Vieirinha.Γερασίμου έγραψε: Σάβ 07 Μαρ 2026, 20:38 Ρε Κουλιεράκη, ποιος σου σύστησε αυτή την Βόλφσμπουργκ; Με το κεφάλι κάτω πηγαίνει για την Zweisteliga.
Ο κόσμος παίζει μπάλα ΙV
- ΑποστόληςΑ
Re: Ο κόσμος παίζει μπάλα ΙV
- ΑποστόληςΑ
-
Χόλγκερ Τρίμχολντ
Βραδιά τσαμπιονς λιγκ απόψε κι έκατσα να δώ Γαλατά-Λίβερπουλ. 1-0 στο ημίχρονο. Λίγες παρατηρήσεις για την Λίβερπουλ που σέβομαι απεριόριστα. Ο Φαν Ντάικ έχει βαρύνει πάρα πολύ, φυσικό είναι λόγω ηλικίας, το αφύσικο είναι που βάζει τις φωνές στους άλλους σε φάσεις που φταίει αυτός. Ο Βιρτς φαίνεται σαν να μην "κολλάει" σ΄αυτή την ομάδα. Ο Σαλάχ γέρασε και μιας και η ταχύτητα ήταν πάντοτε το μεγάλο προσόν του, νομίζω ότι τελείωσε σε αυτό το επίπεδο. Προσπαθούν οι υπόλοιποι αλλά δεν βγάζουν εικόνα ομάδας ικανής να πάει μέχρι το τέλος. Μακάρι να διαψευστώ.
-
PAOK DreXleR
Πάντως λένε πως συμφωνήθηκε να αναλάβει ο Τσ.Αλονσο, εκτός κ αν πάρουμε το ch.l. 
-
Χόλγκερ Τρίμχολντ
Ακυρώθηκε -λανθασμένα κατ΄εμέ- γκολ της Γαλατά. Όσοι το δουν θέλω την γνώμη τους
- These users thanked the author Χόλγκερ Τρίμχολντ for the post:
- marsantos
-
leomatos88
Για τη μεγάλη Λίβερπουλ λέτε; Να πω εδώ ότι ξεκίνησα να την υποστηρίζω, μετά από εκείνη τη διεστραμμένη γκολάρα, του Μιχαλάκη του Όουεν, στο μουντιάλ του '98. Στο αδιανόητο Τσάμπιονς Λιγκ (του Ράφα του Μπενίτεθ) είχα μάλιστα βάλει και στοίχημα, ένα ολόκληρο 50ευρω (3η Λυκείου τότε), πριν την τελευταία αγωνιστική των τότε ομίλων με τον απαίσιο γαύρο, με έναν άπιστο Θωμά συμμαθητή μου, ότι θα το σηκώσει κιόλας στο τέλος η ομαδάρα. Σημειωτέον, δε μου το έδωσε ποτέ ο μπαγάσας! Αργότερα, βαρέθηκα να βλέπω μπάλα, πλην ΠΑΟΚ φυσικά, οπότε κι έχασα τα ίχνη της κάπως. Παρόλα αυτά έκτοτε, όποτε κατακτά κανένα μαστραπά, εγχώριο, ευρωπαϊκό ή παγκόσμιο, η αλήθεια είναι χαίρομαι λίγο. Στίβεν Τζέραρντ, απίστευτος.
- These users thanked the author leomatos88 for the post (total 2):
- Apil44, horkokos4
Μπορεί να μην συμμετέχει στην εξέλιξη της φάσης ο παίκτης ο οποίος είναι offside....αλλά στο ξεκίνημα της,αυτός είναι που τρέχει προς την μπάλα πρώτος επηρεάζοντας τους αμυντικούς....Χόλγκερ Τρίμχολντ έγραψε: Τρί 10 Μαρ 2026, 21:09 Ακυρώθηκε -λανθασμένα κατ΄εμέ- γκολ της Γαλατά. Όσοι το δουν θέλω την γνώμη τους
Άρα,κατά τη γνώμη μου,πάντα,σωστά δόθηκε.
