Νέος Ιδιοκτήτης της ΠΑΕ ΠΑΟΚ ο Ιβάν Σαββίδης
Re: Νεος Ιδιοκτήτης της ΠΑΕ ΠΑΟΚ ο Ιβάν Σαββίδης
Μέγα λάθος η επιστροφή Γκαγκάτση αν τελικά τελεσφορήσει, προσωπικά το θεωρώ την αρχή του τέλους.
πολύ ιδεατό για να είναι αληθινό μου μοιάζει angelheart.
αλλά και να ισχύει αυτό, δηλαδή ο γκαγκά ελέγχει κάτι;
πλέον πέρασε ο καιρός που έχει δύναμη θεωρώ. πλέον δεν τον υπολογίζει κανείς.
θεωρώ πιο πιθανό, απλά να άκουσε τον Ζαγόρ και να τον πάρει(αν τον πάρει) μετά από υπόδειξη του, μιας και τον εμπιστεύται και τον συμπαθεί και το δηλώνει συνέχεια(τον Ζαγόρ).
αλλά και να ισχύει αυτό, δηλαδή ο γκαγκά ελέγχει κάτι;
πλέον πέρασε ο καιρός που έχει δύναμη θεωρώ. πλέον δεν τον υπολογίζει κανείς.
θεωρώ πιο πιθανό, απλά να άκουσε τον Ζαγόρ και να τον πάρει(αν τον πάρει) μετά από υπόδειξη του, μιας και τον εμπιστεύται και τον συμπαθεί και το δηλώνει συνέχεια(τον Ζαγόρ).
- kataramenos5
Γαύρος δε θέλω να γίνω αλλα αυτούς που μας πίνουν(για να μη ξεχνάμε και το βαλιτσογιάννη) 40 χρόνια το αίμα με το μπουρί ε ναί θέλω να τους τσακίσω.Κι επειδή αυτοί παίζουν βρώμικα ή θα πρέπει να καθαρίσεις τη βρωμιά ή να τους πληρώσεις με το ίδιο νόμισμα.Το τί απ τα δύο είναι εφικτό και ποιός δρόμος θα ακολουθηθεί είναι απόφαση του Ιβάν, που θα κριθεί εκ του αποτελέσματος και όχι για το γεγονός οτι μιλάει με τον Χ ή τον Ψ.tsou έγραψε:διαφωνώ. δεν μπορώ να χαρώ κάτι που είναι ψεύτικο. δε μπορώ να νιώθω περήφανος για κάτι τέτοιο.brigate4 έγραψε:Αν είναι να διαλέξω πχ να πάρω κύπελλο με ψεύτικο πέναλτι ή να χάσω με ψεύτικο πέναλτι αλλά να είμαι περήφανος, θα διαλέξω το πρώτο και θα είμαι πάλι περήφανος. Αρκετά.
άρα εσύ δικαιολογείς τους γάυρους που νιώθουν περήφανοι και λένε 39 μόνοι μας-38 όλοι τους;
υγ: πίστεψε υπάρχει μια(έστω πολύ μικρή) μερίδα γαύρων οι οποίοι ντρέπονται για την συνεχή εύνοια που έχουν και ανανγωρίζουν οτί πολλά από αυτά που έχουν είναι κάλπικα.
μην νομίζεις οτί νιώθουν περήφανοι. ντρέπονται. και για πολλούς είναι κατάρα να υποστηρίζουν μια ομάδα που πάντα έχει τον πλάγιο τρόπο να παίρνει οτί θελήσει. δεν είναι για όλους ωραίο. και φυσικά δεν θα ήθελα αυτήν την κατάρα να την νιώσω.
πρώτον, ευτυχώς δεν είναι τελειωμένο, γιατί τώρα θα είχαμε πολεμικό ρεπορτάζ στην ΤΟΥΜΠΑ.
δεύτερον, ελπίζω να μη γίνει κάτι τέτοιο, γιατί θα σημαίνει ότι ο ιβάν δεν ξέρει ΤΙΠΟΤΑ για την ταυτότητα της ομάδας και όλα τα περι προσφυγιάς και βυζαντίου που είπε, τα είπε για να "πουλήσει" παπατζηλίκι. αποδεδειγμένα θα έχει προσπαθήσει να αλλάξει την ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΠΑΟΚ
τρίτον, θα σημαίνει, ότι γίνεται μέρος του συστήματος, καθώς δε νομίζω ο γκαγκάτσης να θέλει να αντιμετωπίσει το μαρινάκη. μην τρελαθούμε εντελώς εδώ μέσα!
