Παράπονα για το φόρουμ

Καταθέστε εδώ απόψεις/ερωτήσεις για το forum...
Άβαταρ μέλους
Parolos

Re: Παράπονα για το φόρουμ

Δημοσίευση από Parolos »

Το ξέρω οτι θα με κράξετε, αλλά δυστυχώς όλα έγιναν εξαιτίας του τόπικ "Κοινωνία ώρα μηδέν".
Καλό χρυσό το τόπικ με ενδιαφέρουσες απόψεις, αλλά τόπικ που μαθηματικά θα οδηγήσουν σε διαμάχες και διχόνοια, δεν έχουν θέση σε ένα φόρουμ για τον ΠΑΟΚ, ειδικά ένα τόπικ που αφορά πάνω-κάτω τα πολιτικά..
Δυστυχώς αυτό έπρεπε να προβλεφθεί από πριν, αλλά τεσπα οτι έγινε έγινε..
Άβαταρ μέλους
Argonaut4

Δημοσίευση από Argonaut4 »

Πέστα Χρυσόστομε Πάρολε!
Άβαταρ μέλους
Argonaut4

Δημοσίευση από Argonaut4 »

Από την πρώτη στιγμη είπα να σβηστεί το @@@@ αυτο το τόπικ τελείως και να καεί στο πυρ το εξώτερο.Ακόμα και μένα εκει μέσα με λέγανε χρυσαυγίτη και ναζί......!!!
Αλλά δε τους παρεξηγώ...........η πολιτικές πεποιθήσεις τύφλωσαν πολλούς!

Ξαναείπα ότι εδω μέσα θέλουμε ριμπουτ συμπεριφορας περασμενα ξεχασμενα αλλα μερικοι ΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΧΙ ΕΚΕΙ ΝΑ ΤΗΝ ΠΟΥΜΕ ΣΤΟΝ Μοικάνο .......ναι ναι να την πουμε στον Αργοναυτη τους ακροδεξιους....να την πούμε στον Αλεκάκιους!

Κάνετε όπως ακριβώς εδω ....δείτε το όλο να γελάστε!

[youtube]MogihG2xxoE[/youtube]
Άβαταρ μέλους
DimisK
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από DimisK »