- These users thanked the author mpafos4 for the post:
- Χόλγκερ Τρίμχολντ
Πάντως αυτό το πράμα που γίνεται στα κόρνερ με τις Αγγλικές ομάδες είναι σκέτη αηδία. 15 παίκτες πάνω στη γραμμή να σπρώχνοντας και να πέφτουν πάνω στον τερματοφυλακα. Πρέπει κάτι να γίνει γι αυτό
αυτο ξεκινησε απο το haram-ball της Αρσεναλ. Οι κανονισμοι δε προστατευουν καθολου τον τερματοφυλακα και αυτοι ουσιαστικα βρηκαν λουπα να τον κανουν μπουλινγκ και να τον βγαζουν εκτος φασης.tolis14 έγραψε: Τρί 10 Μαρ 2026, 21:26 Πάντως αυτό το πράμα που γίνεται στα κόρνερ με τις Αγγλικές ομάδες είναι σκέτη αηδία. 15 παίκτες πάνω στη γραμμή να σπρώχνοντας και να πέφτουν πάνω στον τερματοφυλακα. Πρέπει κάτι να γίνει γι αυτό
Εγω αυτο που σκεφτηκα ειναι να μπει ενα μικρο τετραγωνο στην μικρη περιοχη. 20-30 εκατοστα, εαν παταει παικτης της αντιπαλης ομαδας κατα την εκτελεση και μπει γκολ ακυρωνεται. Ξερω δεν ειναι λυση αυτο προφανως, αλλα πρεπει καπως να δωθει το δικαιωμα στον τερματα να αντιδρασει. Αυτοι τον πνιγουν και δεν τον αφηνουν να διεκδικησει καν την μπαλα.
-
Χόλγκερ Τρίμχολντ
Έληξε 1-0. Έβαλε και η Λίβερπουλ ένα γκολ που ακυρώθηκε. Μετά από 5 ριπλέι δεν κατάλαβα ακόμη ούτε ποιος ήταν ο σκόρερ ούτε γιατί ακυρώθηκε 
αν τους αποκλεισει η γαλατα νομιζω οτι τον σλοτ θα τον βαλουν πισα, πουπουλα και θα τον πεταξουν στο λιμανι του λιβερπουλ.
Σωστός φίλε mpafe.mpafos4 έγραψε: Τρί 10 Μαρ 2026, 21:23Μπορεί να μην συμμετέχει στην εξέλιξη της φάσης ο παίκτης ο οποίος είναι offside....αλλά στο ξεκίνημα της,αυτός είναι που τρέχει προς την μπάλα πρώτος επηρεάζοντας τους αμυντικούς....Χόλγκερ Τρίμχολντ έγραψε: Τρί 10 Μαρ 2026, 21:09 Ακυρώθηκε -λανθασμένα κατ΄εμέ- γκολ της Γαλατά. Όσοι το δουν θέλω την γνώμη τους
Άρα,κατά τη γνώμη μου,πάντα,σωστά δόθηκε.
Για αυτόν τον παίκτη σφυριχτηκε το οφσάιντ. Όχι μόνο για την κίνηση προς τη μπάλα αλλά και γιατί παρεμποδιζει στην αρχή της φάσης τον αμυνόμενο να πάει πάει προς τη μπάλα.
- These users thanked the author marsantos for the post:
- Χόλγκερ Τρίμχολντ
Φίλε Χόλγκερ καλησπέρα. Ναι ήταν οφσάιντ κατά τη γνώμη μου όπως εξήγησα και πριν.Χόλγκερ Τρίμχολντ έγραψε: Τρί 10 Μαρ 2026, 21:09 Ακυρώθηκε -λανθασμένα κατ΄εμέ- γκολ της Γαλατά. Όσοι το δουν θέλω την γνώμη τους
-
Χόλγκερ Τρίμχολντ
Να δεχθώ τις απαντήσεις, αλλά ξεκινάει και σταματάει. Μετά η φάση εξελίσσεται, η κατοχή αλλάζει (άσχετα αν κάνει τσαφ ο αμυντικός). Είναι δύσκολη φάση. Τέλος πάντων κουβέντα να γίνεται....., το δέχομαι.
- These users thanked the author Χόλγκερ Τρίμχολντ for the post:
- mpafos4