Razvan Lucescu IV

Άβαταρ μέλους
JohnDag

Re: Razvan Lucescu IV

Δημοσίευση από JohnDag »

@ black

Μα δεν είπε κανεις ότι δεν το διεκδικεί.

Το θέμα είναι ότι όσο κοντά είναι το πρωτάθλημα, το ίδιο κοντά είναι και η 4η θέση.

Επίσης, ο προβληματισμός και η συζήτηση γίνεται πάνω σε συγκεκριμένα δεδομένα.

Πρώτον, η ξεκάθαρη αναποτελεσματικότητα στα παιχνίδια με αντιπάλους πάνω από την 5η θέση. Και δυστυχώς πλέον με αυτούς μόνο εμεινε να παίξεις εκτός Λαμίας.

Δεύτερον, η τραγική αγωνιστική εικόνα των τελευταίων παιχνιδιών.

Τρίτον, το μόνιμο pattern που αφορά τον Λουτσεσκου και το πως τελειώνουν οι ομάδες του τη σεζόν με βάση τα δυο προηγούμενα χρόνια.

Δεν είπε κανεις ότι ήρθε το τέλος του κόσμου.

Όλα ανοιχτά είναι και στο χερι του προπονητή είναι να τα γυρίσει. Και των παικτών του.

Προβληματισμός υπάρχει και θεωρω απολύτως δικαιολογημένος βαση των δεδομένων που ανέλυσα πιο πάνω.
Άβαταρ μέλους
AlxNeapoli1

Δημοσίευση από AlxNeapoli1 »

Ας μην ειμαστε αδικοι. Μια χαρα πρωταθλητισμο κανουμε. Απλα η εικονα τελευταια ειναι κακη. Στο χερι τους ειναι να το γυρισουν, δε χαθηκε κανεις στοχος ακομα. Αυτη η βδομαδα θα κρινει ολη τη χρονια.
Άβαταρ μέλους
van rooy

Δημοσίευση από van rooy »

Σχολιάζουμε ότι φτάνουμε στη πηγή και δεν πίνουμε νερό.

Παίζουμε ματς που μπορούν να αλλάξουν τη μοίρα μας και τα κάνουμε κάθε φορά σκ...α....

Φέτος είτε το πίστευαν είτε όχι στην ομάδα ότι μπορούμε να κατακτήσουμε το πρωτάθλημα κατορθώσαμε με τον Λουτσκέσκου και τους παίκτες μας να είμαστε στη πηγή και σχολιάζουμε τι φταίει και δεν μπορούμε να πιούμε νερό .

Όταν μια ομάδα περιμένει στην έδρα της τον < τελειωμένο> γαύρο που έχει αλλάξει προπονητές και παίκτες περισσότερους και απο το πουκάμισα ενός τραγουδιστή και τρως 4 γκολ τι θέλεις να κάνουμε?

Να είμαστε σε νιρβανα? Έρχεται το χανούμι και ισοφαρίζουμε στο τέλος...έρχεται το σκουλήκι και σε κάνει διπλό..Πόσες ευκαιρίες θα μας δοθούν για να κλειδώσουμε το πρωτάθλημα?

Προκρίνεσαι απο τους ομίλους απευθείας στους 16 ....και εκ του αποτελέσματος με τους κροάτες αποδεικνύεται ότι ο προγραμματισμός φορμαρίσματος της ομάδας ήταν λανθασμένος. Ας έπαιζε η ομάδα και ας έχανε ....

Ποιος ΠΑΟΚΤΣΗΣ θα έλεγε το παραμικρό ????????

Παίξαμε με βάζελο και αποκλειστήκαμε με τραγικό τρόπο , ποιος ΠΑΟΚΤΣΗΣ δεν αναγνώρισε την κατάθεση ψυχής της ομάδας?

Κατακτώντας τη πρώτη θέση παραπάνω απο μια φορές μέσα στην διάρκεια της κανονικής σεζόν συνεπάγεται ότι δεν ήμασταν απλά διεκδικητές αλλά κρατούσαμε την τύχη στα χέρια μας.

Ο φόβος , ο θυμός, η στεναχώρια μας πηγάζουν απο το ένστικτο να μην ξαναδούμε το έργο της κατάρρευσης των 2 τελευταίων ετών στα πλέι οφ.

Το κλίμα το δημιουργούν οι εμφανίσεις περισσότερο παρά τα αποτελέσματα.

