Μεταγραφές καλοκαιριού 2011
- cristiano4
Re: Μεταγραφές καλοκαιριού 2011
στα 250 το πολυ 300 ειναι το κασε του παιδια δεν ειναι παραπάνω,αν τον θέλει ο προπονητης μπορουμε να τον πάρουμε αν δεν κάτσει του ελ ζαρ....με 500 και 450 που ζηταει πάντως δεν βλέπω να μενει
Αυτο ακριβως.
Αμα θελει...
Μεγαλη τιμη του καναμε μονο που τον κοιταμε.
Το μεγαλυτερο βημα στην καριερα του θα ειμαστε.
Αμα θελει...
Μεγαλη τιμη του καναμε μονο που τον κοιταμε.
Το μεγαλυτερο βημα στην καριερα του θα ειμαστε.
Συμφωνω κι εγω για Σαβινι...πολυ στην μπουκα τον βαλαμε...Ιταλος αμυντικος δεν μπορει να ειναι της πλακας...αλλο αν δεν ξερει μπαλα. Ο σαντος δεν ηταν χαζος που τον εμπιστευοταν! Τωρα αν επειδη παιζει 5 ματς το χρονο προτιμας καποιον ελληνα η καποιον φθηνοτερο ειναι αλλο θεμα.
Για Ζαιρι, κι εγω πιστευω οτι γυρω στο 300αρικο θα ειναι η τιμη του. Ηλικιακα ειναι στα 29 αρα μεγαλο δεν τον λες. Και θεωρητικα τον προτιμω απο Ελ Ζαρ, αλλα οπως ξαναπα με επιφυλαξη:ισως ο Ζαρ να χει πολυ περισσοτερα να δωσει απο αυτα που μπορεσαν να βγαλουν οι wanna-be-προπονητες του φετος. παντως ο μπολονι εχει εικονες και απο τους 2 την περιοδο 2004-2006 που ηταν κ οι 3 τους στη γαλλια και αυτο ειναι πολυ καλο. Οποτε οτι θελει ο Ρουμανος (η μηπως Μαγυαρος;)
Για Ζαιρι, κι εγω πιστευω οτι γυρω στο 300αρικο θα ειναι η τιμη του. Ηλικιακα ειναι στα 29 αρα μεγαλο δεν τον λες. Και θεωρητικα τον προτιμω απο Ελ Ζαρ, αλλα οπως ξαναπα με επιφυλαξη:ισως ο Ζαρ να χει πολυ περισσοτερα να δωσει απο αυτα που μπορεσαν να βγαλουν οι wanna-be-προπονητες του φετος. παντως ο μπολονι εχει εικονες και απο τους 2 την περιοδο 2004-2006 που ηταν κ οι 3 τους στη γαλλια και αυτο ειναι πολυ καλο. Οποτε οτι θελει ο Ρουμανος (η μηπως Μαγυαρος;)
- cristiano4
http://paokrevolution.blogspot.com/2011 ... _9934.html
θέλει λεει να γυρισει ο μπάκα....το μονο που με προβληματιζει ειναι τα χρονια του και ο χαρακτηρας του.....ταιριαζει στην ομάδα πάντως,τον γουσταρουμε αρκετοι και τα παστελωνει με 150 για αλλαγη εγω θα τον επαιρνα
σοβαρα τωρα δεν νομιζω να ασχοληθουμε
ΥΓ οποιοσδηποτε παίχτης που ειναι Ελλάδα και πέρασε απο γαλλικό πρωτάθλημα θα ακουστει για εμάς....
θέλει λεει να γυρισει ο μπάκα....το μονο που με προβληματιζει ειναι τα χρονια του και ο χαρακτηρας του.....ταιριαζει στην ομάδα πάντως,τον γουσταρουμε αρκετοι και τα παστελωνει με 150 για αλλαγη εγω θα τον επαιρνα

ΥΓ οποιοσδηποτε παίχτης που ειναι Ελλάδα και πέρασε απο γαλλικό πρωτάθλημα θα ακουστει για εμάς....
Bάλε και εμένα μαζί σου..Besuch έγραψε: υγ2 παιζει να ειμαι ο μονος που δεν ξερει ποιος ειναι ο παιχτης για τον οποιον μιλατε απο χθες
Ναι....αλλα εμενα βγαλε με τωρα!
Μου ηρθε η απαντηση χωρις καν να τη ζητησω...να ναι καλα ο "χριστιανος"!

