Volley Ανδρών: Αγώνες & νέα 2023-2024

Σχόλια - κριτική για όλους τους αγώνες του πρωταθλήματος και όλων των παραλειπομένων...
Άβαταρ μέλους
PaokCuba4

Re: Volley Ανδρών: Αγώνες & νέα 2023-2024

Δημοσίευση από PaokCuba4 »

Cylon-4 έγραψε:
Aeon έγραψε:Συγχαρητήρια στην Ομάδα. Μια ακόμη νίκη και μια ακόμη καλή εμφάνιση. Ωραίο κλίμα.

Ευχαριστώ πολύ τον Ευγενέστατο Προπονητή μας, τον εξαιρετικό Josko Milenkoski και τον Αρχηγό μας Γιάννη Τακουρίδη για τις φωτογραφίες στο τέλος του αγώνα.
Ο κοουτς ειναι πραγματι, εξαιρετικα καλλιεργημενος ανθρωπος, ιδιαιτερα ευγενης και μιλαει καλυτερα τα Ελληνικα και απο αρκετους Ελληνες.
Και σαν παρουσία φαίνεται το πόσο ευγενική προσωπικότητα είναι. Και μάλιστα δείχνει το πόσο βαθιές γνώσεις έχει για το άθλημα.

Θεωρώ επίσης ότι είναι με διαφορά ένας από τους πιο ικανούς προπονητές που έχουν περάσει από το Ελληνικό βόλεϊ, καθώς δεν είναι μόνο η δουλειά που κάνει, αλλά θέλει να βοηθήσει τον κάθε παίκτη να ανεβάσει απόδοση. Βλέπεις το πόσο συζητάει με τους παίκτες και πως τους υπερασπίζεται όταν δεν έχουν καλή απόδοση. Αυτό φάνηκε και πέρσι μετά την τελευταία ήττα μας από τον Παναθηναϊκό αλλά και φέτος μετά την ήττα με τον Μίλωνα. Επίσης ο Ράπτης μίλησε κολακευτικά για τον Γιόσκο, αναφέροντας το ότι πάντα ρωτούσε τους παίκτες το τι θέλουν και τι να βελτιώσει και ο ίδιος σαν προπονητής. Λίγοι προπονητές δεν είναι εγωιστές και κυνηγούν να βελτιώνονται.
Άβαταρ μέλους
PaokCuba4

Και η βαθμολογία με το τέλος της 9ης αγωνιστικής (ο Μίλωνας έχει έναν αγώνα λιγότερο) και για το τέλος του 2023:

Εικόνα

Και η 10η αγωνιστική που αναμένεται να είναι καυτή:

Εικόνα

ΠΑΜΕ ΠΑΟΚΑΡΑ!!!!
Άβαταρ μέλους
PaokCuba4

O ΔΙΚΟΣ ΜΑΣ ΠΑΟΚ!!!!

Εικόνα
Άβαταρ μέλους
kataramenos5

Δημοσίευση από kataramenos5 »

PaokCuba4 έγραψε:
Λες για τις κλειστές θύρες. Και οι άλλοι πως βρέθηκαν στην απέναντι θύρα; Πέταξαν;

Και δέχομαι τις κλειστές θύρες. Εσύ είσαι ευχαριστημένος; Άμα είσαι, μπράβο σου!

!
Σα να μην εχεις παει παλατακι ποτε.Ρωτα το Μπαρκα πως πας απ τη μια θυρα στην αλλη.Αυτο που λεω ειναι απλα οτι απεναντι απ την καμερα πηγαν μονο οσοι ανεβοκατεβηκαν ολα τα σκαλια.Ανοικτη ηταν μονο η κεντρικη κι αν προσεξεις τα πλαινα πλανα ,απεναντι απ το φιλε ειχε φυσικα περισσότερο κοσμο απ τη μερια που ναι τα επισημα.
Αν θα πρεπε να ναι περισσότεροι συμφωνιυμε αλλα και μπασκετ και βολλευ σερι και τετραημερο και ωραρια χριστουγεννων ε δε θα τρελαθω κιολας που δεν ειχε χιλια ατομα 8 το βραδυ με την αγορα ανοικτη και σημερα..Ουτε εγω δεν αντεξα .6 ωρες γηπεδο ?
Στα του αγωνα 2 σετ ειδα ολα κι όλα ,επιτελους μπλοκ θα πω αλλα η μεταδοση ηταν με πολλα σπασιματα και με βγηκαν τα ματια.
Άβαταρ μέλους
PaokCuba4

Mια χαρά έχω πάει Παλατάκι αγαπητέ και δε θα μου πει κανείς αν πάω ή δεν πάω. Όπως δε θα το κάνω ποτέ αυτό, γιατί δε θα σου παραταξω ποτέ την παρουσία μου στα της ομάδας λες και είναι παράσημο.