Παρακολουθώ άφωνος όσα έχουν γίνει τις τελευταίες ημέρες στο φόρουμ και πραγματικά αισθάνομαι πολύ μπερδεμένος και στεναχωρημένος. Αυτό καταρχήν που πρέπει να καταλάβουμε όλοι είναι ότι το φόρουμ και κάθε φόρουμ είναι μια μικρογραφία της ελληνικής κοινωνίας. Ότι στραβό κι ανάποδο έχει αυτή, αναλογικά θα το βρούμε και στο δικό μας φόρουμ. Οπότε πραγματικά δεν καταλαβαίνω γιατί όλοι βρισκόμαστε προ εκπλήξεως για όλα όσα συμβαίνουν εδώ μέσα. Σε ένα βαθμό είναι φυσιολογικά. Αυτό που μένει στους διαχειριστές είναι να προσέχουν να μην περάσουμε την κόκκινη γραμμή. Και πιστεύω ότι όλοι ξέρουμε ποια είναι αυτή η γραμμή. Εάν ο καθένας από εμάς δεν καταφέρει να καταλάβει 5 πράγματα και δεν φροντίσει ο ίδιος να φέρεται όπως πρέπει, τότε και 50 admin και mods να βάλουμε, το site θα έχει πρόβλημα. Οπότε ας προσέξει ο καθένας από μόνος του να έχει μια συμπεριφορά αποδεκτή.
Από εκεί και πέρα, όντας εδώ μέσα για 3,5 χρόνια και έχοντας δει, διαβάσει αλλά και γνωρίσει πολλούς από τους παλαιότερους mods, μπορώ να καταθέσω την δική μου άποψη για το status τους. Στο ξεκίνημα υπήρχε μια ισορροπία, με την έννοια ότι υπήρχαν mods διαφορετικών φιλοσοφιών, άλλοι πιο σκληροπυρηνικοί και άλλοι πιο συζητήσιμοι, χαμηλών τόνων, αλλά περισσότερο ρεαλιστές. Πριν 1,5 περίπου χρόνο, όταν έγινε ένα ακόμα ξεσκαρτάρισμα mods, η νέα φουρνιά έγειρε 100% στο πιο σκληροπυρηνικό. Στο τυφλό οπαδικό μένος, στο «δεν σηκώνω μύγα στο σπαθί μου», στο είμαι μέγας ΠΑΟΚΑΡΧΗΣ και εσείς οι υποτακτικοί μου, στο ειρωνεύομαι και μπανάρω όποιον διαφωνεί μαζί μου κ.α. Εκεί απογοητεύθηκα και προς στιγμή θεώρησα σκόπιμο να αποχωρήσω. Το έκανα, αλλά δεν άντεξα για πολύ. Σκέφθηκα ότι θα έπρεπε να προσπαθήσω με τις δικές μου μικρές δυνάμεις να παραμείνω στο φόρουμ και να καταθέτω τη δική μου άποψη, η οποία πάντα ήταν πιο ήρεμη, πιο λογική, περισσότερο φίλαθλη και λιγότερο οπαδική. Το έκανα και πιστεύω ότι δεν έχασα, διότι γνώρισα ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΑ παιδιά, με τα οποία σήμερα είμαι φίλος, τα λέμε, συναντιόμαστε, πάμε στο γήπεδο, πάμε και βλέπουμε ματς στην τηλεόραση κ.α.
Φυσικά υπήρχαν και mods που έκαναν τη διαφορά, πραγματικά διαμάντια, αλλά ήταν λιγότεροι...
Η πρόσφατη αλλαγή, επιτρέψτε μου να πω ότι με βρίσκει απολύτως σύμφωνο. Οι νέοι mods πιστεύω ότι είναι λιγότερο σκληροπυρηνικοί και περισσότερο ορθολογιστές. Αγαπούν τον ΠΑΟΚ ουσιαστικά, και τον βλέπουν με καθαρά μάτια και όχι με ασπρόμαυρα γυαλιά. Δεν λένε δηλαδή «ότι αφορά στον ΠΑΟΚ και με ενοχλεί, το κόβω ή το θεωρώ κατευθυνόμενο». Γιατί μέχρι τώρα έτσι γίνονταν. Π.χ γίνονταν επεισόδια στο γήπεδο και κάποιοι κλείδωναν το τόπικ με τα επεισόδια για να μην ακουστούν αλήθειες. Ευτυχώς αυτό γίνονταν για λίγο. Κάποιοι δε, είχαν την αίσθηση ότι το φόρουμ ήταν δικό τους και φέρονταν υποτιμητικά σε σχόλια που δεν συμφωνούσαν. Αυτό δυστυχώς ήταν πολύ διαδεδομένο.
Πολλούς απο τους νέους mods τους ξέρω και προσωπικά. Θέλω να τους πω ένα μεγάλο μπράβο για την προσπάθεια και να συνεχίσουν έτσι. Όσο για τα λάθη τους, ε, άνθρωποι είναι, όλοι κάνουμε λάθη. Ας μην είμαστε τόσο κακεντρέχεις και σκληροί μαζί τους.
Παιδιά συνεχίστε και θα είμαστε πλάι σας.
Άβαταρ μέλους
DimisK
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από DimisK »

Parolos έγραψε:Το ξέρω οτι θα με κράξετε, αλλά δυστυχώς όλα έγιναν εξαιτίας του τόπικ "Κοινωνία ώρα μηδέν".
Καλό χρυσό το τόπικ με ενδιαφέρουσες απόψεις, αλλά τόπικ που μαθηματικά θα οδηγήσουν σε διαμάχες και διχόνοια, δεν έχουν θέση σε ένα φόρουμ για τον ΠΑΟΚ, ειδικά ένα τόπικ που αφορά πάνω-κάτω τα πολιτικά..
Δυστυχώς αυτό έπρεπε να προβλεφθεί από πριν, αλλά τεσπα οτι έγινε έγινε..

