Razvan Lucescu II
- sourmenetes
- Moderator
Re: Razvan Lucescu II
Τωρα ειδα την δηλωση του
«Περιμέναμε πιο εύκολο παιχνίδι, δεν είχαμε σωστή νοοτροπία για ένα τέτοιο παιχνίδι ειδικών συνθηκών"

«Περιμέναμε πιο εύκολο παιχνίδι, δεν είχαμε σωστή νοοτροπία για ένα τέτοιο παιχνίδι ειδικών συνθηκών"
Εγω ΕΝΑ δεν καταλαβαινω.
Εστω οτι καποιος ΠΑΟΚτσης οπαδος (γιατι αμφιβαλω ακονα κι εδω μεσα οτι ειναι ΟΛΟΙ ΠΑΟΚτσηδες) δεν γουσταρει Λουτσεσκου (Κανιας...Πριγιοβιτς..Μπισε..Πελκα...Γυμναστη τερματοφυλακων...κοκ)
Οκ, την ειπε την αποψη του ΜΙΑ φορα...αντε να το δεχτω αυτο!
Μπορει να μου εξηγησει , στην τελικη ευθεια για εναν στοχο 35ετιας, ποιο το νοημα να επαναλαμβανεται;
Αν μου βρει ΕΝΑ θετικο , κατι εστω που προσφερει απο την πλευρα του ως λιθαρακι στην επιτευξη του , θα δεχτω να συνεχισει το τροπαρι...
Γιατι εγω βλεπω πολλα αρνητικα...κ μην μου πει καποιος οτι η περιρρεουσα κατασταση , ειδικα οταν εκφραζεται μαζικα (αν δηκαδη οι λιγοι πεισουν κι αλλους με το λεγε-λεγε και αρχισουμε στο τελος τη μουρμουρα ολοι μαζι) δεν επηρεαζει και το εσωτερικο ενος συλλογου.
Εστω οτι καποιος ΠΑΟΚτσης οπαδος (γιατι αμφιβαλω ακονα κι εδω μεσα οτι ειναι ΟΛΟΙ ΠΑΟΚτσηδες) δεν γουσταρει Λουτσεσκου (Κανιας...Πριγιοβιτς..Μπισε..Πελκα...Γυμναστη τερματοφυλακων...κοκ)
Οκ, την ειπε την αποψη του ΜΙΑ φορα...αντε να το δεχτω αυτο!
Μπορει να μου εξηγησει , στην τελικη ευθεια για εναν στοχο 35ετιας, ποιο το νοημα να επαναλαμβανεται;
Αν μου βρει ΕΝΑ θετικο , κατι εστω που προσφερει απο την πλευρα του ως λιθαρακι στην επιτευξη του , θα δεχτω να συνεχισει το τροπαρι...
Γιατι εγω βλεπω πολλα αρνητικα...κ μην μου πει καποιος οτι η περιρρεουσα κατασταση , ειδικα οταν εκφραζεται μαζικα (αν δηκαδη οι λιγοι πεισουν κι αλλους με το λεγε-λεγε και αρχισουμε στο τελος τη μουρμουρα ολοι μαζι) δεν επηρεαζει και το εσωτερικο ενος συλλογου.
- paok re niamou
Για το ατραξιόν σου έχω γράψει 5 φορές και δεν έχεις απαντήσει ακόμα......sourmenetes έγραψε:Δε θυμαμαι καποιο τετοιο μνμ.
Πες μας λιγο σε ποιους εφταιγε το γηπεδο σμρ.
- sourmenetes
- Moderator
το γραψες.paok re niamou έγραψε:Για το ατραξιόν σου έχω γράψει 5 φορές και δεν έχεις απαντήσει ακόμα......sourmenetes έγραψε:Δε θυμαμαι καποιο τετοιο μνμ.
Κακως στο εγραψε.
- paok re niamou
Επίσκεψη, το νόημα είναι η αμεση αφύπνιση για να διορθωθούν το σύντομοτερο λάθη, που μπορεί να κοστίσουν τον στόχο που είναι το πρωτάθλημα.
Ειλικρινά το πιστεύεις ότι όσοι κριτικάρουν είναι αλλόθρησκοι
Ρε ΑΔΕΡΦΕ κόλλησες και εσύ με μία λέξη. Ξέχνα το. Πες ότι πήγαινε σε εμένα ή πες εμένα στην τελική έτσι... Μας βλέπω πολλοί αναστατωμένους και έχουμε τελικό σε λίγες μέρες...paok re niamou έγραψε:Για το ατραξιόν σου έχω γράψει 5 φορές και δεν έχεις απαντήσει ακόμα......sourmenetes έγραψε:Δε θυμαμαι καποιο τετοιο μνμ.
- paok re niamou
Ρε εχουμε όλοι λαλήσει λεμε
Τι δεν καταλλλλλαβαινεις ?
Και δεν μας δίνουν κάτι, μια μεταγραφή, μια ανανέωση, να καλμαρουμε.
Τι δεν καταλλλλλαβαινεις ?
Και δεν μας δίνουν κάτι, μια μεταγραφή, μια ανανέωση, να καλμαρουμε.
Τα οποία λάθη όμως τα βλέπω εγώ και εσύ και αυτοί όχι; Τότε να συμφωνήσω ότι υπάρχει πρόβλημα... Δεν εννοεί αυτό... Είναι σαν να τον λες ότι όποιος έχει αντίθετη άποψη με αυτόν τον θεωρεί αλλόθρησκο. Γενικά το είπε και στην τελική λέει και την αλήθεια. Τέσπα είμαστε και off topic δεν έχει ουσία... Ραζβάν σήμερα δεν μας τα είπες καλά... Ούτε στο χορτάρι αλλά ούτε και στο μπλα μπλα... Ελπίζω να είσαι απλά ντεφορμέ λίγων ημερών... Μια επίσκεψη και του μπαμπά στον επόμενο αγώνα δεν είναι ΚΑΚΟ!!!paok re niamou έγραψε:Επίσκεψη, το νόημα είναι η αμεση αφύπνιση για να διορθωθούν το σύντομοτερο λάθη, που μπορεί να κοστίσουν τον στόχο που είναι το πρωτάθλημα.
- sourmenetes
- Moderator
Δεν ειπα "ΟΣΟΙ κριτικαρουν". Ειπα " δεν ειναι ΟΛΟΙ ΠΑΟΚ οσοι κριτικαρουν". Διαβαζε σωστα γιατι αν δεν ειναι θεμα διαβασματος απλα προπαγανδιζεις"!!!
Επι τοις ουσιας, περιμενω απαντηση στην ερωτηση μου "τι προσφερετε με το να κραζετε καποιοι το Λουτσε πρωι βραδυ σε νικες η ..ήττα!
Επι τοις ουσιας, περιμενω απαντηση στην ερωτηση μου "τι προσφερετε με το να κραζετε καποιοι το Λουτσε πρωι βραδυ σε νικες η ..ήττα!
Μπα τίποτα καινούργιο απλά εγώ πίστευα στην ανατροπή του Πρίγιο τώρα τι να πω... Δεν θα γίνει ακούω και το ραντεβού... Αν δεν έρθει ο Ιβάν όλα στάσιμα μένουν...