τέταρτον, εμένα προσωπικά θα με έχει αντίπαλο και ίσως να μου κόψει και το γήπεδο. δεν ξέρω αν αντέξω τέτοιο σίχαμα και τέτοια πίκρα και προδοσία (για άλλη μια φορά)
ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΜΠΩ ΣΤΟ ΣΑΠΙΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΚΑΙ ΝΑ ΑΛΛΟΙΩΘΩ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΩ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ, ΝΑ ΤΟ ΧΕΣΩ ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ.
ΠΡΕΠΕΙ ΤΗΝ ΠΕΡΗΦΑΝΙΑ ΜΑΣ ΝΑ ΤΗΝ ΚΡΑΤΗΣΟΥΜΕ ΟΣΟ ΨΗΛΟΤΕΡΑ ΜΠΟΡΟΥΜΕ
υγ. πραγματικά λυπάμαι που βλέπω τόσο χλιαρές αντιδράσεις και κάποιους να δέχονται ένα τέτοιο ευτυχώς υποτιθέμενο (μέχρι στιγμής) τρύπημα
ΛΑΕ ΤΟΥ ΠΑΟΚ ΜΗ ΧΑΝΕΙΣ ΤΗΝ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΕΡΗΦΑΝΙΑ ΣΟΥ, ΛΟΓΟ ΤΗΣ ΔΙΨΑΣ ΣΟΥ ΓΙΑ ΤΙΤΛΟΥΣ
δεύτερον, ελπίζω να μη γίνει κάτι τέτοιο, γιατί θα σημαίνει ότι ο ιβάν δεν ξέρει ΤΙΠΟΤΑ για την ταυτότητα της ομάδας και όλα τα περι προσφυγιάς και βυζαντίου που είπε, τα είπε για να "πουλήσει" παπατζηλίκι. αποδεδειγμένα θα έχει προσπαθήσει να αλλάξει την ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΠΑΟΚ
τρίτον, θα σημαίνει, ότι γίνεται μέρος του συστήματος, καθώς δε νομίζω ο γκαγκάτσης να θέλει να αντιμετωπίσει το μαρινάκη. μην τρελαθούμε εντελώς εδώ μέσα!
τέταρτον, εμένα προσωπικά θα με έχει αντίπαλο και ίσως να μου κόψει και το γήπεδο. δεν ξέρω αν αντέξω τέτοιο σίχαμα και τέτοια πίκρα και προδοσία (για άλλη μια φορά)
ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΜΠΩ ΣΤΟ ΣΑΠΙΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΚΑΙ ΝΑ ΑΛΛΟΙΩΘΩ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΩ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ, ΝΑ ΤΟ ΧΕΣΩ ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ.
υγ. πραγματικά λυπάμαι που βλέπω τόσο χλιαρές αντιδράσεις και κάποιους να δέχονται ένα τέτοιο ευτυχώς υποτιθέμενο (μέχρι στιγμής) τρύπημα
ΛΑΕ ΤΟΥ ΠΑΟΚ ΜΗ ΧΑΝΕΙΣ ΤΗΝ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΕΡΗΦΑΝΙΑ ΣΟΥ, ΛΟΓΟ ΤΗΣ ΔΙΨΑΣ ΣΟΥ ΓΙΑ ΤΙΤΛΟΥΣ
Άσε φίλε και οι άλλοι λένε συνέχεια το παραμυθάκι ''τι μιλάς και συ, με το κλειστό-κρατικό, με τις επιχορηγήσεις, τα χρέη'' και αυτές τις βλακείες.tsou έγραψε:διαφωνώ. δεν μπορώ να χαρώ κάτι που είναι ψεύτικο. δε μπορώ να νιώθω περήφανος για κάτι τέτοιο.brigate4 έγραψε:Αν είναι να διαλέξω πχ να πάρω κύπελλο με ψεύτικο πέναλτι ή να χάσω με ψεύτικο πέναλτι αλλά να είμαι περήφανος, θα διαλέξω το πρώτο και θα είμαι πάλι περήφανος. Αρκετά.
άρα εσύ δικαιολογείς τους γάυρους που νιώθουν περήφανοι και λένε 39 μόνοι μας-38 όλοι τους;
υγ: πίστεψε υπάρχει μια(έστω πολύ μικρή) μερίδα γαύρων οι οποίοι ντρέπονται για την συνεχή εύνοια που έχουν και ανανγωρίζουν οτί πολλά από αυτά που έχουν είναι κάλπικα.
