Μεταγραφές Καλοκαιριού 2022 III

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
icue

Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2022 III

Δημοσίευση από icue »

Εγω παντως με αυτα που διαβαζω εδω μεσα τον Νασμπεργκ τον περιμενω ενα κραμα μεταξυ Κατσικα και Βιβιαν.
Άβαταρ μέλους
Jairo

Δημοσίευση από Jairo »

πάντως το όνομα του έπαιζε δυνατά για Φούλαμ, Κρύσταλ Πάλας, και μερικές ακόμα.
george188

Δημοσίευση από george188 »

john4serres έγραψε:Θα είναι άδικο να μπουν στην ευρωπαϊκή λίστα.

Αν ήμουν Λουτσέσκου δεν θα έβαζα κανέναν από Thomas, Soteldo, Narey.
Με την ίδια λογική ούτε ο κουτσιας θα έμπαινε μόλις με μια προπόνηση κ ένα φιλικό. Θες κ άλλη επιλογή φορ
boogeyman77
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από boogeyman77 »

icue έγραψε:Εγω παντως με αυτα που διαβαζω εδω μεσα τον Νασμπεργκ τον περιμενω ενα κραμα μεταξυ Κατσικα και Βιβιαν.
Μεταξύ μας,το βιογραφικό του για κάτι τέτοιο προϊδεάζει. Μακάρι να είναι η εξαίρεση στον κανόνα και να είναι ο Νορβηγός Βάρντι της άμυνας που εμφανίστηκε από το πουθενά στα 28 χωρις καθόλου περγαμηνές. Μόνο το ότι τον φέρνει ο Boto μου αφήνει μια μικρή αχτίδα αισιοδοξίας
Άβαταρ μέλους
Μαυρο Χιονι
Moderator

Δημοσίευση από Μαυρο Χιονι »

john4serres έγραψε:Γιατί άλλοι τράβηξαν το κουπί της προετοιμασίας.
Κάτι χτίζεται εδώ και 3 εβδομάδες.

Οι νέοι δεν θα ξέρουν καν τα ονόματα των συμπαικτών τους.
Να τους βάλουμε στο πρώτο ευρωπαϊκό με τη Λέφσκι να τους μάθουν. Έξυπνοι άνθρωποι φαίνονται.
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

nunies4 έγραψε:Εγώ πάλι πιστεύω θα έρθουν και οι 3.
Σπάνια όταν ένας παίκτης έχει φυγει πνευματικά στο τέλος δεν περνάει το δικό του. Στο τέλος θα μας τον δώσουν
Επίσης ότι Τόμας και Σοτελδο έχουν πιθανότητες να είναι στην αποστολή με Λέφσκι. Ειδικά ο Τόμας.
Με τον Σοτελδο θα κλάψουν μανουλες πιστεύω
Προπονείται ο Thomas; Δεν είναι ελεύθερος;
Άβαταρ μέλους
Cruyff

Δημοσίευση από Cruyff »

boogeyman77 έγραψε:
icue έγραψε:Εγω παντως με αυτα που διαβαζω εδω μεσα τον Νασμπεργκ τον περιμενω ενα κραμα μεταξυ Κατσικα και Βιβιαν.
Μεταξύ μας,το βιογραφικό του για κάτι τέτοιο προϊδεάζει. Μακάρι να είναι η εξαίρεση στον κανόνα και να είναι ο Νορβηγός Βάρντι της άμυνας που εμφανίστηκε από το πουθενά στα 28 χωρις καθόλου περγαμηνές. Μόνο το ότι τον φέρνει ο Boto μου αφήνει μια μικρή αχτίδα αισιοδοξίας

Είναι 26 χρονών . Διεθνής με όλες τις μικρές εθνικές της Νορβηγίας και 150 σχεδόν συμμετοχές στην Α κατηγορία .
Αρχηγός της ομάδας . Ας μην προτρέχουμε .
Άβαταρ μέλους
nunies4

