21. Vladimir Ivić

Άβαταρ μέλους
Lakistuta

Re: 21. Vladimir Ivić

Δημοσίευση από Lakistuta »

Εχεμυθε οταν γυρνας τα βραδια σπιτι να προσεχεις απο εδω και περα....
δεν σε απειλω,σε προειδοποιω :) :)
Άβαταρ μέλους
Realcon

Δημοσίευση από Realcon »

Α και μην ξεχνάς.... Τα μακαρόνια να είναι... ΜΙΣΚΟ.

Που πάς ρε καραμήτροοοοο

Μην το ποιείται λουστείτε ultrex.
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

Olorin έγραψε:Μεγαλη μπαλα παιζει ο Σερβος. Με τετοιον Ιβιτς, χρειαζομαστε 10αρι?
Ναι για τις περιπτώσεις που δεν θα παίζει ο Βλάνταν, λόγω τραυματισμού ή τιμωρίας, ή για τις περιπτώσεις που δεν θα παίζει καλή μπάλα. Εξ άλλου δεν είναι και νέος. Δεν γνωρίζω κατά πόσο θα μπορέσει να ανταποκριθεί στο ρόλο του αντι-Ίβιτς ο Cristiano, για την ώρα όμως δεν μπορεί.
Άβαταρ μέλους
Alastor

Δημοσίευση από Alastor »

Δεν χρειάζεται παράθεση όταν απαντούμε στο ακριβώς προηγούμενο ποστ!
Thx, Admin Team

η οποιες φυσικα ηταν πολλες,αν εξαιρεσεις τα τελευταια δεκα παιχνιδια,1 επαιζε 3 δεν επαιζε...και δε μπορουμε να ξερουμε αν ο ιβιτς θα ναι συνεχεια σε φορμα...για αυτο το δεκαρι μας επιγει!!
Άβαταρ μέλους
novito

Δημοσίευση από novito »

Η Π.Α.Ε. Π.Α.Ο.Κ. ενημερώνει πως η βράβευση του νικητή του διαγωνισμού MVP ΟΠΑΠ της 19ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος ΟΠΑΠ 2009-10, Vladan Ivic, θα γίνει την Παρασκευή 29/1 και ώρα 15.00, στο ΠΑΟΚ Megastore.

http://paokfc.gr/swift.jsp?CMRCode=14PO064LG&extLang=
Άβαταρ μέλους
teod1980

Δημοσίευση από teod1980 »

Vladan Ivic....
Πολλοί τον γουστάρουν και πιο πολλοί γουστάρουν να τον μισούνε...
αλλά όλοι θέλουνε να ανανεώσει... :nairepaok:
kos

Δημοσίευση από kos »

απο τον νουμερο 1 αθλητικογραφο της χωρας

Συμβόλαιο

Τα προτεινόμενα συμβόλαια, και η διάρκειά τους και τα χρήματα, δεν είναι ανταμοιβή για τις προσφερθείσες υπηρεσίες. Απεικονίζουν πώς αντιλαμβάνεται ο προτείνων τις μέλλουσες να προσφερθούν υπηρεσίες.

Ο Βλάνταν Ιβιτς, για όσα πολύτιμα προσφέρει εφέτος, αμείβεται με όσα έχει συμφωνήσει να αμείβεται. Ακόμη πόσα έχει να προσφέρει, για ένα χρόνο ή για δύο και σε ποιο τίμημα, δεν είναι παράλογο να θέλει ο ΠΑΟΚ να το σκεφτεί και να το ξανασκεφτεί. Βασικό είναι να μιλάνε τα μέρη με τα μάτια, στα ίσια, καθαρά, αντρικά. Το εκλαμβάνουμε ως δεδομένο ότι έτσι θα γίνει.

