Μεταγραφές καλοκαιριού 2025
- Mitsospaoki4
- Moderator
- WestBlock4
Re: Μεταγραφές καλοκαιριού 2025
Xlapatsas4 έγραψε:Mīngus έγραψε:Ξαναχτύπησε ο Άρης Γάτας της Ρωσίας και είπε ότι η ΤΣΣΚΑ Μόσχας δίνει 9 εκατομμύρια + bonus για αγορά Ντέλια.
Η ξεχασες έναν ασσο πριν το 9 η η προταση ειναι γελοια
Αυτα ειναι για το συμβόλαιο,του για 4 χρόνια 9 με 11 μυρια. Όχι για αγορα
-
Kabamaru11 έγραψε:Οσο τον ειδα φετος στην τιβι,μου αρεσε πολυ ο Ροζιερ,και μαλιστα απεναντι σε καλους αντιπαλους.Δυσκολη περιπτωση,εκανε καλη χρονια παροτι η ομαδα του σχεδον επεσε.
Περι Καρποφ,σε συγκριση με Πετρωτο,ο δικος μας ειναι ο ορισμος της αξιοπιστιας.
O Rosier εχει εμπειρια και απο Τουρκια, παραστασεις απο ΤσΛ και Γιουροπα Λιγκ. Καλη ηλικια (28).
Νομιζω ειναι ιδανικη περιπτωση για αντικαταστατης του Οτο. Εχει παιξει και αριστερο μπακ
Αξιζει να ερθει αυτος ο παιχτης στον ΠΑΟΚ
WestBlock4 έγραψε:Xlapatsas4 έγραψε:Mīngus έγραψε:Ξαναχτύπησε ο Άρης Γάτας της Ρωσίας και είπε ότι η ΤΣΣΚΑ Μόσχας δίνει 9 εκατομμύρια + bonus για αγορά Ντέλια.
Η ξεχασες έναν ασσο πριν το 9 η η προταση ειναι γελοια
Αυτα ειναι για το συμβόλαιο,του για 4 χρόνια 9 με 11 μυρια. Όχι για αγορα
Ο Καρπόφ είπε αυτό:
Η ΤΣΣΚΑ πρόσφερε 9.000.000 ευρώ για τον Κωνσταντέλια + παχυλά μπόνους: Ο Σαββίδης αρνήθηκε, περιμένει να πάρει από 15.000.000 ευρώ έως 20.000.000 ευρώ για τον 22χρονο επιθετικό μέσο της εθνικής Ελλάδας (τον Μάρτιο σημείωσε 1+2 γκολ κόντρα στους Σκωτσέζους). Αυτά τα μπόνους θα είναι ανάλογα με τα μπόνους και τις δόσεις πληρωμής.
Άρα το ποσό που γράφει αφορά την προσφορά για την αγορά.
Μικρή σημασία έχει βέβαια, γιατί μιλάμε για αναξιόπιστη πηγή και γιατί ο Ντέλιας Ρωσία δεν πάει ούτε για αστείο.
Και συμπληρώνει ο Τοσκίτσης:
Όσο για τον Κωνσταντέλια; Σύμφωνα με πληροφορίες του Athletiko, η ομάδα της Μόσχας, του προτείνει κλιμακωτό συμβόλαιο τεσσάρων ετών, με συνολικές απολαβές 11 εκατομμύρια ευρώ!
-
ektoras έγραψε:Σύμφωνα με όσα γράφει η forza είμαστε πολύ κοντά σε αριστερό μπακ που θα έρθει να διεκδικήσει θέση βασικού, παίζει σε καλό πρωτάθλημε με "βαριά ένσημα" σε μεγάλες ομάδες ...από μια μικρή έρευνα αυτός που ταιριάζει και στις ηλικίες που μας αρέσουν είναι κάποιος από αυτούς
https://www.transfermarkt.gr/juan-berna ... ler/126719
https://www.transfermarkt.gr/alberto-mo ... ler/207917
https://www.transfermarkt.gr/fode-ballo ... ler/296422
Φτάνει με τους 30+, για όνομα
- Mitsospaoki4
- Moderator
Ο Toure γιατί είχε τέτοια πτώση;
Μιλάμε για παίχτη που είχε τρομακτικές προοπτικές.
renegade έγραψε:gk.box16 έγραψε:Η Νάπολη σήμερα πήρε το δεύτερο της πρωτάθλημα μέσα σε 3 χρόνια.
Σε αυτά τα χρόνια που μεσολάβησαν άλλαξε προπονητή πούλησε όλα της τα αστέρια Κβαρασκελια, Οσιμεν, Κιμ κλπ παρόλα αυτά τα κατάφερε.
Παρόλο που ο πρόεδρος της είναι περίεργος ακολούθησε τα θέλω του προπονητή .
Θέλω Λουκακου ορίστε
Θέλω Μακτομινει έστω και δανεικό ορίστε
Θέλω να έχω και Ανγκουισα ορίστε
Θέλω Πολιτανο στα άκρα και ας είναι 32 ορίστε
Θέλω Σπινατσολα Μπακ στα 33 ορίστε
και ού τω καθ'εξής.
Έτσι με λίγα χρήματα αυτή την στιγμή καίγεται η Νάπολη.
Ότι κάναμε περίπου εμείς πέρσι.
Ας είναι καλά ο Πέδρο.
