Pablo Gabriel García Pérez II
Re: Pablo Gabriel García Pérez II
Μια χαρά έργο άφησε ο Λουτσέσκου όπου και αν πήγε.
Το αν έπρεπε να μείνει ο Γκαρσία είναι άλλου παπά ευαγγέλιο.
Το αν έπρεπε να μείνει ο Γκαρσία είναι άλλου παπά ευαγγέλιο.
- PAOK_Antarctica
Κι εγώ υπέρ της παραμονής του Πάμπλο ήμουν αλλά λίγο μπάστα. Όλο πουστιά και πουστιά και πουστιά.
Ποια ήταν η πουστιά; Το ότι ένας υπάλληλος απολύθηκε επειδή θεωρούν πως κάποιος άλλος θα κάνει τη δουλειά καλύτερα;
Αυτό λογίζετε εσείς για πουστιά;
Ποια ήταν η πουστιά; Το ότι ένας υπάλληλος απολύθηκε επειδή θεωρούν πως κάποιος άλλος θα κάνει τη δουλειά καλύτερα;
Αυτό λογίζετε εσείς για πουστιά;
Τον Ντουμιτρέσκου τον θυμάσαι?barlow4 έγραψε:Ως ποδοσφαιριστης ειχε παραστασεις απο τις μεγαλυτερες ομαδες του πλανητη κ απο μια μεγαλη εθνικη.icue έγραψε:Ο Γκαρσια δεν ειχε εμπειρια απο οποιαδηποτε αλλη πρωτη ομαδα. Ποιος μιλησε για εθνικη Ουρουγαης. Δεν παιρνω θεση. Αντικειμενικα το λεω.
Εχει προπονηθει απο σπουδαιους προπονητες κ εχει παιξει με σπουδαιους συμπαικτες.
Ο λουτσεσκου απο την αλλη το μονο εξτρα που ειχε σαν προπονητης ηταν κατι μπρασοφ, πλοϊεστι, ντιναμο κ ξανθη.
Το βιογραφικο του οταν ηρθε ηταν για γελια.χειροτερο απο μπερετα κ φρινγκερ.
Το ξαναλεω.Αν θελει τρια χρονια διπλα στο σερ αλεξ ο γκαρσια ο λουτσεσκου τι επρεπε να κανει που ειχε προπονησει γκατζολιες?
Όχι ότι συγκρίνω,αλλά το ότι κάποιος ήταν σπουδαίος ποδοσφαιριστής ή έπαιζε σε μεγάλες ομάδας δεν λέει τίποτα στην σημερινή προπονητικη
Και γενικότερη παρατήρηση, εσείς που σαν άλλοι παπάδες θεωρείτε εαυτούς αλάνθαστους θεματοφύλακες του τι πρεσβεύει ο ΠΑΟΚ και βγαίνετε να δικάσετε, κρατάτε και καμιά πισινή.
Το μόνο ουσιαστικό πρόβλημα που έχει ο PG δεν είναι ούτε τα πτυχία, ούτε η εμπειρία του σε πάγκο. Το πρόβλημα είναι ότι δεν ξέρει να διαχειρίζεται και να συνανστρέφεται χαρτογιακάδες (white collars που λένε και στο χωριό μου). Δυστυχώς αυτοί μιλάνε άλλη γλώσσα και ένας καλός προπονητής πρέπει να την ξέρει. Εγώ θεωρώ από εκεί έχασε τη στήριξη ο PG και τον φάγανε. Παραήταν ευθύς και "λαικός" για τα μέτρα τους...
Στο καλό ΠΑΥΛΕ. Ξέρω πως δε θες να αφήσεις τη Θεσσαλονίκη. Ελπίζω όμως να μη δεχτείς τη ντροπιαστική πρόταση για ομάδα Β και άλλες τέτοιες χαριτωμενιες και να ανοίξεις τα φτερά σου όπως έκανε πριν λίγο χρόνια και ο συμπαίκτης σου ο Βλάντο...
Ο ΠΑΟΚ θα βρει το δρόμο του.
Στο καλό ΠΑΥΛΕ. Ξέρω πως δε θες να αφήσεις τη Θεσσαλονίκη. Ελπίζω όμως να μη δεχτείς τη ντροπιαστική πρόταση για ομάδα Β και άλλες τέτοιες χαριτωμενιες και να ανοίξεις τα φτερά σου όπως έκανε πριν λίγο χρόνια και ο συμπαίκτης σου ο Βλάντο...
Ο ΠΑΟΚ θα βρει το δρόμο του.
ενα μηνα πριν δεν κανει ο γκασρια , τωρα κανει ο γκαρσια ..αν εμενε ( λεω εγω ) και χαναμε το πρωτο ματς δεν κανει ο γκαρσια , θα λεγαμε παλι ....Λιγο ας το δουμε πιο γενικα και μην επηρεαζομαστε με το πως νιωθουμε αυτη την περιοδο λεω εγω ...