Καταλαβαίνω πως το λες, αλλά εάν δεν μπορούμε να συζητήσουμε πολιτισμένα εμείς, από μόνοι μας, τότε δεν μας φταίει κανένα τόπικ, αλλά η δική μας μαλακία. Είναι σαν να πετάς μια πέτρα και να ανοίγεις ένα κεφάλι και να λες "φταίει η πέτρα". Αμ, δεν φταίει. Οπότε το τόπικ καλώς υπάρχει. Εάν κάποιος δεν μπορεί να συζητήσει πολιτισμένα, ας τον αφήνουμε λίγο έξω για να ηρεμήσει. Αν είναι να αρχίσουμε να κλείνουμε κάθε τόπικ που προκαλεί φασαρία, τότε δεν κάνουμε τίποτα.
Άβαταρ μέλους
Ale3

Δημοσίευση από Ale3 »

Όσο με πληγώνεις, τόσο με πορώνεις.

Λοιπόν μάγκες.

SHUT THE FUCK UP ALL OF YOU. MODS & USERS ALIKE.

Good.

Now lay back. Take few slow breaths. Have a sip of green tea.

Better?

Τώρα..... Μπορούμε να σκεφτόμαστε τι γράφουμε και καθώς το γράφουμε. Μπορούμε να τροποποιείσουμε τα γραφόμενά μας και μετά το ποστ.

Μπορούμε να τα χώσουμε σε κάποιον με το γάντι.
All WE have to do, is be smart. YES WE CAN, ναουμ.

Το μπαν είναι μία έσχατη λύση, αλλά είναι καλό που υπάρχει. Για την χρήση του το τελευταίο διάστημα δεν θα εκφέρω άποψη καθώς τα παρακολούθησα μόνο μέσω αυτού του threat και δεν είδα τα γραφόμενα, και ουτε θελω.

Αυτό που θέλω είναι να καταφέρουμε ΌΛΟΙ ΜΑΖΙ να βγούμε από την μπόρα πιο δυνατοί και πιο συσπειρωμένοι.

Κατανοώ ότι είμαστε όλοι στην τσίτα (ταρζάάάάάάάάάάάάάάνννν) λόγο των αναπάντητων ερωτημάτων που πλανώνται μήνες τώρα, των κοινωνικών ανισοτήτων κ.α.
Με το να μετατρέπουμε σε ζούγκλα ένα χώρο συζήτησης, δεν επέρχεται σε πρώτη φάση εκτόνωση και σε δεύτερη φάση απαντήσεις.

Όταν ο Π.Α.Ο.Κ. έχει πρόβλημα οφείλουμε, αν αγαπάμε αυτή την ομάδα και αυτή την ιδέα, να ήμαστε ενωμένοι δίπλα του, να παραμερίζουμε τις διαφονίες μας για να βρούμε λύσεις και να βγάλουμε την ομάδα από την δύσκολη θέση. Με όποιο τρόπο μπορούμε.

Ο χρόνος για τις διαφονίες μεταξύ μας, είναι όταν θα υπάρχει ηρεμία στην ομάδα. Τότε θα έχουμε σύμμαχο την ηρεμία αυτή, για να συζητήσουμε χωρίς να ποιανόμαστε με το παραμικρό και να μπορούμε να συγχωρούμε ευκολότερα, με αποτέλεσμα να λύσουμε γρηγορότερα τις όποιες διαμάχες δημιουργηθούν.

Μην περιμένουμε όμως να έχουμε όλοι την ίδια οπτική γωνία στα διάφορα θέματα. Μπορούμε όμως, όταν έχουμε ηρεμία, να βρούμε την χρυσή τομή.

