8. Soualiho Meïté
- Shivaspace
Re: 8. Soualiho Meïté
να έχεις τέτοιο χαφ, να περιμένεις μια εβδομάδα ολόκληρη για να πατήσεις και το βαζελο στο κοτέτσι του και να ξεκινάς με αριστερό στόπερ τον λόβρεν..ούτε μια φορά δεν πέρασε πάσα προς το κέντρο, κι εγώ θα ξενέρωνα στη θεση του Μειτέ..ο δε παρτενέρ του την είδε πρώτος σκόρερ..ολη η μαγεία του ΠΑΟΚ μας ειναι αυτό το παιχνίδι με μπαμπα μειτε ταισον ντελια κι εμεις επιλέξαμε να παριστάνουμε τους εγκλωβισμένους απ αυτους τους ανύπαρκτους βάζελους..
Και ο ΠΑΟΚ τότε δεν πήγαινε για τίποτα και έπαιξε απλά 3 μήνες μπάλα. Δεν είναι το ίδιο.marsantos έγραψε: Δευ 10 Νοέμ 2025, 02:04Ο Αουγκουστο ακόμα και την προηγούμενη χρονιά που παλι έπαιζε σερι και κε πιο πολλούς αγώνες, όσο σκασμένος κι αν ήταν δεν είχε την εικόνα του σκασμενου Μεϊτέ. Ο Μεϊτέ όταν φορτώνεται είναι αόρατος. Και η χρονιά είναι στην αρχή της.Miles έγραψε: Δευ 10 Νοέμ 2025, 01:50 Μην την πάθουμε όπως πριν 3 χρόνια, που δεν έβγαινε ο Αουγκούστο από εντεκάδα και απλά εναλλάσσονταν Σβαμπ και Ντάντας, και στο τέλος κάηκε ο Βραζιλιάνος.
Κανένας παίκτης στο επίπεδα το δικό μας δεν γίνεται να πάρει τόσα πολλά παιχνίδια σε τόσο μικρό διάστημα ( 1700 λεπτά ήδη) χωρίς κανένα ρεπό και να μην επηρεαστεί.
Πολύ πολύ κακή διαχείριση
Για την προηγούμενη χρονιά έγραψα. Που πήγαμε στους 8 και παίζαμε κύπελλο με αεκ και οσφπ.renegade έγραψε: Δευ 10 Νοέμ 2025, 02:31 ...
Και ο ΠΑΟΚ τότε δεν πήγαινε για τίποτα και έπαιξε απλά 3 μήνες μπάλα. Δεν είναι το ίδιο.
Κανένας παίκτης στο επίπεδα το δικό μας δεν γίνεται να πάρει τόσα πολλά παιχνίδια σε τόσο μικρό διάστημα ( 1700 λεπτά ήδη) χωρίς κανένα ρεπό και να μην επηρεαστεί.
Πολύ πολύ κακή διαχείριση
Δε διαφωνω πάντως πως ο παίκτης φορτώνεται επικίνδυνα.
Τα λεπτά που πήρε με ΑΕΛ στο κύπελλο, Πανσερραϊκό και Βόλο, έπρεπε να αποφευχθούν πάση θυσία.
Ακόμα και με τους Ελβετούς μας έσωσε το γεγονός ότι έμειναν με 10 από την αρχή του αγώνα, γιατί φαινόταν κατάκοπος ο παίχτης.
Ακόμα και με τους Ελβετούς μας έσωσε το γεγονός ότι έμειναν με 10 από την αρχή του αγώνα, γιατί φαινόταν κατάκοπος ο παίχτης.
Αν υπάρχει τέτοια εξάρτηση από τον Μεϊτέ -που κάτι δείχνει σχετικά με τους άλλους χαφ-, ψάχνεις να βρεις κι άλλους Μεϊτέ - ναι, ο Ζαφείρης μόνο δεν φτάνει, γιατί θα βλέπουμε συνέχεια τότε αυτό το δίδυμο. Είναι μεγάλη συζήτηση, θεωρητική, η τετράδα των χαφ και φοβάμαι ότι, στην πραγματικότητα, ο Ράζβαν δεν θα την πειράξει και του χρόνου, δηλαδή και Οζντόεφ και Καμαρά θα μείνουν. Ο Ιταλός, για μένα, είναι ένα ερωτηματικό, είτε σε σχέση με τους άλλους δύο (Οζντόεφ και Καμαρά) τι παραπάνω μπορεί να προσφέρει είτε, και σε σχέση με το ποια είναι η ρήτρα, με το τι μπορείς να βρεις στην αγορά μ' αυτά τα λεφτά.
