Ποιος Τσουμπα ρε φιλε, ο τωρινος Κλαους καλυτερα θα ητανNikLiverpool έγραψε:Ολιβειρα, Τσουμπα, Κουτσιας. More than enough
29. Antonio Čolak
Re: 25. Antonio Colak
NikLiverpool έγραψε:Κάθε φορά που βλέπω νέο ποστ για το Τσολακ στην κεντρική σκέφτομαι πως πάλι κανα τριμπαλο θα έβαλε και θα μου ανάψουν τα λαμπάκια
Λαμπάκια on

Μπήκε αλλαγή στο 57' ενώ έχανε η ομάδα του 2-1, πέταξε δύο γκολάκια και ανέτρεψε το σκόρ σε 2-3
21 τέρματα σε 35 παιχνιδια σε ολες τις διοργανώσεις, πρέπει να πιάνει μια καλύτερη τιμή αν δεν μπορούν να τα δώσουν τα 3,5 οι Σουηδοί
Αν με το Λουτσε κουμπώσει ;ΑποστόληςΑ έγραψε:Και ο Colak να επιστρέψει, με τέτοιο παρελθόν δεν μπορείς να τον εμπιστευτείς.
- Metagrafakias
μονο εγω θελω να επιστρεψει και να καθιερωθει στον ΠΑΟΚ ο Κροατης???διδυμο Ολιβειρα-Τσολακ θα ειμαστε αψογα....ουτε Σβι ουτε Ακπομ ειναι για τον ΠΑΟΚ...ο ΣΒΙ τα Χρισοτυγεννα ας πωληθει ενα 3-4εκ πιανει...δεν χρειαζεται να πας για φορ τα δινεις ολα για δεκαρι παικταρα και επιστρεφουν Ζαμπα και Τσολακ....
εγώ πάντως είχα δηλώσει ότι θα μας κάνει να τρίβουμε τα μάτια μας, αλλά δήλωσα και ότι δεν εμπιστεύομαι ως προς τις προθέσεις τους προς την ομάδα παίκτες του συγκεκριμένου μάνατζερ, οπότε μακριά.
Γκολ νίκης-ανατροπής στο τελευταίο λεπτό των καθυστερήσεων, και πανηγυρισμός στο πέταλο αγκαλιά με τους οπαδούς. 3Μ ακατέβατα αλλιώς εσωστρέφεια στο Μάλμε 

- john4serres
-
- NikLiverpool
Σπάσιμο δανεισμού Τσουμπα και επιστροφή Τσολακ το Γενάρη άραγε μπορεί να παίξει ως σενάριο?
Το Τσουμπα παρεμπιπτόντως τον γούσταρα ως παίκτη αλλά τώρα μου φαίνεται είναι τελείως αλλού και αλλού.
Το Τσουμπα παρεμπιπτόντως τον γούσταρα ως παίκτη αλλά τώρα μου φαίνεται είναι τελείως αλλού και αλλού.
-
Αν συνεχίζουν να θέλουν να ρίξουν τη ρήτρα του οι τσίπηδες οι Σουηδοί μετά τα φράγκα που τους έφερε στο ΤσουΛου αλλά και μετά το σημερινό που τους έδωσε το πρωτάθλημα, να τον φέρουν πίσω.
Οι οπαδοι ειναι καψουρεμενοι αφου του στρωσαν κρυφα κοκκινο χαλι εξω απο το σπιτι του!
Αιντε δωστε τα λεφτα να φερουμε Κρμεντσικ δανεικο
Αιντε δωστε τα λεφτα να φερουμε Κρμεντσικ δανεικο
Και το δεύτερο αυτός το έβαλε......ήμαρτον!Napoli4 έγραψε:Γκολ νίκης-ανατροπής στο τελευταίο λεπτό των καθυστερήσεων, και πανηγυρισμός στο πέταλο αγκαλιά με τους οπαδούς. 3Μ ακατέβατα αλλιώς εσωστρέφεια στο Μάλμε
Έχεις χοντρικά 25 λεπτά ΑΚΟΜΑ να πετύχεις δύο τεμάχια στην Τσέλσι και να το γυρίσεις!!! ΞΕΚΙΝΑ ΤΩΡΑ