PAOK TV & PAOK New Media

Σχόλια γιά την Διοίκηση της ΠΑΕ και όλα τα σχετικά...

Όσοι έχετε πρόβλημα, βλέπετε τα παιχνίδια:

Ενσύρματα (Με καλώδιο Ethernet συνδεδεμένο στον υπολογιστή).
25
41%
Ασύρματα (Μέσω Wi-fi)
28
46%
Αλλιώς (Από browser τηλεόρασης, κλπ)
8
13%

Σύνολο ψήφων: 61

PAOK LARISSA

Re: PAOK TV

Δημοσίευση από PAOK LARISSA »

Ρε παιδιά συγγνώμη ο άνεργος που θα πάει στο καφέ για να δει ΠΑΟΚ στη συνδρομητική το καφεδάκι 3 ευρώ δε το πληρώνει? Εκεί κάνει παζάρια στον καφετζή? Στο πακέτο 2 ματς 8 ευρώ είναι 4 ευρώ/ ματς. Το 2ευρω το μήνα για τα δυο εντος είναι το θέμα????
Άβαταρ μέλους
invincible

Δημοσίευση από invincible »

Τι σε πειράζει και εσενα που προτείνω στην ΠΑΕ να βγάλει κωδικούς για ανέργους στο PAOK TV και εσύ πειράζεσαι με αυτό? έχω γνωστους και μου το ζήτησαν. Καλά δεν ξανα προτείνουμε τίποτα εδώ. ΤΕΛΟΣ όλα τέλεια μπραβο στην ΠΑΕ :pano:
PAOK LARISSA

Κι εγώ σου απαντώ με ποια λογική να γίνει αυτό? Και με ποια τιμή? Οι συνδρομητικές έχουν ειδικές τιμές για ανέργους? 4 ευρώ/ ματς δεν είναι απαγορευτικό για κανένα.
Άβαταρ μέλους
invincible

Δημοσίευση από invincible »

Εισαι συνδρομητική ? Εγραψα την λογική πανε πιο πανω διαβασε αν έχεις προβλημα να γίνει κάτι τέτοιο και δεν θες εξηγησε τους λογους και εσύ που δεν θες ενας ανεργος και ενα ΑΜΕΑ να πάρει έκπτωση ... ΖΗΤΑΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΕ ΕΚΠΤΩΣΗ για ανέργους και ΑΜΕΑ στο PAOK TV !!! ΕΧΩ ΤΟ ΔΙΚΑΊΩΜΆ
Άβαταρ μέλους
navigator11

Δημοσίευση από navigator11 »

Ρε βγάλτε πακέτο για όλη τη σεζόν, λέμε. Ωραία η κριτική και το κραξίδι κατά δικαίων και αδίκων κι όλα τα παρελκόμενα. Εσείς της ΠΑΕ όμως κάντε την κίνηση το ταχύτερο. Να σχηματίσουμε άποψη εν συνόλω για αμφότερους τους ... πυλώνες του οικοδομήματος. Δεν έχετε μήπως εμπιστοσύνη ότι θα στηριχτεί το εγχείρημα; Δε φαντάζομαι ...
Άβαταρ μέλους
panta

Δημοσίευση από panta »

pxp920 έγραψε:Να προσθέσω μερικές κατηγορίες ακόμα: κατοίκων εξωτερικού, πρόσφατα χωρισμένων, αεργων, Πορτογαλοφωνων, υποστηρικτών της ομάδας μπάσκετ, χρηστών Vodafone, εχόντων γάτες ως κάτοικιδια. Δεν ξέρω τι ακριβώς περιμένουν αλλά έχω απηύδησει, είναι απαράδεκτο και ανεπίτρεπτο

Sent from my iPhone using Tapatalk
Συμφωνώ. Δυο γάτες έχω.
[GRINNING FACE WITH SMILING EYES]
PAOK LARISSA

Για ποιούς είναι ρε φίλε απαγορευτικό το 4ή5 ευρω/ματς θα μου πεις;;; Που για να το δεις στο καφέ θα δώσεις 3 τουλάχιστον;;;; Και πες πιο ποσό πρέπει να το βάλει... Τσάμπα γκρίνια όλοι. Σας έχουν κάψει τους εγκεφάλους οι "δημοσιογράφοι" της θεσ/νικης.
Άβαταρ μέλους
Pa0ki

