Μεταγραφές Καλοκαιριού 2022 III
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2022 III
Εγω παντως με αυτα που διαβαζω εδω μεσα τον Νασμπεργκ τον περιμενω ενα κραμα μεταξυ Κατσικα και Βιβιαν.
πάντως το όνομα του έπαιζε δυνατά για Φούλαμ, Κρύσταλ Πάλας, και μερικές ακόμα.
Με την ίδια λογική ούτε ο κουτσιας θα έμπαινε μόλις με μια προπόνηση κ ένα φιλικό. Θες κ άλλη επιλογή φορjohn4serres έγραψε:Θα είναι άδικο να μπουν στην ευρωπαϊκή λίστα.
Αν ήμουν Λουτσέσκου δεν θα έβαζα κανέναν από Thomas, Soteldo, Narey.
-
- Επικοινωνία:
Μεταξύ μας,το βιογραφικό του για κάτι τέτοιο προϊδεάζει. Μακάρι να είναι η εξαίρεση στον κανόνα και να είναι ο Νορβηγός Βάρντι της άμυνας που εμφανίστηκε από το πουθενά στα 28 χωρις καθόλου περγαμηνές. Μόνο το ότι τον φέρνει ο Boto μου αφήνει μια μικρή αχτίδα αισιοδοξίαςicue έγραψε:Εγω παντως με αυτα που διαβαζω εδω μεσα τον Νασμπεργκ τον περιμενω ενα κραμα μεταξυ Κατσικα και Βιβιαν.
- Μαυρο Χιονι
- Moderator
Να τους βάλουμε στο πρώτο ευρωπαϊκό με τη Λέφσκι να τους μάθουν. Έξυπνοι άνθρωποι φαίνονται.john4serres έγραψε:Γιατί άλλοι τράβηξαν το κουπί της προετοιμασίας.
Κάτι χτίζεται εδώ και 3 εβδομάδες.
Οι νέοι δεν θα ξέρουν καν τα ονόματα των συμπαικτών τους.
- ΑποστόληςΑ
Προπονείται ο Thomas; Δεν είναι ελεύθερος;nunies4 έγραψε:Εγώ πάλι πιστεύω θα έρθουν και οι 3.
Σπάνια όταν ένας παίκτης έχει φυγει πνευματικά στο τέλος δεν περνάει το δικό του. Στο τέλος θα μας τον δώσουν
Επίσης ότι Τόμας και Σοτελδο έχουν πιθανότητες να είναι στην αποστολή με Λέφσκι. Ειδικά ο Τόμας.
Με τον Σοτελδο θα κλάψουν μανουλες πιστεύω
boogeyman77 έγραψε:Μεταξύ μας,το βιογραφικό του για κάτι τέτοιο προϊδεάζει. Μακάρι να είναι η εξαίρεση στον κανόνα και να είναι ο Νορβηγός Βάρντι της άμυνας που εμφανίστηκε από το πουθενά στα 28 χωρις καθόλου περγαμηνές. Μόνο το ότι τον φέρνει ο Boto μου αφήνει μια μικρή αχτίδα αισιοδοξίαςicue έγραψε:Εγω παντως με αυτα που διαβαζω εδω μεσα τον Νασμπεργκ τον περιμενω ενα κραμα μεταξυ Κατσικα και Βιβιαν.
Είναι 26 χρονών . Διεθνής με όλες τις μικρές εθνικές της Νορβηγίας και 150 σχεδόν συμμετοχές στην Α κατηγορία .
Αρχηγός της ομάδας . Ας μην προτρέχουμε .
Καλά το ότι κάποιος είναι ελεύθερος δεν σημαίνει ότι παρατάει τον εαυτό του. Ναι δεν έχει κάνει προετοιμασία.
Αλλά στην συγκεκριμένη θέση το πρόβλημα είναι κυρίως ποσοτικό.
Δεν γίνεται να πας μόνο με Κουτσια φορ και από πίσω τίποτα.
