PAOK TV & PAOK New Media
-
Re: PAOK TV
Ρε παιδιά συγγνώμη ο άνεργος που θα πάει στο καφέ για να δει ΠΑΟΚ στη συνδρομητική το καφεδάκι 3 ευρώ δε το πληρώνει? Εκεί κάνει παζάρια στον καφετζή? Στο πακέτο 2 ματς 8 ευρώ είναι 4 ευρώ/ ματς. Το 2ευρω το μήνα για τα δυο εντος είναι το θέμα????
- invincible
Τι σε πειράζει και εσενα που προτείνω στην ΠΑΕ να βγάλει κωδικούς για ανέργους στο PAOK TV και εσύ πειράζεσαι με αυτό? έχω γνωστους και μου το ζήτησαν. Καλά δεν ξανα προτείνουμε τίποτα εδώ. ΤΕΛΟΣ όλα τέλεια μπραβο στην ΠΑΕ 

-
Κι εγώ σου απαντώ με ποια λογική να γίνει αυτό? Και με ποια τιμή? Οι συνδρομητικές έχουν ειδικές τιμές για ανέργους? 4 ευρώ/ ματς δεν είναι απαγορευτικό για κανένα.
- invincible
Εισαι συνδρομητική ? Εγραψα την λογική πανε πιο πανω διαβασε αν έχεις προβλημα να γίνει κάτι τέτοιο και δεν θες εξηγησε τους λογους και εσύ που δεν θες ενας ανεργος και ενα ΑΜΕΑ να πάρει έκπτωση ... ΖΗΤΑΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΕ ΕΚΠΤΩΣΗ για ανέργους και ΑΜΕΑ στο PAOK TV !!! ΕΧΩ ΤΟ ΔΙΚΑΊΩΜΆ
- navigator11
Ρε βγάλτε πακέτο για όλη τη σεζόν, λέμε. Ωραία η κριτική και το κραξίδι κατά δικαίων και αδίκων κι όλα τα παρελκόμενα. Εσείς της ΠΑΕ όμως κάντε την κίνηση το ταχύτερο. Να σχηματίσουμε άποψη εν συνόλω για αμφότερους τους ... πυλώνες του οικοδομήματος. Δεν έχετε μήπως εμπιστοσύνη ότι θα στηριχτεί το εγχείρημα; Δε φαντάζομαι ...
Συμφωνώ. Δυο γάτες έχω.pxp920 έγραψε:Να προσθέσω μερικές κατηγορίες ακόμα: κατοίκων εξωτερικού, πρόσφατα χωρισμένων, αεργων, Πορτογαλοφωνων, υποστηρικτών της ομάδας μπάσκετ, χρηστών Vodafone, εχόντων γάτες ως κάτοικιδια. Δεν ξέρω τι ακριβώς περιμένουν αλλά έχω απηύδησει, είναι απαράδεκτο και ανεπίτρεπτο
Sent from my iPhone using Tapatalk
[GRINNING FACE WITH SMILING EYES]
-
Για ποιούς είναι ρε φίλε απαγορευτικό το 4ή5 ευρω/ματς θα μου πεις;;; Που για να το δεις στο καφέ θα δώσεις 3 τουλάχιστον;;;; Και πες πιο ποσό πρέπει να το βάλει... Τσάμπα γκρίνια όλοι. Σας έχουν κάψει τους εγκεφάλους οι "δημοσιογράφοι" της θεσ/νικης.
Θα ήθελα το χρονόμετρο/σκορ τέρμα πάνω αριστερά στη γωνία, εκεί που το έχουν είναι πολύ χαμηλά/κεντρικά στην εικόνα, κατά τη γνώμη μου

- constadine
Κωδικους για ανεργους; τι αλλο θα ζητησουμε ρε παιδια; τα εχει δει ολα ο Ιβαν με εμας στο τελος θα ζητησουμε να μας πληρωνει και το ενοικιο και τον φραπε στην καφετερια.... λιγο ντροπη....
- john4serres
Αρα 50.000 χθες και 35.000 κλεισμενα για κυριακη ;constadine έγραψε:35.000 αγόρασαν το πακέτο και 15.000 μόνο τον αγώνα της Πέμπτης γράφει το inpaok .
- kostasAthens
Θες διαφάνεια για το ποιος έχει εκπωτικο κουπόνι? Στη νοβα ζήτησες ποτέ απόδειξη στο ποιους κάνει έκπτωση και γιατί? Από το ζητάς διαφάνεια σε ορισμένα θέματα μέχρι το να είσαι καχύποπτος σε όλα έχει διαφοραinvincible έγραψε:Άκου φίλε τα διαρκείας για ανέργους ξεκίνησαν πριν 4 χρόνια. Πριν 4 χρόνια λοιπόν και για δύο χρόνια ξέρω πολλούς άνεργους πολλούς γνωστούς γνωστές πείραν διαρκείας στην 7 τζάμπα. Με ρεπορτάζ με φώτο στην Τούμπα να περιμένουν για τα τζάμπα διαρκείας κτλ. Ρεπορτάζ αποδείξεις κ.ο.κ. Τα τελευταία δύο χρόνια λένε ότι δίνουν εισιτήρια για ανέργους πάλι . Λοιπόν εγώ τα τελευταία δύο χρόνια από 10 άνεργους που ξέρω που κάνανε αιτήσεις ούτε ένας πήρε... ουτε ρεπορταζ ουτε φώτος ουτε αποδείξεις τιποτα... Ποιοι τα περνούν δεν ξέρω, μπορεί λόγο ότι υπάρχουν πολλοί άνεργοι και τα τελευταία δύο χρόνια τα στέλνουν με κουριερ λενε τα τελευταία δύο χρόνια δεν παει κανείς στην Τουμπα αλλά δεν μου αρέσουν όλα αυτά. Δεν μου αρέσει δίπλα απο PPV του PAOK TV να υπάρχει εκπτωτικός κωδικός κουπόνι και να μην λένε σε ποιους δίνουν αυτους τους κωδικούς. Θέλω διαφάνεια σε αυτά τα θέματα. ΑΥΤΑsourmenetes έγραψε:Φιλε τι σημαινει αυτο;;;invincible έγραψε: Πλάκα με κάνεις το ένα είναι συνδρομητικό που δείχνει ποσα αθληματα 24 ώρες κτλ και το άλλο είναι οπαδικό που δείχνει 10 λεπτά πριν αρχίσει ο αγώνας την μαπα του Σπυροπουλου.
