Macho έγραψε: Υπήρξα μάρτυρας.
Πιο απλά δεν γίνεται να το εκφέρω...
Ψ Ε Μ Α Τ Α.
Υπήρξε ανταλλαγή "μπινελικίων", προσπάθησαν να αλληλοαπωθηθούν και μπήκαν στη μέση η "ασφάλεια".
Τελεία.
Και συνεχίζουν να πουλάνε τρέλα.khaledfreepaok έγραψε:Οι παραπανω που μιλανε για εκατομυρια τι ακριβως εννοουν?υπαρχει ταριφα στο να καθεσε να τρως ξυλο?
Το ακόλουθο φαίνεται μαρτυρία που επίσης διαψεύδει:khaledfreepaok έγραψε:Συγγνωμη για να καταλαβω.η ενημερωση μας απο εδω και περα πρεπει να ειναι απο οποιον ητανε μπροστα?
ναι υπαρχουνε πληρωμενοι αρδ προφανως.αλλα για οτι γινει εμεις πρεπει να κανουνε κινητοποιησεις
και να ψαχνουμε απο φιλους φιλων ποιος ητανε μπροστα για να μας πει τι ειδε?
Αν ειναι ψεμα εγω θα ζητησω συγγνωμη, η παε ομως που την αφορα θα βγαλει καμια
ανακοινωση επισημα η θα κρυβονται παλι?
Τα συμπεράσματά μου:Demir έγραψε:ολα αυτα με χειροδικια ιβαν σε οπαδο ειναι παπατζες ...τιποτα δεν εγινε... ηταν 20-25 ατομα και 40 σεκιουριτι και οι οπαδοι κραζανε για μεταγραφες κτλ κ παει ο ιβαν προς τα εκει να δει τι παιζει και πιανει τον εναν που εκραζε ,απο το γιακα κ καλα να του πει γιατι κραζει και βριζει κ μετα πλακωσαν ολα τα σεκιουριτι κ οπαδοι κ φανηκε κ καλα να γινεται χαμος... αυτο...ολα τα αλλα ειναι να ειχαμε να λεγαμε
1. Δυστυχώς, υπήρξαν φωνές που υποστήριξαν μέσες-άκρες «και να χτύπησε συνοπαδό, δεν είναι τόσο σημαντικό, γιατί βάζει λεφτά». Τραγικό ως σκέψη. Για μένα όποιος χτυπάει συνοπαδό, πρέπει να αποβάλλεται από την Τούμπα. Όποιος και να είναι, όπως και να λέγεται, ό,τι κι αν έχει προσφέρει.
2. Δυστυχώς υπάρχουν ακόμη συνοπαδοί που τρώνε προπαγάνδα από τα ΜΜΕ, που είναι λογικό να κάνουν την τρίχα τριχιά για βιοποριστικούς λόγους (και ο καθένας ας το καταλάβει όπως θέλει).
4. Το χειρότερο: Δεν μας ενώνει ο ΠΑΟΚ. Είμαστε έτοιμοι να χωριστούμε σε στρατόπεδα, με κάθε ευκαιρία.
6. Ευτυχώς, υπάρχουν και πολύ ωραία σχόλια, η ουσία των οποίων όμως «χάνεται», λόγω των υποτιθέμενων γεγονότων.
Ρε τσε αυτος σχεδον καθε βδομαδα αποχωρει.che4 έγραψε:ποτε αποχωρησε ο παοκοβιος
Αφου ζητησε να μπαναριστη μονιμα ο daskalos4,αυτομπαναριστηκε για ακομα μια φορα και ο ιδιος..