Δημοσίευση από Pa0ki »

Θα ήθελα το χρονόμετρο/σκορ τέρμα πάνω αριστερά στη γωνία, εκεί που το έχουν είναι πολύ χαμηλά/κεντρικά στην εικόνα, κατά τη γνώμη μου

Εικόνα
Άβαταρ μέλους
constadine

Δημοσίευση από constadine »

35.000 αγόρασαν το πακέτο και 15.000 μόνο τον αγώνα της Πέμπτης γράφει το inpaok .
Klemenza

Δημοσίευση από Klemenza »

Κωδικους για ανεργους; τι αλλο θα ζητησουμε ρε παιδια; τα εχει δει ολα ο Ιβαν με εμας στο τελος θα ζητησουμε να μας πληρωνει και το ενοικιο και τον φραπε στην καφετερια.... λιγο ντροπη....
Άβαταρ μέλους
john4serres

Δημοσίευση από john4serres »

constadine έγραψε:35.000 αγόρασαν το πακέτο και 15.000 μόνο τον αγώνα της Πέμπτης γράφει το inpaok .
Αρα 50.000 χθες και 35.000 κλεισμενα για κυριακη ;
Άβαταρ μέλους
kostasAthens

Δημοσίευση από kostasAthens »

invincible έγραψε:
sourmenetes έγραψε:
invincible έγραψε: Πλάκα με κάνεις το ένα είναι συνδρομητικό που δείχνει ποσα αθληματα 24 ώρες κτλ και το άλλο είναι οπαδικό που δείχνει 10 λεπτά πριν αρχίσει ο αγώνας την μαπα του Σπυροπουλου.
Φιλε τι σημαινει αυτο;;;

Δοθηκαν 1000διαρκεια σε ανεργους.το ξεχνας;;;

Και γιατι να ειναι πιο φθηνο σε αυτες τις κατηγοριες;;;

Αν καποιος δεν εχει γκαφρα παει σε ενα φιλαρακι του και το βλεπει.

Δε βγαζει λογικη αυτο που λες γιατι θα προσθεσω εγω κι αλλες 10 κατηγοριες.αρα ολοι θα θελουν εκπτωτικο.
Άκου φίλε τα διαρκείας για ανέργους ξεκίνησαν πριν 4 χρόνια. Πριν 4 χρόνια λοιπόν και για δύο χρόνια ξέρω πολλούς άνεργους πολλούς γνωστούς γνωστές πείραν διαρκείας στην 7 τζάμπα. Με ρεπορτάζ με φώτο στην Τούμπα να περιμένουν για τα τζάμπα διαρκείας κτλ. Ρεπορτάζ αποδείξεις κ.ο.κ. Τα τελευταία δύο χρόνια λένε ότι δίνουν εισιτήρια για ανέργους πάλι . Λοιπόν εγώ τα τελευταία δύο χρόνια από 10 άνεργους που ξέρω που κάνανε αιτήσεις ούτε ένας πήρε... ουτε ρεπορταζ ουτε φώτος ουτε αποδείξεις τιποτα... Ποιοι τα περνούν δεν ξέρω, μπορεί λόγο ότι υπάρχουν πολλοί άνεργοι και τα τελευταία δύο χρόνια τα στέλνουν με κουριερ λενε τα τελευταία δύο χρόνια δεν παει κανείς στην Τουμπα αλλά δεν μου αρέσουν όλα αυτά. Δεν μου αρέσει δίπλα απο PPV του PAOK TV να υπάρχει εκπτωτικός κωδικός κουπόνι και να μην λένε σε ποιους δίνουν αυτους τους κωδικούς. Θέλω διαφάνεια σε αυτά τα θέματα. ΑΥΤΑ
Θες διαφάνεια για το ποιος έχει εκπωτικο κουπόνι? Στη νοβα ζήτησες ποτέ απόδειξη στο ποιους κάνει έκπτωση και γιατί? Από το ζητάς διαφάνεια σε ορισμένα θέματα μέχρι το να είσαι καχύποπτος σε όλα έχει διαφορα

