Μεταγραφές Καλοκαιριού 2018
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2018
Πιστεύω rain ότι δεν θεωρείται δεδομένη η επιστροφή, γιατί δεν γνωρίζουμε τα "θέλω" του ίδιου του παίκτη.
Αν δηλαδή θα θελήσει να μείνει ως back-up του Μάτος ή όχι.
Δεν μπορώ να δεχτώ ότι ο Λουτσέσκου και οι υπόλοιποι εκεί στην ΠΑΕ δεν το θέλουν.
Αν δηλαδή θα θελήσει να μείνει ως back-up του Μάτος ή όχι.
Δεν μπορώ να δεχτώ ότι ο Λουτσέσκου και οι υπόλοιποι εκεί στην ΠΑΕ δεν το θέλουν.
Μόλις είδα το βίντεο με τα τάκλιν του Σουηδού.
Τα περισσότερα από αυτά θα τα χαρακτήριζα από "αντιαθλητικά" ως "εγκληματικά".
Δεν γνωρίζω αν αυτές οι 5-10 φάσεις χαρακτηρίζουν τον τρόπο παιχνιδιού του, ή αν είναι ό,τι μπόρεσε κάποιος να βρει σε 15 χρόνια καριέρας για να φτιάξει ένα βίντεο.
Αν ισχύει όμως το 1ο, τότε δεν πρέπει να έρθει με τίποτα στην ομάδα.
Τα περισσότερα από αυτά θα τα χαρακτήριζα από "αντιαθλητικά" ως "εγκληματικά".
Δεν γνωρίζω αν αυτές οι 5-10 φάσεις χαρακτηρίζουν τον τρόπο παιχνιδιού του, ή αν είναι ό,τι μπόρεσε κάποιος να βρει σε 15 χρόνια καριέρας για να φτιάξει ένα βίντεο.
Αν ισχύει όμως το 1ο, τότε δεν πρέπει να έρθει με τίποτα στην ομάδα.
Ειναι η πρώτη χρονια ηρεμίας, έχουμε άνεση χρονου και δν υπάρχει αγχος.Ηρθε η ωρα για σωστη αναπροσμογη του ροστερ με σκοπό και την εξοικονόμηση χρηματων.Πρέπει να πέσει το μπατζετ των αλλαγών κ το πλεόνασμα να πάει στους βασικούς.Και θεωρω πολυ σωστα έτσι λειτουργεί η Παε.Δηλαδή ο Κιτσιου όπως το ξέρουμε είναι τοσο χειρότερος απο Λεβεκ,Λεοβατς,Ασεβεδο οι οποίοι παιρνουν +200 χιλιάδες;Ακουω για Κιβρακιδη.Ας υποθεσουμε οτι είναι καλύτερος,ποσο καλύτερος ωστε να δικαιολογει τα 500 τουλάχιστον χιλιαρικα αγορα και μεγαλυτερο μισθο.Δν χρειάζεται μεγαλομανια.
Ολα σιγα σιγα, και η ομαδα κάνει αλματα..εμπιστοσύνη σε καποιους που αποδεδειγμενα μας ανεβασαν επίπεδο.
Ολα σιγα σιγα, και η ομαδα κάνει αλματα..εμπιστοσύνη σε καποιους που αποδεδειγμενα μας ανεβασαν επίπεδο.
-
Άμα κατσει ο Κίτσιου στα Μπακ είμαστε φουλ κομπλέ
2 έμπειροι με 2 ανερχόμενους από πίσω με καλά στοιχεία
Πρέπει να σκεφτούμε και τη διαδοχη κατάσταση
Στάλθηκε από το TA-1012 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
2 έμπειροι με 2 ανερχόμενους από πίσω με καλά στοιχεία
Πρέπει να σκεφτούμε και τη διαδοχη κατάσταση
Στάλθηκε από το TA-1012 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
ο κίτσιου για το ελληνικό πρωτάθλημα είναι ρομπέρτο κάρλος , από τα ποιο τίμια παλικαρια που έβγαλε ο ΠΑΟΚ ...
- desperando
- Επικοινωνία:
Τι μας λες βρε Γιωργάκη,αφού ο τοσκιτσης μας είπε ότι ο Παπ είναι πολύ κοντά στον ΠΑΟΚ.εγω αυτόν πιστεύω
Πω πόσο εύκολα ξεχνάμε. Ένα χρόνο λείπει και τον βγάλαμε και Ρομπέρτο Κάρλος.
Συμπαθέστατος μέχρι εκεί που δεν πάει αλλά εγώ θυμάμαι να ανοίγουμε σαμπάνια κάθε φορά που πετύχαινε σέντρα.
Επίσης μέτριες έως κακές τοποθετήσεις αμυντικά.
Δεν ξέρω πόσο βελτιώθηκε, άμα τον κρίνουν άξιο ας μείνει και για πάντα. Αλλά μη διαβάζουμε και για τον Καρβαχάλ.
Συμπαθέστατος μέχρι εκεί που δεν πάει αλλά εγώ θυμάμαι να ανοίγουμε σαμπάνια κάθε φορά που πετύχαινε σέντρα.