Argonaut4: Πάρε ανάσες και απομάκρυνε λίγο το πληκτρολόγιο αδελφέ. Είσαι, και ίσως (δεν γνωρίζω το τι έχει περάσει το τελευταίο διάστημα) δίκαια, στην τσίτα. Σου λείπει η τζέιν? :mrgreen:

Μοικάνε: Σέβομαι τις απόψεις σου, αν και αρκετές φορές σε θεωρώ ακραίο. Αυτό που μου βγάζεις όμως είναι ότι τα κάνεις και σκέφτεσαι έτσι από αγάπη. Και η αγάπη πονάει να ξες.

Αλεκάκιους: Ψυχή και νέυρο..... :D Ένα σύστημα τμηματικών ποινών, νομίζω το παρουσίασε κάποιος σε πρωιγούμενα ποστ πολύ όμορφα, θα βοηθούσε ίσως στο να πάρουμε ανάσες, να κάνουμε τα μπάνια μας, κ.ο.κ. Στο τέλος να γυρίσουμε όχι με αλλαγμένα μυαλά, γιατί αν ζητάμε κάτι τέτοιο ναι παρερμηνεύεται, αλλά με ηπιότερους τόνους.

Υ.Γ.1: Συγνώμη για το μακρυσκελές ποστ.

Υ.Γ.2: Αναφέρθηκα ονομαστικά σε κάποιους μοντ, αυτούς είδα τώρα και καθώς αυτοί τραβάνε το λούκι, εντελώς φιλικά. Δεν σας γνωρίζω, αλλά μας ενώνει ο Π.Α.Ο.Κ.

Υ.Γ.3: Σε όλους τους χρήστες, μαζί και εγώ. Καλό θα ήταν να έχουμε στο πίσω μέρος του μυαλού μας ότι οι μοντ δεν είναι μπάτσοι. Προσπαθούν να δημιουργήσουν ένα αρμονικότερο χώρο για εμάς. Μην ξεχνάμε ότι αρκετοί από εμάς είδαμε να εκφέρουμε άποψη σε ένα θέμα και μετά να προσπαθούμε να δικαιολογηθούμε στον χψ, που απαιτούσε με εριστικό τρόπο να μας "πιέσει" να του δώσουμε εξηγήσεις. Υπάρχει και ο καλό τρόπος ξέρετε.

Υ.Γ.4: I don't try to patronize anyone.

Υ.Γ.5: Επίσης να θυμόμαστε ότι τα πμ δεν είναι τρόπος για να βριζόμαστε, αλλά για λύνουμε σε πιο προσωπικό τόνο διάφορα θέματα.

Υ.Γ.6: Ευχαριστώ για το βήμα.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Ale3 την Πέμ 01 Σεπ 2011, 15:34, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
Petm

Δημοσίευση από Petm »

1) αυτά που γίναν το τελευταίο μηνα είναι για γέλια. το αποτέλεσμα ήταν ότι χτιζόταν επί 4 χρονια από απλά μέλη, mods και admins να καταστραφεί σε σχεδόν 4 μέρες.

2) έχουν μπει mods οι οποιοι δεν αντέχουν η δεν είναι ικανοί όχι mods να είναι, αλλα ούτε καν απλά μέλη. και δεν εννοώ τον μοικαν.

3) η απλή αλλα και τόσο δύσκολη φράση "οποιαδήποτε άποψη, όσο μαλακισμένη και να είναι πρέπει να ακούγεται" που θα πρέπει να διέπει οτιδήποτε συσχετίζεται με το ΠΑΟΚ, καταπατήθηκε με το καλημέρα όχι λόγο του φόβου μηνύσεων (που σε αυτή τη περίπτωση θα ήταν θεμιτό) αλλα για παραδειγματισμό.

