Νέος προπονητής

Thax

Re: Νέος προπονητής

Δημοσίευση από Thax »

george188 έγραψε: Τρί 16 Ιουν 2026, 22:57
FreeWatcher έγραψε: Τρί 16 Ιουν 2026, 22:54 Όπως έγραψαν φίλοι παραπάνω, αν Μάτος κ Βιειρίνια δεν ήρθαν ως γλάστρες που αρκούνται σε πότισμα κ μόνο, οφείλουν να παραιτηθούν!
Για ποιο λογο ακρβιως οφειλουν να παραιτηθουν αδερφε? Εχεις δει σε πολλες ομαδες να μην εχει λογο η ιδιοκτησια στην επιλογη προπονητη? εγινε αυτο στην ΑΕΚ? στον γαυρο? στον βαζελο? στην Ρεαλ? στη μπαρτσα? που?
Εδώ δεν μιλάμε για λόγο. Είναι καθαρή επιλογή Γιωργη. Τότε τι φέρανε τα παιδιά και μας τσαμπουνάνε για αλλαγή μοντέλου; Μάλλον για ασπίδα τους πήραν αλλά δεν θα κρατήσει αυτή η ασπίδα για πολύ.
george188

Δημοσίευση από george188 »

Αυτο ποθ επισης οφειλουν να κανουν ειναι να παρουν σταφ που να ανηκει στην ομαδα, το μεγαλυτερο μερος τουλαχιστον. Απο τη στιγμη που θα φυγει ο ραζβαν θα φυγουν περιπου κ 8 ατομα απο το προπονητικό τιμ. Δεν γινεται καθε φορα το ιδιο πραγμα να εχουμε
These users thanked the author george188 for the post (total 2):
icue, paok apo epilogi
Demir

Δημοσίευση από Demir »

paokspren έγραψε: Τρί 16 Ιουν 2026, 22:57 Δεν υπάρχει προπονητής που δεν θα χωρέσει τον Ντέλια στην 11άδα ανεξαρτήτως σύστηματος ή ποδοσφαιρικής φιλοσοφίας.
Ο Γιοβάνοβιτς μάλλον ταξιτζής είναι ..
These users thanked the author Demir for the post:
st4this
embuji

Δημοσίευση από embuji »

Unpsofable78 έγραψε: Τρί 16 Ιουν 2026, 22:57
embuji έγραψε: Τρί 16 Ιουν 2026, 22:50
Unpsofable78 έγραψε: Τρί 16 Ιουν 2026, 22:45

Άσε τις παπατζες ρε φίλε.

Σαφώς και η επιλογή Πουσιτς μόνο προβληματισμούς δημιουργεί, εάν κι εφόσον ανακοινωθεί.

Προσωπικά περίμενα κάποιον ποιο νέο και ανερχόμενο που θα μας δει ως πρόκληση.

Αλλά σοβαρά; Βρήκατε ευκαιρία να πείτε ότι τελείωσε ο Ιβάν; :lol:

Ηδη κάποιοι πούλησαν και τον Ντέλια. Ρε τι ζούμε ρεεεεε :lol:
Για μενα ναι τελειωσε ο Ιβαν. Εσυ μπορει να εχεις κιαλλη υπομονη και πιστη. Εγω δεν εχω. Απλο ειναι. Και δε βρηκαμε ευκαιρια οπως λες δεν εθελοτυφλουμε απλα.
Όπως έχω γράψει και άλλες φορές... Δεν μπορεί κανείς να κρύβεται πίσω από το δάχτυλο του.
Συνέχισε, αλλά μην κρύβεσαι πίσω από τις λέξεις. Έτσι όπως το είπες αρχικά, άφησες να εννοηθεί ότι ο Ιβάν τελείωσε από τον ΠΑΟΚ. Και όχι ότι τελείωσε η πίστη σου σε αυτόν.

Να έχετε τα @@ να αναλαμβάνετε την ευθύνη όσων λέτε. Όχι όπως κάποιοι που δήθεν χαριτολογουν και γυρνάνε την μπιφτεκα σε άλλα τοπικ.