υγ. Ο προπονητής μας γνώριζε ότι η ομάδα μας είναι τέζα? Αν δεν το γνώριζε ...δεν θα σχολιάσω τίποτα επ αυτού...αν όμως το γνώριζε ...όφειλε στο πρώτο ματς των πλέι οφ που καταθέτεις τα διαπιστευτήρια σου ως προς την συνέχεια να βρεις τον τρόπο να προστατέψεις τον εαυτό σου και τους παίκτες.

Ακούω να λένε υπάρχουν άλλα 9 ματς...ποιος μπορεί να είναι τόσο αισιόδοξος ?

Αν αποκλειστούμε με ανάλογη εικόνα απο τους κροάτες με ποιο τρόπο θα επαναφέρει την ψυχολογία των παικτών στο προηγούμενο επίπεδο όταν ο φόβος και η αμφιβολία θα έχει φωλιάσει μέσα τους.

Παίζεις το επόμενο παιχνίδι των πλέι οφ...και προηγείται ο αντίπαλος...Ποιος θα έχει τα ψυχικά αποθέματα να το γυρίσει?

Ο πρωταθλητισμός πέραν της καλής ομάδας απαιτεί....πνευματική δύναμη ...και κάκαλαααααααα.

Φέτος εύχομαι να τα καταφέρουμε ,να επιστρέψει η ομάδα στην κατάσταση που βρίσκονταν και να το σηκώσουμε.

Το καλοκαίρι θα συζητάμε πάλι για υπερβάσεις καθώς θα σκάσουν πωλήσεις...και τότε τρεχάτε ποδαράκια μου...και φτου πάλι απο την αρχή.

Όταν σου δίνεται η ευκαιρία την αρπάζεις...γιατί μπορεί να μην σου ξαναδοθεί ποτέ ή να σου ξαναδοθεί μετά απο πολλά χρόνια.
Άβαταρ μέλους
dragon

Δημοσίευση από dragon »

AlxNeapoli1 έγραψε:Ας μην ειμαστε αδικοι. Μια χαρα πρωταθλητισμο κανουμε. Απλα η εικονα τελευταια ειναι κακη. Στο χερι τους ειναι να το γυρισουν, δε χαθηκε κανεις στοχος ακομα. Αυτη η βδομαδα θα κρινει ολη τη χρονια.
Πάρε μια απόφαση , το παραπάνω ή κρούση στον Αμπελ εχθές?
Άβαταρ μέλους
AlxNeapoli1

Ποιο ειναι το προβλημα σου ακριβως και με προκαλεις συνεχεια? Εχεις καποια εμμονη μαζι μου? να το κοιταξεις αυτο, ανησυχητικο ειναι.
Άβαταρ μέλους
JohnDag

Δημοσίευση από JohnDag »

Ας μην πάμε τόσο μακριά.

Σε πρώτη φάση πρέπει να αλλάξει η εικόνα της ομάδας.

Η εικόνα που έδειξε στα δυο τελευταία ματς ήταν εικόνα αποσύνθεσης.

Ευκαιρία δεν κάναμε σε δυο ολόκληρα 90λεπτα.

Ας δείξει η ομάδα ένα καλό πρόσωπο αρχής γενομένης από την Πέμπτη (άσχετα με το αν θα αποκλειστούμε ή όχι) να ανεβεί λίγο αρχικά η ψυχολογία.

Κι ας προετοιμαστούν μετά ξεκούραστοι και με καθαρό μυαλό για το ματς με τον βαζελο.

Με ένα διπλό εκεί, γυρίζει η ψυχολογία και μπαίνεις ξανά για τα καλά στο κόλπο.

Αυτό το ματς είναι κομβικό για την συνέχεια όχι μόνο όσον αφορά την διεκδίκηση του πρωταθλήματος αλλά και όσον αφορά την αποφυγή της 4ης θέσης.

Περιμένω από προπονητή και από τους παίκτες να τα δώσουν όλα γιατί δεν υπάρχουν αλλά περιθώρια πλέον.
Μπαρκαρούτσος

Δημοσίευση από Μπαρκαρούτσος »

AlxNeapoli1 έγραψε:Ποιο ειναι το προβλημα σου ακριβως και με προκαλεις συνεχεια? Εχεις καποια εμμονη μαζι μου? να το κοιταξεις αυτο, ανησυχητικο ειναι.