4) η μονη σοβαρή δικαιολογία που διάβασα εδώ και τόσο καιρό για να σφίξουν τα λουριά στο forum είναι το θέμα τον μηνύσεων. Όμως αυτό δεν δικαιολογεί τα καραγκιοζιλίκια τον τελευταίwν εβδομάδων. δεν δικαιολογεί το να banarontai και να αντιμετωπίζονται με ασέβεια users που σε εκατοντάδες post τα γραφόμενα τους προκαλούσαν σεβασμό.

αυτά που γίναν και οι αντιρρήσεις που εκφράζονται δεν είναι δυνατόν να λυθούν σε ένα, δυο , τρία post. για όλα , την αντικειμενική ευθύνη την έχουν οι admins. χωρίς αυτό να σημαίνει κάτι καλο η κάτι κακό..... (μπορεί το forum πραγματικά να ανεβεί επίπεδο :shock: )

YG: και επειδή εκτος από όλα τα αλλα είχαμε από mods ψυχαναλύσεις για users που βαναριστικαν ότι τάχα δήθεν νόμιζαν ότι θα έχουν ασυλία...... τελειώνοντας να προσθέσω ότι στα π@παρία μου αν θα με κάνετε ban η θα μου σβήσετε το post. get a life....
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Petm την Πέμ 01 Σεπ 2011, 15:46, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
giapas

Δημοσίευση από giapas »

Aπο μια σκοπιά ίσως ειναι καλό αυτό που γίνεται.
Σίγουρα ο Αλεκάκιους έχει εικόνα για το τι συμβαίνει όποτε θα πάρει τις αποφάσεις του.

Θέλω να πω, λογικά , οι ενστάσεις σχετικά με τον οποιοδήποτε μοντ έχουν καταγραφει . Οπως θα έχει καταγραφεί και το έργο των τελευταίων. Οπότε , όποια απόφαση παρθεί από εδώ και πέρα θα είναι καθοριστική.

Αν τα παιδιά μείνουν στις θέσεις τους, σημαίνει ξεκάθαρα ότι το έργο τους επικροτείται.... Επομένως αγαπητοί φίλοι Κος-Φεντερ και λοιπές δυνάμεις ( :lol: ) θα πρέπει μάλλον να ρίξετε τους τόνους.

Αν πάλι γίνουν κάποιες αλλαγές και σε αυτή τη περίπτωση μαλλον θα εκτονωθεί η κατάσταση.

Ειτε έτσι , είτε αλλιώς ελπίζω το θέμα να κλείσει.

Πάντως εγώ θέλω να μείνω καθαρά στο ΡΟΛΟ του μοντ και όχι επι προσωπικού. Δε νομίζω ότι η πολιτική θέση κάποιου πρέπει να είναι κριτηριο για το αν ειναι αποδεκτος Μοντ. Θα κρίνω λοιπον μονο την εικονα που βλεπω τις τελευταιες μερες στο φορουμ.

Θεωρώ ότι υπάρχει σημαντική αυστηρότητα και τυπικότητα που μας έπεσαν κάπως βαριες και έκατσαν στο λαιμό πολλών ! Πολλά μπαναρισματα, σημαντική παρέμβαση και ενίοτε ξεσπάσματα ειρωνείας. Γενικά το δικό μου πρότυπο του Μοντ είναι "Λίγα λέω, πολλά κάνω και ΠΟΤΕ δεν απαντώ σε κανέναν δημόσια". Πιο πολύ διαιτητής και μάλιστα ψυχρός, Σκανδιναβός!!! Στον αντίποδα , αναγνωρίζω οτι τα παιδιά έχουν προκληθεί σημαντικά και σίγουρα κανεις μας δε διευκόλυνε το έργο τους. Εγώ προσωπικά δεν είδα καμιά περίοδο χαριτος απο την "αντιπολίτευση" . Απο την αρχή είχαμε μανουρες και σκηνικά. Ειδα επιθέσεις επι προσωπικού και γενικά μεγάλη αντίδραση απο 9-10 άτομα. Η αντίδρασή των μοντ υπήρξε δυναμική και η μπάλα πήρε πολλούς, δίκαια και άδικα. Αυτη είναι συνοπτικά η γνώμη μου.

