Διαφωνώ απόλυτα... Γενικά σε παίχτες που τελειώνει το συμβόλαιο τους είμαι της άποψης ή τους ανανεώνεις ή αμα μπορείς τους πουλάς..RoMaN έγραψε:Το 2ο είναι το ιδανικό, γιατί είναι βασικό στέλεχος της ομάδας πλέον (και αρχηγός)..!angelheart έγραψε:Βασικά (κάποιους) μας πειράζει και μας παραπειράζει αν φύγει.![]()
Anyway, το θέμα είναι ΚΑΘΑΡΑ οικονομικό αυτή τη στιγμή. Ο παίκτης έχει 150.000 συμβόλαιο με εφορία 23% (δλδ από τα παλιά) συνεπώς πάει στα 195.000 το χρόνο σύνολο. Το εντελώς λογικό είναι οτι οι Γερμανοί του προτείνουν κοντά στα 400 με 450 το χρόνο, χώρια μπόνους συμμετοχών κτλ που εκεί είναι ΚΑΛΑ λεφτά. Έχεις λοιπόν τις εξής επιλογές
1 Να του προτείνεις αύξηση αποδοχών στα 300 (πχ) τα οποία πάνε με εφορίες κτλ 600.000 το χρόνο, ελπίζοντας φυσικά οτι ο παίκτης θα δεχτεί. Τα 400 είναι το ποσό που ακούγεται για Σάλπι και συνεπώς νομίζω οτι είναι το ανώτατο όριο που μπορούμε να δώσουμε. Αν δεχτεί έχει καλώς.
2 Αν ΔΕΝ δεχτεί να τον κρατήσεις μέχρι του χρόνου που τελειώνει το συμβόλαιο και μετά να πάει στην ευχή του Θεού.
3 Αν ΔΕΝ δεχτεί να προσπαθήσεις να τον δώσεις ΤΩΡΑ και να πάρεις ότι μπορείς. Αυτό φυσικά το ξέρουν όλοι, όσοι ενδιαφέρονται, εξ ου και τα ποσά που ακούγονται δεν είναι και μεγάλα.
Τα παραπάνω τα έγραψα σύμφωνα με την δική μου σειρά προτίμησης. Θεωρώ οτι ο Μαλεζάς είναι από οικονομικής απόψεως ίσως ο πιο αδικημένος παίκτης της ομάδας σε σχέση με τις συμμετοχές και την απόδοσή του. Αν ρίξετε δε, και μια ματιά στο ποιοι φεύγουν το επόμενο καλοκαίρι, θα δείτε οτι μια χαρά μας παίρνει να του δώσουμε ένα ΚΑΛΟ συμβόλαιο.
Επίσης, οι μικροί θα ωφεληθούν από αυτά που μπορεί να τους δείξει...
Δηλαδή σου φαίνεται καλύτερο να μείνει ένα χρόνο ο Μαλεζάς και να πάει μετά ελεύθερος ΟΠΟΥ θέλει χωρίς ο Π.Α.Ο.Κ. να έχει το παραμικρό ώφελος?
Άμα τον δώουν φέτος γύρω στα 600.000 όπως ακούγεται γλιτώνει η ομάδα περίπου 800.000.
Τα μισά να δώσεις για σέντερ μπακ(πράγμα που δεν θεωρώ απαραίτητο αφου έχεις Κατσικά Ιντζίδη Στάμου και Κουμάλο) αυτές τις εποχές παίρνεις πολύ καλύτερο του Μαλεζά..
Αν φύγει ο Στέλιος και κριθεί οτί πρέπει να αποκτηθεί σέντερ μπακ ας δοκιμάσουμε για Κουρμπέλη ή Μπουγαϊδη..