László Bölöni

Άβαταρ μέλους
moican4
Επικοινωνία:

Re: László Bölöni

Δημοσίευση από moican4 »

Ο Λάσλο Μπόλονι, στη συνέντευξη τύπου που ακολούθησε μετά το ισόπαλο 2-2 στο Καζάν με τη Ρουμπίν, μίλησε για την εξέλιξη του παιχνιδιού, τονίζοντας πως τον ικανοποιεί ο βαθμός της ισοπαλίας, αλλά εξέφρασε την στενοχώρια του που δε μπόρεσε η ομάδα του να κερδίσει στο τέλος.

Τα όσα είπε ο Ρουμάνος τεχνικός:

"Το παιχνίδι τώρα που έληξε, πιστεύω πως το 2ο παιχνίδι στην Τούμπα με την Καζάν θα είναι αρκετά δύσκολο και θα κρίνει την πρόκριση. Ξέραμε ότι η Ρουμπίν είναι πολύ καλή στην φυσική κατάσταση, με πολλά αθλητικά προσόντα, ενώ ο ΠΑΟΚ έχει ποιότητα στο παιχνίδι του. Γι' αυτό είδαμε ένα φανταστικό παιχνίδι και μετά το τέλος του αγώνα τόσο εγώ, όσο και ο προπονητής της Καζάν μπορούμε να είμαστε ευχαριστημένοι. Ο Μπέρντιεφ μπορεί να είναι εκνευρισμένος που δεν έκανε το 3-1, ενώ εγώ που δεν κάναμε το 2-3".

Σε ερώτηση για το αν είναι διπλά χαρούμενος με το βαθμό της ισοπαλίας, είπε:
"Όχι. Σε κάθε παιχνίδι μπαίνουμε με στόχο τη νίκη. Θα δώσω συγχαρητήρια στους παίκτες μου, αλλά πιστεύω πως μπορούσαμε να πάρουμε τους 3 βαθμούς".

Για το κακό ξεκίνημα του 2ου ημιχρόνου και τα προβλήματα των Κοντρέρας και Αρίας, ανέφερε: "Δε μπορώ να κρίνω το κακό μας ξεκίνημα στο 2ο ημίχρονο. Ο Κοντρέρας είχε από το ημίχρονο το πρόβλημα αλλά προσπάθησε να βγάλει το 90λεπτο, ενώ ο Αρίας τραυματίστηκε και ζήτησε αλλαγή. Εκεί κάπου χάλασαν οι ισοροπίες της ομάδας, αν όμως είχαμε καλύτερη κατοχή στο παιχνίδι μας, τα πράγματα θα εξελίσσονταν διαφορετικά".

Για το τι διαφορετικό υπήρχε στο σημερινό παιχνίδι, σε σχέση με το ντέρμπι της Κυριακής με την ΑΕΚ, τόνισε:
"Χωρίς να θέλω να υποτιμήσω την ΑΕΚ, η Ρουμπίν Καζάν είναι πολύ πιο δυνατή ομάδα. Είχε πολύ καλές εκτελέσεις στα στημένα και είναι κάτι στο οποίο πρέπει να δουλέψουμε αν θέλουμε να σταθούμε στο ύψος μας στη συνέχεια".

Για το αν είναι ικανοποιημένος που η ομάδα του δεν έφυγε ηττημένη, υποστήριξε: "Σαφώς και είμαι χαρούμενος για το ότι δεν χάσαμε σε ένα δύσκολο εκτός έδρας παιχνίδι αλλά κάθε μέρα θα προσπαθώ να πηγαίνει η ομάδα καλύτερα να βελτιώνεται σε πολλούς τομείς. Δεν μπορώ όμως να σας πω ότι θα προοδεύσουμε σε ένα μόνο σημείο. Πρέπει να βελτιώσουμε πολλούς τομείς και όχι ένα συγκεκριμένο".

http://www.paokmania.gr/articles/footba ... k-2-2.html
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

Πρεπει να βρουμε τροπο να τον πεισουμε για πρωτη φορα στην καριερα του μετα τα πρωτα χρονια στην γαλλια να παραμεινει στην ιδια ομαδα για περισσοτερα απο 2 χρονια.Δεν θελω να ξανασχοληθω με θεματα προπονητη,αρκουμαι στη διοικηση. :opaokara:
Άβαταρ μέλους
bane1980

Δημοσίευση από bane1980 »

Είσαι όλα τα λεφτά.

Φτιάχνεις ομάδα με μέταλλο που μπορεί να παίζει χωρίς δύο βασικότατους παίκτες και να παίρνει αποτέλεσμα τσαμπουκά μέσα σε δύσκολη έδρα ομάδας τσ.λ.

Να δω και με Λεό και Σπαντάτσιο όταν ρολάρουν τι θα γίνει...