Αλλά δε θεωρώ σε καμία περίπτωση ότι αυτή είναι δικαιολογία για να μη πας στο γηπεδο. Γιατί άμα μαζευες κόσμο μια χαρά θα ανοίγανε και θύρες και μια χαρά κόσμος θα γέμιζε το γήπεδο. Και επίσης καταλαβαίνω τις δυσκολίες που έχει να πας από τη μία θύρα στην άλλη αλλά και πάλι δεν αποτελεί δικαιολογία το να έχει μόνο 100 άτομα ακόμα και με κλειστές θύρες.

Ακόμα και να έχεις μόνο διαθέσιμα τα επίσημα ή συγκεκριμένες θύρες για τους Χ και Ψ λόγους η εικόνα είναι απογοητευτική. Και δεν αναφέρομαι σε αυτούς που θα έρθουν από το μπάσκετ και θα κάτσουν 6 ώρες στο γήπεδο. Αλλά σε όλους αυτούς που δεν πατάνε καν.

Και τα περί Χριστουγέννων, αργιών κλπ τα ακούω βερεσε γιατί ξέρω ότι ούτε οι ίδιοι τα πιστεύουν. Γιατί ένα ποδόσφαιρο να είχε μια χαρά θα γέμιζε η Τούμπα. Εκεί ως δια μαγείας οι ώρες δεν επηρεάζουν τους "εκλεπτυσμένους". Μόνο στο μπάσκετ, στο βόλεϊ και στο χάντμπολ αλλάζουν κατά το δοκούν οι προτιμήσεις στις ώρες.

Άμα εσύ είσαι ευχαριστημένος με αυτήν την εικόνα, τότε με γεια σου με χαρά σου. Λυπάμαι όμως γιατί περίμενα κάτι τελείως διαφορετικό από ανθρώπους που πάνε γήπεδο και έχουν το προνόμιο να είναι και γεωγραφικά κοντά στην ομάδα, όπως εσύ.

Δεν μπορούμε να τα έχουμε όλα σε αυτή τη ζωή.

Καλές γιορτές!
Άβαταρ μέλους
kataramenos5

Δημοσίευση από kataramenos5 »

Κουβανε στην τσιτα εισαι ,δεν ειναι για κουβέντα Ρωτας πως βρεθηκαν εκει οι 5-10 σ αυτο απανταω .Αλλο σου λεω αλλιως το παιρνεις.Ρωτα Μπαρκα Καλες γιορτες.
Άβαταρ μέλους
PaokCuba4

Μια χαρά ήρεμος είμαι και μια χαρά έχω καταλάβει τι λες.

Και έρχομαι εν συνεχεία και σου ξεκαθαρίζω προς σε ποιους απευθύνομαι μιας και νομίζεις ότι εγώ μιλώ για όσους θα κάτσουν να παρακολουθήσουν δύο παιχνίδια.

Νομίζω ότι είμαι απόλυτα σαφής για να μου υποδεικνύεις και σε ποιους θα απευθυνθώ.
Άβαταρ μέλους
PaokCuba4

Γιορτές έχουμε και φυσικά δε θα λείπουν τα αφιερώματα!

Και ο λόγος πάει στα μέλη του τόπικ!

Μπορείτε να επιλέξετε ανάμεσα από 3 επιλογές για το αφιέρωμα που θέλετε!

Α. Αγώνες του ΠΑΟΚ

Β. Where are they now? -- 00's Version

Γ. Where are they now? -- Παλτά Version

Η ψηφοφορία θα είναι ανοιχτή μέχρι το βράδυ της 28ης Δεκεμβρίου!
Άβαταρ μέλους
Hayate

Δημοσίευση από Hayate »

Εύκολη απάντηση

Το Γ εννοείται
Άβαταρ μέλους
Hermann

Δημοσίευση από Hermann »

Γ και από εμένα!
Άβαταρ μέλους