70.Γιώργος Κούτσιας
-
Re: 70.Γιώργος Κούτσιας
Και ο παίκτης ήθελε να πάει δανεικός βέβαια. Δεν είναι ότι τον έστειλε με το ζόρι η ομάδα.
E δεν νομιζω να του ειπε κανεις οτι θα παιζει βασικος οσο λειπουν οι τραυματιες,θα εχει βασικο ρολο στο ροτεισον και αυτος ειπε θα παω για αναπληρωματικος του Οτζεκοβιτς στο Βολο...
Ο παίκτης το έβαλε ως όρο για την ανανέωση από ότι λένε τα ρεπορτάζ. Δεν ισχύει ότι τον "άφησε ο Λουτσεσκου" που διαβάζουμε τόσους μήνες.
Κανένας δεν έχει εγγυημένα θέση βασικού.
Κανένας δεν έχει εγγυημένα θέση βασικού.
-
Παιδιά ήθελε ανέκαθεν να φύγει εξωτερικό... Μην το ψάχνουμε. Αν έπαιζε θα ήθελε να φύγει για να πάει σε καλύτερο πρωτάθλημα. Αν δεν έπαιζε θα ήθελε να φύγει για να πάει να παίξει αλλού βασικός.
Μια χαρά κουβέντα έγινε για τους ψυχολόγους κ για την οικογένειά του. Το θέμα δεν είναι η ευαισθησία μου η των μελών που συζητάμε ( ο Λουτσέσκου πχ επειδή τα βάζεις σε ζυγαριά έχει ακουσει εδώ μέσα τα μυρια όσα, μέχρι ότι τα παίρνει από μάνατζερ παιχτων, αν υπήρχε ανάλογη ευαισθησία αυτά τα μέλη θα έπρεπε να γράψουν μετά από 2 χρόνια εδώ) . Είπες ότι δεν τον έχει σε εκτίμηση που είναι διαφορετικο από το δεν καιγόταν που λές τώρα. Κ σε ρωτάω αν ξέρεις αν δεν τον είχε σε εκτίμηση κ για πιό λόγο δεν τον είχε. Το ότι στάλθηκε δανεικός μπορεί να σημαίνει χιλιάδες πράγματα, παραδειγμα ότι τον πιστευει κ ότι από τον να τον έχει παγκο καλυτερα να παρει χρόνο για να ωριμάσει παιχτικα κ πνευματικα ώστε φέτος στην προετοιμασία να είναι πιο έτοιμοςjoshua έγραψε:Δεν ειδα την ιδια ευαισθησια οταν αλλοι μιλανε για οικογενειες,μανατζερ και ψυχολογους...Εγω τουλαχιστον εχω καποια δεδομενα.Ο ιδιος ο Λουτσεσκου δηλωνε οτι δεν ειναι ετοιμος,τον αφησε να φυγει δανεικος ενω δεν ειχαμε επιθετικους και οπως φαινεται δεν εναντιωθηκε σε ενδεχομενη πωληση.Νομιζω οτι με σχετικη ασφαλεια μπορουμε να πουμε οτι δεν καιγοταν και δεν το λεω για να τον κατηγορησω.Απλα δεν καταλαβαινω γιατι τετοια επιθεση απο καποιους.Για να ειμαι και ειλικρινης ουτε εγω ειδα ποτε στο γηπεδο αυτα για τα οποια καποιοι ειχαν τρελαθει.
Γιατί όχι; μπορεί να θεώρησε ότι είναι καλύτερος από τον οτζεκοβιτς και θα πάρει τη θέση του από το να περιμένει αν και ποτε κάποιος θα τραυματιστείjoshua έγραψε:E δεν νομιζω να του ειπε κανεις οτι θα παιζει βασικος οσο λειπουν οι τραυματιες,θα εχει βασικο ρολο στο ροτεισον και αυτος ειπε θα παω για αναπληρωματικος του Οτζεκοβιτς στο Βολο...
Στο καλο του θεου να παει το παιδι.
Να κοιταξει ο Μποτο να κλεισει τα κενα του ροστερ με τα χρηματα αυτα και να ανεβει ο Τζιμας
Να κοιταξει ο Μποτο να κλεισει τα κενα του ροστερ με τα χρηματα αυτα και να ανεβει ο Τζιμας
Τι διαφορα εχει το δεν εχω σε ιδιαιτερη εκτιμηση ενα παικτη απο το δεν καιγομαι για τη παραμονη του? Το ενα δεν συνεπαγεται το αλλο?
Έχει αλλά για χάρη της κουβεντας δεν έχει νόημα να μείνουμε εκεί, παραμενει η ερώτηση μου λοιπόν αν το γνωρίζεις κ αν γνωρίζεις κ τον λόγο ή είναι απλά ένα συμπέρασμα σου;joshua έγραψε:Τι διαφορα εχει το δεν εχω σε ιδιαιτερη εκτιμηση ενα παικτη απο το δεν καιγομαι για τη παραμονη του? Το ενα δεν συνεπαγεται το αλλο?
