Răzvan Lucescu

Συζήτηση για το έμψυχο υλικό της ομάδας
Άβαταρ μέλους
Sick Bastard

Re: Răzvan Lucescu

Δημοσίευση από Sick Bastard »

Φυσικά και το ξέρει Κατ, αλλά τελεί υπό πανικό.
Κι ο πανικός σε κάνει να μην σκέφτεσαι.
Ο πιο πρόχειρος απ αυτούς που αναφέρεις είναι ο Ίβιτς, μετά ο Μπόλονι και μετά ο Σάντος.
(μιλάω για τον εαυτό μου).

Όπως και να το ονομάσεις υπομονή, στήριξη, σταθερότητα, κερδίζεται, δεν χαρίζεται.
Πρέπει να δείξει κάτι για να στηριχτεί.
Η δουλειά του καθενός (και δεν εννοώ μόνο μέσα στον αγώνα) επιφέρει την όποια στήριξη/σταθερότητα/υπομονή
κι εν τέλει όραμα και ευτυχή προορισμό.

Ξαναλέω,μιλάω μόνο για τον εαυτό μου, περιμένω μέχρι και την διακοπή του Οκτωβρίου
γιατί ο ίδιος είπε ότι τότε θα είναι έτοιμη η ομάδα.
Αλλά αυτό δε σημαίνει ότι θα ανέχομαι αυτές τις εμφανίσεις.
Θα με πεις, και τι θα κάνεις.
Τίποτα, θα βράζω στο ζουμί μου και θα κάνω πόστ.
Αλλά ο Λουτσέσκου κι ο κάθε Λουτσέσκου δεν θα πάθει τίποτα απ αυτά τα ποστ
απ το αποτέλεσμα που θα παρουσιάσει θα το πάθει (αν το πάθει).

Αν μέχρι τον Οκτώβρη και τη διακοπή δεν παρουσιάζει σημαντική βελτίωση η ομάδα
που τα προβλήματά της δεν είναι μόνο αγωνιστικά
θα πρέπει να απομακρυνθεί κι άμεσα.
Άβαταρ μέλους
zoran

Δημοσίευση από zoran »

ο Αγγελος τι σ εφταιξε ;; που περπατουσε ο τζαβ στα γιαννενα ;; που ειχε 2,εργαλεια του κωλου κατσικα τζανδαρη και τα χασε κι αυτα ;; που πηρε μυρωδια τι παιζει με τον κλαους κ ηταν ετοιμος να τον βαλει τερματοφυλακα;;
η που ειδαμε μια φορα τον ΠΑΟΚ πρωτο χειμωνα καιρο ;;

μας εκανε να πιστεψουμε οτι θα παρουμε πρωταθλημα, τοσο πολυ που μετα μας φανηκε οτι χασαμε το σιγουρο πρωταθλημα.

ελα αλεκο ;;; ποιο ;;;
.τι ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΑΑΑΑΑ
Άβαταρ μέλους
kataramenos5

Δημοσίευση από kataramenos5 »

Εγω τζος ενα ονομα ζητησα.ΕΝΑ.
Κλασσικα πηγαινεις αλλου τη κουβεντα και δεν απαντας.
Τοσοι ανθρωποι περασαν ολα αυτα τα χρονια...
Ουτε για το διαρκειας σου αμφιβαλλω ουτε για το ποσο ΠΑΟΚ εισαι.για τον τροπο που βλεπεις τα πραγματα εχω μια ενσταση.Δικαιωμα σου φυσικα,καλη καρδια.
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

Σου απαντησα.Δεν εχει γινει ΚΑΜΙΑ σοβαρη επιλογη προπονητη επι εποχης Σαββιδη.Ακομα και ο Στεφενς δεν αποκτηθηκε βαση πλανου αλλα βαση πεποιθησης πως ειχε φτιαχτει το σουπερ ροστερ που στα χερια του θα εφερνε το πρωταθλημα αμεσως και μετα ας χαιρετουσε.Ο ιδιος ο Γκαρσια εχει δηλωσει πως δεν ξερει ποιους συμβουλευεται ο Σαββιδης καθως οι προτασεις του πανε ακλαφτες.Πες μου και εσυ με το χερι στην καρδια,μια περιπτωση προπονητη πλην Στεφενς που δεν παγωσες στο ακουσμα της ελευσης του.

Υ.Γ Η σπορτιγνκ κανει παρτυ στο καραισκακι και εμεις ψαχνουμε στελεχη σε Σλοβακιες,Ρουμανιες,Σερβιες,Ουκρανιες...Φωναζω απο την πρωτη μερα που ανελαβε ο Σαββιδης.The only way is the latin way.
Άβαταρ μέλους
kataramenos5

Ξαναλεω Προεδρους ΤΔ προπονητες η παικτες..και πριν το ΣαββιδηΕνα ονομα μπορεις να θυμηθεις απ ΟΛΟΥΣ ?Καποιον που να πες καλο λογο.Γιατι το περιοριζεις σε 5 ανθρωπους?
Άβαταρ μέλους
pxp920

Δημοσίευση από pxp920 »

Στο θεμα του προπονητη ειμαστε τελειως απροσανατολιστοι. Ειχαμε την ευκαιρια να δημιουργησουμε σωστη προοπτικη με τον Ιβιτς και πηγανε και τον απολυσανε για καποια παιχνιδια στα πλευ οφ τα οποια αποδειχτηκαν ανουσια ετσι και αλλιως.