Και ο Μπισε δεν έκανε προετοιμασία.
Εσύ τι λες; Θα είναι στην αποστολή με Λέφσκι η όχι;
Αλλά στην συγκεκριμένη θέση το πρόβλημα είναι κυρίως ποσοτικό.
Δεν γίνεται να πας μόνο με Κουτσια φορ και από πίσω τίποτα.
Και ο Μπισε δεν έκανε προετοιμασία.
Εσύ τι λες; Θα είναι στην αποστολή με Λέφσκι η όχι;
Δεν συμφωνώ σχεδόν ποτέ με τον joshua αλλά αυτό το ποστ θα ήθελα να το είχα γράψει εγώjoshua έγραψε:Ε μα τωρα τσακωνομαστε για επαγγελματιες που αμοιβονται με εκατομμυρια και μας χαλασε ενα παιδι του φορουμ που κανει μια προσπαθεια στο χωρο της δημοσιογραφιας.Αν δεν ειμαστε ικανοι να υποστηριξουμε ενα δικο μας παιδι τι σκατα διαδικτυακη παρεα ειμαστε?
+41926

- soflodoras
Κ προσωπικα που τον εχω γνωρισει, μιλαμε για γλυκυτατο ΠΑΟΚτσακι. Κριμα για την τοση αρνητικοτητα απο καποιους μας (χωρις να εχω καταλαβει ακομα τι εχει συμβει)Andrew R έγραψε:Δεν συμφωνώ σχεδόν ποτέ με τον joshua αλλά αυτό το ποστ θα ήθελα να το είχα γράψει εγώjoshua έγραψε:Ε μα τωρα τσακωνομαστε για επαγγελματιες που αμοιβονται με εκατομμυρια και μας χαλασε ενα παιδι του φορουμ που κανει μια προσπαθεια στο χωρο της δημοσιογραφιας.Αν δεν ειμαστε ικανοι να υποστηριξουμε ενα δικο μας παιδι τι σκατα διαδικτυακη παρεα ειμαστε?
+41926
- ΑποστόληςΑ
Andrew R έγραψε:Δεν συμφωνώ σχεδόν ποτέ με τον joshua αλλά αυτό το ποστ θα ήθελα να το είχα γράψει εγώjoshua έγραψε:Ε μα τωρα τσακωνομαστε για επαγγελματιες που αμοιβονται με εκατομμυρια και μας χαλασε ενα παιδι του φορουμ που κανει μια προσπαθεια στο χωρο της δημοσιογραφιας.Αν δεν ειμαστε ικανοι να υποστηριξουμε ενα δικο μας παιδι τι σκατα διαδικτυακη παρεα ειμαστε?
+41926

Ο George4 μας ενώνει...
- buffalobill4
O καλλιτέχνης από την Σταυρούποληsoflodoras έγραψε:Θα συνεχισω τα οφφ τοπικ, αλλα μιας που δεν εχει να πουμε και πολλα (διωξαμε κ τον τζωρτζ) , νομιζω πως αξιζει. Να στηριξουμε και το ΠΑΟΚτσακι που μας κανει περηφανους στα ξενα (Αθηνα)
https://youtu.be/xNRkHPGA21w
Υγ.Αν θεωρουν οι μοντς πως ξεπερασα το οριο του οφφτοπικινγκ ας το διαγραψουν
Παρακολουθώ τώρα στην νοβα σαλκε φορτούνα. Δεν ξέρω πότε έγινε το ματς αυτό. Ο Νάρευ δεν είναι αυτό που λέμε εξτρέμ ασβέστη. Στο ημίχρονο που είδα έδωσε ασίστ με κεφαλιά σαν δεύτερος επιθετικός, έβγαλε σέντρα σαν αριστερό εξτρέμ, κέρδισε κεφαλιά σε κόρνερ αντιπάλων, και αρκετές φορές βρίσκεται στο κέντρο σαν οχτάρι. Τώρα αρχίζει το δεύτερο ημίχρονο.