9. Nélson Miguel Castro Oliveira
Re: 9. Nélson Miguel Castro Oliveira
Δηλαδή πόσο είναι το όλο μπάτζετ για τη θέση; Και πώς μοιράζεται μεταξύ 1ου, 2ου κλπ;
- buffalobill4
Δεν βλεπω κάποια διάθεση να ανέβει το συνολικό μπάτζετ, από αυτήν την άποψη το λεω. Με δεδομένο ότι κωνσταντελιας κουλιερακης πήρανε μεγαλύτερα συμβόλαια και καλώς τα πήρανε όπως και ότι ο τζιμας θα πάρει του χρόνου πιστεύω ότι δεν υπάρχουν πολλά διαθέσιμα.
- ΑποστόληςΑ
Η δική μου άποψη είναι πως ο Ολιβέιρα αν ανανεωθεί θα είναι για πρώτος φορ. Για δεύτερος αποκλείεται, γιατί ως δεύτερος υπάρχει ο Brandon και πιο πίσω, ως τρίτος, ο Τζίμας.
Η δική μου άποψη είναι πως το τωρινό μπάτζετ για τη θέση είναι φτωχό αν θέλουμε να είμαστε ανταγωνιστικοί Ελλαδα κ Ευρώπη.
Δεν πιστεύω ότι θα πάμε με την ίδια τριάδα ούτε και ότι το μπάτζετ της θέσης θα είναι το ίδιο.buffalobill4 έγραψε:Είναι ζόρικη απόφαση η ανανέωση ή όχι του ολιβειρα. Πρώτον αν ανανεώσει στα ποσα που ακούγονται (πέριξ των 800) σαφώς και δεν μένει μπάτζετ και για άλλο φορ. Ωστόσο θα δημιουργηθεί και το ντόμινο με Τόμας. Γιατί ναι μεν έχει ρήτρα ανανέωσης αλλά πρέπει να είμαστε σίγουροι ότι η τριάδα νελσον Τόμας τζιμας μπορεί να βγάλει την απαιτητική χρονιά που έρχεται. Όλοι θα πάρουν παιχνίδια ακόμα και ως βασικοί. Από την άλλη αν δεν μείνει ο Τόμας, θα πρέπει να βρούμε σέντερ φορ καλύτερο με πάνω κάτω τα ίδια λεφτά. Ζόρικο και αυτό. Πιστεύω ούτε στην παε δεν έχουν αποφασίσει τι θέλουν να κάνουν με Τόμας ακόμα γιατί η τωρινή του εικόνα δεν έχει σχέση με την εικόνα όταν ήρθε. Είναι κανονικός ποδοσφαιριστής, χαμηλού/μετρίου επιπέδου αλλά κανονικός.
Ιδανικά θα έπρεπε ο νελσον να ανανεώσει με αρκετά λιγότερα και αν υπάρχει μπάτζετ να δωθεί σε φορ πρώτης γραμμής. Αλλά με τα ποσά που ακούγονται, μάλλον πάμε με την ίδια τριάδα και του χρόνου. Παρολαυτα αν η εξέλιξη του τζιμα είναι αυτήν που δείχνει να είναι δεν θα είναι απλά ένας μικρός για ρεζέρβα.
Η ομάδα πιθανότατα πιστεύω ότι θα κινηθεί όπως τον Ιανουάριο , απλά τώρα θα έχει περισσότερο χρόνο και πιστεύω ότι θα έχει γίνει καλύτερη προεργασία
Σιγουρα αν αυξηθει το μπατζετ για καποια θεση , αυτη πρεπει να ειναι του φορPatron έγραψε:Η δική μου άποψη είναι πως το τωρινό μπάτζετ για τη θέση είναι φτωχό αν θέλουμε να είμαστε ανταγωνιστικοί Ελλαδα κ Ευρώπη.
Το λογικο ειναι να ερθει ενας παιχταρας φορ, να εχεις Μπραντον και Τζιμα απο πισω.
Να μιλήσουμε καλύτερα για ανανεώσεις ή μη, Ολιβέιρα και άλλων αφού με το καλό λήξει η αγωνιστική περίοδος τέλος Μαΐου; Να δούμε πόσα και τι είδους ψάρια πιάσαμε μέχρι τότε, ποιος είχε και τι προσφορά στους 11 αγώνες, αν ταιριάζει στα πλάνα της ομάδας;
Θέλω τώρα να βλέπω τον κάθε αγώνα σαν φιλέτο-τρίποντο. Μπορεί να έλθει στο πιάτο μας; Δύσκολο, αλλά να έχουμε θετική σκέψη κι ότι βγει.
Θέλω τώρα να βλέπω τον κάθε αγώνα σαν φιλέτο-τρίποντο. Μπορεί να έλθει στο πιάτο μας; Δύσκολο, αλλά να έχουμε θετική σκέψη κι ότι βγει.
