Offtopic, αλλά δεν αντέχω να μην το σχολιάσω.Είναι σχεδόν αναπόφευκτο το φαινόμενο που περιγράφεις καθώς μιλάμε για ανθρώπους μιας άλφα ηλικίας, που έμαθαν την δημοσιογραφία είτε στο πόδι είτε απο ανθρώπους που την δίδασκαν την δεκαετία του 80,οταν δηλαδή τα μισά τεχνολογικά μέσα ήταν είτε σε νηπιακή μορφή είτε απλά δεν υπήρχαν.Επομένως, άνθρωποι που έμαθαν να δουλεύουν στις 1500 στροφες ρελαντι, καλούνται να ακολουθήσουν τους σύγχρονους ξέφρενους ρυθμούς πληροφόρησης.Ενα πέρασμα απο τα ραδιόφωνα και θα καταλάβει κανείς οτι οι περισσότεροι δεν έχουν σχεδόν καμία επαφή με twitter κτλ,διακωμωδόντας κιόλας την άγνοια τους.Επιπρόσθετα,αναφερόμαστε σε ανθρώπους που μιλούν εν ετη 2021 αποκλειστικά και μόνο σπαστά Αγγλικά,και μάλιστα παραδέχονται πόσο ανήμποροι νιώθουν όταν πρέπει να εμπλακούν σε μια απλή συζήτηση Αγγλικών (βλ. βιντεάκια paok24).Και το αποκορύφωμα?Οι ίδιοι προσλαμβάνονται για να διδάξουν στους επίδοξους νεους δημοσιογράφους τα μυστικά της δουλειάς.Σόρρυ για το σεντόνι,αλλά η ένδεια στα ρεπορτάζ της ομάδας είναι συγκλονιστική.nunies4 έγραψε:Δημοσιογραφοι ΠΑΟΚ.....τι ζωαρα ρε φιλε...
Ανοιγεις ΠΑΟΚτσηδικα σαιτ και το μονο που διαβαζεις ειναι κοπιες ξενων ρεπορταζ. Καμια ειδηση , καμια ενημερωση δικη τους για τα θεματα που καινε την ομαδα...
Μεταγραφές καλοκαιριού III
Re: Μεταγραφές καλοκαιριού III
-
famagusta72
Μεγάλο σχολείο τα Σπορ του Βορρά φίλε. Εκεί μάθανε όλοι αυτοί και με τη σειρά τους "μάθανε" και τους νεώτερους πως να βγάζουν μεροκάματο από τον ΠΑΟΚ χωρίς να δουλεύουν. Να'σουν από μια γωνιά να έβλεπες στα Σπορ στα ντουζένια τους δεκαετίες 80-90 Κυριακή απόγευμα που γινόταν της μουρλής τον Βασιλόπουλο και τις άλλες πρώτες μούρες να έρχονται γαμπροί με φουλάρια και πουκαμισιές για 5-10 λεπτά και να τρέχουν τα παιδιά που κάναν ερασιτεχνικό και τα άλλα αθλήματα να γράφουν σαν τρελοί για να καλύψουν και πολλά από αυτά που έπρεπε να κάνουν αυτοί. Για γέλια είναι, αλλά αυτοί επιβιώνουν μέχρι σήμερα.
- Dark Knight
"Και κάνω τούμπες, κάνω τούμπες, το χω ρίξει στις τουλούμπες
είμαι θύμα μιας αγάπης, πάρε να χεις, πάρε να χεις!"
είμαι θύμα μιας αγάπης, πάρε να χεις, πάρε να χεις!"
- paok re niamou
απο εκατονταδες παικτες στην αγορα μονο ο Τζιοβινκο μας ενδιαφερει δηλαδη.
Μαλλον εχει μελι η μεταγραφη του δεν εξηγειτε αλλιως τετοιο κολλημα
Τι ανόητες υποθέσεις.....paok re niamou έγραψε:απο εκατονταδες παικτες στην αγορα μονο ο Τζιοβινκο μας ενδιαφερει δηλαδη.
Αυτήν ξέρεις, δεν τελειώνουν όλα σε αυτό που εσύ ξέρεις.
Στάλθηκε από το Redmi Note 8 Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Θα μας πιάσει λίγο τον κωλαρίκο, αλλά θα έρθει αυτός. Διαφορετικά θα έχουμε online games με εικονικούς κορνέδες, και παρότι η Ομάδα έντεχνα δεν μιλάει πολύ για το θέμα.
Έχεις δίκιο αλλά φαίνεται να είναι κομβικός σ´αυτό που θέλει να παίξει ο Λουτσέσκου. Αφού έρχεται από αυτόν εγώ πάω πάσο.paok re niamou έγραψε:απο εκατονταδες παικτες στην αγορα μονο ο Τζιοβινκο μας ενδιαφερει δηλαδη.