Γιαυτό θεωρώ ότι ο Αλεκάκιους πρέπει να πάρει τη κατάσταση στα χέρια του σύντομα και να δώσει οριστική λύση.
Ασφαλώς και θεωρώ ότι τα παιδιά μπορούν να προσφέρουν (αφού ηρεμήσουν λίγο) και προτείνω να εμπλουτιστει η ομάδα για να αποκτηθεί μεγαλύτερη "ποικιλία" !!!
Άβαταρ μέλους
Stallion
Site Admin
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από Stallion »

Συμφωνώ σε όλα με τον DimisK...

Παιδιά, ή θα εναρμονιστούμε όλοι με τους κανόνες, θα σεβόμαστε τις απόψεις των συνομιλητών μας και θα γράφουμε της διαφωνίες μας με επιχειρήματα και όχι χαρακτηρισμούς,επιθέσεις και ειρωνείες, ή πολύ απλά αποκλειόμαστε από την κουβέντα.

Οι κινήσεις των mod δεν είναι αυθαίρετες.

Αυτό αποφασίστηκε από την ομάδα διαχείρισης και έτσι ενεργούν.

Όποιος δε συμφωνεί με τους κανόνες, ας πάψει να χρησιμοποιεί το site και το forum.
Με την εγγραφή σας όλοι έχετε αποδεχθεί τους κανόνες και όρους χρήσης.

Όποιος δεν τους σέβεται επανηλειμμένα, θα αποκλείεται από το forum.
Άβαταρ μέλους
Bono

Δημοσίευση από Bono »

Το πρόβλημα σας μάγκες είναι ότι δεχτήκατε να παίξετε ένα ρολάκι που όμως δεν ξέρατε πως να το παίξετε.
Ενα ρολάκι,που δεν ξέρω αν ήταν του γούστου σας,αλλά που σίγουρα δεν το αποφασίσατε εσείς αλλά σας το ανέθεσαν άλλοι...και αυτό μόνο τιμητικό δεν είναι για κάποιον.
Προφανώς η μέγιστη των ευθυνών ανήκει σε άλλον,σ΄αυτόν που έκανε τις επιλογές και έκανε μοντ ένα 16χρονο,τον πρώην άρχοντα του σπαμ,του τρόλ,του τη λέω στους πάντες,του ότι να 'ναι (στην κυριολεξία) και σένα μόικαν που είχες πλακωθεί με το μισό mania σε κάθε είδους τόπικ και τους φόρτωσε μάλιστα και την ευθύνη να μετατρέψουν το forum σε ότι πιό οπισθοδρομικό και ξενέρωτο μπορούσε να υπάρξει,με ποταμό γελοίων παρατηρήσεων για το κάθε τι.
Σ' αυτόν που παρόλο που το ονοματάκι του ήταν με μαύρα γράμματα μάθαμε κάποια στιγμή και εκ των υστέρων πως είναι κάτι σαν υπέρmod,σ' αυτόν που είχε το προνόμιο να γράφει με greeklish και κεφαλαία (τους λόγους δεν μ' ενδιαφέρει να τους μάθω)σ' αυτόν που απ' τη μιά κατηγορούσε τους αντιδραστικούς για αδυναμία συνενόησης και απ' την άλλη μας απευθυνόταν με μαφιόζικες εκφράσεις του στυλ "εγώ έχω κρύο αίμα και δεν θα διστάσω μπροστά σε τίποτε....ΤΙ ΛΕΣ ΡΕ ΜΕΓΑΛΕ???? ΣΕ ΠΟΙΟΥΣ ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΠΩΣ ΑΠΕΥΘΥΝΕΣΑΙ????
Μην απορείτε λοιπόν για την αντίδραση που υπήρξε...και λίγη ήταν....λιγάκι αξιοπρέπεια να είχες πάνω σου,σε ένα τέτοιο κατασκεύασμα δύσκολα θα καθόσουν.
Λέτε πως αιτία για όλα αυτά είναι τα τραβήγματα με μηνύσεις που σας έγιναν....sorry αλλά δεν σας πιστεύω ούτε στο ελάχιστο...σε κάθε οπαδικό και μη forum τα μπινελίκια και οι χοντράδες είναι ατελείωτες και βρήκαν το mania να εφαρμόσουν το νόμο? σε μιά χώρα που σχεδόν δεν λειτουργεί τίποτε? και ποιες ακριβώς ήταν αυτές οι χοντράδες που ειπώιθηκαν για αυτά τα τραβήγματα? και ποιούς επώνυμους αφορούσαν έτσι ώστε να κινητοποιηθεί όλος αυτός ο μηχανισμός? γιατί μη μου πείτε ότι πέσανε μηνύσεις γιατί το x μέλος μπινελικώθηκε με το ψ.
Αφήστε λοιπόν κατά μέρος και τις υπερβολές και την προσπάθεια να φοβήσετε τον κόσμο πως τάχα μου το φόρουμ θα κλείσει.
Ολοφάνερα έχει παρθεί η απόφαση το φόρουμ να μετατραπεί σε κάτι άλλο απ' αυτό που ήταν....τους λόγους τους ξέρουν στα ανώτερα κλιμάκια...κάτι φαντάζομαι και γω αλλά δεν είναι της παρούσης....οι περισσότεροι από σας απλές εντολές εκτελούσατε και αυτό είναι ακόμα πιο εξευτελιστικό για σας....και ακόμα και έτσι δεν είχατε ούτε καν την κοινή λογική (aka πονηριά) αυτό να το κάνετε σταδιακά και όχι έτσι αυταρχικά και βλακωδέστατα όπως το κάνατε.