Και εκει ακομα επρεπε να βγει στο 3-0.Sera4 έγραψε: Δευ 10 Νοέμ 2025, 08:34 Τα λεπτά που πήρε με ΑΕΛ στο κύπελλο, Πανσερραϊκό και Βόλο, έπρεπε να αποφευχθούν πάση θυσία.
Έτσι φαίνεται αλλά από την άλλη στην ομάδα μετράνε και με το παραπάνω αντοχές, τρεξίματα , καταπονήσεις.
Δε φτάνουν τους παίκτες στο κόκκινο
Δε φτάνουν τους παίκτες στο κόκκινο
Μετά τη διακοπή έχουμε 9 ματς σε 28 μέρες! Μέσα σε αυτά έχουμε 2 ευρωπαικά, 2 φορές αρη, 1 παο, εκτός με λιβαδειά και ατρόμητο. Δεν γίνεται να τα παίξει όλα ο Μειτέ, πρέπει η ομάδα να ανταποκριθεί και χωρίς αυτόν.
Εγώ θα δοκίμαζα πώς πάει το Μπιάνκο Οζντόεφ στο επόμενο με Κηφισιά που είναι θεωρητικά λιγότερο επικίνδυνο ματς και εφόσον λειτουργεί θα το ξαναέβαζα σε ένα από τα δύο με άρη ξανά (μάλλον στο κύπελλο) και με Μαρκό. Οπότε ο Μειτέ θα έπαιζε 6 ματς βασικός με μόνο μια συνεχόμενη τριάδα.
Εγώ θα δοκίμαζα πώς πάει το Μπιάνκο Οζντόεφ στο επόμενο με Κηφισιά που είναι θεωρητικά λιγότερο επικίνδυνο ματς και εφόσον λειτουργεί θα το ξαναέβαζα σε ένα από τα δύο με άρη ξανά (μάλλον στο κύπελλο) και με Μαρκό. Οπότε ο Μειτέ θα έπαιζε 6 ματς βασικός με μόνο μια συνεχόμενη τριάδα.
Απλά είναι τα πράγματα. Δε δίνεις σε κανέναν παίκτη πάνω από 150-160 λεπτά παιχνιδιού ανά 3αδα αγώνων. Όσο σημαντικό και να είναι το παιχνίδι, όσο σημαντικός κι αν είναι ο παίκτης αυτός.
Αν το κάνεις αυτό, έστω εντελώς με τυχαίο τρόπο, θα καταλήξεις σε μια σωστή διαχείριση.
Αν μπεις στη διαδικασία να φτιάξεις και σχέδιο με συνδυασμούς παικτών που θα λείπουν ταυτόχρονα, τότε είσαι κομπλέ.
ΥΓ : Δε θα βγουν τα κουκιά αν δε πάρει πχ 150-200 λεπτά σύνολο ο Μύθου, αλλά τόσα ο Θυμιανης, ο Βολιακο και κάνα ΧατσιδοΜπαλντε
Αν το κάνεις αυτό, έστω εντελώς με τυχαίο τρόπο, θα καταλήξεις σε μια σωστή διαχείριση.
Αν μπεις στη διαδικασία να φτιάξεις και σχέδιο με συνδυασμούς παικτών που θα λείπουν ταυτόχρονα, τότε είσαι κομπλέ.
ΥΓ : Δε θα βγουν τα κουκιά αν δε πάρει πχ 150-200 λεπτά σύνολο ο Μύθου, αλλά τόσα ο Θυμιανης, ο Βολιακο και κάνα ΧατσιδοΜπαλντε
Θα παρουμε την αναβολη μας σε αυτο το διαστημα, το θεωρω δεδομενο.Afanas έγραψε: Δευ 10 Νοέμ 2025, 13:35 Μετά τη διακοπή έχουμε 9 ματς σε 28 μέρες! Μέσα σε αυτά έχουμε 2 ευρωπαικά, 2 φορές αρη, 1 παο, εκτός με λιβαδειά και ατρόμητο. Δεν γίνεται να τα παίξει όλα ο Μειτέ, πρέπει η ομάδα να ανταποκριθεί και χωρίς αυτόν.