μην νομίζεις οτί νιώθουν περήφανοι. ντρέπονται. και για πολλούς είναι κατάρα να υποστηρίζουν μια ομάδα που πάντα έχει τον πλάγιο τρόπο να παίρνει οτί θελήσει. δεν είναι για όλους ωραίο. και φυσικά δεν θα ήθελα αυτήν την κατάρα να την νιώσω.
Ερώτηση. Το δεύτερο γκολ που βάλαμε στο τελικό του 2001 του Μπορμπόκη ήταν οφ-σάιντ.Το δίνεις πίσω?
Εγώ όχι.
Γιατί ξαναλέω ο ΠΑΟΚ και πρωτάθλημα να πάρει και να ευνοηθεί θα πει πως έχει 10 φορές καλύτερη ομάδα απ'αυτούς και δεν θα γίνει ποτέ κατεστημένο μην ανησυχείς.
αυτό έλειπε να μην θέλω να τους τσακίσω. αλλά το καθαρό τσούζει πιο πολύ.
και κάνουμε ένα λάθος(και εγώ). θεωρούμε δεδομένο οτί αν έρθει ο γκαγκά θα έχουμε κάποια έυνοια.
ο γκαγκά πλέον δεν ελέγχει κάτι και αυτός είναι ένας επιπλέον λόγος που είναι αυτογκόλ να τον φέρουμε στον ΠΑΟΚ.
εκτός αυτού είναι απλά ένας γυρολόγος, επαγγελματίας παράγοντας.
πριν λίγους μήνες αν δεν κανω λάθος ήταν στην νομική υπεράσπιση του γαυρου στο πλευρό του Μαρινάκη. συνεργάτης του παιδοβούβαλου δηλαδή.
θα είναι λάθος, για τον Ιβάν να το φέρει και να στρέψει ένα σημαντικό μέρος του λαού εναντίον του από τόσο νωρίς.
καλύτερα να πορευτεί με ανθρώπους άφθαρτους.
και κάνουμε ένα λάθος(και εγώ). θεωρούμε δεδομένο οτί αν έρθει ο γκαγκά θα έχουμε κάποια έυνοια.
ο γκαγκά πλέον δεν ελέγχει κάτι και αυτός είναι ένας επιπλέον λόγος που είναι αυτογκόλ να τον φέρουμε στον ΠΑΟΚ.
εκτός αυτού είναι απλά ένας γυρολόγος, επαγγελματίας παράγοντας.
πριν λίγους μήνες αν δεν κανω λάθος ήταν στην νομική υπεράσπιση του γαυρου στο πλευρό του Μαρινάκη. συνεργάτης του παιδοβούβαλου δηλαδή.
θα είναι λάθος, για τον Ιβάν να το φέρει και να στρέψει ένα σημαντικό μέρος του λαού εναντίον του από τόσο νωρίς.
καλύτερα να πορευτεί με ανθρώπους άφθαρτους.
danirifle έγραψε:πρώτον, ευτυχώς δεν είναι τελειωμένο, γιατί τώρα θα είχαμε πολεμικό ρεπορτάζ στην ΤΟΥΜΠΑ.

-
Θα δουμε αν θα ερθει τελικα ο Γκαγκατσης
Αυτοι που θα δεχτουν αδιαμαρτυρητα την επανοδο Γκαγκατση θα ηθελα να απαντησουν σε 2 ερωτηματα
1.Αν στην θεση του Γκαγκατση εμφανιζοταν ο Κοκκαλης και ο Σαββιδης τον τοποθετουσε προεδρο η αντιπροεδρο θα ειχαν την ιδια αποψη που εχουν για την πιθανη επανοδο Γκαγκατση και θα ηθελα και καποιο επειχηρημα για το ναι η το οχι
2.Αν γινοταν μεγαλομετοχος τον ΠΑΟΚ ο Φλωριδης η ο Ονται εχοντας πριν βαλει 10 εκατομμυρια ευρω και 2 εκ σς δανειο θα εμπαιναν ψυλλοι στα αυτια τους για το πραγματικο προσωπο του Αραβα η Κων/λιτη επενδυτη η "επενδυτη" αν με το καλημερα εμφανιζαν τον Γκαγκατση?