Εγώ απορώ πάντως. Να γράφεται ότι ο "Ιβάν τελείωσε από τον ΠΑΟΚ" για την πρόσληψη ενός προπονητή που ΔΕΝ έχει καν ανακοινωθεί, να έχει βγει ήδη το συμπέρασμα ότι ο Ντελιας δεν χωράει και θα πωληθεί, αλλά να μην γίνεται ούτε μια παρατήρηση.
Αδερφε την ξανακαναμε σημερα κιολας αυτη την συζητηση. ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΜΟΥ λεω. Τι πιστευω εγω. Τι νιωθω εγω. ΓΙΑ ΜΕΝΑ το να φερεις τον πουσιτσ = τελειωσες. Δεν σου εχω την παραμικρη εμπιστοσυνη για οτιδηποτε πλεον. Δεν εκπροσωπω κανεναν περαν του εαυτου μου. Εγω δεν εγραψα πουθενα οτι δε χωραει ο ντελιας και θα πουληθει. Μην προσαπτεις σε εμενα πραγματα που δεν ειπα.
icue

Δημοσίευση από icue »

Αν το δουμε ψυχραιμα, ο Πουσιτς ειναι ξεκαθαρα επιλογη ατομων που παιρναν αποφασεις και περυσι το καλοκαιρι. Δεν ειναι πολλοι αυτοι. Ειναι ο Ιβαν, ειναι ο Γιωργος, αντε για την τιμη των οπλων να πουμε και Καρυπιδη. Ο τελευταιος εφυγε. Αρα μας μενουν δυο. Απο τους δυο ο ενας δεν ηθελε τον Ραζβαν αρα η λογικη λεει οτι ειναι δικια του επιλογη.

Εγω το βλεπω σαν την τελευταια του επιλογη, ενα τελευταιο αχτι. Αν γινει το θαυμα θα δικαιωθει. Αν γινει το αναμενομενο θα ειναι οντως η τελευταια του επιλογη και το τιμονι θα αναλαβουν οι νεοι που υποτιθεται θα στηριξουν το νεο μοντελο διοικησης.

Δειχνει σοβαροτητα αυτο το πραγμα; Προφανως και οχι. Αλλα δεν μου δειχνει και παραιτηση. Σαν μια τελευταια ανασα της παλαιας ταξης πραγματων μεσα στην ομαδα μου δειχνει. Και ταυτοχρονα ειναι μια επιλογη που μπορει να την δεχτει και το νεο κουμαντο γιατι δεν θα δυσκολευτει στις πρωτες στραβες να την απομακρυνει χωρις μα και μου. Εξου και το αυτοφορακιας.
These users thanked the author icue for the post (total 2):
magdy, paok apo epilogi
george188

Thax έγραψε: Τρί 16 Ιουν 2026, 23:00
FreeWatcher έγραψε: Τρί 16 Ιουν 2026, 22:54 Όπως έγραψαν φίλοι παραπάνω, αν Μάτος κ Βιειρίνια δεν ήρθαν ως γλάστρες που αρκούνται σε πότισμα κ μόνο, οφείλουν να παραιτηθούν!
Για ποιο λογο ακρβιως οφειλουν να παραιτηθουν αδερφε? Εχεις δει σε πολλες ομαδες να μην εχει λογο η ιδιοκτησια στην επιλογη προπονητη? εγινε αυτο στην ΑΕΚ? στον γαυρο? στον βαζελο? στην Ρεαλ? στη μπαρτσα? που?
Εδώ δεν μιλάμε για λόγο. Είναι καθαρή επιλογή Γιωργη. Τότε τι φέρανε τα παιδιά και μας τσαμπουνάνε για αλλαγή μοντέλου; Μάλλον για ασπίδα τους πήραν αλλά δεν θα κρατήσει αυτή η ασπίδα για πολύ.
Ο ματος κ ο Αντρε ειναι εδω 7 μερες, μπορεις εσυ να προκαταβάλλεις τι κανουν κ τι θα κανουν? Ή τους θεωρεις τοσο "λιγους" σαν προσωπικοτητα που να μην λενε τη γνωμη τους? θα τους απαξιωσουμε κ αυτους στη βδομαδα επειδη ειναι στραβο το κλιμα χωρις να του ςδουμε? ε καντε το ρε παιδια, εγω δνε θα παρω ευχαριστω
These users thanked the author george188 for the post:
paok apo epilogi
paokspren