Στάλθηκε από το Redmi 5 Plus μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Άβαταρ μέλους
kostasAthens

Δημοσίευση από kostasAthens »

invincible έγραψε:
klainmein έγραψε:
invincible έγραψε: Πλάκα με κάνεις το ένα είναι συνδρομητικό που δείχνει ποσα αθληματα 24 ώρες κτλ και το άλλο είναι οπαδικό που δείχνει 10 λεπτά πριν αρχίσει ο αγώνας την μαπα του Σπυροπουλου.
Είσαι σοβαρός; Βρες 5 φιλαράκια σου, δείτε το παρέα και βάλτε από ένα ευρώ.
Α, ξέχασα...Τα φιλαράκια σου μάλλον είναι ένα ΑΜΕΑ, ένας άνεργος, ένας συνταξιούχος, ένας από ακριτική περιοχή κι ένας από νησί...Ρε, τι άλλο θα ακούσουμε!!!!!
Για την αύξηση στα διαρκείας, ο θόρυβος που έγινε ήταν 100 φορές μικρότερος από το θόρυβο που έκανε το 5ευρω!!!!!ΠΟΥ ΤΟ ΕΔΙΝΕΣ ΟΥΤΩΣ Η ΑΛΛΩΣ ΚΑΠΟΥ!!ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ!
Που ζεις στην Ελβετία ξέρεις πόσοι επειδή δεν είχαν τα πέντε ευρώ καθυστερούν τα κονοχρηστα, την ΔΕΗ κτλ... Ξέρεις ποσοι βλέπανε χθές πειρατικά PAOK TV γιατί δεν είχαν το 5 ευρώ και όταν τους έλαγα καλά ρε δώσε 5 ευρώ και δέστο τι το βλέπεις πειρατικά ξέρεις τι μου απαντούσαν? Φίλε δεν έχω αν σε περισεύουν εσένα πλήρωσε και το δικό μου PPV ... ξέρεις ότι υπήρχαν άτομα που το βλέπανε πειρατικά και δεν κολίσε ούτε μια φορά και εγώ που πλήρωσα το 7,99 έφαγα κοληματα ???? Ξερεις πόσα χρόνια μπαινουν τζαμπατζιδες στην Τουμπα που δεν έχουν ούτε λεφτά για τσιγάρα??? Που ζεις μιλάμε για τον ΠΑΟΚ. Για αυτό λέω από το τζάμπα και καλύτερο δώστου μια εκπτωση ΕΛΕΟΣ
Όλοι αυτοί είχαν όμως να δώσουν 40€ για την νοβα? Αν δεν θες να δώσεις 5€ για να δεις τον ΠΑΟΚ μην το κάνεις τραβά δώσε το 40€ να βλέπεις τα ποκεμον

Στάλθηκε από το Redmi 5 Plus μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Άβαταρ μέλους
mesimvrinos

Δημοσίευση από mesimvrinos »

Μπραβο στην ομαδα.. Οτι καλυτερο εχει γινει... Μακαρι να κάνουμε και αλλες τετοιες καινοτομίες... Περαν του οτι ειναι φτηνο οπως και να το δει κανεις...
Ειναι λεφτα που χαιρεσαι να δίνεις. Τωρα κατι σχολια του τυπου που ζεις και τα 5 ευρω ειναι πολλα τα θεωρω υπερβολικά ολο και καποιο φιλαρακι θα εχεις να το δεις επίσης πριν πως το έβλεπες?
Η Ομαδα δεν μεγαλώνει μονο με αγωνες και πρωταθληματα χρειάζεται και καινοτομίες πολυ δραση στα μιντια εξυχρονισμο.. Και παλι μπραβο
Άβαταρ μέλους
navigator11

Δημοσίευση από navigator11 »

Φαίνεται κάποιοι πήγαιναν σε καφέ προ ΠΑΟΚ τβ και είτε δεν παράγγελναν τίποτα απολύτως είτε μοιράζονταν με άλλους τον καφέ, την μπύρα ή ό,τι άλλο έπαιρναν.
Απάντηση

Επιστροφή στο “Διοικητικά”