7.Omar El Kaddouri
Re: 7.Omar El Kaddouri
Τι να αποδεσμευτεί αντί να πωληθεί..; Να πωλήθεί ναι όχι να αποδεσμευτεί είπαμε.
Προς Ιταλία μεριά που θέλεί και έχει club ενδιαφερόμενα όπως είχε πει παλαιότερα!
27-28 χρονών δώσαμε και 1.3 χαρτιά να τον πάρουμε από την Empoli;
Πιστεύω μπαρούφες είναι!
Προς Ιταλία μεριά που θέλεί και έχει club ενδιαφερόμενα όπως είχε πει παλαιότερα!
27-28 χρονών δώσαμε και 1.3 χαρτιά να τον πάρουμε από την Empoli;
Πιστεύω μπαρούφες είναι!
-
boogeyman77
- Επικοινωνία:
Τι αποδέσμευση;ούτε για αστείο!Επιτέλους μα μάθουμε να πουλάμε κι όχι να χαρίζουμε όπως παραδοσιακά κάνουμε.Ο παίκτης έχει πολύ καλό όνομα κυρίως Ιταλία μεριά και έναν ιδιαίτερα ικανό και πανούργο μάνατζερ.Οτιδήποτε κάτω απο 2 εκατομμύρια σε περίπτωση που φύγει θα είναι αποτυχία.Χαρίσαμε Κλάους,Κάτσε και δώσαμε κοψοχρονιας Σταφυλιδη,Λουκας,Μακ,Γκαρυ,Καμπος για να μη πάω πιο παλιά με Βιεϊρίνια.Στον αντίποδα ότι αγοράζουμε το πληρώνουμε πάνω απο την αξία του.Η κάνουν πάρτι οι μάνατζερ η έχουμε επικίνδυνους που τρέχουν τα θέματα των μεταγραφών.
- giagoylas4
Ότι και να λέτε για αυτόν τον παίκτη,οπότε παίζει είναι μια κλάση μόνος του. Ακόμα και εχθές ( ιδικά όταν πέρασε μπροστά )ήταν πολυ καλός και από τους λίγους που έβγαλαν ένα νεύρο και έναν εγωισμό
Πρέπει να βρει έναν τρόπο το ιατρικό τιμ να λύσει τα μυϊκά του προβλήματα.
Υγ επίσης γράφεται και λέγεται συχνά ότι δεν γυρνάει, δεν μάρκαρει,αλλά σχεδόν σε όλα τα ματς ( τα οποία τα έχω δει 2 και 3 φορές) είναι άψογος τακτικά και με πάρα πολλά κλεψίματα.
Και είναι κάτι που σε κάνει να απορεις
Πρέπει να βρει έναν τρόπο το ιατρικό τιμ να λύσει τα μυϊκά του προβλήματα.
Υγ επίσης γράφεται και λέγεται συχνά ότι δεν γυρνάει, δεν μάρκαρει,αλλά σχεδόν σε όλα τα ματς ( τα οποία τα έχω δει 2 και 3 φορές) είναι άψογος τακτικά και με πάρα πολλά κλεψίματα.
Και είναι κάτι που σε κάνει να απορεις
Απλά χτες στις δύο αλλαγές παιχνιδιου που επιχείρησε, πέταξε δύο φορές τη μπάλα πλάγιο χωρίς καν να πιεζεται
Όποτε παίζει, που είναι συχνά, είναι πραγματικά μια κλάση μόνος του. Μια κλάση παρακάτω
Sent from my iPhone using Tapatalk
Sent from my iPhone using Tapatalk
- painkiller4
Τί στο π@τσου συμβαίνει με την πάρτη σου;
Ήταν σαν να παίζουμε με 10.
Δεν ξέρω μήπως ήδη σκέφτεται και έχει το μυαλό του αλλού
Ήταν σαν να παίζουμε με 10.
Δεν ξέρω μήπως ήδη σκέφτεται και έχει το μυαλό του αλλού
- sourmenetes
- Moderator
- Παλαιολόγος
-
Dimg4
Μονιμα σαν ψαρι εξω απο το νερο. Απλα δεν κολλαει στην ομαδα οποτε το καλυτερο και για τους 2 ειναι να παραχωρηθει. Λες και εχει ενα συνεχες βραχυκυκλωμα πνευματικα αλλα και σωματικα. Κανει ενα σπριντ η ενα τακλιν και πιανει τους προσαγωγους και εχει ενα υφος σαν να του εκατσε βαρια η φασολαδα
-
xrisitsapa
Μπορεί να χτυπήσει μεγάλη μεταγραφή. Ας μη του κλείσει η ομάδα το δρόμο...
ΥΓ Η φάση με τον Καντουρι μου θυμίζει περιπτώσεις Τζιολη ή Τζαβελλα που προσπαθούσαν κάτι ΑΡΔ να μας πείσουν ότι δεν βλέπαμε καλά όσοι κραζαμε
ΥΓ Η φάση με τον Καντουρι μου θυμίζει περιπτώσεις Τζιολη ή Τζαβελλα που προσπαθούσαν κάτι ΑΡΔ να μας πείσουν ότι δεν βλέπαμε καλά όσοι κραζαμε
- Mattias_g4
- Επικοινωνία:
Έχω καταλάβει τι του λείπει.... Δεν έχει πάθος.... Είναι θέμα χαρακτήρα.... Φοβάται να βάλει τα πόδια του στην φωτιά ίσως είναι και θέμα πρόσφατων τραυματισμών. Αν είχε το μισό πάθος του μάτος θα ήταν παιχταράς
Κατρχην χτες η πρωταρχικη ευθηνη ειναι του Ραζβαν που τον ξεκινηση σε θεση στην οποια δεν υπαρχει. Δεν υπαρχει Καντουρι 10αρι (ουτε 8αρι ουτε τιποτα) και το ξεραμε ηδη αυτο.