Επίσης μέτριες έως κακές τοποθετήσεις αμυντικά.
Δεν ξέρω πόσο βελτιώθηκε, άμα τον κρίνουν άξιο ας μείνει και για πάντα. Αλλά μη διαβάζουμε και για τον Καρβαχάλ.
Ενώ οι σέντρες του Τζάλμα, του Μακ, του Ενρίκε, του Λημνιου ακόμα και του Ματος, τι να σου πω.
Ξυράφια.
Αμυντικά δε μας κρέμασε ποτέ, σε καμία περίπτωση περισσότερο από άλλους .ο Βιερίνια περισσότερα λάθη αμυντικά έχει κάνει.
Αυτό βέβαια δε σημαίνει ότι είναι καλύτερος από αυτούς.
Σημαίνει ότι δε μπορεις να κρίνεις ένα παίκτη μόνο από ένα τομεα. Ούτε καν τους επιθετικούς με τα γκολ .
Ο Κίτσιου συμμετέχει με διάθεση, παίζει πάντα όσο μπορεί, απλά είναι αρκετά φοβισμένος.
Για πάγκο είναι μια χαρά.
Μόνο σε περίπτωση απόκτησης ενός πραγματικά ανερχόμενου ταλέντου Βραζιλιάνου πχ 20 χρόνων θα έλεγα ότι προτιμώ να μην έρθει. Κατά τ αλλά δε βλέπω το λόγο να δίνουμε λεφτά σε μανατζερ, να περιμενουμε μπας και πιάσει κάποιος ξένος κλπ.
Ξυράφια.
Αμυντικά δε μας κρέμασε ποτέ, σε καμία περίπτωση περισσότερο από άλλους .ο Βιερίνια περισσότερα λάθη αμυντικά έχει κάνει.
Αυτό βέβαια δε σημαίνει ότι είναι καλύτερος από αυτούς.
Σημαίνει ότι δε μπορεις να κρίνεις ένα παίκτη μόνο από ένα τομεα. Ούτε καν τους επιθετικούς με τα γκολ .
Ο Κίτσιου συμμετέχει με διάθεση, παίζει πάντα όσο μπορεί, απλά είναι αρκετά φοβισμένος.
Για πάγκο είναι μια χαρά.
Μόνο σε περίπτωση απόκτησης ενός πραγματικά ανερχόμενου ταλέντου Βραζιλιάνου πχ 20 χρόνων θα έλεγα ότι προτιμώ να μην έρθει. Κατά τ αλλά δε βλέπω το λόγο να δίνουμε λεφτά σε μανατζερ, να περιμενουμε μπας και πιάσει κάποιος ξένος κλπ.
καλα σαμπάνιες ανοίγαμε και για κάτι μπαλαδόφατσες που ανακάλυψαν την αμερική τον φεβρουάριο του 2018 και δήλωναν εντυπωσιασμένοι με τον πέλκα, gt ως τότε προφανώς ήταν ακόμα ένας κίτσιου και απορούσαν gt παίζει στο 10 ... ε πιστεύω μια ακόμα σαμπάνια θα ανοίξουμε όταν αρχίσουν να καταλαβαίνουν και αυτό που διαβάζουν ...
- ΑποστόληςΑ
Στη τελευταία του σεζόν στον ΠΑΟΚ ο Στέλιος είχε 3 ασίστ στο πρωτάθλημα όταν ο Μάτος και ο Campos είχαν από 2, με πολύ περισσότερο χρόνο συμμετοχής, ενώ ο Leovac, επίσης με πολύ περισσότερο χρόνο συμμετοχής, είχε μόλις 1.
Δεν τίθεται θέμα για τα επιθετικά του προσόντα. Στα αμυντικά ναι, πάσχει λίγο, αλλά αν δεν έπασχε και καθόλου θα ήταν Matos.
Δεν τίθεται θέμα για τα επιθετικά του προσόντα. Στα αμυντικά ναι, πάσχει λίγο, αλλά αν δεν έπασχε και καθόλου θα ήταν Matos.
κιτσιου ;;;
φτασαμε στο σημειο να θελουμε τον κιτσιου παλι πισω.Εναν μετριοτατο παικτη χωρις μελλον(25 χρονων σε λιγους μηνες-καμια σχεση με την προοπτικη γιαννουλη). Το δυστυχημα ειναι οτι δεν τα γραφουν μονο δημοσιογραφοι(Σ.Κ) αλλα και οπαδοι μας.
Σε χρονια που παμε να αναβαθμισουμε το ηδη καλο ροστερ καποιοι αναπολουν τις μετριοτητες ενω ταυτοχρονα ο ΣΚ μας μιλαει και για τον χαριση λες και ειναι ο ζεεντορφ.
φτασαμε στο σημειο να θελουμε τον κιτσιου παλι πισω.Εναν μετριοτατο παικτη χωρις μελλον(25 χρονων σε λιγους μηνες-καμια σχεση με την προοπτικη γιαννουλη). Το δυστυχημα ειναι οτι δεν τα γραφουν μονο δημοσιογραφοι(Σ.Κ) αλλα και οπαδοι μας.