Αλλά η ψύχραιμη σκέψη είναι το θεμέλιο των ευτυχισμένων σχέσεων. Ευτυχισμένη σχέση δεν θα είναι, π.χ., να δεσμευτούν για δύο σεζόν, τώρα που είναι η βράση και το σίδερο κολλάει, αλλά τη δεύτερη σεζόν ο Ιβιτς να έχει γίνει, παρ' ελπίδα, σημερινός Βερόν. Και να φτάσουν τα μέρη να τυραννιούνται, πώς θα απαλλαγεί το ένα από το άλλο.

http://www.exedrasports.gr/blogs/articl ... 482&cid=92
Άβαταρ μέλους
PARASANDALOS
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από PARASANDALOS »

Σε καλό δρόμο το θέμα Ιβιτς
Από Gazzetta Team

Αισιοδοξία επικρατεί στον ΠΑΟΚ, ότι τελικά ο Βλάνταν Ιβιτς θα ανανεώσει το συμβόλαιο του μετά τη σημερινή συνάντηση με τον μάνατζερ του παίκτη.

Στο θέμα της ανανέωσης αναφέρθηκε ο Ιβιτς μιλώντας στον NovaSport Fm 94.6:

«Αισθάνομαι πολύ καλά στον ΠΑΟΚ και είμαι πολύ ευχαριστημένος για όλα. Σήμερα έγινε μια πρώτη επαφή και αποφασίστηκε να ξαναμιλήσουν σε δέκα μέρες περίπου. Μπορώ να πω όμως πως βρισκόμαστε σε πολύ καλό δρόμο. Μέχρι στιγμής δεν ξέρω κάτι παραπάνω. Το συμβόλαιό μου λήγει τον ερχόμενο Ιούνιο».

Για τον ΠΑΟΚ, τόνισε: «Όλα είναι πολύ καλά και εμείς συνεχίζουμε πολύ καλά. Εμείς προσπαθούμε να δώσουμε ότι καλύτερο μπορούμε στον αγωνιστικό χώρο. Όσοι βλέπουν τον φετινό ΠΑΟΚ είναι πολύ ευχαριστημένοι καθώς παίζουμε πολύ καλό ποδόσφαιρο».

Σχετικά με τη θέση που θέλει να αγωνίζεται, είπε: «Εγώ έχω δηλώσει και στο παρελθόν ότι για μένα η καλύτερη θέση είναι αυτή του αμυντικού χαφ. Πιστεύω πως εκεί μπορώ να δώσω πολλά περισσότερα. Βέβαια πάντα θα αγωνίζομαι εκεί που μου ζητάει ο προπονητής μου και ειδικά ο κ.Σάντος με τον οποίο έχω συνεργαστεί πολλά χρόνια».

Για την συνέχεια του πρωταθλήματος, δήλωσε: «Εμείς προσπαθούμε σε κάθε παιχνίδι να παίρνουμε νίκες. Όσο περνάει ο καιρός αυτό θα γίνεται πιο δύσκολο καθώς άλλες ομάδες ψάχνουν βαθμούς για την σωτηρία και άλλες για τα πλέι οφ. Στα Γιάννενα έχουμε ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι».

Τέλος για το πόσο ακόμα θα μπορεί να αγωνίζεται, είπε: «Πιστεύω πως έχω ακόμα τρία χρόνια ποδόσφαιρο. Θέλω να είμαι υγιής και θα έρθουν και οι επιτυχίες

βασικα ολοι καλα παιζουν μολις ληγει το συμβολαιο τους...... :D :D :D
ειναι με τις μερες του δε ξερω εκτος που ειναι κ αργος .....
ας κανουν την ποιο σωστη κινηση .............
Άβαταρ μέλους
danirifle
Bet Guru 2021

Δημοσίευση από danirifle »

ΤΕΡΑΣΤΙΑ η απουσία του σήμερα. ελάχιστες κάθετες πάσες και η ανάπτυξη όλο από πλάγια! ε ρε μας λείπει ο βλάνταν πλέον
Άβαταρ μέλους
MANIAKOS

Δημοσίευση από MANIAKOS »

+2 ακομα και οταν δεν επαιζε καλα φαινοταν η απουσια του ποσο μαλλον τωρα που ειναι συνεχεια στους κορυφαιους, Η ανευρεση του αντικαταστατη του η πιο σημαντικη μετεγγραφη ενοψει της νεας χρονιας..
Άβαταρ μέλους
vs40

