9. Δημήτρης Σαλπιγγίδης

Άβαταρ μέλους
ABOLEYTOI

Re: 9. Δημήτριος Σαλπιγγίδης

Δημοσίευση από ABOLEYTOI »

black death έγραψε:Προτείνω ή να ξεκινάει ως φορ σε ματς που θέλουμε ταχύτητα ή να ξεκινάει ...απ' τον πάγκο, προσπαθώντας να κερδίσει τη θέση του στην 11άδα.
Όπως στο ματς με Ντιναμό.
+1
Άβαταρ μέλους
Kolokotronis_4
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από Kolokotronis_4 »

έχει χάσει την ταχύτητά του και την ικανότητά του να μπουκάρει μέσα στην μεγάλη περιοχή του αντιπάλου. Φάσεις που παλιά τις είχε και δημιουργούσε ρήγμα στην αντίπαλη άμυνα, πλέον δεν μπορεί να τις βγάλει.
Περάσαν βλέπεις και ατα χρόνια. Αλλο σπριντ κάνεις στα 25 και άλλο στα 29-30.
Άβαταρ μέλους
nyxteridas

Δημοσίευση από nyxteridas »

ε όχι ρε οπλαρχηγέ και στα 29 σου να χάνεις την φρεσκάδα... τότε δεν είσαι επαγγελματίας, αλλά μάλλον τίνεις προς την σύνταξη κάτι που ο δημητράκης μάλλον έχει βάλει πλώρη να πράξει, διότι βλέπετε και γύρω μας τι αλλαγές γίνονται στο ασφαλιστικό...
DamoN

Δημοσίευση από DamoN »

o ΠΑΟΚ παιζει συστημα 4-2-3-1......δεν βλεπω σε ποια θεση μπορει να παιξει αυτος ο σαλπιγγιδης....με αυτον τον αστειο μισελ( δεν τον θεωρω ποδοσφαιριστη)...και δεν εκανε τπτ... αντιθετως ο ελζαρ σε 10 λεπτα εδειξε οτι θα μπορουσε να κανει πολλα παραπανω.....
Άβαταρ μέλους
WestBlock4

Δημοσίευση από WestBlock4 »

Ξερω εδω μεσα θα πεσετε να με φατε αλλα θα πω αυτα που ελεγα κ πριν παρουμε τον κοντο.... 800 ΧΙΛΙΑΡΙΚΑ για ποιο λογο ρε παιδια???? για πειτε μου...

ενα λογο που αυτος ο παιχτησ να ειναι ο πιο ακριβοπληρωμενος κ να παιζει βασικος??????

ποσα ματσ χρειαζετε για να δουμε οτι δεν κανει ... μολισ βγηκε μπηκε ο ελζαρ κ τους εκανε πουτανα..

δεν μαρεσει να κραζω παιχτεσ κλπ.. αλλα αυτος περνει τα πολλα τα φραγκα κ πρεπει να τον κραξω κ παρα πολυ μαλιστα
yiannisPAOKitalia

Δημοσίευση από yiannisPAOKitalia »

Aν χρειάζεται ξεκούραση, ας πει στον προπονητή ότι δε μπορεί, και να κάτσει πάγκο να ξεκουραστεί. Εγώ μπορώ να καταλάβω ότι λόγω εγωισμού δεν το βάζει κάτω, σφίγγει τα δόντια, υπερπροσπαθεί, αλλά έτσι κάνει κακό και στην ομάδα και στον εαυτό του, θα καεί αργά ή γρήγορα.

Όσο για το κράξιμο, εδώ ο Σωτηράκης ο Μπαλάφας για κάθε αναπνοή που έπαιρνε, άκουγε και μπινελίκι, ο επαγγελματίας που μας έκανε γης μαδιάμ εδώ και 7-8 μήνες και παίρνει 800 το χρόνο δε θα τα ακούσει?
Dimg4

Δημοσίευση από Dimg4 »

http://www.paokmania.gr/stiles/mme/9138 ... menoi.html

Γαμωτο, κι εγω νομιζα την αλλη φορα ειχε λυθει το προβλημα αφου εφαγε μπινελικια αλλα ως δια μαγειας δεν πετουσε η ομαδα... μαλλον κι αλλα μπινελικια αξιζουν στον σαλπι
Άβαταρ μέλους
D.A.A.T.

Δημοσίευση από D.A.A.T. »

ειλικρινα περιμενω σε αυτη τη φαση αναλογα ποστ και για τον Κουτσιανικουλη,τον Παπαζογλου,τον Ιβιτσ...Δεν ξερω αν τα κανεις απλα επειδη για τον Σαλπι το λες συνεχεια...

Σθμφωνω οτι κ αυτος ανηκει στην κατηγορια του ποδοσφαιριστη που τους εκθετει η ομαδα..με ιδιο ζηλο περιμενω την αντιδραση σου και για τα αλλα παιδια..

ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ,ΟΛΟΙ θα κριθουν αν η ομαδα παιξει κανονικο ποδοσφαιρο..μεχρι τοτε για κανεναν δεν ειμαι απολυτος..ουτε θετικα ,ουτε αρνητικα
yiannisPAOKitalia

dj_timo έγραψε:http://www.paokmania.gr/stiles/mme/9138-egklwvismenoi.html

Γαμωτο, κι εγω νομιζα την αλλη φορα ειχε λυθει το προβλημα αφου εφαγε μπινελικια αλλα ως δια μαγειας δεν πετουσε η ομαδα... μαλλον κι αλλα μπινελικια αξιζουν στον σαλπι
Δεν καταλαβαίνεις ότι έτσι και κουράζεις, και προκαλείς περισσότερες αντιδράσεις?
DamoN

Δημοσίευση από DamoN »

συμφωνω απολυτα....και στο λεω εγω που ειμαι καθαρα αντικειμενικος στο θεμα σαλπιγγιδη....δλδ ουτε κανας συνδεσμιτης ειμαι και τον θεωρω κοντο%$#%$%$ επαγγελματια προδοτη κλπ ουτε κανενας που τον θεωρω τρελη παιχτουρα οπως ειναι ο βιειρινια η ο γκαρσια η ο κοντρερας .....θα μας κανετε να τον αντιπαθησουμε μονο και μονο επειδη ειστε τοσο ευαισθητοι με αυτον.....και οχι με τους υπολοιπους.....
Άβαταρ μέλους
apaikto$

Δημοσίευση από apaikto$ »

Νομίζω πως είναι εντελώς λάθος να επιβαρύνουμε μια κατάσταση που είναι ήδη επιβαρυμένη. Για μένα το σωστό ήταν να μείνει στον πάγκο και να έμπαινε εφόσον το απαιτούσαν οι συνθήκες.
Dimg4

Δημοσίευση από Dimg4 »

yiannisPAOKitalia έγραψε:
dj_timo έγραψε:http://www.paokmania.gr/stiles/mme/9138-egklwvismenoi.html

Δεν καταλαβαίνεις ότι έτσι και κουράζεις, και προκαλείς περισσότερες αντιδράσεις?

Ρε φιλε θα ξεκολλησεις απο τα ποστ μου? Βριζω? Οχι! Προσβαλλω κανεναν? Οχι! Θα υπερασπιζομαι οποιον θεωρω οτι δεχεται αδικη κριτικη οσο θελω! Απο τη στιγμη που τηρω τους κανονες του φορουμ τι θες? Χουντα εντελως? Να λεω μονο οτι θελεις?

Οποιος δε θελει να μη διαβαζει τα ποστ μου! Δηλαδη κατσε ρε γιαννη, ολη η γαμωομαδα μας σερνεται προκλητικα και εχω εναν προπονητη που κοιμαται ορθιος, ο σαλπιγγιδης φταιει?
Βλεπεις κανα επιθετικο προσανατολισμο της ομαδας? Καμια δουλεμενη φαση? καναν αυτοματισμο? ΟΧΙ! Η μηπως τα 800 χιλιαρικα θα ειναι η επαναλαμβανομενα καραμελα? Ναι δεν ειναι αυτος που μπορει να ειναι αλλα ξερεις κατι? Δωστου δυο-τρεις καλες πασες μπροστα και αν τις χανει, καντου ΚΡΙΤΙΚΗ οπως και ολους.

Οπότε θα υπερασπιζομαι τους επιθετικους (γιατι δεν δικαιολογω τον Σαλπιγγιδη μονο) απο τη στιγμη που δεν εχουν ΜΙΑ γαμημενη σωστη πασα... μια ρε γαμω!! και με τρελαινει που κοντευουμε να τον βγαλουμε παλτο!! Τον Μουσλι απο "παιχταρα", διαβασα οτι δεν ειναι καν σεντερ φορ!!!! Κι αυτο μεσα σε μια μερα!!!!!!!!!!!
Άβαταρ μέλους
nyxteridas

Καλά και σωστή πάσα να πάρει θα πρέπει πρώτα να μάθει να κάνει κοντρόλ...μήπως να τον γράψουμε στις ακαδημίες να μάθει τουλάχιστο τα βασικά;
yiannisPAOKitalia

DamoN έγραψε:συμφωνω απολυτα....και στο λεω εγω που ειμαι καθαρα αντικειμενικος στο θεμα σαλπιγγιδη....δλδ ουτε κανας συνδεσμιτης ειμαι και τον θεωρω κοντο%$#%$%$ επαγγελματια προδοτη κλπ ουτε κανενας που τον θεωρω τρελη παιχτουρα οπως ειναι ο βιειρινια η ο γκαρσια η ο κοντρερας .....θα μας κανετε να τον αντιπαθησουμε μονο και μονο επειδη ειστε τοσο ευαισθητοι με αυτον.....και οχι με τους υπολοιπους.....
Άβαταρ μέλους
nyxteridas

Κι ας σταματήσουμε επιτέλους να ήμαστε τόσο σαλπιγίδια
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Παίχτες ομάδας”