Δημοσίευση από nunies4 »

Καλά το ότι κάποιος είναι ελεύθερος δεν σημαίνει ότι παρατάει τον εαυτό του. Ναι δεν έχει κάνει προετοιμασία.
Αλλά στην συγκεκριμένη θέση το πρόβλημα είναι κυρίως ποσοτικό.
Δεν γίνεται να πας μόνο με Κουτσια φορ και από πίσω τίποτα.
Και ο Μπισε δεν έκανε προετοιμασία.
Εσύ τι λες; Θα είναι στην αποστολή με Λέφσκι η όχι;
Andrew R

Δημοσίευση από Andrew R »

joshua έγραψε:Ε μα τωρα τσακωνομαστε για επαγγελματιες που αμοιβονται με εκατομμυρια και μας χαλασε ενα παιδι του φορουμ που κανει μια προσπαθεια στο χωρο της δημοσιογραφιας.Αν δεν ειμαστε ικανοι να υποστηριξουμε ενα δικο μας παιδι τι σκατα διαδικτυακη παρεα ειμαστε?
Δεν συμφωνώ σχεδόν ποτέ με τον joshua αλλά αυτό το ποστ θα ήθελα να το είχα γράψει εγώ
+41926 :opaokara:
Άβαταρ μέλους
soflodoras

Δημοσίευση από soflodoras »

Andrew R έγραψε:
joshua έγραψε:Ε μα τωρα τσακωνομαστε για επαγγελματιες που αμοιβονται με εκατομμυρια και μας χαλασε ενα παιδι του φορουμ που κανει μια προσπαθεια στο χωρο της δημοσιογραφιας.Αν δεν ειμαστε ικανοι να υποστηριξουμε ενα δικο μας παιδι τι σκατα διαδικτυακη παρεα ειμαστε?
Δεν συμφωνώ σχεδόν ποτέ με τον joshua αλλά αυτό το ποστ θα ήθελα να το είχα γράψει εγώ
Κ προσωπικα που τον εχω γνωρισει, μιλαμε για γλυκυτατο ΠΑΟΚτσακι. Κριμα για την τοση αρνητικοτητα απο καποιους μας (χωρις να εχω καταλαβει ακομα τι εχει συμβει)
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

Andrew R έγραψε:
:mrgreen:
Ο George4 μας ενώνει...
Άβαταρ μέλους
Psaras

Δημοσίευση από Psaras »

Ο george89 μας ενώνει πιο πολύ.
Άβαταρ μέλους
nunies4

Δημοσίευση από nunies4 »

:D :D :D
Άβαταρ μέλους
buffalobill4

Δημοσίευση από buffalobill4 »

soflodoras έγραψε:Θα συνεχισω τα οφφ τοπικ, αλλα μιας που δεν εχει να πουμε και πολλα (διωξαμε κ τον τζωρτζ) , νομιζω πως αξιζει. Να στηριξουμε και το ΠΑΟΚτσακι που μας κανει περηφανους στα ξενα (Αθηνα)

https://youtu.be/xNRkHPGA21w

Υγ.Αν θεωρουν οι μοντς πως ξεπερασα το οριο του οφφτοπικινγκ ας το διαγραψουν
O καλλιτέχνης από την Σταυρούπολη
Nikos 74

Δημοσίευση από Nikos 74 »

Παρακολουθώ τώρα στην νοβα σαλκε φορτούνα. Δεν ξέρω πότε έγινε το ματς αυτό. Ο Νάρευ δεν είναι αυτό που λέμε εξτρέμ ασβέστη. Στο ημίχρονο που είδα έδωσε ασίστ με κεφαλιά σαν δεύτερος επιθετικός, έβγαλε σέντρα σαν αριστερό εξτρέμ, κέρδισε κεφαλιά σε κόρνερ αντιπάλων, και αρκετές φορές βρίσκεται στο κέντρο σαν οχτάρι. Τώρα αρχίζει το δεύτερο ημίχρονο.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”