Δοθηκαν 1000διαρκεια σε ανεργους.το ξεχνας;;;
Και γιατι να ειναι πιο φθηνο σε αυτες τις κατηγοριες;;;
Αν καποιος δεν εχει γκαφρα παει σε ενα φιλαρακι του και το βλεπει.
Δε βγαζει λογικη αυτο που λες γιατι θα προσθεσω εγω κι αλλες 10 κατηγοριες.αρα ολοι θα θελουν εκπτωτικο.
Στάλθηκε από το Redmi 5 Plus μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
- kostasAthens
Όλοι αυτοί είχαν όμως να δώσουν 40€ για την νοβα? Αν δεν θες να δώσεις 5€ για να δεις τον ΠΑΟΚ μην το κάνεις τραβά δώσε το 40€ να βλέπεις τα ποκεμονinvincible έγραψε:Που ζεις στην Ελβετία ξέρεις πόσοι επειδή δεν είχαν τα πέντε ευρώ καθυστερούν τα κονοχρηστα, την ΔΕΗ κτλ... Ξέρεις ποσοι βλέπανε χθές πειρατικά PAOK TV γιατί δεν είχαν το 5 ευρώ και όταν τους έλαγα καλά ρε δώσε 5 ευρώ και δέστο τι το βλέπεις πειρατικά ξέρεις τι μου απαντούσαν? Φίλε δεν έχω αν σε περισεύουν εσένα πλήρωσε και το δικό μου PPV ... ξέρεις ότι υπήρχαν άτομα που το βλέπανε πειρατικά και δεν κολίσε ούτε μια φορά και εγώ που πλήρωσα το 7,99 έφαγα κοληματα ???? Ξερεις πόσα χρόνια μπαινουν τζαμπατζιδες στην Τουμπα που δεν έχουν ούτε λεφτά για τσιγάρα??? Που ζεις μιλάμε για τον ΠΑΟΚ. Για αυτό λέω από το τζάμπα και καλύτερο δώστου μια εκπτωση ΕΛΕΟΣklainmein έγραψε:Είσαι σοβαρός; Βρες 5 φιλαράκια σου, δείτε το παρέα και βάλτε από ένα ευρώ.invincible έγραψε: Πλάκα με κάνεις το ένα είναι συνδρομητικό που δείχνει ποσα αθληματα 24 ώρες κτλ και το άλλο είναι οπαδικό που δείχνει 10 λεπτά πριν αρχίσει ο αγώνας την μαπα του Σπυροπουλου.
Α, ξέχασα...Τα φιλαράκια σου μάλλον είναι ένα ΑΜΕΑ, ένας άνεργος, ένας συνταξιούχος, ένας από ακριτική περιοχή κι ένας από νησί...Ρε, τι άλλο θα ακούσουμε!!!!!
Για την αύξηση στα διαρκείας, ο θόρυβος που έγινε ήταν 100 φορές μικρότερος από το θόρυβο που έκανε το 5ευρω!!!!!ΠΟΥ ΤΟ ΕΔΙΝΕΣ ΟΥΤΩΣ Η ΑΛΛΩΣ ΚΑΠΟΥ!!ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ!
Στάλθηκε από το Redmi 5 Plus μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
- mesimvrinos
Μπραβο στην ομαδα.. Οτι καλυτερο εχει γινει... Μακαρι να κάνουμε και αλλες τετοιες καινοτομίες... Περαν του οτι ειναι φτηνο οπως και να το δει κανεις...
Ειναι λεφτα που χαιρεσαι να δίνεις. Τωρα κατι σχολια του τυπου που ζεις και τα 5 ευρω ειναι πολλα τα θεωρω υπερβολικά ολο και καποιο φιλαρακι θα εχεις να το δεις επίσης πριν πως το έβλεπες?
Η Ομαδα δεν μεγαλώνει μονο με αγωνες και πρωταθληματα χρειάζεται και καινοτομίες πολυ δραση στα μιντια εξυχρονισμο.. Και παλι μπραβο
Ειναι λεφτα που χαιρεσαι να δίνεις. Τωρα κατι σχολια του τυπου που ζεις και τα 5 ευρω ειναι πολλα τα θεωρω υπερβολικά ολο και καποιο φιλαρακι θα εχεις να το δεις επίσης πριν πως το έβλεπες?
Η Ομαδα δεν μεγαλώνει μονο με αγωνες και πρωταθληματα χρειάζεται και καινοτομίες πολυ δραση στα μιντια εξυχρονισμο.. Και παλι μπραβο
- navigator11
Φαίνεται κάποιοι πήγαιναν σε καφέ προ ΠΑΟΚ τβ και είτε δεν παράγγελναν τίποτα απολύτως είτε μοιράζονταν με άλλους τον καφέ, την μπύρα ή ό,τι άλλο έπαιρναν.