Δεν το υποτιμώ αλλά να καταλάβω θελω
Οσο γνωριζουν και οι αλλοι για οτι γραφουν...Νομιζω το εγραψα και πριν οτι αποτελει συμπερασμα και οχι γνωση...
Οκ ναί θα μπορούσε να ισχύει, έχει βάση. Το σημαντικό αν ισχύει δεν είναι αν δεν τον έχει σε εκτίμηση αλλά γιατί δεν τον έχει.
Δεν νομιζω οτι εχει νοημα το γιατι.Ειναι περισσοτερο κουτσομπολιο παρα κατι που θα εξυπηρετησει σε κατι.Το αποτελεσμα το ιδιο ειναι. Θα νιωσει καποιος καλυτερα αν ειναι θεμα χαρακτηρα η ικανοτητων?
Παίχτης που είδε τον ΠΑΟΚ μόνο ως ευκαιρία ζωής και σκαλοπάτι παίζοντας το ντίβα πριν αποκτήσει δικαίωμα ψήφου δικαιούται όσο σεβασμό έδειξε.
Και άντε να σας πω και το άλλο.
Στην ουσία πήρε τα παπούτσια στο χέρι από τους πολύ ψηλά. Γλιτώσαμε από μεγάλο μελλοντικό καζο που θα πληρώναμε αδρά για να μη γίνει.
Συνεχίστε αφοβα να υπερασπίζεστε όλα τα αετοπουλα με κλειστά μάτια κι αυτιά.
Και άντε να σας πω και το άλλο.
Στην ουσία πήρε τα παπούτσια στο χέρι από τους πολύ ψηλά. Γλιτώσαμε από μεγάλο μελλοντικό καζο που θα πληρώναμε αδρά για να μη γίνει.
Συνεχίστε αφοβα να υπερασπίζεστε όλα τα αετοπουλα με κλειστά μάτια κι αυτιά.
Μέχρι και ο μπεος μίλησε για τον περίγυρο του παιδιού...ε δεν μπορεί να είναι τυχαίο
Από τα 17 του μας βάζει το μαχαίρι στο λαιμό με τις ανανεώσεις κ τις προτάσεις που έχει.
Καταλαβαίνει κ ο σύλλογος ότι τον συμφέρει να επενδύσει σε πιο κατασταλαγμένα παιδιά
Από τα 17 του μας βάζει το μαχαίρι στο λαιμό με τις ανανεώσεις κ τις προτάσεις που έχει.
Καταλαβαίνει κ ο σύλλογος ότι τον συμφέρει να επενδύσει σε πιο κατασταλαγμένα παιδιά
-
Η απαντηση του Λουτσεσκου σε πολυ προσφατηdragon έγραψε:Έχει αλλά για χάρη της κουβεντας δεν έχει νόημα να μείνουμε εκεί, παραμενει η ερώτηση μου λοιπόν αν το γνωρίζεις κ αν γνωρίζεις κ τον λόγο ή είναι απλά ένα συμπέρασμα σου;joshua έγραψε:Τι διαφορα εχει το δεν εχω σε ιδιαιτερη εκτιμηση ενα παικτη απο το δεν καιγομαι για τη παραμονη του? Το ενα δεν συνεπαγεται το αλλο?
Δεν το υποτιμώ αλλά να καταλάβω θελω
ερωτηση που του εγινε για τις ακαδημιες του ΠΑΟΚ
και για τους νεους παιχτες-projects της ομαδας δεν
φωτογραφιζει και Τζολη και Κουτσια πλην αλλων;
Προσθετοντας σε αυτην και τις δηλωσειςΓια το ότι ο Αλμέιδα μίλησε με καλά λόγια για τις Ακαδημίες του ΠΑΟΚ:
«Ο ΠΑΟΚ έχει τη βάση, που είναι η Ακαδημία που λειτουργεί σωστά. Το άλλο κομμάτι είναι η εκπαίδευση και η νοοτροπία που έχει το κάθε παιδί. Τα δύο αυτά τα παιδιά (Κωνσταντέλιας και Κουλιεράκης εννοεί) είναι θετικά παραδείγματα. Σημαντικό πως γαλουχούνται, το σημαντικό να έχουν διάθεση να δίνουν τα πάντα για την ομάδα και αυτά τα παιδιά το κάνουν αυτό».
που ειχε κανει όταν ο Κουτσιας εφευγε για
δανεικος στο Βολο για "περιγυρους" κ.τ.λ.
και "να μεινει μακρια τους" οπως και για τον
Τζολη οτι "ενω δεν ειναι ακομα ολοκληρωμενος
παιχτης επεμενε να φυγει" αυτο καταλαβαινω!
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος montekristo την Παρ 24 Φεβ 2023, 11:00, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.