Δόξα τω Θεώ.Κάτι τέτοια ποστ διατηρούν τις ελπίδες μου οτι δεν έχει χαθεί κάθε λογική.stephanos έγραψε:Όλα ξεκίνησαν όταν γράφτηκε αυτό:Ακολούθησαν 5-10 αποδοκιμαστικά σχόλια, ανθρώπων που ΔΕΝ ήταν εκεί, χωρίς καν να αναφέρουν τη μαγική φράση «ΑΝ έγιναν έτσι» (και καναδυό που - ορθώς - την ανέφεραν).inpaok.com έγραψε: Ο μεγαλομέτοχος του ΠΑΟΚ ενοχλήθηκε, παρέκαμψε τους άνδρες της προσωπικής του ασφάλειας και έπιασε τον οπαδό απο το λαιμό κάνοντας κίνηση να τον χτυπήσει, χωρίς ωστόσο να συμβεί αυτό καθώς τον συγκράτησαν.
Και αφού αρχίσαμε να συζητάμε για το αν πρέπει να μείνει ή να φύγει (;) ο Ιβάν (τεράστιο άλμα λογικής), διαβάζουμε και τον πρώτο αυτόπτη μάρτυρα:Ksenitemenos4 έγραψε:Δηλαδή ο σαββιδης απλά άκουσε κάποιον να φωνάζει γιατι δεν κάνει μεταγραφές και τον έπιασε απο το λαιμό? και εμείς το πιστεύουμε έτσι απλά? περίεργο μου φαίνεται...
Ο οποίος ενώ μας λέει ότι ήταν εκεί, δεν μας λέει τί έγινε, άρα αφού δεν διαψεύδει, επιβεβαιώνει το γεγονός (ή στην καλύτερη κάνει τον Κινέζο, σόρι φίλε, δεν λέγεται αλλιώς).Black&White έγραψε: Ένας ήμουν εγώ. Τους άλλους 49 δεν τους γνωρίζω.
Και έρχεται η πρώτη διάψευση:Azrael έγραψε:Ηταν κανενας μπροστα στο περιστατικο η σχολιαζετε οτι διαβασατε απο "εγκυρες" ιστοσελιδες;
Ορισμένοι, δεν πτοούνται, παρά τη διάψευση από κάποιον αδερφό τους.Macho έγραψε: Υπήρξα μάρτυρας.
Πιο απλά δεν γίνεται να το εκφέρω...
Ψ Ε Μ Α Τ Α.
Υπήρξε ανταλλαγή "μπινελικίων", προσπάθησαν να αλληλοαπωθηθούν και μπήκαν στη μέση η "ασφάλεια".
Τελεία.
Και συνεχίζουν να πουλάνε τρέλα.khaledfreepaok έγραψε:Οι παραπανω που μιλανε για εκατομυρια τι ακριβως εννοουν?υπαρχει ταριφα στο να καθεσε να τρως ξυλο?
Το ακόλουθο φαίνεται μαρτυρία που επίσης διαψεύδει:khaledfreepaok έγραψε:Συγγνωμη για να καταλαβω.η ενημερωση μας απο εδω και περα πρεπει να ειναι απο οποιον ητανε μπροστα?
ναι υπαρχουνε πληρωμενοι αρδ προφανως.αλλα για οτι γινει εμεις πρεπει να κανουνε κινητοποιησεις
και να ψαχνουμε απο φιλους φιλων ποιος ητανε μπροστα για να μας πει τι ειδε?
Αν ειναι ψεμα εγω θα ζητησω συγγνωμη, η παε ομως που την αφορα θα βγαλει καμια
ανακοινωση επισημα η θα κρυβονται παλι?
Τα συμπεράσματά μου:Demir έγραψε:ολα αυτα με χειροδικια ιβαν σε οπαδο ειναι παπατζες ...τιποτα δεν εγινε... ηταν 20-25 ατομα και 40 σεκιουριτι και οι οπαδοι κραζανε για μεταγραφες κτλ κ παει ο ιβαν προς τα εκει να δει τι παιζει και πιανει τον εναν που εκραζε ,απο το γιακα κ καλα να του πει γιατι κραζει και βριζει κ μετα πλακωσαν ολα τα σεκιουριτι κ οπαδοι κ φανηκε κ καλα να γινεται χαμος... αυτο...ολα τα αλλα ειναι να ειχαμε να λεγαμε