Προβλήματα & Λύσεις για το Forum ΙΙΙ
Re: Προβλήματα & Λύσεις για το Forum ΙΙΙ
Συγνώμη για ποιο λόγο να ζητήσω ; Για το ότι σε μπαναρα επειδή έγραψες ότι αν ο ΠΑΟΚ τα είχε καλά με τον Μπέο , δεν θα χτυπούσε ο μπεος το ματς ;
Δηλαδή εσυ εδώ τι κάνεις ; Δεν γράφεις ότι στήνει παιχνίδια ο ΠΑΟΚ ; Ποιον νομίζεις ότι κοροϊδεύεις ;
Δηλαδή εσυ εδώ τι κάνεις ; Δεν γράφεις ότι στήνει παιχνίδια ο ΠΑΟΚ ; Ποιον νομίζεις ότι κοροϊδεύεις ;
-
montekristo
Ειμαι υπευθυνος για οσα γραφω
και οχι για οσα καταλαβαινεις.-
Θεωρω οτι επεξηγησα κι επαρκως
σε σωστα Ελληνικα τι εννοουσα.-
Τα στησιματα και οι βρωμιες ειναι δικα σου
γραπτα κι αποκυηματα της φαντασιας σου.-
Κρατα τη συγγνωμη σου για κανεναν που θα
μπαναρεις σε λιγοτερο απο 4 λεπτα ενω δεν
εχει παραβει κανεναν κανονισμο του forum.-
και οχι για οσα καταλαβαινεις.-
Θεωρω οτι επεξηγησα κι επαρκως
σε σωστα Ελληνικα τι εννοουσα.-
Τα στησιματα και οι βρωμιες ειναι δικα σου
γραπτα κι αποκυηματα της φαντασιας σου.-
Κρατα τη συγγνωμη σου για κανεναν που θα
μπαναρεις σε λιγοτερο απο 4 λεπτα ενω δεν
εχει παραβει κανεναν κανονισμο του forum.-
Επειδή μάλλον εμείς είμαστε οι βλακες και συ ο έξυπνος έγραψες ή όχι ότι αν οι σχέσεις μεταξύ των δύο ομάδων ήταν καλές ο Βόλος δε θα χτυπούσε το ματς έτσι όπως εξελίχθηκε?
Δηλαδή οι υπόλοιπες ομάδες ας πούμε που έχουμε καλές σχέσεις (?) μόλις τρώνε το πρώτο σε χτυπάνε καν το ματς
Εμείς αυτό καταλαβαίνουμε από αυτό που έγραψες
Δηλαδή οι υπόλοιπες ομάδες ας πούμε που έχουμε καλές σχέσεις (?) μόλις τρώνε το πρώτο σε χτυπάνε καν το ματς
Εμείς αυτό καταλαβαίνουμε από αυτό που έγραψες
-
montekristo
Αυτο εγραψα καιΑν εσεις δεν θεωρειτε ως καποιου
ειδους ενδειξη χαλασμενων σχεσεων
το να μας ισοφαριζει ο Βολος απο 4-1
σε 4-4 σε ενα ημιχρονο εγω το θεωρω.-
Ελπιζω να μην σας ενοχλει κιολας!
το επεξηγω κιολας.-
Για αλλες ομαδες και
αγωνες δεν εγραψα.-
Δεν με ενδιαφερει τι
καταλαβαινετε εσεις.-
- PAOK_Antarctica
Πως ακριβώς είναι δείγμα κακών σχέσεων το να σε ισοφαρίζουν;
- ΑποστόληςΑ
Αυτό που έγραψε ο μοντεκρίστο είναι ότι μεταξύ ΠΑΟΚ και Ολυμπιακού Βόλου δεν στήνονται παιχνίδια. Αν γινόταν αυτό δεν θα μας ισοφάριζαν στην Τούμπα και μάλιστα από 4-1.
Πολλάκις έχουν παρερμηνευθεί ποστ που γράφει κάποιος (οποιοσδήποτε) και θεωρώ μη δημοκρατικό να μην καλείται ο γράφων να εξηγήσει τι εννοεί με τα γραφόμενά του, πριν επιβληθεί κάποιου είδους ποινή.
Πολλάκις έχουν παρερμηνευθεί ποστ που γράφει κάποιος (οποιοσδήποτε) και θεωρώ μη δημοκρατικό να μην καλείται ο γράφων να εξηγήσει τι εννοεί με τα γραφόμενά του, πριν επιβληθεί κάποιου είδους ποινή.
Όχι, έγραψε ότι το 4-4 είναι δείγμα του ότι χάλασαν οι σχέσεις.
Δηλαδή άμα ήταν καλές πόσο θα έληγε?
Δηλαδή άμα ήταν καλές πόσο θα έληγε?