- kataramenos5
Δηλαδη ολα αυτά που ελεγε ο Λουτσεσκου οταν εφυγε, επαψαν να ισχυουν? Η απλα ισχυει οτι μας πουλησε τελευταια στιγμη κι εφυγε για τα γκαφρα οπως ελεγε η γραμμη της ΠΑΕ?
Πως γινετε να συνεργαστουν.
Καλο ιθαγκενη, παρει κι αλλο καθρεφτακι
Υγ Εορπτολ οπως βλεπεις καποιοι ξερανε κατι παραπανω κι ας μην δινανε τις πηγες τους. Δε πουλουσαν παπα. Αν φορας παντελονια χρωστας ενα συγνωμη.
Πως γινετε να συνεργαστουν.
Καλο ιθαγκενη, παρει κι αλλο καθρεφτακι
Υγ Εορπτολ οπως βλεπεις καποιοι ξερανε κατι παραπανω κι ας μην δινανε τις πηγες τους. Δε πουλουσαν παπα. Αν φορας παντελονια χρωστας ενα συγνωμη.
Με την ψυχρή και καθαρά ποδοσφαιρική ματιά ο λουτσε είναι αρκετά πιο έμπειρος προπονητής από τον Πάμπλο και σίγουρα καλύτερη επιλογή για τον πάγκο ΑΛΛΑ κάπου ρε γαμωτο το ποδόσφαιρο είναι και συναίσθημα είναι αγάπη είναι πώρωση είναι ΓΚΑΒΛΑ, δεν ξέρω πως αλλά θα πρέπει για μένα με κάποιο τρόπο να μην χωρίσουν οι δρόμοι μας με τον Γκαρσία γιατι είναι κομμάτι μας γιατί είναι οικογένεια μας...
Sent from my Redmi Note 5 using Tapatalk
Sent from my Redmi Note 5 using Tapatalk
Μόνο εσύ θα κάνεις πλάκες?rainmaker έγραψε:Τι σημαίνει αυτό ρε μάστορα;kos έγραψε:Ένας μπλε υπήρχε που στήριζε Γκαρσία.rainmaker έγραψε:Μπορεί να αναλάβει η Λάουρα το τιμόνι της ομάδας
Και ο Πάμπλο να ανοίξει κρεοπωλείο
Μάλλον λείπει σε άδεια ειδικού σκοπου.
Μπορεί να γυρίσει όταν επιτευχθεί ο ειδικός σκοπός.
Μπορεί πάλι να πάει βοηθός στο χασάπικο.
Μια πλάκα δε μπορούμε να κάνουμε δηλαδή και θα χρεωθουμε σκοπιμότητες;
- Mutasevic
Ξενερα τεράστια.,περιμένω να ακούσω τους λόγους αλλά και πάλι γτπAmsterdamer_87 έγραψε:Μαζι σου 1000% αδερφεDimg4 έγραψε:Ντροπη στην παε, η ξεφτιλα στο μεγαλειο της. Εκανε το μαξιμουμ και αντι να του δωσουν την δικαιη ευκαιρια του προτιμουν να πετανε εκατομμυρια σε αμπελαγους και αλεπουδες που μας παρατανε πριν τους ομιλους.
Στην υγεια των κοροιδων. Γκαρσια μην τυχον δεχτεις να μεινεις σε καμια ακαδημια, σου αξιζει πρωτη ομαδα και το απεδειξες.
Μακαρι να ερθει προπονηταρας και να σαρωσουμε αλλα δεν παυει αυτη η ντροπιαστικη συμπεριφορα να βαραινει τον Ιβαν και τους συνεργατες του.
Ο Κονσεισαιο ξερεις τι διαδρομη εκανε μεχρι να φτασει οχι καν στην Πορτο, αλλα στη Μπραγκα.tzelas έγραψε:Πολύ πιο έτοιμος είναι από ότι ήταν ο Κονσεισάο που πλέον δεν μπορούμε ούτε να τον αγγίξουμε. Αλλοι παίρνουν ευρωπαικούς τίτλους λιγότερο έτοιμοι. Δεν εκτιμάμε ότι καλό έχουμε θα το καταλάβουμε όταν το χάσουμε.rainmaker έγραψε:Εγώ να σας πω την αλήθεια πιστεύω οτι πρέπει να του προταθεί να αναλάβει τον ΠΑΟΚ Β.
Ξέρω οτι ακούγεται υποτιμητικό αλλά δεν είναι. Θα κερδίσει εμπειρία, θα μείνει στην ομάδα, θα πάρει δίπλωμα και σε 2-3-5 χρόνια θα την αναλάβει ξέροντας ακριβώς τι κάνει και τι παίζει στο μεγάλο επίπεδο.
Μακάρι να του το πρότειναν ήδη, όπως ακούγεται και μακάρι να μη το απέρριψε απερίσκεπτα.
Δεν είναι έτοιμος να πάει αλλού και είμαι σίγουρος οτι το ξέρει και ο ίδιος.