υ.γ. Αυτά ρε διδαχτήκατε απ' την ενασχόληση σας με τον ΠΑΟΚ,τόσα χρόνια????
υ.γ. Χειρότερη ομάδα μοντ δεν θα μπορούσε να υπάρξει,με χειρότερο όλων τον Αργοναύτη.
Άβαταρ μέλους
PARASANDALOS
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από PARASANDALOS »

εξω απο τα δοντια ..κουβεντες παντελονατες
Άβαταρ μέλους
moican4
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από moican4 »

Μετα τα όσα διευκρίνισε παραπανω ο STALLION, θεωρω πως οποιοσδηποτε καταλαβε ...

τα υπολοιπα ειναι περιττα..
stilikos

Δημοσίευση από stilikos »

Bono έγραψε:Το πρόβλημα σας μάγκες είναι ότι δεχτήκατε να παίξετε ένα ρολάκι που όμως δεν ξέρατε πως να το παίξετε.
Ενα ρολάκι,που δεν ξέρω αν ήταν του γούστου σας,αλλά που σίγουρα δεν το αποφασίσατε εσείς αλλά σας το ανέθεσαν άλλοι...και αυτό μόνο τιμητικό δεν είναι για κάποιον.
Προφανώς η μέγιστη των ευθυνών ανήκει σε άλλον,σ΄αυτόν που έκανε τις επιλογές και έκανε μοντ ένα 16χρονο,τον πρώην άρχοντα του σπαμ,του τρόλ,του τη λέω στους πάντες,του ότι να 'ναι (στην κυριολεξία) και σένα μόικαν που είχες πλακωθεί με το μισό mania σε κάθε είδους τόπικ και τους φόρτωσε μάλιστα και την ευθύνη να μετατρέψουν το forum σε ότι πιό οπισθοδρομικό και ξενέρωτο μπορούσε να υπάρξει,με ποταμό γελοίων παρατηρήσεων για το κάθε τι.
Σ' αυτόν που παρόλο που το ονοματάκι του ήταν με μαύρα γράμματα μάθαμε κάποια στιγμή και εκ των υστέρων πως είναι κάτι σαν υπέρmod,σ' αυτόν που είχε το προνόμιο να γράφει με greeklish και κεφαλαία (τους λόγους δεν μ' ενδιαφέρει να τους μάθω)σ' αυτόν που απ' τη μιά κατηγορούσε τους αντιδραστικούς για αδυναμία συνενόησης και απ' την άλλη μας απευθυνόταν με μαφιόζικες εκφράσεις του στυλ "εγώ έχω κρύο αίμα και δεν θα διστάσω μπροστά σε τίποτε....ΤΙ ΛΕΣ ΡΕ ΜΕΓΑΛΕ???? ΣΕ ΠΟΙΟΥΣ ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΠΩΣ ΑΠΕΥΘΥΝΕΣΑΙ????
Μην απορείτε λοιπόν για την αντίδραση που υπήρξε...και λίγη ήταν....λιγάκι αξιοπρέπεια να είχες πάνω σου,σε ένα τέτοιο κατασκεύασμα δύσκολα θα καθόσουν.