Δημοσίευση από paokspren »

Demir έγραψε: Τρί 16 Ιουν 2026, 23:01
paokspren έγραψε: Τρί 16 Ιουν 2026, 22:57 Δεν υπάρχει προπονητής που δεν θα χωρέσει τον Ντέλια στην 11άδα ανεξαρτήτως σύστηματος ή ποδοσφαιρικής φιλοσοφίας.
Ο Γιοβάνοβιτς μάλλον ταξιτζής είναι ..
Δίκιο έχεις, τον είχα ξεχάσει τον μπαρμπά-κλόουν.
Άβαταρ μέλους
paoki_

Δημοσίευση από paoki_ »

Με βαση το gemini, αυτα ειναι τα χαρακτηριστικά του Πουσιτς.
Με αυτα που διαβασα μου φαίνεται να ταιριάζει αφου εχει ολα τα αρνητικα και τα θετικα που εχουμε συνηθίσει :? :pano:
https://g.co/gemini/share/0619384e8487
Άβαταρ μέλους
Ettien26

Δημοσίευση από Ettien26 »

george188 έγραψε: Τρί 16 Ιουν 2026, 22:49
Psagmenos4 έγραψε: Τρί 16 Ιουν 2026, 22:48
george188 έγραψε: Τρί 16 Ιουν 2026, 22:45 Γιατι το 4-3-3 διαφερει τοσο πολυ απο το 4-2-3-1?
Η 8αρι θα πρέπει να παίξει ο Ντελιας η Αριστερο εξτρεμ θέση 10 στο 4 3 3 δεν υπάρχει.
Επίσης ο συγκεκριμένος έχει μεγάλο θέμα με την άμυνα που συνήθως είναι χωνί.
Το 4-3-3 μπορει να γινει 4-2-3-1 , δεν ειναι τοσο μεγαλη αλλαγη. Προβληματα θα ηταν αν επαιζε με 3αδα στην αμυνα κ ερχοταν σε ομαδα που παιζει με 4αδα, οχι να αλλαξει ενα χαφ με ενα 10αρι
Δεν είναι πρόβλημα το σύστημα. Στην Αραβία έπαιξε αρκετά συστήματα και κυρίως το 4-2-3-1.
traveller65

Δημοσίευση από traveller65 »

Unpsofable78 έγραψε: Τρί 16 Ιουν 2026, 22:45
embuji έγραψε: Τρί 16 Ιουν 2026, 22:42
Unpsofable78 έγραψε: Τρί 16 Ιουν 2026, 22:40

Προς το παρόν αντέχουμε να διαβάζουμε από κάτι υπουλους ότι ο Ιβάν τελείωσε
Ασε ασε ειναι κατι υπουλοι εκει εξω που δεν εκτιμανε και την προπονηταρα τον πουσιτσ. Η ρεαλ τον ηθελε και τους τον φαγαμε και εμεις οι αχαριστοι δεν εκτιμαμε.
Άσε τις παπατζες ρε φίλε.

Σαφώς και η επιλογή Πουσιτς μόνο προβληματισμούς δημιουργεί, εάν κι εφόσον ανακοινωθεί.

Προσωπικά περίμενα κάποιον ποιο νέο και ανερχόμενο που θα μας δει ως πρόκληση.