Είσαι γατόνι και το λέγαμε εδώ και καιρό οτι η καλύτερη μεταγραφή θα είσαι εσύ.

Κλείστους το σπίτι τώρα την Κυριακή και θα σου πω εγώ τι θα γίνει. Να περιμένεις τσατσιλίκια από το κοράκι, αλλά δεν σε φοβάμαι.
Άβαταρ μέλους
navigator11

Δημοσίευση από navigator11 »

επανακτούμε επιτέλους την ηρεμία μας σχετικά με τα αγωνιστικά μετά από ταραχώδεις μήνες και μνήμες του εγγύτατου παρελθόντος.με το φερέϊρα του πολυτιτανικού ίσως να μπορεί να γίνει κάποια σύγκριση.ο χυμένος κι ο βαλβέρδες ούτε στον ύπνο τους να σταθούν στο ύψος του λάζλο ...
niks

Δημοσίευση από niks »

και συ ρε Ντοκτορ γιατι υπογραφεις και με τα δυο χερια το Χ;
υπεγραψε με το ένα το "Χ" και με το άλλο το "2"

δες τι παθαμε τωρα
Άβαταρ μέλους
xristos14

Δημοσίευση από xristos14 »

Ένα πράγμα μου κάνει τρομερή εντύπωση..το ίδιο είδα και με την ΑΕΚ και σήμερα..ξεκινάει μια φάση ο Φωτάκης ή ο Κοντρέρας πίσω απ'το κέντρο, γίνονται συνδυασμοί και σε 5 δευτερόλεπτα είτε είμαστε στην περιοχή του αντιπάλου με παίκτη παραπάνω είτε έχει βγεί ο Κλάους φάτσα με το τέρμα..δεν ξέρω τι κάνει ο coach αλλά η ανάπτυξη έχει γίνει πάρα πολύ γρήγορη
Άβαταρ μέλους
cristiano4

Δημοσίευση από cristiano4 »

Συνέχισε έτσι :D όσο δεν αλλάζει αυτο δεν σε φοβάμαι
http://www.transfermarkt.de/en/laszlo-b ... _1227.html
Άβαταρ μέλους
kataramenos5

Δημοσίευση από kataramenos5 »

:lol: :lol: :lol:
Άβαταρ μέλους
navigator11

Δημοσίευση από navigator11 »

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Άβαταρ μέλους
lefis

Δημοσίευση από lefis »

:lol: :lol: :lol: :lol: να σαι καλα ρε φιλε γελασαμε λιγακι....
Άβαταρ μέλους
Argonaut4

Δημοσίευση από Argonaut4 »

Κλαίω ........... :lol: :lol: :lol: :lol:
Άβαταρ μέλους
obanebane

Δημοσίευση από obanebane »

Βγαλτε τα μουτρα του καρπουζα απο το προφιλ του λαζλο το μαγαριζεται.
Άβαταρ μέλους
Odi

Δημοσίευση από Odi »

Εμένα αυτό που μου κάνει εντύπωση είναι το πόσο γυμνασμένη είναι η ομάδα..Χθες ας πούμε ο Ετο στην φάση του γκολ κάνει ένα σπριντ που αν το έβλεπες θα έλεγες ότι είναι στο ξεκίνημα του ματς..Ο Φωτάκης με τρεξίματα παντού,ο Λίνο στα 34 του κάνει πιο πολλά ανεβοκατεβάσματα απ ότι στα 32 που τον πρωτοείδαμε..Ο Αρίας τα ίδια,ο Γεωργιάδης τα ίδια.Μέγιστη υπόθεση η φυσική κατάσταση για το σύγχρονο ποδόσφαιρο..
Άβαταρ μέλους
Argonaut4

Δημοσίευση από Argonaut4 »

Το παν ειναι η φυσική κατάσταση για το σύγχρονο ποδόσφαιρο......!!Μετά όλα τα άλλα!

Δείτε πως νίκησε η Μαρσέιγ τον γάυρο στο τηγάνι.Τον πάτησε κάτω χαλαρά με την φυσική της κατάσταση .......επιθετικοι και αμυντικοι των Γάλλων εκτόπιζαν για πλάκα σαν παλαιστες MMA τους αντίπαλους ολυμπιακούς.......ούτε τρίπλες ούτε καμμιά μαγική τακτική......τα βασικά του ποδοσφαίρου κάνανε και του πήρανε ένα διπλό όχι ιδιαίτερα δύσκολα.

Τα υπόλοιπα τα ακούω βερεσέ απο τους ΑΡΔ!
Άβαταρ μέλους
kataramenos5

Δημοσίευση από kataramenos5 »

cristiano4 έγραψε:Συνέχισε έτσι :D όσο δεν αλλάζει αυτο δεν σε φοβάμαι
http://www.transfermarkt.de/en/laszlo-b ... _1227.html
Η.. αύρα του καφέ δερμάτινου?
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Προπονητικό team”