Λέτε πως αιτία για όλα αυτά είναι τα τραβήγματα με μηνύσεις που σας έγιναν....sorry αλλά δεν σας πιστεύω ούτε στο ελάχιστο...σε κάθε οπαδικό και μη forum τα μπινελίκια και οι χοντράδες είναι ατελείωτες και βρήκαν το mania να εφαρμόσουν το νόμο? σε μιά χώρα που σχεδόν δεν λειτουργεί τίποτε? και ποιες ακριβώς ήταν αυτές οι χοντράδες που ειπώιθηκαν για αυτά τα τραβήγματα? και ποιούς επώνυμους αφορούσαν έτσι ώστε να κινητοποιηθεί όλος αυτός ο μηχανισμός? γιατί μη μου πείτε ότι πέσανε μηνύσεις γιατί το x μέλος μπινελικώθηκε με το ψ.
Αφήστε λοιπόν κατά μέρος και τις υπερβολές και την προσπάθεια να φοβήσετε τον κόσμο πως τάχα μου το φόρουμ θα κλείσει.
Ολοφάνερα έχει παρθεί η απόφαση το φόρουμ να μετατραπεί σε κάτι άλλο απ' αυτό που ήταν....τους λόγους τους ξέρουν στα ανώτερα κλιμάκια...κάτι φαντάζομαι και γω αλλά δεν είναι της παρούσης....οι περισσότεροι από σας απλές εντολές εκτελούσατε και αυτό είναι ακόμα πιο εξευτελιστικό για σας....και ακόμα και έτσι δεν είχατε ούτε καν την κοινή λογική (aka πονηριά) αυτό να το κάνετε σταδιακά και όχι έτσι αυταρχικά και βλακωδέστατα όπως το κάνατε.

υ.γ. Αυτά ρε διδαχτήκατε απ' την ενασχόληση σας με τον ΠΑΟΚ,τόσα χρόνια????

δύστυχως κάπως έτσι!!
Άβαταρ μέλους
MANIAKOS

Δημοσίευση από MANIAKOS »

ΕΜενα αυτο που με πειραξε ειναι αυταρχικες εκφρασεις .....μτξ συνοπαδων .....οχι εχθρων.....τα παραπονα απο πολλους δεν ειναι τυχαια οποτε καντε και σεις σαν ομαδα την αυτοκριτικη σας... χαρακτηρισμοι υβρειςο ειρωνιες εννοειταο ιτι πρεπει να εκλειψουν..διαφωνιες παντα θα υπαρχουν......και ειναι οτι πιο υγιες αυτο.....αλλα ΑΥΤΟΚΡΙΤΙΚΗ......απο ολους μας ετσι αλλα δεν τους τσιμπησε ξαφνικα ολους μυγα.....
Άβαταρ μέλους
diniko80

Δημοσίευση από diniko80 »

συμφωνω με bono...

ΠΑΟΚ ΡΕ ΝΙΑΜΟΥ
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Προτάσεις και Σχόλια για το Forum”