εν τω μεταξύ δεν ξέρω αν σημειώθηκε, αν η δική μου οπτική καλά το έπιασε. Στο δεύτερο τέρμα την ευθύνη την έχει ο μεϊτέ. Δύο παίκτες μας καλύπτουν, κλείνουν, τον αντίπαλο στην δεξιά ανάπτυξη του. Η μπάλα πηγαίνει στον σκόρερ που θα έπρεπε να έχει την κάλυψη του μεϊτέ. Τα σέντερ μπακ μας στην θέση τους χωρίς πολλούς αντιπάλους εντός. Συνεπώς ο σουαλέ θα έπρεπε να βρίσκετε λίγο πιο μπροστά από κει που βρίσκονταν.
δεν λέει κάτι αυτό, συμβαίνουν, για κίνηση μιλάμε, για θέσεις, για ποδόσφαιρο. Δεν ξέρω πάλι αν η ευθύνη της κόπωσης γενικά φταίει. Απλά μια διαπίστωση μέσα από τα δικά μου μάτια. Ξανά επαναλαμβάνω ότι το ποδόσφαιρο επί χόρτου δεν είναι πλέϊ στέησον!
δεν λέει κάτι αυτό, συμβαίνουν, για κίνηση μιλάμε, για θέσεις, για ποδόσφαιρο. Δεν ξέρω πάλι αν η ευθύνη της κόπωσης γενικά φταίει. Απλά μια διαπίστωση μέσα από τα δικά μου μάτια. Ξανά επαναλαμβάνω ότι το ποδόσφαιρο επί χόρτου δεν είναι πλέϊ στέησον!
Έχεις τσεκάρει το πρόγραμμα μετά τα Χριστούγεννα; Υπάρχει περίπτωση να πάμε με 2 ματς τη βδομάδα μέχρι τον Μάρτιο, αν φτάσουμε ημιτελικά κυπέλλου και έχουμε πλει οφ για το Γιουρόπαicue έγραψε: Δευ 10 Νοέμ 2025, 14:47 Θα παρουμε την αναβολη μας σε αυτο το διαστημα, το θεωρω δεδομενο.
DamoN έγραψε: Παρ 07 Νοέμ 2025, 17:10 Εγώ πάλι δεν ανησυχώ για την διαχείριση του γιατί κάνει διαχείριση μόνος του …
Στα μισά ματς του πρωταθλήματος κάνει προπόνηση
Και εξηγούμαι …
Δεν είναι αυτός ο παίχτης για Ελλάδα .
Είναι από αυτούς που βλέπουμε να παίζουν 60 ματς τον χρόνο και λέμε αυτοί γιατί δεν κουράζονται; Γιατί δεν τραυματίζονται ;
Ο ΠΑΟΚ προσπαθεί να έχει 2 ενδεκάδες γιατί είναι αδύνατο να αντέξει κάποιος 2 παιχνίδια σε 3 μέρες . Ετσι έχουμε μάθει . Και οι αθλητές μας όντως τέτοιοι είναι .
Αυτός δεν είναι τέτοιος . Στην χρονιά του πρωταθλήματος από το ματς που μπήκε βασικός με σκουλήκι πόσα ματς δεν ξεκίνησε ; Στα πλέι οφ τον είδατε κουρασμένο ;
Ποιες είναι οι 2 ισάξιοι για κάθε θέση στην Ρεάλ, στην Μπαρτσα , στην Λίβερπουλ που μοιράζονται τα ματς ;
Πιο πολύ με ανησυχεί η διαχείριση του Ντελια όταν παίζει νον στοπ παρά του Μειτε
Γαμω τον στόμα μου
Εν τω μεταξύ ο βαζελος πάει για σέντρα με το εσωτερικό φάλτσο … η μπάλα πάει στον Μειτε κ αντί να φύγει πιο πέρα, γυρίζει από την άλλη … αν σε θέλει η καριοκα …
- These users thanked the author -keeper- for the post (total 2):
- Ally Samagoal, tzo_1926