Είπα την άποψημου σε προηγούμενο post το ξανα-λέω να ακουστεί πάλι.
'Μέγα λάθος με το 1εκ που παιρνει κ 1ετσι1γιουβετσι να ανανεωθεί το συμβόλαιο εχει 1 κάρο Επιθετικους να εχει το χρονο απο τωρα να ψαξει ο δε Boto'
Ας μείνει για 2ος ο Brandon και 3ος ο Τζήμας και να έρθει 9άρι να έχει νούμερα 27-31 ηλικιας τι να κανουμε δλδ μονο εμεις το βλέπουμε εδώ ή εξώ τουλάχιστον εγώ ότι ΠΑΟΚια συναντάω έχουν την ίδια γνώμη;
Να μαζευτούμε εδώ Δυτική-Μακεδονία και Κεντρική να στείλουμε email στην Ομάδα;
'Μέγα λάθος με το 1εκ που παιρνει κ 1ετσι1γιουβετσι να ανανεωθεί το συμβόλαιο εχει 1 κάρο Επιθετικους να εχει το χρονο απο τωρα να ψαξει ο δε Boto'
Ας μείνει για 2ος ο Brandon και 3ος ο Τζήμας και να έρθει 9άρι να έχει νούμερα 27-31 ηλικιας τι να κανουμε δλδ μονο εμεις το βλέπουμε εδώ ή εξώ τουλάχιστον εγώ ότι ΠΑΟΚια συναντάω έχουν την ίδια γνώμη;
Να μαζευτούμε εδώ Δυτική-Μακεδονία και Κεντρική να στείλουμε email στην Ομάδα;
+ μφωνω, από τώρα θέλω να πιστεύω πως θα κάνουν την προεργασία στο παρασκήνιο για κάτι τέτοιο. Αν θέλουμε να χτυπήσουμε πιο δυνατά το πρωτάθλημα του χρόνου. Αν κ πιστεύω από όλες τις μεγάλες ομάδες μόνο ο γαύρος είναι ίσως πιο δυνατός-πληρης στα φορ , ούτε ο βαζελος ούτε η ΑΕΚ θεωρώ έχει τους 2 παικταράδες ή ένα Κίλερ μπροστά φόβητροDimg4 έγραψε:Το λογικο ειναι να ερθει ενας παιχταρας φορ, να εχεις Μπραντον και Τζιμα απο πισω.
Αστειο να μεινουμε με την ιδια 3αδα στο φορ. Εγκλημα ολκης να μην δωσεις 1 μυριο πανω για να παρεις φορ με 20 γκολ σε πρωταθλημα κυπελλο ευρωπη για να δωσεις πχ 2μιση σε εναν κουαλιατα.

εεε αυτό ναι! Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί εχουμε ανοιξει εδώ και μέρες τον χαβά αν ανανεώσει ο Νέλσον ή οχιΓερασίμου έγραψε:Να μιλήσουμε καλύτερα για ανανεώσεις ή μη, Ολιβέιρα και άλλων αφού με το καλό λήξει η αγωνιστική περίοδος τέλος Μαΐου; Να δούμε πόσα και τι είδους ψάρια πιάσαμε μέχρι τότε, ποιος είχε και τι προσφορά στους 11 αγώνες, αν ταιριάζει στα πλάνα της ομάδας;
Όχι δεν είναι ρε εσύ!!! Έχει να κάνει με τα χαρακτηριστικά των παικτών.Dimg4 έγραψε:Το λογικο ειναι να ερθει ενας παιχταρας φορ, να εχεις Μπραντον και Τζιμα απο πισω.
Τον Γενάρη σκουζαμε που δεν πήραμε ένα βαρύ κορμί αντιΟλιβειρα έστω και τον Μπαραλες ώστε να μην αλλοιώνεται αυτό που θέλει να παίξει ο Ραζβαν όταν λείπει ο Νέλσον και τώρα λέμε να πάμε με την ίδια 3αδα η με αντιΝελσον και Τόμας Τζίμα;
Πάλι το ίδιο πρόβλημα θα έχουμε όταν θα λείπει ο αντιΝελσον.
Ούτε ο Τζίμας ούτε ο Τόμας μπορούν να παίξουν αυτό το ρόλο του φορ κολώνα υποδοχέα της μπάλας.
Είναι δύσκολη εξίσωση.
Ιδανικά θες δύο παίκτες τύπου Ολιβέιρα και ένα τρίτο φορ τύπου Τζίμα
Έλα όμως που ο Μπράντον δείχνει να κερδίζει την θέση του...
Το προβλημα ειναι οτι ο ρασβαν δενεται με τους παικτες του. Εδω ειμαστε και θα δειτε νεες περιπτωσεις Μπισεσβαρ και Καντουρι