Μια ερώτηση σε έκανε. Όντως φάσκεις και αντιφάσκεις. Χθες είπες να πάρουμε Abel!
Άβαταρ μέλους
dragon

Δημοσίευση από dragon »

AlxNeapoli1 έγραψε:Ποιο ειναι το προβλημα σου ακριβως και με προκαλεις συνεχεια? Εχεις καποια εμμονη μαζι μου? να το κοιταξεις αυτο, ανησυχητικο ειναι.
Ποια ακριβώς είναι η πρόκληση. Έγραψες κάτι προχθές που μοιάζει αντιφατικό με το αυτό που έγραψες σμρ κ νομίζω ότι η ερώτηση είναι ευλογη. Μπορείς απλά να μην απαντήσεις δεν χρειάζεται να βλέπεις φαντάσματα
Άβαταρ μέλους
nunies4

Δημοσίευση από nunies4 »

Προφανως και το διεκδικουμε. Θα ηταν αστειο να πουμε οτι με 9 ματς ακομα στο -2 δεν το διεκδικουμε την στιγμη μαλιστα που το διεκδικουν και αλλοι 3 και καθε Κυριακη θα πεφτουν κορμια σε καθε ματς.
Ισως ολη αυτη η συζητηση περι εμφανισεων και ξεζουμισματος να μην ειχε ανοιξει καν αν η ομαδα σε 2 μονο ματς ηταν πιο "εξυπνη".
Το ενα ειναι το ματς με τον γαυρο που αρκουσε να μην χασεις για να τον κρατησεις στο -7 και να τον τελειωσεις και το αλλο ηταν το προχθεσινο, οχι επειδη ηταν ο ρουλης, αλλα γιατι παρεμενες στο +1 και αγοραζες και 20 μερες ξεκουρασης και γεμισμα μπαταριων χωρις την εσωστρεφεια που παει να δημιουργηθει.
Άβαταρ μέλους
AlxNeapoli1

Μπαρκαρούτσος έγραψε:

Μια ερώτηση σε έκανε. Όντως φάσκεις και αντιφάσκεις. Χθες είπες να πάρουμε Abel!
Δεν εκπλησσομαι. Ζητησα ποσες φορες να μην ασχολειται μαζι μου μετα τα τοσα που μου εχει πει και εσυ ξανατρεχεις να τον στηριξεις.
Περιεργα πραγματα γινονται σε ενα φορουμ ΠΑΟΚτσηδικο.
Κι επειδη δε νομιζω να εισαι χαζος, ξερεις πολυ καλα οτι στηριζουμε την ομαδα ΟΣΟ ειναι προπονητης και με τη ληξη της σεζον θα προτεινα Αμπελ.
Αλλα ενταξει, ο καθενας την οπτικη του.
Άβαταρ μέλους
AlxNeapoli1

dragon έγραψε:
Ποια ακριβώς είναι η πρόκληση. Έγραψες κάτι προχθές που μοιάζει αντιφατικό με το αυτό που έγραψες σμρ κ νομίζω ότι η ερώτηση είναι ευλογη. Μπορείς απλά να μην απαντήσεις δεν χρειάζεται να βλέπεις φαντάσματα
Εισαι μελος που προκαλει συνεχως. Ειναι επιλογη μου να μη θελω να συζηταω μαζι σου γιατι απο την πρωτη στιγμη που μπηκα μου επιτιθεσαι με τις ευλογιες του Μπαρκαρουτσου και παρα τις παρατηρησεις του Σνουφελ συνεχισες.
Καθολου αντιφατικο. Οσο μπορει ο καθενας αντιλαμβανεται τα γραπτα.
Άβαταρ μέλους
Blackgr4
Moderator

Δημοσίευση από Blackgr4 »

JohnDag έγραψε:@ black

Μα δεν είπε κανεις ότι δεν το διεκδικεί.

Το θέμα είναι ότι όσο κοντά είναι το πρωτάθλημα, το ίδιο κοντά είναι και η 4η θέση.

Επίσης, ο προβληματισμός και η συζήτηση γίνεται πάνω σε συγκεκριμένα δεδομένα.

Πρώτον, η ξεκάθαρη αναποτελεσματικότητα στα παιχνίδια με αντιπάλους πάνω από την 5η θέση. Και δυστυχώς πλέον με αυτούς μόνο εμεινε να παίξεις εκτός Λαμίας.

Δεύτερον, η τραγική αγωνιστική εικόνα των τελευταίων παιχνιδιών.

Τρίτον, το μόνιμο pattern που αφορά τον Λουτσεσκου και το πως τελειώνουν οι ομάδες του τη σεζόν με βάση τα δυο προηγούμενα χρόνια.

Δεν είπε κανεις ότι ήρθε το τέλος του κόσμου.

Όλα ανοιχτά είναι και στο χερι του προπονητή είναι να τα γυρίσει. Και των παικτών του.