-
Ριαν_Καπαγιαννιδης
Ο Τζοβινκο μαρκαρει? Πιο πολυ απο Τζολη? Εγω τον ειχα για ντελικατο φλωρο που πεφτει και βγαζει κραυγουλες Νινιαδη.
Παντως οσοι τον θελετε πολυ μη φοβαστε, αν ηταν να χαλασει η συμφωνια θα διαβαζαμε ηδη μασαζοαρθρα για τον ανανεωμενο Μπισεσβαρ και τον Καγκαβα που μερα με την μερα κερδιζει τον προπονητη του.
Παντως οσοι τον θελετε πολυ μη φοβαστε, αν ηταν να χαλασει η συμφωνια θα διαβαζαμε ηδη μασαζοαρθρα για τον ανανεωμενο Μπισεσβαρ και τον Καγκαβα που μερα με την μερα κερδιζει τον προπονητη του.
Είχε δίκιο ο Ραζβαν. Η χειρότερη περίοδος ειναι οι μεταγραφές. Παρακαλάω να περάσουν άλλες 25 μέρες να τελειώνουμε... Και δεν εικάζω τίποτα, δεν περιμένω τίποτα. Βλέπω τους υπόλοιπους ανταγωνιστές και νιώθω ότι αν ο ραζβαν δε κάνει τα μαγικά του, σφιξαμε....
Καταρχάς τζάμπα μειωνεις τον εαυτό σου... εντελώς φιλικά.Ριαν_Καπαγιαννιδης έγραψε:Ο Τζοβινκο μαρκαρει? Πιο πολυ απο Τζολη? Εγω τον ειχα για ντελικατο φλωρο που πεφτει και βγαζει κραυγουλες Νινιαδη.![]()
Κατά δεύτερον. Δηλαδή λες ότι αν χαλάσει του Τζοβινγκο δεν θα κινηθούμε για άλλον στην θέση του?
Λεφτά μόνο για Τζοβινγκο δίνει ο αρχηγός?.
Υγ και μην στεναχωριέσαι,για να παίξει κάποιος στην Γιούβε στο Καμπιονάτο θα πρέπει να είναι άριστος τακτικά
Renegade, εμένα με νοιάζει η ενίσχυση. Επί 20 μέρες μπορεί να τρέχουν ταα πάντα στην ΠΑΕ και μα έχουμε μπαράζ ανακοινώσεων. Κι αν δεν είναι ο μερμηγκας ίσως να ναι κ κάποιος καλύτερος. Όμως, με το χέρι στη καρδιά. Πόσες πιθανότητες δίνεις σ αυτό ( που έχει γίνει μια φορά) κ πόσες πιθανότητες δίνεις να πούμε, " δε προλάβαμε, δεν ήθελαν οι παίκτες που στοχευσαμε και ήταν από το πάνω ράφι"κλπ κλπ;;
Εγω καίγομαι πιο πολύ για εξτρεμ και αριστερό μπακ παρά για οποιαδήποτε άλλη θέση... Αυτό, διότι σ αυτές τις θέσεις έχω, αριθμητικό κενό.
Εγω καίγομαι πιο πολύ για εξτρεμ και αριστερό μπακ παρά για οποιαδήποτε άλλη θέση... Αυτό, διότι σ αυτές τις θέσεις έχω, αριθμητικό κενό.
- pagotatzis
Ανάρτηση Τζιοβινκο στο ινστα για τα γενέθλια του Γκομις
Έρχεται λέμε ….
Πακέτο μάλλον

Έρχεται λέμε ….
Πακέτο μάλλον
Εγώ διακρίνω πως αν δεν έρθει ο Τζιοβίνκο θα καθυστερήσουμε πολύ να κάνουμε μεταγραφή εκεί…Όταν υπήρχε ΤΔ , συνήθως μιλούσε με 2-3 ταυτόχρονα…τώρα δεν παίζει να υπάρχει κάτι τέτοιο…Προσωπικά θα προτιμούσα έναν παίκτη σαν τον Πέλκα , να πιέζει δηλ.
Με 10εκ τον πουλάνε οι Τουρκοι [FACE WITH TEARS OF JOY]proedros έγραψε:Εγώ διακρίνω πως αν δεν έρθει ο Τζιοβίνκο θα καθυστερήσουμε πολύ να κάνουμε μεταγραφή εκεί…Όταν υπήρχε ΤΔ , συνήθως μιλούσε με 2-3 ταυτόχρονα…τώρα δεν παίζει να υπάρχει κάτι τέτοιο…Προσωπικά θα προτιμούσα έναν παίκτη σαν τον Πέλκα , να πιέζει δηλ.
Sent from my iPhone using Tapatalk