Εγω πιστευω οτι η αληθεια ειναι οτι απλα η διοικηση δεν ξερει τι της γινεται σε αυτα τα θεματα. Απειρα τα παραδειγματα και οιδικαιολογιες.Dimg4 έγραψε:Παντα βρισκουμε δικαιολογιες οταν φευγει ενας παιχταρας. "Δεν ηθελε, οτι ηθελε του δωσαμε" κλπ κλπ
Ποτε αυτοκριτικη αρκει να μην πειραχτει η διοικηση
14. Andrija Zivkovic
Re: 14. Andrija Zivkovic
- sourmenetes
- Moderator
Εγώ ξέρω ότι όποιος ήθελε να μείνει έμεινε! Και τις συγκεκριμένες υποθέσεις πάντα τις αναλάμβανε ο Ιβάν.
Άρα ότι λένε είναι απλά άστοχο.
Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Άρα ότι λένε είναι απλά άστοχο.
Ο μονος που βρισκει δικαιολογιες να κραξει εισαι εσυDimg4 έγραψε:Παντα βρισκουμε δικαιολογιες οταν φευγει ενας παιχταρας. "Δεν ηθελε, οτι ηθελε του δωσαμε" κλπ κλπ
Ποτε αυτοκριτικη αρκει να μην πειραχτει η διοικηση
Απο σχολιο μου σημερα «…η ολη ανησυχια προκυπτει απο το γεγονος οτι ενω αυτα που λες ειναι γνωστα, δεν υπαρχει καμια εμπιστοσυνη στην εγκαιρη ΚΑΙ ΕΠΙΤΥΧΗ αντικατασταση του παικτη. Τα δειγματα γραφης τοσα χρονια αυτο λενε»
Τι αλλο να πω δηλαδη για να ριξω το φταιξιμο στην διοικηση (η οποια εκανε βεβαια και το καλο και τον εφερε αναμεσα σε ολες τις αλλες ανορθογραφιες);
Αν θέλεις να ανανεώσεις τον Ζιφκο, προετοίμασε έγκαιρα τον αντικαταστάτη του
Ζαμπα, κλεισμένος ήδη.Ettien26 έγραψε:Αν θέλεις να ανανεώσεις τον Ζιφκο, προετοίμασε έγκαιρα τον αντικαταστάτη του
- buffalobill4
Γραφεται οτι ανανεωσε... αν ισχυει ειναι εξαιρετικό νέο!
Μπραβο στην ΠΑΕ
Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Μπραβο στην ΠΑΕ
Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
- sourmenetes
- Moderator
Παιδιά οι τύποι είναι αστείοι!
Ο τζορμπατζογλου έλεγε πριν μια βδομάδα ότι είναι κοντά. Χθες απ ότι λέτε είπε δύσκολα.
Σήμερα λένε αλλά.
Το ότι τους πιστεύετε.. Τι να πω...
Ποτέ ο ΠΑΟΚ ήθελε να ανανεώσει παίκτη, ήθελε ο παίκτης και δεν έγινε το ντιλ;; ας μας πει κάποιος...
Ο τζορμπατζογλου έλεγε πριν μια βδομάδα ότι είναι κοντά. Χθες απ ότι λέτε είπε δύσκολα.
Σήμερα λένε αλλά.
Το ότι τους πιστεύετε.. Τι να πω...
Ποτέ ο ΠΑΟΚ ήθελε να ανανεώσει παίκτη, ήθελε ο παίκτης και δεν έγινε το ντιλ;; ας μας πει κάποιος...
- Dimitris_L4