Προβληματισμός υπάρχει και θεωρω απολύτως δικαιολογημένος βαση των δεδομένων που ανέλυσα πιο πάνω.
Εννοείται πως είναι στο χέρι και του προπονητή και των παικτών να γυρίσουν την κατάσταση.
Και προσωπικά όταν λέω γυρίσουν, δεν εννοώ να πάρουν το πρωτάθλημα.
Εμένα προσωπικά με χάλασε το ύφος και η προσέγγιση που είχαν στα δυο τελευταία παιχνίδια.
Περισσότερο με το λήκι και λιγότερο με Ντινάμο.
Απάθεια, ελάχιστο νεύρο, ελάχιστες έως μηδενικές εντάσεις, ορισμένοι με μπλαζέ ύφος κλπ.
Το να παίξω και να χάσω δεν με πειράζει όταν εκ των πραγμάτων δεν έχω (για μένα) το καλύτερο και πιο ακριβό ρόστερ.
Με πειράζει να βλέπω 11 παίκτες έτοιμους να τους πάρει ο ύπνος. Και αυτό είναι που χρεώνω 100% στον προπονητή.
Δεν το είχα δει ποτέ μέχρι πρόσφατα. Τώρα το είδα, τώρα το ΞΑΝΑείδα, άρα τώρα του το χρεώνω.

Μακάρι να έχει να κάνει με κούραση είτε σωματική είτε πνευματική και να το γυρίσουν.
Δεν θα κάτσω να συγκρίνω και να αναφέρω κανένα μοτίβο προηγούμενων ετών, γιατί είναι άλλο πράγμα να ελπίζω να αντέξει να παίζει ως τον Απρίλιο ο Μιτρίτσα και άλλο πράγμα ο Αντρίγια.
Ανεξάρτητα με τα κενά του ρόστερ, εννοείται πως έχεις καλύτερο φέτος σε σχέση με προηγούμενες χρονιές.
Jack_MeHoff

Δημοσίευση από Jack_MeHoff »

Γνωρίζει κάποιος λόγω σπουδών πάνω στο αντικείμενο να μας πει αν ίσως για την κοιλιά που κάνει η ομάδα μας (κάθε σεζόν) με τον συγκεκριμένο προπονητή, στο τέλος της σεζόν, ευθύνεται η έλλειψη εργοφυσιολόγου;

Δεν γνωρίζω κάποια άλλη φιλόδοξη επαγγελματική ομάδα με τη συγκεκριμένη ιδιοτροπία.
Άβαταρ μέλους
Tolaros

Δημοσίευση από Tolaros »

Ναι σωστά , δε μιλάμε για πρωταθλητισμό απλά , μιλάμε για να το πάρουμε.
Άμα μιλάμε για πρωταθλητισμό η ομάδα έχει ήδη αποδείξει ότι κάνει , δε θα γκρίνιαζε κανείς.
Γκρινιάζουμε , εγώ τουλάχιστον μην πιανω κι αλλούς στο στόμα μου, γιατί φέτος ήταν ευκαιρία να το πάρουμε κιόλας ,όχι μόνο να το διεκδικήσουμε. Έπρεπε να κάνουμε reraise όταν ξαναήρθε η σειρά μας το χειμώνα, δε στηρίξαμε το φύλλο μας, κάναμε απλά πάσο.
Άβαταρ μέλους
dragon

Δημοσίευση από dragon »

AlxNeapoli1 έγραψε:
dragon έγραψε:
Εισαι μελος που προκαλει συνεχως. Ειναι επιλογη μου να μη θελω να συζηταω μαζι σου γιατι απο την πρωτη στιγμη που μπηκα μου επιτιθεσαι με τις ευλογιες του Μπαρκαρουτσου και παρα τις παρατηρησεις του Σνουφελ συνεχισες.
Καθολου αντιφατικο. Οσο μπορει ο καθενας αντιλαμβανεται τα γραπτα.

μπορείς απλά να μην απαντας σε ερωτησεις εφόσον σε δυσκολεύει. Το φόρουμ λειτουργεί κάτω από κάποιους συγκεκριμένους κανόνες κ εκεί δεν διάβασα ότι είσαι στο απυρόβλητο. Είσαι master του whataboutism κ αυτός είναι λόγος να μην ασχολείται κάποιος μαζί σου κ όχι το σύνδρομο καταδίωξης . Ως εκ τούτου θα ξεκινησω να μη σε βλέπω όπως ζητάς, δεν έχει νόημα. Τέλος από εμένα
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Roster”