Ναι οκ συμφωνω πως η ομαδα χρειαζεται προπονητη με μεγαλο κασε που να εχει σουζα τους παικτες οταν το ζητησει (γιατι και η αποσυμφορτιση με καλαμπουρι ειναι σημαντικη), αλλα πανω απο ολα θελει προπονητη διαρκειας γιατι αντε και εφερες τον ακριβο προπονητη και οι παικτες σου ξερουν οτι ο μεσος ορος διαρκειας προπονητη ειναι 6 μηνες τοτε εκανες μια τρυπα στο νερο. Φερε προπονητη αλλα δωσε διαρκεια πανω απο ολα - να ξερουν οι παικτες οτι αυτοι θα φυγουν πριν απο τον προπονητη αν τα αποτελεσματα δεν ερθουν (στυλ Φεργκυ). Απο εκει και περα και οι ηττες και οι νικες ειναι στο παιχνιδι. Ας βγαλει η ΠΑΕ το θεμα προπονητη τελειως απο την εξισωση και βλεπουμε με τα υπολοιπα.
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

kataramenos5 έγραψε:Ξαναλεω Προεδρους ΤΔ προπονητες η παικτες..και πριν το ΣαββιδηΕνα ονομα μπορεις να θυμηθεις απ ΟΛΟΥΣ ?Καποιον που να πες καλο λογο.Γιατι το περιοριζεις σε 5 ανθρωπους?
Ενταξει οκ δεν εχω πει ποτε καλο λογο για ΚΑΝΕΝΑΝ.Οκ happy? Εγω φταιω που ειπα να ανοιξω ξανα διαλογο μαζι σου.Καλα ειχαμε βρει και οι 2 την ησυχια μας...
Άβαταρ μέλους
kataramenos5

Δε το πα για να δειξω κατι,να σε βαλω ν αναρωτηθεις ηθελα.Γιατι πολλες φορες η αγαπη μας για τον ΠΑΟΚ κι η στερηση τοοοσων χρονων μας κανει να του βλεπουμε ολους λιγους.Καπου το χουμε παρει στραβα οχι μονο εσυ αλλα οι περισσοτεροι.Και δεν βγαζω την αφεντια μου απ εξω.
Σορυ αν σε στεναχωρησα,.
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

Καμια στενοχωρια ,απλα οταν καποιος προσπαθει να κανει σοβαρο διαλογο και ο αλλος επιλεγει λαικισμο και ισοπεδωση του στυλ δεν εχεις πει ποτε για κανεναν κατι καλο δεν μπορω να δωσω συνεχεια...
mbison

Δημοσίευση από mbison »

Στα 48 του περιμενουνε (στη διοικηση) τον Λουτσεσκου να κανει το μπαμ στην προπονητικη του καριερα?
Αστειοι 'η κατι αλλο παιζει.
BIacky

Δημοσίευση από BIacky »

ΑποστόληςΑ έγραψε:
Alastor έγραψε:ο Στανογεβιτς εφυγε γιατι η ομαδα λεει εκανε μετριες εμφανισεις σε φιλικα και επισημους αγωνες. Οκ δεκτον.
Όχι. Ο Στανο έφυγε γιατί δεν έκανε σωστή προετοιμασία και αυτό θα πάρει κανένα μήνα να διορθωθεί.
Εγω πρωτη φορα ακουω για απολυση προπονητη επειδη δεν ηξερε να κανει προετοιμασια αυτα μονο σε εμας....(τουλαχιστον ο στανο κατεβασε 2 φορες κανονικη 11αδα btw με αυτον θα αργησουμε να το δουμε)
Άβαταρ μέλους
Παλαιολόγος

Δημοσίευση από Παλαιολόγος »

δεν γινεται να τον διωξουν τοσο γρηγορα,το λογικο ειναι να μεινει τουλαχιστον μεχρι τον χειμωνα
τι θα κρδισουμε με αλλαγη στα μισα της σεζον;
και μαλιστα δευτερη;
θα ενισχυσουμε τηνε ντυπωση των παιχτων πως ειναι υπερανω ολων και οτι και αν κανουν θα την πληρωνουν προπονητες
Άβαταρ μέλους
desperando
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από desperando »

Σιγά ρε συ Τζόσουα με τις προτάσεις του Γκαρσία
Έναν που αποδεδειγμένα έστηνε ματς πρότεινε συν τον Ουρουγουανό λουτσεσκου
Άβαταρ μέλους
sn0ufel4
Moderator

Δημοσίευση από sn0ufel4 »