- ΑποστόληςΑ
Κι επειδή χάλασαν οι σχέσεις τι σημαίνει; Η τιμωρία είναι επειδή δεν έχουμε καλές σχέσεις; Υπονόησε μήπως ότι κάποιος αγώνας, ΟΠΟΙΟΣΔΗΠΟΤΕ, του ΠΑΟΚ ήταν στημένος;
Το βασικό ερώτημα είναι για ποιο λόγο γίνονται τέτοιου είδους κουβέντες;
Που προσπαθεί να καταλήξει;
Λάσπη στον ανεμιστήρα
Που προσπαθεί να καταλήξει;
Λάσπη στον ανεμιστήρα
-
Ksenitemenos4
Το ερώτημα είναι απλό. Τι σχέση μπορεί να έχει το σκορ με τις σχέσεις των δύο ομάδων? Μπορεί να μην ήθελε να πει για στησίματα,δεν ξέρω τι εννοούσε ,αλλά αυτό που είπε είτε είναι ύποπτο είτε απλά τελείως λάθος ελληνικά/σκεπτικό.ΑποστόληςΑ έγραψε:Κι επειδή χάλασαν οι σχέσεις τι σημαίνει; Η τιμωρία είναι επειδή δεν έχουμε καλές σχέσεις; Υπονόησε μήπως ότι κάποιος αγώνας, ΟΠΟΙΟΣΔΗΠΟΤΕ, του ΠΑΟΚ ήταν στημένος;
- Μπαρκαρούτσος
Ναι, τρίχες κατσαρές.ΑποστόληςΑ έγραψε:)και θεωρώ μη δημοκρατικό να μην καλείται ο γράφων να εξηγήσει τι εννοεί με τα γραφόμενά του, πριν επιβληθεί κάποιου είδους ποινή.
Εγώ έτσι λειτουργώ πολλές φορές και σχεδόν πάντα παίρνω τʼαρχίδια μου.
Οι περισσότεροι δεν εκτιμάτε τίποτα. ΤΙΠΟΤΑ.
Τρανό παράδειγμα ο toumba5, που επανειλημμένα του είχα ζητήσει να αποδείξει τα λεγόμενά του και με έγραφε για πούρα. Όταν του έριξα έναν μήνα μπαν, είχαμε και καναδυό αντιδράσεις.
Έχετε κάνει μπουρδέλο το topic των μεταγραφών ποδοσφαίρου και δεν έχουμε διώξει κανέναν για off topic, ενώ είμαι 100% υπέρ του να διώχνουμε 1-2 μέρες τον καθένα. Μπας και γίνει το topic αναγνώσιμο.
Αλλά είπαμε... καμιά εκτίμηση, από τους περισσότερους.
- ΑποστόληςΑ
Εγώ αυτό που θέλω να πω είναι ότι δεν μπορείτε να ερμηνεύετε όπως εσείς θέλετε τα γραπτά κάποιου χωρίς να του δίνετε το δικαίωμα να ερμηνεύσει ο ίδιος τι εννοεί. Όχι όταν ακολουθούν τιμωρίες. Στο κάτω-κάτω ο συγγραφέας είναι ο μόνος αρμόδιος να ερμηνεύει τα δικά του γραπτά.
Αυτό είναι στοιχειώδες δημοκρατικό δικαίωμα.
ΥΓ: Εξαιρούνται οι ύβρεις που δεν χρειάζονται διευκρινίσεις.
Αυτό είναι στοιχειώδες δημοκρατικό δικαίωμα.
ΥΓ: Εξαιρούνται οι ύβρεις που δεν χρειάζονται διευκρινίσεις.
- Μπαρκαρούτσος
Άρα μπορεί να λέει ο καθένας ό,τι θέλει, αλλά πλαγίως, ώστε να εξασφαλίσει ες αεί ασυλία; “Α εγώ δεν είπα αυτό, λάθος κατάλαβες”;
- Μαυρο Χιονι
- Moderator
Dimg4 έγραψε:Εγω να ντρεπομαι? Η εσυ που σε οποια διαμαχη υπαρχει τρεχεις να μ ριξεις μπαν παντα μεγαλυτερο κι ας μη φταιω?
Θα επαναφέρω τον οβδουλιο από το μόνιμο μπαν να επιβεβαιώσει τα γραφόμενα σου, πως στα μπαν που σας έριξα εσυ έφαγες το μεγαλύτερο. Ψεύτη!
Εισαι οτι χειροτερο εχει περασει σε μοντ και δεν το λεω μονο εγω. Και να ξερεις δε θα σου κανω τη χαρη να φυγω απο δω μεσα. 9 στις 10 φορες που εφαγα μπαν ηταν ειτε γιατι προκληθηκα ειτε γιατι υπερασπιστηκα παικτη ή στελεχος του ΠΑΟΚ.
δονκιχωτισμός αρσενικό
1. η μανία να διορθώνει κανείς τα στραβά και να υπερασπίζεται τους καταπιεσμένους, δηλαδή να προσπαθεί να κάνει τον κόσμο καλύτερο και να λειτουργεί σαν ήρωας.
2. (ειρωνικό) η ανιδιοτελής, ρομαντική και ταυτόχρονα ουτοπική στάση που χαρακτηρίζει έναν άνθρωπο ο οποίος υπερασπίζεται κάποιο ιδανικό με τρόπο που δείχνει ότι δεν έχει επαφή με την καθημερινή πραγματικότητα.
- ΑποστόληςΑ
Άρα εσύ είσαι υπέρ της τιμωρίας άνευ απολογίας;Μπαρκαρούτσος έγραψε:Άρα μπορεί να λέει ο καθένας ό,τι θέλει, αλλά πλαγίως, ώστε να εξασφαλίσει ες αεί ασυλία; “Α εγώ δεν είπα αυτό, λάθος κατάλαβες”;