- DaFFy_NaSH
Ο "μητσάρας" που λέτε, μόλις μίλησα και πήρα ινφο... Λίγο δύσκολο να έρθει γιατί ο ΠΑΟΚ του δίνει τα μισά απ' όσα παίρνει (ή απ όσα του δίνει η τωρινή του ομάδα για ανανέωση θα σας γελάσω) και έτσι το σκέφτεται αλλά μάλλον θα παραμείνει στην ομάδα του.. Το σκέφτεται πάντως, άρα δεν είναι αδύνατον να έρθει... Αυτά...
ΥΓ: Δεν ήμουν εμπαθής με τον Σαβίνι, ίσα ίσα δεν έχω κανα πρόβλημα.. Απλά τον μητσάρα και τον θεωρώ καλύτερο και είναι έλληνας και είναι και (100%) ΠΑΟΚι...
ΥΓ2: αν υπάρχουν ακόμα άτομα που δεν ξέρουν ποιος είναι ας κοπιάσουν με ΠΜ
ΥΓ: Δεν ήμουν εμπαθής με τον Σαβίνι, ίσα ίσα δεν έχω κανα πρόβλημα.. Απλά τον μητσάρα και τον θεωρώ καλύτερο και είναι έλληνας και είναι και (100%) ΠΑΟΚι...
ΥΓ2: αν υπάρχουν ακόμα άτομα που δεν ξέρουν ποιος είναι ας κοπιάσουν με ΠΜ

Για back-up είναι μια πολύ αξιόλογη λύση. Δεν πιστεύω ότι θα είναι κακό να έρθει.
Και ο Μιραλάς...?...Γουστάρωcristiano4 έγραψε:...
- cristiano4
ο "Μητσαρας" (για να το παιξω κι εγω μαγκας τωρα) και μια χαρα μπορει να αντικαταστησει το Σαβινι και εχει και ενα ακομα πλεονεκτημα. Αλλα αν ειναι χρηματικο το θεμα και με δεδομενο οτι στον ΠΑΟΚ δεν εχει καπαρωμενη θεση βασικου μαλλον το βλεπω δυσκολο για "τελειωμενο".
- DaFFy_NaSH
Ναι οντως αποπάνε, αν καποια στιγμή αναφερθεί το όνομα θα σας πω και τα νούμερα. Τα λεφτα που του δίνει ο ΠΑΟΚ ειναι καλά για μας (εννοω οτι είναι μικρο ποσο) το ποσο που του δίνουν (η παίρνει) στην ομάδα που είναι τώρα είναι ΠΟΛΛΑ και αν του δίναμε τόσα οχι απλά θα ήταν λάθος αλλα οπως έγραψε ενας αρδ τελευταία θα ήταν σαν να έχει τασεις αυτοκτονίας ο Τεο... 

φερτε μπακαγιοκο αξιζει και παιρνει πολυ λιγα λεφτα...
και 60 χρονων να ναι τρεχει σαν τρελος... γιο γιο μας εκανε....
και μην πει κανενας θα θαφτει ο αθανασιαδης... ισα ισα θα βοηθηθει
θα τον ξερει και ο μπολονι απο γαλλια
οι βαζελοι πως ειχαν τον βαζεχα μεχρι τα 40 και τα καρφωνε...
και 60 χρονων να ναι τρεχει σαν τρελος... γιο γιο μας εκανε....
και μην πει κανενας θα θαφτει ο αθανασιαδης... ισα ισα θα βοηθηθει
θα τον ξερει και ο μπολονι απο γαλλια
οι βαζελοι πως ειχαν τον βαζεχα μεχρι τα 40 και τα καρφωνε...
ΓΕΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ
καινουργιος και περιεργος
Οποιος εχει το pm ας το στειλει και απο εδω..

καινουργιος και περιεργος
Οποιος εχει το pm ας το στειλει και απο εδω..