Ο Ιβάν αποφάσισε ότι δεν είναι πλήρως έτοιμος ακόμα. Ποιος καλόπιστος είναι αυτός που βάζει το χέρι στη φωτιά ότι είναι;
Παρόλο ότι δεν τον θεωρεί πλήρως έτοιμο, υπενθυμίζω ότι δεν έχει πάρει ακόμα το απαραίτητο πτυχίο προπονητικής, τον ορίζει γενικό κουμανταδόρο όλων των ακαδημιών και της Β ομάδας. Που είναι εξαιρετικά κρίσιμο πόστο για τον ΠΑΟΚ που χρειάζεται να οικοδομηθει. Του δίνει παράλληλα την ευχέρεια να εκμεταλλευτεί όλο το διάστημα μέχρι να ξανά-αναλάβει πρώτος, προκειμένου να πλουτίσει τις θεωρητικές του γνώσεις κατά τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Να πάει να δει από κοντά πως δουλεύει οποία ομάδα και όποιος προπονητής θέλει.
Ναι, τον κατεβάζει από πρώτο προπονητή αυτή τη στιγμή αλλά του δίνει την δυνατότητα να επιλέξει να είναι αυτός που θα αναλάβει τον ΠΑΟΚ της νέας εποχής. Τον ΠΑΟΚ της Νέας Τούμπας. Και να τον αναλάβει υπό καλύτερες προϋποθέσεις και εφόδια. Και δεν ξέρεις ποτέ. Ίσως η στιγμή εκείνη να έρθει και πιο γρήγορα.
Είναι βαθειά τιμητική πρόταση.
Παρόλο ότι δεν τον θεωρεί πλήρως έτοιμο, υπενθυμίζω ότι δεν έχει πάρει ακόμα το απαραίτητο πτυχίο προπονητικής, τον ορίζει γενικό κουμανταδόρο όλων των ακαδημιών και της Β ομάδας. Που είναι εξαιρετικά κρίσιμο πόστο για τον ΠΑΟΚ που χρειάζεται να οικοδομηθει. Του δίνει παράλληλα την ευχέρεια να εκμεταλλευτεί όλο το διάστημα μέχρι να ξανά-αναλάβει πρώτος, προκειμένου να πλουτίσει τις θεωρητικές του γνώσεις κατά τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Να πάει να δει από κοντά πως δουλεύει οποία ομάδα και όποιος προπονητής θέλει.
Ναι, τον κατεβάζει από πρώτο προπονητή αυτή τη στιγμή αλλά του δίνει την δυνατότητα να επιλέξει να είναι αυτός που θα αναλάβει τον ΠΑΟΚ της νέας εποχής. Τον ΠΑΟΚ της Νέας Τούμπας. Και να τον αναλάβει υπό καλύτερες προϋποθέσεις και εφόδια. Και δεν ξέρεις ποτέ. Ίσως η στιγμή εκείνη να έρθει και πιο γρήγορα.
Είναι βαθειά τιμητική πρόταση.
- Salvador Allende
Αν το θέλει είναι σίγουρο ότι θα φτάσει στο επίπεδο του Κονσεϊσάο. Έχει καλό παρελθόν ως παίκτης και μακάρι να το κυνηγήσει για προπονητής. Κι ας ελπίσουμε μέχρι τότε να μη τον ζητάει κάνα άλλο μεγαθήριο όπως τον Σέρτζιο.tzelas έγραψε:Πολύ πιο έτοιμος είναι από ότι ήταν ο Κονσεισάο που πλέον δεν μπορούμε ούτε να τον αγγίξουμε. Αλλοι παίρνουν ευρωπαικούς τίτλους λιγότερο έτοιμοι. Δεν εκτιμάμε ότι καλό έχουμε θα το καταλάβουμε όταν το χάσουμε.rainmaker έγραψε:Εγώ να σας πω την αλήθεια πιστεύω οτι πρέπει να του προταθεί να αναλάβει τον ΠΑΟΚ Β.
Ξέρω οτι ακούγεται υποτιμητικό αλλά δεν είναι. Θα κερδίσει εμπειρία, θα μείνει στην ομάδα, θα πάρει δίπλωμα και σε 2-3-5 χρόνια θα την αναλάβει ξέροντας ακριβώς τι κάνει και τι παίζει στο μεγάλο επίπεδο.
Μακάρι να του το πρότειναν ήδη, όπως ακούγεται και μακάρι να μη το απέρριψε απερίσκεπτα.
Δεν είναι έτοιμος να πάει αλλού και είμαι σίγουρος οτι το ξέρει και ο ίδιος.
Επειδή δεν είμαστε και τα πιο τζιμάνια δεν μας το εξηγείς λίγο?Tolaros έγραψε:Και γενικότερη παρατήρηση, εσείς που σαν άλλοι παπάδες θεωρείτε εαυτούς αλάνθαστους θεματοφύλακες του τι πρεσβεύει ο ΠΑΟΚ και βγαίνετε να δικάσετε, κρατάτε και καμιά πισινή.