Volley γυναικών - Αγώνες και νέα 2023-2024
Re: Volley γυναικών - Αγώνες και νέα 2023-2024
Το γυναικείο τμήμα φέρνει παρά πολύ στο ανδρικό τμήμα τη χρονιά 2020-2021.
Από την πρώτη μέρα βλέπουμε αλχημείες στην πιο κομβική θέση στο βόλεϊ, ενώ ο προπονητής δείχνει να μην έχει δουλέψει τίποτα ως προς τη σύνδεση της ομάδας.
Διαφωνώ και εγώ με τη σκοπιμότητα του να φέρουμε ξένη πασαδόρο ενώ έχουμε την Ηλιοπούλου, όταν η ομάδα πονάει σε άλλες θέσεις περισσότερο.
Το χειρότερο είναι ότι παρουσιαζομαστε ασύνδετοι και ο προπονητής σαν άλλος Δεληκωστας είναι από τη μία δικαιολογία στην άλλη. Δε βλέπω πραγματικά να αντιλαμβάνεται ότι φέρει και αυτός ευθύνη στον τρόπο που παρουσιάζεται η ομάδα στα παιχνίδια με τις τακτικές να έχουν πάει περίπατο. Για παράδειγμα θα μπορούσε να βάλει την Τερζόγλου είτε στην αρχή είτε στις περιστροφές ώστε να ενισχύσει το μπλοκ, όπως σωστά είπε ο Willie.
Αντιθέτως τον φταίνε όλα αντί να δουλέψει με τα όσα έχει και μάλιστα όταν πια έχει δώσει αυτός εντολή για ενίσχυση στην πάσα και στις ακραίες.
Εύχομαι να παρουσιαστεί το σύνολο πιο ανταγωνιστικό αλλά πολύ φοβάμαι ότι το τέλος αυτών των εμφανίσεων δεν έχει έρθει.
Από την πρώτη μέρα βλέπουμε αλχημείες στην πιο κομβική θέση στο βόλεϊ, ενώ ο προπονητής δείχνει να μην έχει δουλέψει τίποτα ως προς τη σύνδεση της ομάδας.
Διαφωνώ και εγώ με τη σκοπιμότητα του να φέρουμε ξένη πασαδόρο ενώ έχουμε την Ηλιοπούλου, όταν η ομάδα πονάει σε άλλες θέσεις περισσότερο.
Το χειρότερο είναι ότι παρουσιαζομαστε ασύνδετοι και ο προπονητής σαν άλλος Δεληκωστας είναι από τη μία δικαιολογία στην άλλη. Δε βλέπω πραγματικά να αντιλαμβάνεται ότι φέρει και αυτός ευθύνη στον τρόπο που παρουσιάζεται η ομάδα στα παιχνίδια με τις τακτικές να έχουν πάει περίπατο. Για παράδειγμα θα μπορούσε να βάλει την Τερζόγλου είτε στην αρχή είτε στις περιστροφές ώστε να ενισχύσει το μπλοκ, όπως σωστά είπε ο Willie.
Αντιθέτως τον φταίνε όλα αντί να δουλέψει με τα όσα έχει και μάλιστα όταν πια έχει δώσει αυτός εντολή για ενίσχυση στην πάσα και στις ακραίες.
Εύχομαι να παρουσιαστεί το σύνολο πιο ανταγωνιστικό αλλά πολύ φοβάμαι ότι το τέλος αυτών των εμφανίσεων δεν έχει έρθει.
- miburosaito
Για οσους δεν εχουμε μεταδοση, θα εχουμε ανοιχτα τα livescore και το σαιτ της CEV..
https://www.cev.eu/match-centres/2024-e ... aden/#info
https://www.cev.eu/match-centres/2024-e ... aden/#info
Επίσης στο CosmoteSports 7 το δείχνει για όποιον έχει συνδρομητική.
Δεν ξέρω γιατί ξεχνάτε όλοι τον Ντουμιτρέσκου.fuzztone έγραψε:Απαγόρευση δηλώσεων τώρα, μόνο στον Ζάγκοτς!Cylon-4 έγραψε:Ζάκοτς:
«Δεν είμαστε και με την καλύτερη διάθεση μετά την κακή εμφάνιση και την ήττα από τον Ολυμπιακό, αλλά και κάποια προβλήματα με ιώσεις που προέκυψαν. Παρόλα αυτά θα κάνουμε την προσπάθεια μας σ' αυτό το ιστορικό παιχνίδι για τον σύλλογο.
Ειλικρινά δεν θυμάμαι να έχω εκνευριστεί με προπονητή τόσο πολύ και σε οποιοδήποτε άθλημα. Ούτε καν με Παράσχο και την 7ρα στο φιλικό, ή με τον Μπερέτα...ίσως μόνο με τον Φρίνγκερ κάτι ανάλογο (ο Γούναρης είναι εκτός συναγωνισμού...)
- miburosaito
Να μπορούσα στα σύννεφα
να `χα εγώ βενζινάδικο
στο κενό να κινδύνευα
για τ’ αστέρι μου τ’ άδικο.
Δικό σας!
να `χα εγώ βενζινάδικο
στο κενό να κινδύνευα
για τ’ αστέρι μου τ’ άδικο.
Δικό σας!
- Willie the Pimp
Λόγω δουλειάς δυστυχώς δεν κατάφερα να είμαι στο παλατάκι (3 και ο κούκος). Το παιχνίδι για όποιον ενδιαφέρεται υπάρχει στο σπορτζον.
- Willie the Pimp
18-25 το 1ο. Επειδή μπήκα στο 6-14. Ξεκινήσαμε από την αρχή με την Οικονομίδου;
Ναι, με 1/8 επιθέσεις.
Γενικά είμαστε μια υπέροχη ατμόσφαιρα.
Γενικά είμαστε μια υπέροχη ατμόσφαιρα.
- Willie the Pimp
Η Γουίλιαμς παίζει ακραία. Βέβαια μας έχει τυφλώσει λίγο.
- Willie the Pimp
-
spiridoula
-
spiridoula
- miburosaito
Βοηθησε η εισοδος της Ηλιοπουλου αλλα τα απανωτα λαθη στο τελος κοστισαν το σετ....