Δημοσίευση από vs40 »

Κομμένη η ομάδα στα 2 χωρίς τον Ίβιτς στον αγώνα. Κανείς στο κράτημα της μπάλας στον χώρο αυτό, κανείς να μην βγάζει 2-3 μπαλιές στον άξονα. Ο Κριστιάνο στην θέση αυτή ήταν για λύπηση και πάντα την έκανε στα πλάγια. Ίσως μετά από ένα διάστημα από εντολή του προπονητή. Πάντως έτσι πως ρολάρει η ομάδα, τον καθιστά ως τον πιο απαραίτητο παίκτη του ΠΑΟΚ και λ'ογω φόρμας-απόδσης, αλλά και μη εχοντας άλλον στη θέση αυτή.
Άβαταρ μέλους
Lakistuta

Δημοσίευση από Lakistuta »

Οντως φανηκε η απουσια του Βλανταν εχθες.....
Άβαταρ μέλους
Maximus

Δημοσίευση από Maximus »

Θα ανανεωσιτς;
Άβαταρ μέλους
novito

Δημοσίευση από novito »

Βράβευση Βλάνταν Ιβιτς MVP ΟΠΑΠ 19ης αγωνιστικής

Το βραβείο του MVP ΟΠΑΠ της 19ης αγωνιστικής απονεμήθηκε την Παρασκευή (29/1) στον Βλάνταν Ίβιτς του ΠΑΟΚ, νικητή του διαγωνισμού που διοργανώνουν η Superleague και ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Αμειβομένων Ποδοσφαιριστών (ΠΣΑΠ). Η απονομή έγινε από τον παλαίμαχο ποδοσφαιριστή του ΠΑΟΚ, Γιώργο Κωστίκο στο ΠΑΟΚ Megastore.

Εικόνα

Ο Ίβιτς ο οποίος βραβεύτηκε για την απόδοσή του στην αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό (Ολυμπιακός - ΠΑΟΚ 0-1, 24/1), δήλωσε μετά την απονομή: "Θέλω να ευχαριστήσω αυτούς που με ψήφισαν. Αυτό το βραβείο με κάνει να νιώθω περήφανος, αλλά πιο περήφανος είμαι επειδή κερδίσαμε το παιχνίδι. Σημασία έχει να κερδίζει η ομάδα και μέσα από την ομαδική επιτυχία, έρχεται και η προσωπική. Η ομάδα έχει μπει σε καλό ρυθμό, παίζει καλό ποδόσφαιρο και νομίζω ότι με την σοβαρότητα που δείχνουν στον αγωνιστική χώρο, μπορούμε να πάμε ακόμη καλύτερα".

Για την ανανέωση του συμβολαίου του με τον ΠΑΟΚ, υπογράμμισε: "Ο ΠΑΟΚ έχει τον πρώτο λόγο. Έγινε μια επαφή με τον μάνατζέρ μου και θεωρώ ότι είμαστε σε καλό δρόμο. Υπάρχει ένα περιθώριο για μια νέα συζήτηση η οποία θα γίνει σε περίπου δέκα ημέρες".

Για τον αγώνα Κυπέλλου με τον ΠΑΣ είπε: "Θέλουμε την πρόκριση και πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι γιατί είναι καλή ομάδα, παίζει και στην έδρα της".

Από την μεριά του ο Γιώργος Κωστίκος τόνισε: "Ο Ίβιτς δικαιούται αυτόν τον τίτλο, γιατί έκανε σπουδαίο παιχνίδι. Το ίδιο σπουδαία ήταν και η νίκη του ΠΑΟΚ επί του Ολυμπιακού".

http://www.superleaguegreece.net/news/2 ... 0-1635.htm
Άβαταρ μέλους
arisk

Δημοσίευση από arisk »

Στυλάτος ο Σέρβος... Οικογενειακό τους... Και ο αδερφός του ήταν κοκέτα... :lol:
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Παίχτες ομάδας”