Αλλά σοβαρά; Βρήκατε ευκαιρία να πείτε ότι τελείωσε ο Ιβάν; :lol:

Ηδη κάποιοι πούλησαν και τον Ντέλια. Ρε τι ζούμε ρεεεεε :lol:
Τον Ντέλια τον πούλησε ο Ιβάν πέρυσι αλλά όταν είδε ότι δε θα την έβγαζε καθαρή πήγε να κάνει και τον Ήρωα. Από παπά χορτάτοι είμαστε δε θέλουμε άλλο.
These users thanked the author traveller65 for the post (total 4):
sniper4, paokspren, Metagrafakias, Ilka4
george188

Πλακα πλακα ειναι σαν να διαβαζω περιπου playbook ραζβαν
These users thanked the author george188 for the post (total 4):
Equalizer, Ally Samagoal, Budas73, aivas19
Άβαταρ μέλους
FreeWatcher

Δημοσίευση από FreeWatcher »

Καταρχάς η ΑΛΛΑΓΗ που πλασάρεται με χίλιους δυο τρόπους θες να μου πεις δεν είναι αλλαγή!
Δεν ήρθαν αθλητικός κ τεχνικός διευθυντής να χτίσουν ποδοσφαιρικά τον ΠΑΟΚ? Γιατί εγώ αυτό κατάλαβα. Αν δεν επιλέξουν προπονητή που είναι το Α κ το Ω τι θα κάνουν? Θα ποτίζονται…
Όλοι αυτοί που ανέφερες είναι ατυχή παραδείγματα.
Πλην της αεχ που τον διάλεξε, τον έψησε κ τον περίμενε υπομονετικά ο Ριμπάλτα, άρα ΟΧΙ ο άμπαλος κλόουν, ΟΛΟΙ οι υπόλοιποι έχουν ολόκληρο οργανισμό που διαλέγει από προπονητή έως κ τον τελευταίο γυμναστή.Με τον βάζελο σαν παράδειγμα γελάω.
Κ κάτι ακόμα. Όλοι αυτοί φέρνουν ΚΑΝΟΝΙΚΟΥΣ προπονητές, όχι 55 χρονών ταλέντα. Άσχετα αν θα τους βγει ή όχι η επιλογή.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος FreeWatcher την Τρί 16 Ιουν 2026, 23:13, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
These users thanked the author FreeWatcher for the post:
sniper4
embuji

Δημοσίευση από embuji »

george188 έγραψε: Τρί 16 Ιουν 2026, 23:01 Αυτο ποθ επισης οφειλουν να κανουν ειναι να παρουν σταφ που να ανηκει στην ομαδα, το μεγαλυτερο μερος τουλαχιστον. Απο τη στιγμη που θα φυγει ο ραζβαν θα φυγουν περιπου κ 8 ατομα απο το προπονητικό τιμ. Δεν γινεται καθε φορα το ιδιο πραγμα να εχουμε
Για αρχη γυμναστες και ιατρικο τιμ μετα το φετινο νομιζω επιβαλλεται. Αυτο που λες το κανουν πολλα κλαμπ αλλα εχει να κανει μετα και με τον προπονητη και ποσο μεγαλο τιμ εχει. Δε γινεται να καταληξεις και με καμια 25αρια ατομα στο προπονητικο.
These users thanked the author embuji for the post:
george188
Άβαταρ μέλους
psykoman

Δημοσίευση από psykoman »

renegade έγραψε: Τρί 16 Ιουν 2026, 22:55
george188 έγραψε: Τρί 16 Ιουν 2026, 22:45 Γιατι το 4-3-3 διαφερει τοσο πολυ απο το 4-2-3-1?
Γιατί αν τους πεις ότι το 4-2-3-1 ανοίκει στην οικογένεια του 4-3-3 και όλα τα άλλα είναι παραλλαγές του, μπορεί να νομίζουν ότι τους κοροϊδεύεις
Βασικα το 4-2-3-1 ειναι μοντερνα εξελιξη του 4-4-2 αλλα τεσπα...
george188

Συμφωνω αλλα πρεπει να του αφηνεις περιθωριο για 4-5 μαξ 6 ατομα κ να χεις δικους σου σταθερους. Γαυρος πχ με το γυμναστη αυτο κανει, εχει τον δικο του χρονια τωρα. Οπως κ προποντηης τερματοφυλακων κτλ. Βοηθους εννοειτια θα φερει δικους του αλλα δεν γινεται να φευγει κ να ψαχνεις 10 γιατι τοσοι περιπου θα ναι τωρα χωρις ραζβαν
Απάντηση

Επιστροφή στο “Προπονητικό Team Ποδοσφαίρου”