Αυτοι που θα δεχτουν αδιαμαρτυρητα την επανοδο Γκαγκατση θα ηθελα να απαντησουν σε 2 ερωτηματα
1.Αν στην θεση του Γκαγκατση εμφανιζοταν ο Κοκκαλης και ο Σαββιδης τον τοποθετουσε προεδρο η αντιπροεδρο θα ειχαν την ιδια αποψη που εχουν για την πιθανη επανοδο Γκαγκατση και θα ηθελα και καποιο επειχηρημα για το ναι η το οχι
2.Αν γινοταν μεγαλομετοχος τον ΠΑΟΚ ο Φλωριδης η ο Ονται εχοντας πριν βαλει 10 εκατομμυρια ευρω και 2 εκ σς δανειο θα εμπαιναν ψυλλοι στα αυτια τους για το πραγματικο προσωπο του Αραβα η Κων/λιτη επενδυτη η "επενδυτη" αν με το καλημερα εμφανιζαν τον Γκαγκατση?
Υπόνοιες για τον Σαββιδη ρίχνεις απο τοτε που ακούστηκε ότι παίρνει τον ΠΑΟΚ πες μας καθαρά τι πιστεύεις και ασε τις υπόνοιες .....καθαρά και σταράτα ......ποιο ειναι το πραγματικό πρόσωπο του Σαββιδη ;
ΚΆΤΩ Η ΧΟΥΝΤΑ ΤΩΝ ΓΑΒΡΟΒΑΖΕΛΩΝ
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος eorptol την Κυρ 21 Οκτ 2012, 01:52, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
τι θα πει αν το δίνω πίσω το γκολ; είναι οφσάιντ και με χαλάει. αυτό αρκεί.brigate4 έγραψε:Άσε φίλε και οι άλλοι λένε συνέχεια το παραμυθάκι ''τι μιλάς και συ, με το κλειστό-κρατικό, με τις επιχορηγήσεις, τα χρέη'' και αυτές τις βλακείες.
Ερώτηση. Το δεύτερο γκολ που βάλαμε στο τελικό του 2001 του Μπορμπόκη ήταν οφ-σάιντ.Το δίνεις πίσω?
Εγώ όχι.
το οτί είναι απέναντι σε μια ομάδα που έχει ξεφτιλίσει κάθε έννοια δικαίου, 50-50 και ισονομίας είναι σημαντική παράμετρος. αλλά αυτό δε σημαίνει οτί θέλω να γίνω σαν τα μούτρα τους.
για το κλειστό της πυλαίας θα σου πούνε και ίσως πράγματι υπάρχει κάποια δόση εύνοιας αλλά αυτό ανήκει σε μια γενικότερη δόση εύνοιας που έχει δόσει το κράτος σε πολλούς συλλόγους. άλλον του χάρισε χρέη, αλλον τον έβαλε στο άρθρο 44, άλλον στο 99. το άθροισμα και το ισοζύγιο είναι σίγουρα αρνητικό για τον ΠΑΟΚ. δε νοείται ευννοούμενος σύλλογος με 2 πρωταθλήματα. όπως έλεγε και ο Παρασίδης, ο ΠΑΟΚ δε μπορεί να σφάξει ούτε πρόβατο.
δε θέλω ΠΑΟΚ καρπαζοεισπράκτορα, αλλά όχι και ΠΑΟΚ βρώμικο αλλά και ούτε πάρε-δώσε με τη βρωμιά.
πως να στο εξηγήσω, είναι σαν να αλλάζει διακύρηξη ένα κίνημα. δε μπορείς να μιλάς για αδικία και κατεστημένο και υδροκέφαλο κράτος αθηνών και να προσλαμβάνει τον γκαγκάτση.
δεν ταιριάζει, δεν συνδέεται, δε κολλάει.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος tsou την Κυρ 21 Οκτ 2012, 01:56, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Επειδη μας πιάσανε οι ηθικόλογιες ηταν ηθικό με την καλαμαρια να βριζουμε τον μιετσελ που έβαλε γκολ και να θελουμε να ΧΑΣΟΥΜΕ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΣΕΙ Ο ΡΟΥΛΗΣ ΕΚΕΙ Η ΗΘΙΚΗ ΜΑΣ ΠΗΓΕ ΠΕΡΙΠΑΤΟ ; Δεν ξέρω ποιος μπορει να μας κανει την βρώμικη δουλειά για να χτυπήσουμε στα ίσα τον τίτλο αλλα κάποιος πρέπει να την κανει
Κι όταν λέω βρώμικη δουλεια εννοώ να ειναι 50-50 η διατησια με μας και με γαβρο
Κι όταν λέω βρώμικη δουλεια εννοώ να ειναι 50-50 η διατησια με μας και με γαβρο
-
eorptol έγραψε:Υπόνοιες για τον Σαββιδη ρίχνεις απο τοτε που ακούστηκε ότι παίρνει τον ΠΑΟΚ πες μας καθαρά τι πιστεύεις και ασε τις υπόνοιες .....καθαρά και σταράτα ......ποιο ειναι το πραγματικό πρόσωπο του Σαββιδη ;
Ειναι ο διαολος μεταμφιεσμενος σε μυστακοφορο εκ ρωσσιας επενδυτη,θα παρατησει την ομαδα τον Δεκεμβρη του 2012(το παν οι Ινκας) θα ερθει το τελος του κοσμου και ο ΠΑΟΚ θα ειναι η μονη ομαδα που στην δευτερα παρουσια θα κανει συλλαλτητηρια για να ρυθμισει τα χρεη του
ΕΛΟΧΙΜ-ΤΟΥΜΠΙΩΤΗΣ4
Ευχαριστημενος τωρα eorptol?
