Άντε να οργανωθούμε για κανένα 5X5.
Re: Άντε να οργανωθούμε για κανένα 5X5.
Αχά.. Πληρωμή ταξί για την αποστολή των παικτών στα σπίτια τους ή μεταφορά των παικτών στα σπίτια τους με ιδιόκτητο ΙΧ..

- Μπαρκαρούτσος
Κι όχι τίποτα άλλο ρε γαμώτο αλλά το λεωφορείο που θέλω περνάει 23.20 και μετά 23.45.....
Εμείς τελειώνουμε (θεωριτικά 23.00). Μέχρι να ετοιμαστούμε και να πάω στη στάση το προλαβαίνω δεν το προλαβαίνω...
Άμα το χάσω την πάτησα άσχημα... Ποιος περιμένει 25 λεπτά να ρθει το επόμενο.............
Εκτός αν σταματήσω πέντε λεπτά νωρίτερα ώστε 23.05 να είμαι φευγάτος... 
Εμείς τελειώνουμε (θεωριτικά 23.00). Μέχρι να ετοιμαστούμε και να πάω στη στάση το προλαβαίνω δεν το προλαβαίνω...
Άμα το χάσω την πάτησα άσχημα... Ποιος περιμένει 25 λεπτά να ρθει το επόμενο.............

Ολα τα σκεφτηκες κουφαλα
Εγχειριση εκανα το 2008 ρε..
Από πέρυσι έχουμε να παίξουμε μπάλα τέτοιον καιρό περίπου!!

Από πέρυσι έχουμε να παίξουμε μπάλα τέτοιον καιρό περίπου!!
Εννοείται ρε μαν. Ξυπόλητος στα αγγούρια θα πάω;;
Εκτός αν πείσω κανέναν φάδερ να ρθει να με μαζέψει...
Τότε θα μαι κιριλέ... 

- PAOK_NORTH_ARMY
Είστε τυχεροί που βρίσκομαι Χαλκίδα. Μόνο αυτό έχω να σας πω... 

- PAOK_NORTH_ARMY
Σωστό κι αυτό
. Το κακό είναι ότι τα αδέρφια εδώ στο σύνδεσμο δεν έχουν κόνεξ.
Με τη σειρά μου να σας ευχηθώ να διεξαχθεί ένας ωραίος αγώνας, χωρίς ακρότητες, με κόσμια συμπεριφορά και στα πλαίσια του ευ αγωνίζεσθαι. Να παίξετε επιθετικά, να γουστάρετε δηλαδή. Και στο τέλος ας κερδίσει ο καλύτερος!

Με τη σειρά μου να σας ευχηθώ να διεξαχθεί ένας ωραίος αγώνας, χωρίς ακρότητες, με κόσμια συμπεριφορά και στα πλαίσια του ευ αγωνίζεσθαι. Να παίξετε επιθετικά, να γουστάρετε δηλαδή. Και στο τέλος ας κερδίσει ο καλύτερος!
Εγώ, δηλαδή...
Να σαι καλά...
Αλλά δεν μας δείχνει το κόνεξ... Το Μέγκα μας έχει. Τα σημαντικά ματς πρέπει να μπορούν να τα δουν όλοι σε ελεύθερα κανάλια...!! Ε και φυσικά η ΠΑΟΚμάνια ντριμ τιμ, αξίζει...

Να σαι καλά...
Αλλά δεν μας δείχνει το κόνεξ... Το Μέγκα μας έχει. Τα σημαντικά ματς πρέπει να μπορούν να τα δουν όλοι σε ελεύθερα κανάλια...!! Ε και φυσικά η ΠΑΟΚμάνια ντριμ τιμ, αξίζει...

γκικα μην ανυσηχεις οσο και να παιξουμε ολο και καποιος καλος σαμαρειτης θα βρεθει και για σενα, φτανει να μπορεις να ακους δυνατα τον παρολιγο μεγαλομετοχο του βολου

Γκικα μη λες πολλά, γιατι θα σε δωσω τα ποδια στα χερια...
Τζεναρο εδω!!

Τζεναρο εδω!!

τωρα που ειπες τζεναρο ηθελα να πω , πως ολοι αγαπαμε τον παβλαρα αλλα καλο θα ηταν να μην ακολουθησουμε το αγωνιστικο του στυλ στο αποψινο παιχνιδι

- Μπαρκαρούτσος