Το φετινό σκουντετο της Νάπολι όσο και να τη συμπαθώ ( είναι ότι πιο κοντά υπάρχει στον ΠΑΟΚ) είναι ο ορισμός " το χάρισε η Ίντερ" .
Κανένα πρωτάθλημα δεν χαρίσαμε! Πολύ απλά κάποια στιγμή έπρεπε να παίξουμε τα ρέστα μας και να κάνουμε μια ενδόμυχη επιλογή η οποία ήταν τέλικα το τσου λου . Κανένας στόχος στην ζωή δεν έρχεται χωρίς κόστος ακόμα κι για ομάδες που είναι καλά δομημένες και δεν ειναι αναγκασμένες να βγάλουν τρεις διοργανώσεις με δυο κι μισό χάφ σαν τον ΠΑΟΚ μας .
-
Mitsospaoki4 έγραψε:Ο Toure γιατί είχε τέτοια πτώση;
Ως οπαδος της Μιλαν εχω να πω οτι ειναι πλεον δεν θα επαιζε βασικος ουτε στον Λεβαδειακο
Parolos έγραψε:Πως έχει βγει αυτό το συμπέρασμα σοβαρά τώρα.
Τείνει στα όρια ψεκ αυτό το hoax οτι ο Γιώργης θέλει το κακό του ΠΑΟΚ.
Δηλαδή έχουμε ξεφύγει στα όρια παράνοιας.
Άλλο είναι το θέλω το κακό του ΠΑΟΚ και άλλο το δεν μπορώ να ανταποκριθώ σε μια δουλειά...μην τα μπερδεύουμε αυτά...
- loukas karadimos
κακο δεν ειναι να εισαι αμπαλος
κακο ειναι να εχεις κακες προθεσεις, και ο γιωργης δεν εχει, την αγαπαει την ομαδα
απλα ειναι αμπαλος, τι να κανουμε. πολλα παιδια δεν ανταποκρινονται στις δουλειες του μπαμπα, και αλλα παιδια τις εκτοξευουν. τιποτα δεν συνεπαγεται αυτοματως τιποτα
αλλα αντε να εισαι Ιβαν και να εχεις γιο αρρωστακι με την ομαδα και να του πεις τι? μην ασχολεισαι?
μπορεις απλα να του πεις ξες οσο μαθαινεις με τα λεφτα μου, ακου λιγο τον Ραζβαν
μπαιδεγουεη, αριστερο μπακ πηραμε /??
κακο ειναι να εχεις κακες προθεσεις, και ο γιωργης δεν εχει, την αγαπαει την ομαδα
απλα ειναι αμπαλος, τι να κανουμε. πολλα παιδια δεν ανταποκρινονται στις δουλειες του μπαμπα, και αλλα παιδια τις εκτοξευουν. τιποτα δεν συνεπαγεται αυτοματως τιποτα
αλλα αντε να εισαι Ιβαν και να εχεις γιο αρρωστακι με την ομαδα και να του πεις τι? μην ασχολεισαι?
μπορεις απλα να του πεις ξες οσο μαθαινεις με τα λεφτα μου, ακου λιγο τον Ραζβαν
μπαιδεγουεη, αριστερο μπακ πηραμε /??
Κι εγώ μπορεί να έχω όλες τις καλές προθέσεις να σου κάνω εγχείρηση...εσύ θα κάτσεις;;;...

-
Τα μέχρι στιγμής νέα που έχουμε είναι 10 με 12 συμβολαια που λήγουν.
Καμάρα είναι προς πώληση
Ντελιας είναι προς Πώληση
Κοτάρσκι είναι προς πώληση
Ντεσποτοφ είναι προς πώληση
Οζντόεφ θέλει ο ίδιος αν του έρθει 2ετες ή 3ετες θέλει να φύγει.
Πενια δεν κάνει και ψάχνεται κι αυτος
Με λίγα λόγια θέλουμε τερματοφυλακα λογικά παβλενκα.
Δεξι μπακ
Στόπερ
Αριστερο μπακ
3 με 4 μπορεί και 5 χαφ ανάλογα τι θα πουληθεί
Αριστερο εξτρεμ
Δεξί εξτρεμ
Επιθετικό χαφ
Φορ
Μέσα σε όλο αυτό το χάλι εμείς ακόμα δεν έχουμε νέα για προπόνηση ενώ φτάσαμε 24 Μαΐου.
Καμάρα είναι προς πώληση
Ντελιας είναι προς Πώληση
Κοτάρσκι είναι προς πώληση
Ντεσποτοφ είναι προς πώληση
Οζντόεφ θέλει ο ίδιος αν του έρθει 2ετες ή 3ετες θέλει να φύγει.
Πενια δεν κάνει και ψάχνεται κι αυτος
Με λίγα λόγια θέλουμε τερματοφυλακα λογικά παβλενκα.
Δεξι μπακ
Στόπερ
Αριστερο μπακ
3 με 4 μπορεί και 5 χαφ ανάλογα τι θα πουληθεί
Αριστερο εξτρεμ
Δεξί εξτρεμ
Επιθετικό χαφ
Φορ
Μέσα σε όλο αυτό το χάλι εμείς ακόμα δεν έχουμε νέα για προπόνηση ενώ φτάσαμε 24 Μαΐου.
- loukas karadimos
psykoman έγραψε:Κι εγώ μπορεί να έχω όλες τις καλές προθέσεις να σου κάνω εγχείρηση...εσύ θα κάτσεις;;;...![]()
![]()
![]()

- ΑποστόληςΑ