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος toumpiotis35 την Κυρ 21 Οκτ 2012, 02:02, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
δε νομίζω οτί είναι ανήθικο ή άδικο το να θες να ρίξεις μια ομάδα που δε συμπαθείς.eorptol έγραψε:Επειδη μας πιάσανε οι ηθικόλογιες ηταν ηθικό με την καλαμαρια να βριζουμε τον μιετσελ που έβαλε γκολ και να θελουμε να ΧΑΣΟΥΜΕ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΣΕΙ Ο ΡΟΥΛΗΣ ΕΚΕΙ Η ΗΘΙΚΗ ΜΑΣ ΠΗΓΕ ΠΕΡΙΠΑΤΟ;
δε πληρώσαμε τον διαιτητή, ούτε στήσαμε το κοράκι. κάτσαμε και χάσαμε.
δεν το θεωρώ κάτι το μεμπτό. αυτό γίνεται οπουδήποτε.(πχ. δες πέρυσι γαλλικό πρωτάθλημα μαρσέιγ-μονπελιέ και οι οπαδοί της μαρσέιγ ζήτησαν επίσημα να χάσουν για να μη το πάρει η παρί-ετσι και έγινε)
angelheart έγραψε:Κατ' αρχήν ο ΒΓ ΔΕΝ είναι ακόμα τίποτα απολύτως στον ΠΑΟΚ επίσημα (ΕΠΙΣΗΜΑ). Αν και εφόσον γίνει όμως, είναι (για την αφεντιά μου μιλάω) η ΤΕΡΑΣΤΙΑ ευκαιρία του ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΟΥ κόσμου του ΠΑΟΚ να δείξει με ΠΡΑΞΕΙΣ και όχι στα λόγια το οτι είναι αυτός που ισχυρίζεται. Εγώ προσωπικά το εύχομαι.logios έγραψε:Τσου αν δεν θελεις τον Γκαγκατση να πεις στους υπολοιπους στη 4 στις επομενες σφαγες να μην βριζουν διαιτητες ναμην πετανε μπουκαλια κροτιδες και οτι αλλο βρεθει μπροστα τους.
Δεν εχω διαθεση να υπερασπιστω κανεναν Γκαγκατση αλλα δεν γινετε να πολεμησεις αλλιως το συστημα.
Και στην τελικη το θεμα ειναι να επιβαλλεις να μην σε αδικουν και οχι να αδικεις, εκει θα κανουμε την διαφορα....
Θα δείξει...
ΥΓ : ελπίζω να κατάλαβες γιατί σε έκανα quote
Δεν πρεπει να πλησιασει στον ΠΑΟΚ αυτος οπως και να χει.
τον καλό τον μάστορα τον κάνουν τα εργαλεία.
αν πάρεις καλό βοθρατζή, θα βρωμάει σκατίλα.
Υ.Γ. μου φαίνεται περίεργο να διαρρέει ο Σαββίδης την πρόσληψη του όποιου Γκαγκάτση. Ο μόνος λόγος που μπορώ να βρω (για τη διαρροή, όχι για την πρόσληψη) είναι ότι ρίχνει άδεια να πιάσει γεμάτα.
αν πάρεις καλό βοθρατζή, θα βρωμάει σκατίλα.
Υ.Γ. μου φαίνεται περίεργο να διαρρέει ο Σαββίδης την πρόσληψη του όποιου Γκαγκάτση. Ο μόνος λόγος που μπορώ να βρω (για τη διαρροή, όχι για την πρόσληψη) είναι ότι ρίχνει άδεια να πιάσει γεμάτα.