Σε χρονια που παμε να αναβαθμισουμε το ηδη καλο ροστερ καποιοι αναπολουν τις μετριοτητες ενω ταυτοχρονα ο ΣΚ μας μιλαει και για τον χαριση λες και ειναι ο ζεεντορφ.
Αν θέλουμε να δούμε τον Κίτσιου ως παίκτη, τότε ναι, έχει (ή καλύτερα "είχε") κάποια προβλήματα που δεν σου επιτρέπουν να τον εμπιστευτείς ως βασικό. Κυριότερο από αυτά η αμυντική του συμπεριφορά στο ψηλό παιχνίδι σε διαγώνια κάλυψη των στόπερ. Επιθετικά ήταν αξιοπρεπέστατος (για τα δεδομένα της θέσης και της ηλικίας του).
Δεν ξέρουμε όμως πως έχει εξελιχθεί και κατά πόσο έχει βελτιώσει τις αδυναμίες του παίζοντας μία ολόκληρη χρονιά (30+ παιχνίδια) στο Βέλγιο. Ήταν σε ηλικία τέτοια και σε πρωτάθλημα που θα μπορούσε να επιστρέψει άλλος άνθρωπος (παράδειγμα και η χρονιά του Πέλκα στην Πορτογαλία).
Ακόμα όμως και να μην έχει βελτιωθεί (που δεν το νομίζω), ακόμα και με τις προηγούμενες αδυναμίες του, γι' αυτό που τον θέλουμε είναι ΑΠΟΛΥΤΑ αξιόπιστη λύση.
Δεν ξέρουμε όμως πως έχει εξελιχθεί και κατά πόσο έχει βελτιώσει τις αδυναμίες του παίζοντας μία ολόκληρη χρονιά (30+ παιχνίδια) στο Βέλγιο. Ήταν σε ηλικία τέτοια και σε πρωτάθλημα που θα μπορούσε να επιστρέψει άλλος άνθρωπος (παράδειγμα και η χρονιά του Πέλκα στην Πορτογαλία).
Ακόμα όμως και να μην έχει βελτιωθεί (που δεν το νομίζω), ακόμα και με τις προηγούμενες αδυναμίες του, γι' αυτό που τον θέλουμε είναι ΑΠΟΛΥΤΑ αξιόπιστη λύση.
- ΑποστόληςΑ
Να μας συγχωρείς ρε τρισμέγιστε, αλλά τόσο μας κόβει, τόσα λέμε. Τι να καταλάβουμε οι φτωχοί...tigon4 έγραψε:κιτσιου ;;;
φτασαμε στο σημειο να θελουμε τον κιτσιου παλι πισω.Εναν μετριοτατο παικτη χωρις μελλον(25 χρονων σε λιγους μηνες-καμια σχεση με την προοπτικη γιαννουλη). Το δυστυχημα ειναι οτι δεν τα γραφουν μονο δημοσιογραφοι(Σ.Κ) αλλα και οπαδοι μας..
Ο Κίτσιου είχε από μικρός καλές προδιαγραφές. Αν θα εξελιχθεί ή όχι δεν το ξέρω. Εξαρτάται από το πόσο πολύ το θέλει ο ίδιος και από το πόσο είναι διατεθειμένος να δουλέψει γι αυτό.
Καλά έγραψε ένας φίλος παραπάνω... Ο Πέλκας τι ήταν πριν από 2 χρόνια?
Έγραψα και εγώ προηγουμένως... Τι ήταν ο Κιβρακίδης 2 χρόνια πριν?
Και να ρωτήσω και κάτι ακόμα... Τι ήταν ο Ροντρίγκεζ στα 24 του? Αν δεν κάνω λάθος, το πρώτο επαγγελματικό του συμβόλαιο το υπέγραψε 21 στα 22.
Τώρα, αν κάποιοι θεωρούν ότι η αναβάθμιση της ομάδας ξεκινάει από το αναπληρωματικό δεξιό σου μπακ (μπακ-απ του Μάτος), τότε εντάξει.
Καλά έγραψε ένας φίλος παραπάνω... Ο Πέλκας τι ήταν πριν από 2 χρόνια?
Έγραψα και εγώ προηγουμένως... Τι ήταν ο Κιβρακίδης 2 χρόνια πριν?
Και να ρωτήσω και κάτι ακόμα... Τι ήταν ο Ροντρίγκεζ στα 24 του? Αν δεν κάνω λάθος, το πρώτο επαγγελματικό του συμβόλαιο το υπέγραψε 21 στα 22.
Τώρα, αν κάποιοι θεωρούν ότι η αναβάθμιση της ομάδας ξεκινάει από το αναπληρωματικό δεξιό σου μπακ (μπακ-απ του Μάτος), τότε εντάξει.
Οκ Γιώργη ο Παπαδόπουλος δεν είναι στην λίστα του Λουτσεσκου,μόνο μην καταλήξουμε στον Χατσεριδη και μετά προσπαθείτε να μας πείσετε ότι ήταν επιλογή προπονητή.